Fitness
Hej bloggen<3 Jeg tror godt, at vi alle kan blive enige om, at der ikke er noget synderligt sexet ved en madpakke, haha! Men hvis man tager et par minutter til liige at få lavet noget ordenligt, aftenen inden man tager i skole, kan det gøre en kæmpe…

Likes

Comments

 
Hej verden! Det her bliver nok et lidt tøset indlæg ;)
I dag vil jeg lave et indlæg, om hvordan jeg sætter mit hår og ligger make-up, sådan på en ganske almindelig dag. Jeg har fået en del spørgsmål om det, og håber på at det her indlæg besvarer dem alle! Ellers må i jo bare spørge løs! <3
Min øjen-makeup.
Jeg starter med min øjenmakeup <3 Jeg foretrækker at bruge neutrale farver, med en smule shine, og de her 3 små fætre fra MAC er mine 'go-to'. Når jeg lægger øjenskygge bruger jeg 3 farver. 1 - en base farve, som anvendes på hele øjenlåget. 2- en lys highlighter til øjenkrogen og lige under brynet. 3 - en mørkere farve til langs globelinjen, som giver øjet mere dybde. Her er min base farve "All That Glitters" (længst oppe), min highlighter "Vanilla", og mine mørke farve "Brown Down".
 
Jeg bruger 3 børster til øjenskygge. En flad (længst til venstre), bruger jeg til at fordele base-farven henover hele øjenlåget. En rund 'fluffy' børste (i midten, MAC 224), bruger jeg til at lægge den mørke farve langs globelinjen - den 'knogle' du kan mærke henover øjenlåget. Det påføres i små cirkelbevægelser, hvor man arbejder farven ind langs globelinje, og følger ens øje naturlige form. Det er sådan man opnår et 'faded' look, fra lys til mørk. Den lille eyelinerbørste (fra Jane Iredale) bruger jeg til at lægge den samme mørke farve langs øjenvippekanten. Highlight farven påfører jeg bare forsigtigt med en finger, i øjenkrogen og lige under brynet. Jeg vil klart anbefale denne øjenskygge teknik, og i behøver jo slet ikke bruge de samme farver og børster som mig!
 
Til sidst påfører jeg mascara, det her er min yndlings, men skal have købt en ny! Den er næsten tom. Jeg bruger kun mascara på de øverste øjenvipper, da mine øjenvipper i forvejen er lange og mørke, og de nederste bare klumper sammen så snart de får mascara på. :( Hvor meget mascara jeg bruger varierer også lidt, kommer an på humør og anledning!
 
Det her er bare sådan jeg lægger min make-up, på en normal dag. Det er selvfølgelig ikke altid sådan jeg gør, nogle dage gider jeg ikke øjenskygge osv. haha ;) Selvom det efterhånden ikke tager mere end 2 minutter for mig, er blevet ret så rutineret med de make-up børster dér!
Jeg bruger ikke så meget foundation her om sommeren, eller generalt. Jeg købte denne her i April, da jeg var i London. Den giver en et frisk og 'vågent' look, derfor kommer jeg lidt under mine øjne, fordi jeg har tildens til render under øjnene, og så dupper jeg lidt på, hvis jeg har urenheder. Jeg bruger den faktisk som en slags concealer, og har næsten aldrig foundation i hele hovedet, jeg hader følelsen, hihi.
Jeg kan godt lide at fremhæve mine kindben med lidt solskinspudder, denne her fra MAC er min yndlings. Det er først da jeg skrev dette indlæg at det gik op for mig jeg er en MAC-junkie haha.. Men det er nu noget godt stads!
 
Tid til hår! Jeg ordner altid mit hår tilsidst, fordi så kan jeg hæve det væk fra ansigtet imens jeg tager make-up på.
Jeg krøller det for det meste, og inden jeg krøller det, beskytter jeg det selvfølgelige med varmebeskyttende spray.
Uha, nu kommer den store hemmelighed! Jeg har fået mange spørgsmål, om hvordan jeg krøller mit hår hihi. Jeg bruger dette krøllejern, som jeg ved et tilfælde faldt over i Harrods i London. Det er fra et mærke der hedder 'José Eber'. Der er intet, der har kunnet krølle mit hår som det. Da jeg havde mine gamle krøllejern, skulle jeg sidde med hver enkelt tot i 12-20 sekunder, og så spray med en masse hårlak for at få det til at holde, bare et par timer! Nu skal jeg kun holde i 3-5 sekunder, og behøver ingen hårlak, og mine krøller holder til rigtigt meget (if you know what i mean! ;)). Ej haha, sjofle kommentarer aside, kan de sagtens holde i 2 dage, hvis man ikke går i bad. <3 Jeg krøller mit hår så tilfældigt som muligt, til hverdag. Der er intet system, og størrelsen af krøllerne varierer også. Jeg plejede at prøve at lave perfekte krøller, men ved i hvad? Det er for besværligt. Mit råd er at krølle det lidt tilfældigt, spray lidt hårlak i hvis nødvendigt, kast lidt rundt med det, og så gå ud af døren med den rigtige attitude, hihi! <3
De krøller, som jeg lavede i dag. <3 Det tager ikke længere end 10 minutter for mig, med det nye krøllejern!
Okay, jeg ved godt det teknisk set ikke er hår eller make-up, men ville lige hurtigt også nævne neglelak!
Først tog jeg et lag af denne her Neglelak fra Essie, som jeg har fået af min søde kæreste. Den hedder 'Hard to get', og så lagde jeg et lag af OPI 'Princesses Rule' henover - som jeg har fået af den søde Maria, hihi. Det her er en ny kombination. Jeg er ikke en der typisk eksperimenterer med vilde farver på neglene, jeg holder mig til enten nude, rød eller baby-lyserød, helst fra ESSIE (de holder bare bedre) <3
 
Jeg håber at i kunne lide dette indlæg! Hvis i har flere spørgsmål eller forslag til hvad jeg skal blogge om må i endelig, endelig, endelig skrive det til mig <3 Og hvis i har nogle gode make-up/hår fif, vil jeg da også gerne høre fra jer :')
KYS OG KRAM <3
 
 

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller