Fashion
sommerkjole fra abercrombie haps! så blev den endelig min. da forårskollektionen hos abercrombie & fitch ramte hylderne for nogle måneder siden, forelskede jeg mig fuldstændigt i en lyserød og hvid kjole. jeg vidste bare at dén sulle jeg have! og så…

Likes

Comments

Mit værelse

hej bloggen!
for omkring ca. et år siden byttede min lillebror og jeg værelse. mit gamle værelse var hvidt, med højt til loftet og en terrasse. mit lillebrors værelse var større, men uden terrasse. der var også en anden udfordring, i og med der en kæmpe stor skrå væg derinde, som begrænser en del møbler. meeeen, jeg ville altså bytte værelse, fordi jeg ville have en dobbeltseng, og det kunne på ingen måde lade sig gøre på mit gamle værelse. så jeg fik værelset og malede det lyserødt (naturligvis!). jeg har bøvlet rundt med det her værelse, men langt om længe er jeg (næsten) tilfreds! jeg er nemlig sådan én der konstant skal flytte rundt på ting inde på mit værelse. men nu har jeg nogle få billeder af hvordan her ser ud nu! 
 
 
 
de bøger, som jeg har gang i lige for tiden. nederst er den første Harry Potter bog, fordi hvornår har man ikke brug for den? så er der "How to Walk in High Heels", som er god at have i enhver krise situation! lige nu mangler jeg ca. 50 sider af "L.A Candy", og efter det vil jeg i gang med "Divergent" som skulle være samme genre som "Hunger Games".
 
ja okay, siden jeg fik min seng er der et KÆMPE tomrum bag den! men der kan jeg bare skubbe alt mit rod hen... (den grå kasse ude i siden til højre, er en kopi merchendise ting af Hermione fra Harry Potter's tryllestav... misundelig? ;-) LOL, jeg R en nørd )
ikke mere snak, tid til fitness!
KYS KYS FRA MIIG 
 

Likes

Comments

Meget tideligt onsdag morgen, sad jeg på et fly på vej til London. Jeg var afsted med daddy, min veninde og hendes far. Så det var en rigtig far-datter tur! Jeg kom hjem igår, noget utilpas (tror godt de fleste kan nikke genkendende til at man ikke føler sig helt vildt lækker når man har siddet i et fly!), men vi havde en fantastisk tur!

Hotellet

Vi boede på et vidunderligt hotel, der hedder Belgraves. http://www.thompsonhotels.com/hotels/london/belgraves
Det var utrolig lækkert, og super service-minded. Der var ikke noget der manglede!
hygge på hotellet, efter en hård dags shopping!
vi blev efterladt af vores fædre, som skulle se fodbold. Tilgengæld bestilte vi latterlige mængder af roomservice! Her er salaten, nam!
I hotellets bar, med en Apple Mojito. Mm, det var guf!

Shopping

London er fuld af muligheder for shopping, og det blev da udnyttet!
al min shopping.<3
første dag med shopping <3
Simone og jeg stoppede lige op i jagten på butikkerne!
anden dag blev det dog kun til en tur i Harrods og UGG australia, men det var bestemt vellykket! Jeg var ved at blive halvsløj :(
Mine nye baby'er, fra Kurt Geiger! De var lidt dyre, men fandt dem med 40% rabat og så kunne jeg altså ikke nære mig..

Sightseeing og restauranter

Mig på hotellet efter en aften på lækker restaurant!
mit hjerte banker jo fra Harry Potter, så var selvfølgelige på Kings Cross station..
det kulturelle indslag!
I en af de dejlige engelske taxaer, hvor man sidder overfor hinanden!
Søde Simone på den lækre kinesiske restaurant, vores concierge Maurice fik skaffet os ind på!
Vi spiste morgenmad om Torsdagen på en lille hyggelig restaurant! Der var noget Harry Potter over den, så jeg var meget begejstret!
Søvn var ikke det vi fik mest af, så der røg et par Starbucks ned om dagen! Her havde jeg også brug for noget sukker, så tog en Frappucino m. Karamel.. mmm...
Jeg har haft en vidunderlig tur her i påsken, og jeg håber i også har nydt ferien i fulde drag! Nu vender hverdagen desværre snart tilbage, og jeg har under en måned tilbage til de skriftlige eksamener her i 9. klasse.. aaaah, hjælp!
KYS KYS FRA MIG :*
 

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller