Beauty, Fashion
Hey Sweeties! Der har været lille stille på bloggen de sidste par dage hihi, og det er simpelthen fordi jeg bare har slappet af, trænet og nydt ferien. Har tilbragt usandsynligt meget tid på at putte i min seng, hvilket jeg føler var stærkt tiltræng…

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Jeg ved ikke med jer, men jeg er stor fan af forårsrengøring. Jeg benytter gerne ferien som en lejlighed til at gå alle mine ting i gennem, og få smidt ud, givet videre osv. Udover det elsker jeg at update mit værelse, og finde på nye ting. Så nu vil jeg igang med endnu en "mini room makeover". Min mor & jeg var i IKEA i dag, hvor vi fyldte vognen med fine ting. Jeg elsker seriøst IKEA, de fleste synes det er et helvede.. personligt forvandler jeg mig på magisk vis til en 9-årig, der suser rundt på vognen (ja, jeg stilte mig og kørte afsted langs rækkerne på en ikea vogn), tigger om at få en tøjbamse (min mor overtalte mig til jeg hellere skulle lade den ligge, til et barn der "ville lege mere med den") og fascineres af alle lysene i lampeafdelingen. Jaa, der kan man bare se! Anyways gik jeg i eftermiddag i gang med første del af min forårsrengøring/makeover. Jeg vil lave en updatet room tour video, når jeg er helt færdig, så stay tuned hihi! I kan se den gamle her.

419425960942261991_8400660

Nogle billeder fra turen i IKEA! Vores noget feminine vogn, og billeder af nogle fine setups. 

Okay så, i dag tog jeg fat der hvor der allermest trænger, og jeg har været bange for at kigge efter meget længe..: Bag & under sengen! Jeg har nemlig et tomrum bag min seng, og folk spørger altid "Ejj Sandra dit værelse er altid så fint, hvordan gør du det?" Ja, jeg skubber alt om bag sengen haha.. Her kommer der et før billede: DSC_0174 Assorterede skotøjsæsker og underlige poser brugte jeg ifør til at skjule alle mine underlige ting.. men i dag ryddede jeg ud i det, og fik købt nogle virkelig fine kasser i IKEA! (Kun 19,- for 2!)

DSC_0652Her er kasserne så, inden jeg havde ryddet ud og byttet om på tingene! Er de ikke søde? Er især vild med de stribede, de minder mig om Victorias Secret, hihi!

Fandt nogle sjove ting undervejs.. DSC_0655 Fandt blandt andet en længe glemt fjerboa & bunny ører.. jaså.. hvis jeg nogensinde får en trang til at være en Las Vegas stripper, så ved jeg da jeg har mit gear i orden! Som Gaby siger i Desperate Housewives "If we're going somewhere I can't bring a boa.. I don't wanna go!" DSC_0657 Hihi aw, blev så glad da jeg fandt de her! Prøv at spørg om jeg er fan? Kan huske det var så stort, hver gang mine veninder og jeg kom ind til byen og bla. skulle i Abercrombie. Nu er lidt af magien måske forsvundet, når jeg går forbi hver dag, men altså.. en lækker fyr er en lækker fyr! DSC_0662 Fandt en hel masse laminerede udklip fra modeblade og forsider, især disse husker jeg tydeligt! Det var mit højdepunkt, da jeg var 11-12 år hvis jeg fik et teenvogue (daddy tog med hjem når han rejste), og jeg følte jeg holdt et lille stykke af fashion industrien i hånden. Husker så tydeligt den dag jeg fik mit første teen vogue! Jeg plejede at bruge timevis på at finde de rigtige udklip, og få min mor til at laminere dem, hvorefter jeg dekorerede mit værelse med dem. Ifølge mig selv, fik forsiderne mit værelse til at ligne "redaktionen hos et modemagasin", hvilket på et tidspunkt var mit drømmejob (moderedaktør). Hihi, det er da meget sødt, og kan faktisk være meget dekorativt, især hvis man laminerer dem, så det ikke ser sjusket ud! DSC_0664

Okay, det er stadig rod, men organiseret rod, som jeg nu har overblik over! Alt fra stakke af gamle magasiner (man ved aldrig hvornår man har brug for at genlæse "50 sex tips" i cosmopolitan, hahah), til victorias secret pose, jeg har svært ved at skille mig af med, til sundhedsudklip fra blade, til mit afgangsbevis fra folkeskolen, til en bog om branding, til shopping net, til stearinlys jeg ikke bruger.. disse kasser indeholder alle de underlige ting, der ikke har andet sted at være! DSC_0667 DSC_0668

Tada! Se hvor nydeligt, der ser ud bag min seng nu. Det kan godt være, det måske ikke liige er der folk kigger altid, haha, men det er stadig dejligt at have fået smidt en hel masse ud, og så støvsuget ordenligt (der var rimelig klamt!). Mit kamera udstyr har også fået sin helt egen boks nu, hihi!

Hvad med jer? Gør i "forårsrent"? Det her er bare begyndelsen, glæder mig til at se det endelige resultat. Jeg har ikke købt nogle nye møbler (jo okay, udover en stol, til mit skrivebord, da jeg har manglet det længe, og det er forholdsvis essentielt haha!) Men de små ting kan virkelig gøre en stor forskel, og jeg elsker at eksperimentere med interiør og gøre mit værelse hyggeligt!

Kys fra mig<3 Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties.

I dag skal det handle om kugler. Hahah.. ej, hvor jeg har brug for noget mandeligt selskab.. Anyways, Nej helt seriøst, jeg kan godt lide at eksperimentere i køkkenet, og den anden dag fik jeg lavet nogle virkelig gode chokolade/peanut cookies/kugler.. Man skal kun bruge 4 ingredienser, der er ingen sukker, mel eller usunde fedtstoffer i! Desuden skal de heller ikke i ovnen og tager ikke ret lang tid at lave.. Win! Jeg lavede dem udfra nogle forskellig opskrifter jeg har set flere steder, og lidt inspireret af hele "raw-food" konceptet, hihi. Jeg er bare så dårlig til at følge opskrifter, så laver altid mine egne! DSC_0460 Ingredienser: 1/2 dl. honning 1/2 dl. peanutbutter 1 dl. havregryn 2 spsk kakao

1. Mix det hele sammen i en skål, indtil du får en fast, klistret masse, og tril massen til små kugler. 1 portion laver ca 15-20 kugler.  2. Placér herefter i køleskabet i 2 timer, indtil de er "faste", hihi. 3. Enjoy! 

Jeg kan godt lide at have en portion stående i køleskabet, da hvis man liige har en sød tand der skal styres, er et par af de her nok til at tilfredsstille! De smager syndigt, men det er de ikke. Bare sørg for at brug naturlig peanutbutter, der kun indeholder peanuts og evt. salt, ikke nogle af de der underlige varianter tilsat glukosesirup/sukker. Og så brug rigtig kakao, ikke kakaopulver hihi ;) 

Jeg håber i kan lide den her slags indlæg hihi, jeg er jo konstant selv på udkig efter ny sundhedsinspiration og så tænker jeg, at jeg ligeså godt kan dele det med jer! Knus <3 Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I tirsdags bestilte jeg efter nøje overvejelser fra nelly.com min gallakjole! Eller.. i hvert fald en kjole, det vil jeg uddybe senere hihi. Nu er den altså kommet hjem, allerede efter 3 dage! Først og fremmest vil jeg takke jer for alle jeres dejlige svar, det kan godt være jeg ikke har svaret alle, men jeg lover jer at jeg har læst alt hvad i har skrevet, og brugt jeres feedback! I er seriøst de bedste <3 Jeg ved ikke hvilken kjole der var flest 'stemmer', men jeg tror det var kjole 2 eller 3.. og så bestilte jeg altså 3! (Den var også mest økonomi-venlig, hihi!)

PicMonkey CollageHer er kjolen så! Det er en small, den sidder en lille smule løst omkring maven(er som regel en XS), men synes egentlig ikke det gør så meget. Jeg er helt vild med den, og har også allerede sendt billede til min partner og fået hans accept hihi! Jeg ved godt, den ikke er super "galla" - men nu er jeg altså også 1. G'er, så de overdådige og gulvlange kjoler skal overlades til 3. G'erne - jeg venter pænt til det bliver min tur, hihi! Og så er det også en kjole jeg kan bruge til andre anledninger, super praktisk. Dog er jeg stadig liidt i tvivl, om jeg skulle se mig om efter en anden galla kjole, men under alle omstændigheder beholder jeg denne, så må vi se om jeg falder over noget andet! Jeg kan godt finde på at lave last-minute decisions nemlig hihi, så i må ikke hænge mig for meget op på det ;) Hvad synes i?

Den kostede kun 299,- og kan købes lige her. Den fås også med sort blonde, hvis det er mere jer! Klik her for at se. Udover det har nelly.com også lige fået alle deres favoritter "påfyldt", så det hele er på lager! Har lavet en lille collage med mine "favorit favoritter" hihi, alt sammen til under 200,- PicMonkey dCollageMobil taske: Hang Loose 159,- Super fin mobiltaske, lige hvad klodsede folk som mig har brug for, til at passe på vores små baby'er med, hihi! Er vild med "skind" looket. Klik her for at købe den. Sko: Adore 129,- (!) Oh my god! Jeg har tidligere nævnt at jeg ikke bryder mig om at gå i sneakers/gummisko, men efter en lang og alvorlig samtale med mig selv, er jeg kommet frem til at de faktisk er okay. Desuden vil det være en slags sko-diskrimination, og en skam fuldstændig at udelukke en bestemt slags sko, bare på grund af nogle barndoms traumer.. altså, der skal være plads til alle sko i verden her! Og jeg er da bare faldet pladask for de her lyserøde skattebasser, og helt seriøst.. 129,- er muligvis den bedste pris jeg længe har set til sko, hihi! Klik her for at købe dem.

Bubbles: Collection 149,- Jeg elsker elsker elsker sæber til bruse/boblebad, og kan slet ikke stå for "collection"-sæt. Jeg har seriøst en slags mani, jeg er ovenud lykkelig hvis jeg har en samling af noget, helst i forskellige farver, hvor jeg kan sætte dem efter farveorden, hahah.. Dette er før set med neglelakker, body sprays og øjenskygger hjemme hos mig, men hvem vil ikke også have nuttet shower gel? Klik her for at købe 6 søde bodywash.

I kan se resten af favoritterne her! Der er alt fra Jeffrey Campbell til hår extensions hihi ;)

Anyways ja, nu har jeg fået min kjole og er virkelig glad (og overrasket over hurtig fragt!). Netshopping er en god start på ferien synes jeg! Ser frem til en dejlig påskeferie, har planer om at holde komsammen for min klasse, lave mini room-makeover (ikea min mooar), spise macaroner og se gossip girl, og ellers tage ud og more mig! Ville sådan ønske jeg skulle ud og rejse, men må bare få det bedste ud af DK i denne omgang hihi ;) Hvad med jer, hvad skal i? KYS <3 (Dette indlæg er sponsoreret men har SELV købt kjolen, og holdningerne er mine egne) Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hello my sweet angel faces. :*

I dag modtog jeg en lækker pakke fra Coca Cola! I pakken gemte der sig en collectors box med dette års limited edition cola'er! So excited, selvom jeg ikke er den store cola-drikker (jeg kan ikke så godt lide brus haha!) har jeg altid elsket de fine flasker. Tidligere har coca cola samarbejdet med Karl Lagerfeld (i husker måske de fine lyserøde flasker?), Jean-Paul Gaultier og andre kendte navne i modeindustrien, og nu blev det endelig kongen af cools tur - Marc Jacobs!

DSC_0517

Her er de 3 flasker så! Magen til majestætisk cola-flaske skal man lede længe efter hihi, de er både sjove og stilede - præcis som Marc Jacobs. DSC_0513

Collectors boxen udefra.

Ydermere fik jeg også tilsendt en fin Marc Jacobs/Coca Cola tote-bag, som helt tilfældigt matchede mit outfit i dag! (Jeg sværger jeg havde ingen anelse om hvordan den ville se ud, da jeg tog afsted hjemmefra hihi!) DSC_0486 DSC_0484 Trøje: H&M 79,- Nederdel: Gina Tricot 99,- Strømpebukser: H&M 69,- Ring: SIX Accessories, 69,- Og så den fine tote bag! Keep reading if you wanna win it ;) DSC_0511 Den passer fint ind hos de andre Marc Jacobs tasker hos familien Willer ;-)

Konkurrence: Én heldig læser vinde collectors boxen, og hele 10 vindere kan vinde den fine Marc Jacobs/coca cola totebag!

For at deltage, skal i se den nye reklame film for Coca Cola Light, med Marc Jacobs i hoved rollen, og svare på nedenstående spørgsmål...

[youtube biSoAFi0FcM 700 500] Spørgsmålet i skal svare på er:

”Moden i 80'erne, 90'erne og 00'erne har inspireret Marc Jacobs til designet af de tre forskellige flasker.

Hvilke af de 3 årtiers mode som bliver præsenteret i videoen synes du bedst om?”

Smid en kommentar med dit svar, og jeg trækker vinderene om 4 dage! <3 Personligt kan jeg bedst lide 90'ernes glamour, hihi O:)

DSC_0561 Cola flasken pynter fint på skrivebordet! Haha, jeg lod den stå lidt, så brusen forsvandt inden jeg drak den.. Pinligt I know, men har virkelig aldrig været god til brus. Tror det er første gang i flere år jeg drikker cola! Men hvem kan sige nej til sådan en cute flaske? Come on.. 

Cola kys fra mig <3

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Det er lang tid siden jeg har skrevet noget kost relateret, og jeg tænkte at jeg måske kunne begynde at dele nogle små "snack-tips" med jer, da jeg godt kan lide at eksperimentere med sunde - men lækre, ting i køkkenet! Så jeg tror jeg vil kalde denne serie af indlæg "snackbysandra" på grund af min ufattelige kreative evner haha ;) Jeg vil prøve at lave dem regelmæssigt, og når jeg lige finder på noget nyt og spændene!

Men i dag er altså første indlæg, og jeg vil vise jer hvordan man laver de notoriske proteinpandekager. De smager super godt, og er meget sundere end almindelige pandekager. Jeg har lavet til flere familie/venne arrangementer hvor de faldt i god jord hos gæsterne (især vores nære fitness-venner hihi) og de er også gode som snacks, eller til at tage med i madpakken.

DSC_0424Sådan her ser de altså ud, så let's get to it!

DSC_0407Step 1 : Ingredienser (laver ca. 7-8 små pandekager): Note: Jeg laver mine med rismælk og soyamælk da min mave ikke er så glad for henholdsvis yogurt og mælk. Men i kan selvfølgelige bare bruge almindelig mælk, a38 eller vanilleyogurt. Whatever you like! 1 deciliter havregryn 1 deciliter mælk 1 deciliter yogurt 1 moden banan (jo mere moden, jo sødere bliver pandekagerne) 2 spsk. proteinpulver (min foretrukne er fra urtekram, da jeg undgår e-numre osv) Agavesirup/honning til at søde efter behov 1 spsk peanutbutter (kan udelades)

Jeg blender som regel mine ingredienser i blenderen, da det er nemmest at undgå klumper fra bananen sådan!

DSC_0406 Step 2: Steg dem på panden i lidt olie efter dit valg (kokosolie for yderligere sød smag). Jeg havde komfuret på 6 ud af 10. Hvis du synes de er lidt bløde (hvilket godt kan ske, da man ikke bruger rigtigt mel) så stik dem i køleskabet, så burde dette blive fikset!

DSC_0421

Step 4: Server med lidt friske bær, frugt og evt. honning/agave sirup, mhm!

Jeg håber i kan lide denne slags nye indlæg, skriv gerne hvad i synes og hvis i evt. prøver at lave pandekagerne!

Kys <3 Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties! Har haft en travl dag hihi, men på den gode måde. Der er masser at se til i skolen, 2 fremlæggelser jeg skal have styr på til i morgen, plus noget international økonomi der har drillet lidt! Men er efterhånden ved at have styr på det, og tænkte jeg lige ville stoppe forbi her på bloggen med et par billeder fra en ellers dejlig dag!DSC_0101

Modtog noget lækker te fra Baristaplus.dk , af det luksuriøse mærke Kusmi Tea i smagen "Kashmir Tchai" - man skal lede længe, for at finde magen til classy navn, jeg var helt solgt! Udover det fik jeg også noget "Chai tea" sirup. Min mor og jeg sidder netop nu og nyder hver vores kop chai te, og jeg kan godt sige jeg, hvis i er en chai lover, er det her lige sagen! Er lige ved at sige "Chaichino go home" haha :* Udover det har Baristaplus også en masse andre skønne ting, som termokopper i fint design og chai pulver, så tjek it out! DSC_0099

Fin pose der var, da jeg åbnede min pakke <3

PicMonkey Collage Outfit of the day! Kan godt lide at switche de almindelig sorte strømpebukser med nogle lyse indimellem, de passer ligeså godt til, men giver et helt andet look! Trøje: Oasis hos Magasin 465,- Nederdel: H&M 49,- Strømpebukser: H&M 69,- Sko: London Rebel hos Asos 129,- (udsalg!) DSC_0120

Er helt vild med denne top, guld detaljerne og blonden på kraven. Jeg købte den i weekenden, så i dag gjorden den sin "debut" hihi ;) <3DSC_0134 Smykker:  Ring: Julie Sandlau, New Moon collection 4000,- Øreringe: Julie Sandlau, Florina collection 3000,-

DSC_0146

Stort smil, fra mig til jer! <3

DSC_0142Close-up af skoene. 

Apropos sko, er der lige nu skouge på Nelly.com - og lige her kan i finde sko til UNDER 200,-. Synes det er super fedt, de har samlet det ét sted, så man ved at man har råd til skoene, hihi! Husk at tjekke resten af skougen ud her, hvor der er en masse spændene konkurrencer med mere!

Jeg fik igår filmet en video til jer, men har ikke fået tid til at redigere den endnu, får den forhåbentligt op i løbet af ugen! Sidder lige nu og hygger med min te, men smutter i et velfortjent karbad nu, da jeg på trods af lektieloaden stadig har været til Bodyfit med Mariamusen. En times motion giver et godt break, og det er altid godt at få rørt sig - det styrker koncentrationen!

God aften til jer sweeties, Kys <3

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hej søde og smukke læsere <3

I dag på denne dejlige søndag, fik jeg lige lyst til at skrive et indlæg, om et emne som berører mig meget! Det er mest henvendt til piger, da jeg.. jeg er en pige, men fyre er selvfølgelige også velkomne, hvis der skulle sidde nogle derude. ;) Jeg vil nemlig snakke om vores selvtillid. Som teenagere kommer den hurtigt helt i bund, og sikkert også i voksenlivet! Vi er ikke længere ubekymrede børn. Så snart vi kommer i puberteten stiller vi spørgsmålstegn ved os selv, vores evner, udseende, holdninger, ja stort set alting, og det er ikke altid lige sjovt. Så jeg vil i dag komme med nogle tanker, jeg har gjort mig, om dette emne og tage fat i nogle egne erfaringer!

Som piger stiller vi hurtigt en hel masse krav til os selv.  Man kommer hurtigt til at bekymre sig alt for meget om, hvad andre tænker om én. Jeg havde i hvert fald en periode, hvor jeg var ekstremt usikker. Jeg ville aldrig, aldrig drømme om at vise mig uden make-up nogen som helst steder, og følte ikke rigtig jeg var noget værd, hvis jeg ikke var ledsaget af en masse mascara og en push-up BH! Der gik sådan et halvt år før jeg viste mig uden make-up foran min daværende kæreste. Siger lidt om omfanget, haha! Jeg var seriøst overbevist om, at ingen ville være kærester med mig, eller kunne lide mig, hvis de så hvordan jeg "rigtigt" så ud. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor jeg havde det sådan, jeg tror bare at det er en periode mange går igennem især i teenage-årene, og vil bare gerne fortælle jer, der måske har det sådan nu, at sådan vil det ikke være forevigt! 355696048830306246_8400660

Gammelt billede af mig, fra dengang jeg gik med ekstensions (synes mit hår var grimt, haha), fuld redigering og fremhævning af kavalergangen. Hmm, jeg synes ikke, der er noget galt i de ting, som sådan -  hvis man får det bedre med sig selv, så go for it, men truth is, at jeg ikke havde det særlig godt med mig selv, på det her tidspunkt! Jeg er stadig stor fan af mascara og boobs i dag haha, men jeg er bare blevet klogere og gladere, og ved at det ikke er dét, der giver en selvtillid, eller gør en lykkelig. Det er nødt til at komme indefra først!

Den pige jeg var, virker virkelig fjern for mig nu, men samtidig ikke. Det der hjalp mig rigtig meget, til at få det bedre med mig selv, var faktisk da jeg begyndte at træne. Jeg opdagede, at jeg havde kontrol over min krop - selv kunne bestemme. Samtidig med jeg blev fysisk stærkere, blev jeg psykisk stærkere, og det var den bedste følelse i verden! Udover det begyndte jeg endelig også at blogge. Jeg har altid haft et eller andet behov for at rode med billeder og skrive, og det fik jeg endelig opfyldt - og jeg fortsatte uanset hvad folk sagde, og se hvor jeg er nu! Bare det at nogen læser min blog betyder alverden for mig. Jeg var indstillet på, at jeg nok ville få noget negativ respons, når jeg sådan udstillede mig selv på nettet - men det der overraskede mig mest, var bare at det kom fra folk, jeg betragtede som mine "venner". Jeg overvejede at lukke ned på grund af det, flere gange, men holdt ved. Fordi jeg vidste, jeg ville være mere trist uden bloggen! Og det er sådan set nøglen, det er at gøre de ting, der gør én glad. Træning gør mig glad, bloggen gør mig glad, shopping gør mig glad, at få gode karakterer gør mig glad, at tage til et brag af en fest indimellem gør mig glad.. så derfor gør jeg de ting. Udover det er det også vigtigt at være sammen med folk, der påvirker én i en positiv retning. Rigtige venner støtter én i de ting, man gør, og så vil jeg hellere have få venner end en masse fake ærlig talt.

Siden dét er gået op for mig, har jeg på mange måder været meget "alene". Ikke på en negativ måde, overhovedet, men jeg har bare færre venner kan man sige, haha! Fordi jeg har nemlig ikke længere noget imod at gøre ting alene. Tage ned og drikke kaffe med mig selv og min macbook. Træne alene. Det lyder måske ret egocentreret, men det er mit liv og jeg gider ikke bruge det i selskab med folk, hvis de er negative og destruktive i forhold til mig og mine drømme. Så vil jeg hellere pleje de gode venskaber jeg har, og se fremad. Min pointe er ikke at man skal være asocial haha, men det er bare, at man også skal kunne nyde sit eget selskab og ikke være afhængige af andre hele tiden, for sådan havde jeg det nemlig på et tidspunkt!

Næste vigtige ting mht. selvtillid.. vær ligeglad. Med det mener jeg, ligeglad med hvad andre tænker. Om dit tøj, dit hår, whatever. På et tidspunkt gik jeg aldrig med de ting jeg faktisk synes var pæne, fordi min kærlighed til høje hæle og ting med sløjfer på ikke passede ind i "stilen" ellers. Hoppede bare i noget mere safe, jeans og adidas, og prøvede at blende in. Det kom jeg aldrig nogen vegne med, og det er der heller ingen der gør! I virkeligheden er det virkelig kedeligt at prøve at være som alle andre, når man bare kan være sig selv. I må aldrig lægge låg på jer selv, jeres talenter, drømme og de ting, der gør jer unikke. Uanset hvad det måtte være! Vi rummer alle sammen en masse forskellige ting, og man først accepterer sig selv, bliver det hele så meget nemmere. Det er som om en kæmpe byrde bliver løftet fra ens skuldrer, når man stopper med at bekymre sig så meget om hvad andre tænker. Fordi helt ærligt, hvad er vi bekymrede for? "Åh, gad vide hvad ham der mon synes om mig?" Who cares? Med mindre han er din kommende mand, så er det da bedøvende ligegyldigt, hvad han synes om dit hår. Get it? Jeg ved godt, det er nemmere sagt end gjort, men der er faktisk slet ikke så meget at bekymre sig om. Og når man først accepterer sig selv, accepterer man også andre! Det er spild af liv at dømme og være negative over for andre folk, især folk man ikke kender. Jeg ved vi alle sammen gør det, i en eller anden grad, det ligger i vores natur at danne førstehåndsindtryk, men hvis vi nu lige kigger indad, så lærer vi, at man ikke kan dømme folk ud fra bare hvad man ser. Tag mig, for eksempel. Hvad var det første i tænkte? Jeg har flere gange fået af vide jeg bliver opfattet som "snobbet bla bla bla", indtil folk møder mig, og finder ud af jeg rent faktisk er typen der stopper pommes fritters op i næsen og laver utroligt mange sleske jokes. ;)

Nu kommer jeg med 5 hurtige til at have det lidt bedre med sig selv:

♥ Acceptér dig selv og udnyt dit fulde potentiale ♥ Acceptér andre folk, og find ud af hvem der er dine venner og hvem der ikke er ♥Lad vær med at bekymre dig om, hvad andre tænker om dig hele tiden ♥Følg dine drømme. Hvad ville du gøre lige nu, hvad ville du gå i gang med, hvis du vidste du ikke ville fejle? Tænk over det, then go do it! ♥ Gør ting alene, nyd dit eget selskab

Think about it sweeties. Jeg håber dette indlæg måske kunne åbne nogle øjne, for folk der  er usikre og ikke tror på jer selv. For det er der ingen grund til, man skal bare grundlæggende accepterer sig selv først! Og jeg tror på jer, hihi. Så følg jeres drømme og stop med at bekymre jer så meget... Start næste uge med det i tankerne, og jeg lover jer i vil se forandringer omkring jer! Det her var et af de længere indlæg, hihi, men jeg håber i kunne lide det i hvert fald, og så vil jeg komme med en masse nye spændene forårs/shopping indlæg en gang i næste uge, så stay tuned! 408356937269925026_8400660

No make-up, no filter, no edit.. Just me! Lige da jeg var vågnet i morges, haha følte mig utrolig overskudsagtig og ramte fitness centeret. For bare et år siden havde jeg aldrig taget derned uden make-up, og jeg havde da slet ikke lagt dette billede ud. Men hey, det er sådan jeg nu engang ser ud, hihi! 

Kys fra mig <3</p Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties! I dag har været en dejlig dag. Min søde veninde Pernille havde fødselsdag, så vi har tøsehygget hele dagen lige fra morgenmad fra Lagkagehuset til shopping til smut på Agnes Cupcakes.. Geez, tror jeg har fået sukkerchok, good thing jeg skal træne senere haha! Anyways, ville lige lave et hurtigt outfit indlæg og sådan, nu hvor jeg sidder på vej hjem i toget!

DSC_0026 Var i kjoole humør i dag, så little black dress it is med pink ballerinaer. O:) Kjole: 99,- H&M Strømpebukser: 69,- H&M Sko: Kurt Geiger ca. 600,- (købt i London) DSC_0017 Elsker seriøst denne kjole, så simpel og klassisk snit der er flatterende på de fleste.  DSC_0016 Smil fra mig, med ringe fra spinning på fingrene hihi ;)  DSC_0032

Close-up af skoene! Det var bare kærlighed ved første blik, men har faktisk slet ikke fået gået med dem.. Har bare haft dem stående af skræk for swarovski(fancy, right haha) stenene skulle falde af, men idag skulle det altså være ;) 

DSC_0036

Min gave til Pernille var, at vi skulle ind i Urban Outfitters og købe hendes helt egen Boo bamse, og bagefter en tur på Agnes! Vi brugte laang tid i Urban Outfitters, nærstuderede de sjove bøger og fine sager. Er rimelig forelsket i et par ting, men skal shoppe på lørdag, så købte dem ikke i dag, hihi! I dag handlede det om Niller <3 DSC_0060 Synes det er sket ofte at jeg har lagt den slags billeder ind her, men altså.. can't help it. Se på dem! So delicious.. Min favorit er stadig carrot, mhm <3 Det er ligesom gulerodskage heaven  x 100, altså det er ubeskriveligt så godt det smager!

 

Anyways ja, det var bare lige et hurtigt indlæg fra mig! Jeg ved ikke om nogle af mine søde læsere har bemærket det, men jeg har blogget lidt hyppigere på det seneste. Har flere gange fået forespørgsler om, om jeg ikke kunne prøve at blogge lidt oftere, så det har jeg forsøgt nu! Indlæggene er måske ikke så lange som sædvanlige, men vil selvfølgelige stadig lave nogle dybdegående blogindlæg indimellem! Så jeg vil rigtig gerne høre hvad i synes, og hvad i foretrækker, for jeres feedback betyder alverden for mig her på siden! Det er jo jer, der skal læse det hihi.. Har bare haft en masse outfit inspiration på det sidste, derfor har der været en del flere OOTD end normalt! Håber i hvert fald i kan lide det, synes jo det er sjovt at lave :* Desuden ved jeg godt det er længe siden der har været en video, og får forhåbentlig lavet en ny i weekenden! Nogle gode forslag eller requests? Let me know <3

Kys <3

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Jeg er fornylig faldet over et nyt super lækkert produkt. Nemlig "WISH" vitamindrikkene fra SEIMEI. De fås i fem varianter, Green Ice Tea, Mind Focus, Energy Booster og Sunrays Bottled. Men hele konceptet bag SEIMEI, er faktisk hvad der adskiller produktet fra så mange andre.

Ser i, alt overskuddet går til velgørenhed og gode formål. Man kan gå ind og "ønske" hvilket formål, man synes pengene skal gå til på SEIMEI's hjemmeside, under SEIMEI wishes. SEIMEI's formål er at skabe en bevægelse, hvor mennesker hjælper andre mennesker. Der er ingen bagtanker med firmaet, hvilket er dejligt forfriskende i mine øjne, og selveste den smukke Helena Christensen er ambassadør for produkterne!

Indtil videre kan de lækre drikke kun købes i KIWI, Monark og snart Fakta - hvilket gør dem lidt mere tilgængelige. Jeg ville dog ønske, at man kunne købe dem i 7 eleven for eksempel, da jeg tit stopper forbi dér, og gerne ville støtte et godt formål og slukke tørsten samtidig i hverdagen!

DSC_02044  fine Varianter af SEIMEI, min favorit er den lyserøde hihi (big surprise, I know) "Mind Focus" med raspberry & blood orange smag! 

SEIMEI har i de seneste par dage været fast inventar i min taske hihi,

Så hvis i skulle være i tvivl, så nej dette indlæg er af gode grunde ikke sponsoreret, det ville jo være direkte imod hele konceptet og budskabet hos SEIMEI! Jeg tænkte bare, jeg ville dele dette produkt og det gode budskab med mine søde læsere, nu hvor jeg havde fået nys om det. Tænk på hvor meget bedre sted verden ville være, hvis flere virksomheder tænkte i de baner? Det kan godt være der ikke er så mange penge i det, men de gør en forskel. Så hold øje i butikkerne efter de farvede flasker, for man køber nemlig ikke bare et produkt, men også et sæt af gode værdier, jeg personligt gerne vil med mig rundt, og blive mindet om i hverdagen. Det er de små ting der tæller <3

Kys og knus <3

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hej mine søde <3

Åh, jeg håber i har lige så skønt forårsvejr som jeg, for man kan da ikke andet, end være i skønt humør, når foråret endelig er på vej.. Jeg har i dag benyttet muligheden for at tage nogle skønne OOTD billeder. Udgangspunktet for mit outfit, tog jeg i et super lækkert ur jeg fik tilsendt fra Daniel Wellington, som er indbegrebet af preppy stil og lækker kvalitet!

DSC_0931

Mit fine nye ur, i rosegold. Det hedder "Classic Southhampton Lady" og i kan købe det her. Elsker at uret er så klassiski designet , men samtidig tøset og anerledes med den farvede rem.DSC_0924 Fin æske den kom i <3 Er seriøst en sucker for æsker og poser, ved ikke hvad der er med mig! Er der andre, der har det på samme måde? ;) DSC_0959 DSC_0972 Top: Abercrombie (købt på udsalg til 169,-) Cardigan: Abercrombie 675,- Jeggings: Abercrombie 625,- Wedges: H&M 249,- Taske: Juicy Couture ca. 1800,-

DSC_0021

Tog min Juicy taske i brug, for første gang i et stykke tid! Det er ikke alt den passer til den nemlig, men lige i dag synes jeg den understregede den tøsede og preppy stil glimrende.

DSC_0999

Er så glad for min Abercrombie cardigan! Den passer til alt, og kvaliteten er super skøn. Nok et af de mest brugte items i min garderobe! Er generelt stor fan af abercrombies basic ting. DSC_0988 DSC_0987 Close-up af mit fine ur. Jeg er virkelig vild med, at det er i rose gold. Rose gold tror jeg vi kommer til at se mere og mere af, hvilket jeg personligt er glad for! Synes det er et fint alternativ til almindeligt guld eller sølv, og er lidt mere afdæmpet og feminint. 

Så yeah, det var mit outfit i dag! Kunne simpelthen ikke lade være med at tage nogle billeder i det skønne vejr. Jeg er ked af bloggingen har været lidt sløv denne uge, jeg har været syg (igen, denne gang med kvalme..) og var ikke helt rask før Torsdag. Så ja, har ikke haft særlig meget overskud. Men men, hvis i savner noget fitness/sundheds snak her på siden(ved godt det er et stykke tid siden efterhånden nu, er på sagen!) har jeg givet et fyldestgørende interview til fit4livin, som i kan læse her. Er super glad for, at jeg måtte medvirke og håber interviewet blev godt, hihi!

Udover at jeg lige skulle ligge syg, har jeg det godt! Jeg var til maskebal på skolen i fredags, og det var noget af en vild aften, så jeg lå i sengen(igen) det meste af dagen igår og forbandede alkohol langt langt væk, haha.. Har et par billeder derfra, kan være jeg smider dem op på et tidspunkt, hihi! Ellers kommer de i hvert fald på insta, hvor min bruger er sandrawiller. <3 Jeg håber i har det godt sweeties, og nyder det sidste af weekenden! Kys til jer<3 DSC_1010 Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller