Hej sweeties. Det her indlæg skyder den næste uge, som jeg vil bruge på at fejre dagen i dag, som markerer min fem års fødseslsdag for bloggen. Jeg starter ud med et tilbageblik på de sidste 5 år, så lad mig tage jer med på en tidsrejse, i en periode hvor jeg går mere eller mindre fra barn til voksen. Det er så vildt, at jeg har så stor en del af mit liv dokumenteret. Udover det jeg har skrevet og postet, kan jeg også huske alle minderne og tankerne bag; de dage jeg har følt mig glad, de dage jeg har følt mig trist, hvor bloggen har været en slags flugt, og de dage jeg har været inspireret, så det kriblede i fingrene og jeg bare ikke kunne vente med at udgive.. now let's turn back time..

2012

Da jeg startede min blog, d. 8. Januar 2012, brugte jeg mange billeder fra sommeren før (altså 2011) og berettede ivrigt. Jeg havde allerede været i gang med at tage og "style" 1000-vis af billeder med dét spejlrefleks jeg fik i konfirmationsgave året inden, før jeg lavede bloggen.

Mit værelse i 12.. I'd still kind of do it like this haha! Nogle ting ændrer sig ikke..

Og mit skrivebord.. på billede kan i fornemme mit allerførste design, som jeg kan huske jeg synes var skide pænt da det mindede om Victorias Secret poser. I like it!

..Og var på den første familie rejse hvor jeg bloggede imens. Ville totalt meget stadig gå med den der lyserøde kjole!

Og jeg tog artsy billeder, i skoven!

2012 var for mig et overgangsår. Overgang fra folkeskole til gymnasiet, overgang til en helt ny omgangskreds da jeg gik fra et gå på den lokale skole til at pendle ind til København hver dag. Jeg havde også min første kæreste gennem var det 2 år tror jeg, og vores forhold afsluttedes også i 2012. Bloggen kom henover sommeren til Bloggers Delight, og jeg begyndte at tjene penge på min hobby efter ca. et halvt års blogging! Et dejligt år, særligt den sidste halvdel af året hvor jeg fik nye venner og veninder i min klasse på Niels Brock og "endelig" kom ind til byen.

2013

Okay, her oppede jeg helt sikkert mit outfit post game. Den der Dior choker er røv sej jo!

Jeg var til mit første shoot, som var med elf cosmetics. Pigerne bag laver noget andet i dag, men jeg har stadig kontakt til dem. Kan huske hvor nervøs jeg var, hvor ondt det gjorde at få lagt makeup på øjnene og hvordan jeg havde et sugemærke (!!! Jesus christ; Sandra!) vi skulle dække med makeup..

Jeg var til mit første event, som var hos mit favorit smykke mærke: Julie Sandlau. Igen var jeg nervøs, følte mig lille og fattede hat at hvad der foregik. Jeg var 16 år og sat til bords ved redaktionen fra for alt til damerne. Heldigvis mødte jeg dog Emili og Emilie som var fra førnævnte shoot, OG så lærte jeg at komme ud af min comfortzone og konversere. Events osv, har helt sikkert betydet meget for hvordan jeg mingler, fra alt til med svigerfamilien til businessmøder. Det giver en nogle kompetencer inden for kommunikation, og jeg lærte hurtigt ikke at være genert - noget jeg også brugte meget i forhold til fremlæggelser, eksamener etc. i gymnasiet.

Åh åh! Den her sommer begyndte jeg at være trouble, og bloggen led lidt sideløbend. NU skulle der afprøves grænser, kysses med nogle tvivlsomme typer og charmeres dørmænd. Det var tydeligt at se at jeg var rykket ind til København nu, og havde fået en anden, ny omgangskreds jeg lod mig påvirke meget af. Er ret sikker på hvis jeg mødte Sommer 2013 Sandra ville jeg himle med øjnene af hende, haha. Eller måske smile skævt, fordi jeg godt vidste hvordan hun havde det. Men den periode lærte mig trods alt en masse, og jeg fik den slags fjollede minder for livet, som jeg vil kunne flække af grin af når jeg er 80 år. Nu ser jeg tilbage på hende som en vild lillesøster, men for at være ærlig, var det ikke den rigtige mig. Det har dog uden tvivl, været med til at gøre mig til den jeg er i dag.

Et billede af Johanne & jeg på en tur til Prag. Ej vi havde det sjovt! Og nederst nogle outfit billeder, hvor jeg tydeligvis praktiserer akten; feeling myself!

2013 var et lidt random år for mig. Bloggen kørte, men jeg glemte lidt at holde fast i de ting der i virkeligheden var vigtige for mig. Jeg tror jeg var ked af det, lidt forvirret og også skoletræt (noget der normalt ikke ligner mig), på det her tidspunkt. Jeg var også træt af at pendle, og min foretrukne aktivitet var at drikke hjernen ud torsdag, fredag og lørdag aften hvis jeg kunne slippe af sted med det. Det blev jeg heldigvis rimelig hurtigt træt af igen, og jeg fik også en masse sjove øjeblikke og bekendtskaber med i bagagen. For ikke at tale om en form for livserfaring. Jeg ville dog sommetider ønske at jeg havde fokuseret mere på skolen og bloggen her, men det er jo altid nemt at være bagklog, og er ret sikker på det ikke nyttede så meget at sige til mit 17 årige jeg anyway. Og det var jo faktisk i dette miljø, i slutningen af dette år jeg mødte Frederik.. ;-)

2014

Outfitsene blev bedre, og det gjorde billederne også!

I foråret 2014 offentliggjorde jeg at jeg skulle flytte hjemmefra. Før boede jeg med min familie i Nordsjælland, men efter jeg startede på Niels Brock i København var pendlerturen lidt lang. Jeg flyttede derfor som 17 årig imellem 2. & 3. G, og jeg var edderspændt! Tænk sig det snart er 3 år siden, at jeg flyttede ud fra mit lyserøde værelse.

Dette år var jeg også i COVER sammen emd en masse andre insta babes.

Det her år begyndte jeg også at tage billeder med Lida (det var sådan vores venskab startede). Vi havde sat en billeddate op "efter skole" ved kultorvet, og siden der er hun blevet en af mine tætteste veninder og faste foto kompagnoner verden over! Udover det mødte jeg også Frederikke til min veninde Christina & Tereses åbningfest for deres PR Bureau. Frederikke og jeg bor stort set over for hinanden, og arbejder også på samme kontor, så vi laver stort set alt sammen. Hun er også lidt som en storesøster for mig, og minder mig om ikke at bruge uber til alting og. Så jeg fik to meget gode bloggerveninder i det her år.

Tina og jeg var i Stockholm sammen, til en vild Nelly fest!

Jeg var med til at afholde et stort og uforglemmeligt læserevent på D'angleterre sammen med Olympus.

Og var i Marokko med Johanne! Her begyndte min rejsefeber for alvor at tage til.

Af en eller anden årsag var jeg væsentlig mere "street" end normalt i 2014. Synes slet ikke det passer til mig haha. Det sorte outfit er meget sejt, men who am I kidding med de sko der.. er og bliver aldrig en sneaker pige!

14 var godt! Jeg faldt lidt ned, flyttede hjemmefra og begyndte at rejse med bloggen. Jeg mødte både Frederikke og Lida i 14 og blev mere og mere interesseret i fotografi i forhold til bloggen. At flytte hjemmefra var en stor milepæl, og gjorde mig helt sikkert meget mere voksen og ansvarlig end jeg var før. Efter et halvt års tid altså, det første halve år levede jeg af ovn fritter og hvidvin, og Linea og jeg havde altid sleepovers. Men efter det haha! Begyndte jeg at kunne finde ud af at tage vare på mig selv og mit eget sted. Jeg føler at udviklingen jeg gennemgik det sidste halve år her, var utrolig hurtig sammenlignet med de tidligere år. Det var også henad efteråret her Frederik og jeg blev RIGTIGT kærester, så det modnede mig nok også og han har altid været en god indflydelse på mig.

2015

Shoot med Rapunzel of Sweden i Umeå

På tur med Nelly i Cape Town!

På trods af Frederik og jeg blev kærester slut 14, offentliggjorde jeg det faktisk først i April 15. I havde dog nok luret den da der Valentines billeder osv, meeen jeg skulle lige være sikker på han var here to stay. Frederik er også meget inaktiv på de sociale medier, så jeg tror det var lidt crazy for ham i starten. Jeg prøvede altid at passe meget på, så han ikke følte sig udstillet eller lignende. Nu har han dog vist vænnet sig ret meget til det, og tror godt han kan lide jeres (positive) interesse og nysgerrighed! Om sommeren var vi også på vores første rejse sammen til Barcelona.

Jeg blev student! Af en eller anden årsag mangler billederne i mit blog arkiv, men min studentertid var faktisk stille og rolig og en anelse turbulent grundet nogle private issues jeg gennemgik - og stadigvæk til dels gør, det er derfor jeg ikke lige uddybber. Maybe one day! Det er dog grunden til jeg ikke dækkede min studentertid, så meget som jeg ellers ville have gjort. Men efter det gik jeg også selvstændig med bloggen, stiftede virksomhed og så var det ellers ud at se verden Ovenstående billeder er fra Sri Lanka med Frederikke. Det jeg laver har i lange perioder virkelig holdt mig kørende, og her var der mulighed for en frisk start og at tage kontrollen 100% selv over bloggen.

Jeg var til ELLE Styleawards!

.. jeg lærte at bruge lipliner! ;-)

Og året sluttedes af med en af de fedeste rejser overhovedet; Australien! Nøj hvor vil jeg gerne tilbage en dag, og hvor var det bare en ære at komme på sådan en tur med store anerkendte bloggere fra norden.

2015 var meget lig 2012 et overgangsår. Jeg fik endelig min egen lejlighed, jeg kom "officielt" i fast forhold, jeg blev student og gik selvstændig med bloggen. Jeg har det sjovt med de her minder, da den ene side af mig husker det som var det igår, men den anden føler det var en helt anden life-time hvor jeg skulle forholde mig til studenter kjoler og eksamener, karakterer osv. Det gav mig sindssygt meget glæde da jeg kom ud på den anden side, og endelig kunne dedikere mig 100% til bloggen. I starten af året da jeg rejste bla. til Cape Town osv, var det jo skide svært at få til at hænge sammen med skolen, og nu var jeg friii!

2016

Jeg startede året med to fantastiske rejser, blandt andet til Norge med familien og Sydfrankrig med Frederiks familie.

Så var jeg inviteret til Los Angeles med SAS - en kæmpe oplevelse. Her skålede vi i solnedgangen, shoppede på Rodeo Drive og gik tur på Venice beach.

Jeg var i Paris intet mindre end tre gange i foråret. Første gang med YSL Beauté, anden gang til fashion week med Ole Yde og tredje gang med Deodoc hvor @Frederikkeegel , @MariaKragmann og @Tinamarias og jeg forlængede turen og tøsehyggede for vildt!

Jeg var I New York sammen med Urban Decay, til photoshoot! Frederik var med. Vi mødte nogle af de allerstørste Youtube stjerner og fik venner og minder for livet.

I sommer var Frederik og jeg i Italien, blandt andet på Amalfi kysten som er et af de mest fantastiske steder jeg har været. I Rom købte jeg min grønne gucci baby!

Så var vi i Kroatien, hvor vi boede på en båd i 5 dage! Rimelig vild oplevelse, og også et fantastisk smukt sted.

Ooog i efteråret offentliggjorde jeg et af de største projekter nogensinde her på bloggen. Eller okay, nok det største! Nemlig min undertøjskollektion i samarbejde med Missya, som lancerede første November. I den forbindelse afholdt jeg stort event for alle pigerne I Ystad. Det var lige ved at gå helt galt alt sammen, men det lykkedes!

Umiddelbart efter offentliggørelsen tog Lida og jeg til Miami, og havde det vildt sjovt!

Ooog her til slut November var der blogger tur til fantastiske Milano, et sted jeg planlægger at besøge i foråret igen!

2016 har helt sikkert være rejsernes år. 22 gange har jeg været ude og rejse, ovenfor er kun et lille udsnit. 2016 har været et fantastisk, lære og oplevelsesrigt år. Fra jeg gik i gang med lingeriet i April frem til stadig nu, har det helt sikkert været noget af det, der har fyldt allermest. På den private front så flyttede Frederik ind i starten af året, lejligheden er kommet mere og mere på plads og jeg føler igen jeg er blevet væsentligt ældre og hviler mere i mig selv end før. Det er dejligt. og det er nok bare sådan det føles at blive "voksen".

Nu står jeg så her. 5 år senere fra den dag jeg kedede mig lidt og besluttede mig for at nu skulle jeg oprette en blog. Det har været en fantastisk rejse. Jeg har mødt nogle af mine tætteste veninder igennem det jeg laver, og havde hverken klaret det uden deres, jeres eller min families støtte! Tak fordi i altid inspirerer mig, fordi i caller mig out når jeg er forkert på den, fordi i læser med og er mine online veninder. Jeg glæder mig så uendeligt meget til dette år, og tror ikke jeg i mine vildeste drømme havde forestillet mig at fem år senere skulle bloggen være blevet min levevej, og taget mig på alle de eventyr, taget mig om den anden side af verdenen og gjort det muligt for mig at forfølge mine drømme helt på mine egne præmisser. Det er mere end hvad jeg kunne håbe på, og jeg er så evigt taknemlig og glad (stort set hehe!) hver eneste dag jeg vågner op. Jeg har en livsstil der ikke kræver jeg sætter et vækkeur, da jeg vågner af mig selv og har lyst til at stå op og komme igang. Dét er da drømmen hehe. Tusind millioner kys til jer, og velkommen til "a week of celebration" her på bloggen hvor jeg løbende vil jeg fejre denne milepæl med giveaways, indlæg og andre spændende ting. TAK for jer <3 Kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA