Ingen kategori
Hey Sweeties! Sorry for at være totalt M.I.A denne uge, men der har været problemer hos bloggers delight, og jeg har de sidste par dage mere eller mindre; været til i skole, distortion, lige hurtigt hjem, skole, distortion, prøve at presse noget søv…

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Så blev det søndag igen, og tid til en lille opsummering af ugens sødere øjeblikke. Denne uge har jeg.. IMG_5653 Endelig mistet min "spise-morgen-mad-på-macdonalds" mødom. Tog på McD til morgen med Olivia & Christina! Alle andre mener at disse pandekager er rimelig klamme, men jeg var helt forelsket, fordi de smagte helt vildt af pandekager fra iHop (amerikansk diner-agtig-kæde), hvor jeg vi meget da vi boede i Texas. Big time nostalgi! IMG_5654Opvejet det usunde med hygge på 42 Raw med min mama. Raw food lasagne og en "Paris" juice blev det til. Yummy.

IMG_5657 Synes selv jeg har en utrolig smuk og stilet mor! Gad godt at se sådan ud, når jeg når hendes alder.  IMG_5655

Fået en ny yndlingsprotein-bar! Det er denne fra Nutramino, i smagen chocolate + peanut. Nu ved jeg godt der står "diet meal bar" halløj på, men i mit hovede er det same-same, og uanset hvad i siger får i mig altså ikke til at erstatte et måltid med en bar. Det er for underligt. Er altid bare totalt starving efter træning, og sådan en her er lige sagen. IMG_5652Været til spændene lille møde hos Mildh PR. Emmery's og skønhedsprodukter på menuen, I like <3

IMG_5658 Været på Serenity cupcakes i Grønnegade for første gang - men bestemt ikke sidste. IMG_5659

Købt en hat og været "very Audrey". Og måske lidt Marilyn... ;) IMG_5660 Og i dag har jeg været ude og løbe, til yoga, lavet lektier og hygger nu i min seng. Har endelig taget hul på anden del af bogserien af L.A Candy af Lauren Conrad, og slap kun bogen for at skrive dette indlæg hihi. Det er måske ikke litteratur på sit allerhøjeste niveau, men rimelig underholdende og et rart break til real-life-boy-trouble-a-la-sandra.

Det har nu været en meget dejlig uge hihi. Sommerferien kalder virkelig efterhånden. Og koncentrationsevnen er væsentlig forringet når man ved der ingen eksamener bliver, må jeg ærligt erkende. Men jeg ser frem til en ny uge, der allerede er fyldt med skønne planer <3

Follow on Bloglovin Kys

Likes

Comments

Hey Sweeties.

DSC_0l224

I dag startede jeg dagen dejligt ud med at modtage dette lækre ur fra Daniel Wellington. Ikke dårligt! Det er fra deres nye "Classy" linje, som er mere klassisk i stedet for deres ellers preppy ure. Min er i modellen "St. Andrews".

Har tilbragt dagen i Københavns gader med søde Pernille & Sofie! DSC_02d29 Vi spiste frokost på Café Maroc, den fineste lille autentiske café som ligger på Kompagnistræde. DSC_0251 At træde ind i den er som at træde ind i Sex & The City 2, efter min mening hihi. Jeg følte helt jeg var i udlandet, og der var fuldt af små dekorative figurer, hyggekroge og farverige materialer imens musikken spillede blødt i baggrunden, og fortalte historier om fjerne lande. DSC_0233 Drak specialiteten Mynte Te - så lækkert og friskt. DSC_0241 Masser af mad for pengene! My favourite: falafel! Mhm. DSC_0250 Så lækker kage. Vi kunne dog ikke os spise os igennem den hele, men nøj hvor var det godt. Helt sikkert et anbefalelsesværdigt sted, som ligger lidt væk fra den touristede og travle del af København. Det er første gang jeg var der, men helt sikkert ikke sidste. Et rigtig godt sted til tøsehygge og man går ikke sulten hjem. DSC_026f4 Kan i huske min grå trøje fra Moss? Well, den har jeg mistet en aften i byen. Da jeg kom tilbage for at repurchase, havde de den ikke længere, men de havde samme model i bordeaux, så jeg slog til. Seriøst den bedste hyggetrøje ever. Daniel Wellington Uret matchede fint med lille louis hihi! Kan godt fornemme det kommer til at hænge på mit håndled, så tidsløst og passer til det meste. DSC_0309 Efter lidt shopping (jeg købte blandt andet denne hat fra & Other stories, so Audrey!) blev det tid til et smut forbi Serenity Cupcakes. Endnu et sted jeg faktisk aldrig har været før (stor Agnes tilhænger herovre). DSC_0317

DSC_0320

Så fine cupcakes altså! DSC_0328

DSC_0d311Dekadant udsmykning i butikken, lige pludselig gik fra eksotiske marocco til elegante frankrig, omgivet af lysekroner og lyst interiør. Sikke internationale vi har været i dag!

DSC_0367 Mine søde piger <3

DSC_0370 DSC_0373 Er vild med min nye hat. Først gik vi ind i & other stories, hvor jeg så fik øje på den, men besluttede mig for at gå videre. Senere måtte vi dog vende om fordi jeg altså måtte eje denne "Audrey" hat! Tror virkelig jeg bliver glad for den, da mine bikinier i år også er sorte primært, så det kommer til at se fedt ud på stranden til sommer. Og ellers giver den bare ethvert outfit et classy touch, og går perfekt i hånd med store solbriller og pouty lips.

DSC_0463Sluttede af med en Iron Man på Joe & The Juice. Sikke en dag fyldt med tøsesnak og hygge. Stemningen i byen er helt unik i disse dage, der er bestemt flirt og forår i luften uanset hvor du vender og drejer dig. Man kan ikke andet end smile. Dagen i dag har været skøn. Fra Marocoo til Paris til St. Andrews. <3 Nej, hvor jeg glæder mig til at rejse rigtigt. Pakke kufferten og tage afsted! At rejse er at leve. Sommerferie kom hurtigt!

Sidder nu og er lidt træt, var oppe tideligt og træne og så til stram op og har vadet København igennem i dag (med hat på!). Aftenen er dedikeret til sofaen og sæson 2 af Forbrydelsen (har kun set 1'eren og 3'eren af uforklarelige årsager). Dansk krimi på sit højeste, hvis man spørger mig.

Håber i har haft en dejlig lørdag derude! Kys

Likes

Comments

Hey Sweeties.

I morges tog jeg noget surmulende og med mega jeg-har-dårlig-hårdag-og-vil-bare-surmule-med-lana-del-rey-i-ørene-hele-vejen-til-skole attitude til stationen, da jeg tre minutter inden jeg sprang på toget fik en besked om at dansk var aflyst og resten af dagen virtuel. Solen brød frem fra sit skjul og englene sang, for nej hvor jeg bare heller ikke gad og det var bare helt perfekt. Så jeg har udnyttet dagen produktivt. Eller måske ikke. Majoriteten af dagen er gået med karbad og lallen rundt til britney spears sange. Men hey. It was one of those days!

DSC_0196

Efter træning i morges var det tid til et karbad! Jeg er blevet helt forelsket i disse produkter fra ComWell. Jeg har flere gange luret på dem i matas (måske noget at gøre med den dekandante indpakning), og endelig fået lejlighed til at teste dem. Hold nu op, hvor er de lækre! Serien af produkter er et resultat af et samarbejde mellem Matas og spa eksperter fra ja, ComWell, og resultatet er mega lækre produkter til overkommelige priser. Jeg har både body scrub, body oil og butter og til sammen efterlader de en skinnende, blød og virkelig velduftende. Aromaen er behagelig, men naturlig og uden at være for meget.DSC_0204Bubbles in my bath <3DSC_0209

Senere forkælede jeg mig selv med min absolutte yndlings snack hummus (Irma's finest) og brødstænger, imens jeg indulgede i guilty pleasure no 1. Personligt er jeg ikke til reality tv. Jeg er hverken tilhænger af paradise, big brother, jersey shore, de unge mødre og hvad man nu ellers kan finde af halvdårlige reality programmer. Men jeg har én, meget meget underlig obsession. Nemlig Dr. Phil. Ja, af alle TV programmer, er mit yndlings totalt patetisk-housewife-talkshow-reality ting. Sex og intriger? Nej tak, men kan vi få nogle grædende ægtefæller og nabo fejder og tude historier om da hunden løb væk på skærmen, er jeg så meget på. DSC_0210Eksperimenterede i køkkenet og fik kreeret en lækker sund pizza. Skriv hvis opskriften har interesse, elsker jo mad indlæg!

DSC_0214Efter at have trisset rundt i mit juicy outfit, set Dr. Phil, lavet mad og dyrket yoga (følte mig mere og mere som Gaby fra Desperate Housewifes..) blev det neglenes tur. Eksperimenterede med to farver, nemlig den tiffany-blå "where's my chaffeur" og den pink "hard to get" fra Essie.

DSC_0220Resten af eftermiddagen gik med læsning i solen, en lur på sofaen og mine skole ting. Så ja, benyttede min hjemmedag til at forkæle mig selv, det er jo skønt! Synes det er så vigtigt indimellem at lave spa dag og bare slappe af. Nu trak vi hvad vi skal op i, i går, og gæt hvad jeg skal op i? Absolut INTET. Ingen eksamener til mig du, andet end en enkelt dansk årsprøve. Det betyder til gengæld, at jeg skal op i flere ting 2. og 3. g, men lige nu.. betyder det bare mega lang sommerferie, som jeg måske allerede mentalt er gået på nu. ;) Hvor er det vildt at 1. G allerede er (stort set) slut. Føler mig stadig som en lille "putte" der lige er startet, hihi!

Lige en hurtigt update herfra og billeder af en skøn dag. Husk at forkæle jer selv derude, det er sindssyg vigtigt! Hvad er jeres yndlings måde, at forkæle jer selv på? Kan være vi kan dele nogle tips ;)

Kys <3

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hej mine søde <3

Min søde veninde Maria er lidt af et geni i et køkken, og efter jeg havde luret godt grundigt på hendes labre madpakker på instagram, så jeg tilkaldte hende straks til mit køkken, da flere af jer har efterspurgt flere sunde madpakker og min inspiration er en anelse begrænset for tiden. Vi kreerede tre opskrifter, en almindelig lækker wrap, en wrap efter palæo principperne og en vegetarisk quinoa salat! DSC_0606

Ingredienser: Fuldkorns wraps Spinat Cream Cheese Avocado Røget laks

De her wraps holder en mætte længe, og er en bombe af sunde fedtstoffer fra laksen & avocadoen. De er nemme at pakke ind, i enten en beholder eller sølvpapir.

PicMonkedy Collage

1. Smør med et tyndt lag cream cheese (hjælper med at holde wrappen sammen) 2. Fyld spinat og tyndt skåret avocado på halvdelen af wrappen 3. Til sidst tilfør røget laks (når man kommer det på halvdelen, bliver det lettere at rulle) 4. Rul og tag med til frokost!

DSC_0616

Ingredienser: 1 æg Hakkede mandler (kan undlades) Salt & Peber Avocado Rucola Spinat Tyndskåret kylling

Til dig der er hardcore og på "palæo", prøver at skære ned på kulhydrater, eller som mig - bare er fan af principperne og naturlige ingredienser. PicMonkey sddCollage

1. Det sværeste er nok selve wrappen, det er lidt af en kunst! Bland æg sammen med mandler (kan undlades, bliver lidt nemmere uden, men så kan det være du skal bruge 2 æg måske), og klæk ud på panden. 2. Vent til massen foretager en pandekage agtig konsistens, og vend den herefter forsigtigt. 3. Et voilá! Placer spinat, rucola, tyndskåret avocado og kyllingepålæg i wrappen. 4. Rul forsigtigt, og skær eventuelt ud i mindre stykker for at gøre mere medgørelige. Det nemmeste er at vikle dem ind i noget fedtsugende papir og så sølvpapir, når man skal have dem med, har jeg erfaret. Hvis der er problemer med at få det til at "hænge sammen" er det lækkert og smart med et tyndt lag serrano skinke rundt om ;)

DSC_0618 Ingredienser: Quinoa Græskarkerner Edamame Bønner Brocolli Rød peberfrugt Personligt, kan jeg godt finde på at holde "kødfri" dage. Ikke fordi jeg ikke kan lide kød, for damn jeg elsker en god bøf, men mere fordi, at jeg slet ikke føler behov for at spise det til hver måltid eller hver dag overhovedet. Og med en lækker salat som denne får man stadig masser af proteiner fra quinoa'en, græskarkernerne og bønnerne. Hvis i ikke kender quinoa, er i gået glip af noget! Det er en kornsort(eller teknisk set en plante) spækfyldt med proteiner og gode sager, og så smager det lidt som pasta. (Synes jeg) Det forhandles de fleste steder, jeg køber mit fra mærket "urtekram". Det skal koge ca. ligeså længe som pasta, og er et mega godt alternativ! Det eneste i skal gøre, er sådan set at: 1. Sæt quinoa'en over 2. Snit grøntsager og klargør bønner 3. Vent på det er færdig og bland det hele sammen! Passer snildt ned i de klassiske madpakke-bokse, bare husk en gaffel og du er good to go!

Så yeah, det var 3 x inspiration til frokost! Uanset om det er til at tage med eller spise derhjemme fungerer det. Tak til Maria for hjælp og inspiration, i kan følge hende på instagram hvor hun hedder maria_gantzel. Jeg håber i kan lide mad-indlæg, fordi selvom jeg jo ikker er madblogger eller noget.. så elsker jeg mad, og synes sådan noget her er sjovt! Så tell me what you think <3

Kys Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Mail: sandrawiller@live.dk Instagram: sandrawiller Facebook: klik her Youtube: klik her Tumblr: klik her

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I dag modtog jeg denne überskønne pakke fra Julie Sandlau.. DSC_0490Og i den gemte der sig..DSC_0492 De allerfineste øreringe jeg længe har set. Er helt forelsket i de her skattebasser, har dem i sølv, som jeg fik til min konfirmation, men guld er faktisk mere mig til hverdag, så det er jo perfekt!DSC_0504

De er fra serien "swan", og koster 1500,- i sølv og 1800,- i guld. I kan købe dem her, hvis i skulle være interesserede! Ellers er det en oplagt ting at smide på ønskelisten hihi, de er så fine og er lavet af sølv, belagt med ægte guld og stenene er zirkoner. Så fine, og de mister altså ikke deres glans så let som andre smykker!

Elsker Julie's smykker, mine absolut go-to til både hverdag og fest, så er en glad lille blogger lige nu hihi O:)

Jeg fik også taget OOTD i går, men fik aldrig lagt det op! Det var jo bragende godt vejr, så inden jeg smed mig på terrassen med bar mave og bikinitrusse tog vi lige et par pics af dagens outfit! DSC_0395 Kjole: French Connection 400,- Sko: ReeBook 600,- Simplicity does the trick. Første dag med bare ben! Nu mangler jeg bare lidt farve.. ;) Vil nu begive mig i gang med et lille projekt til et blog indlæg i morgen.. nede i køkkenet. Uha, hvad mon det kan være? ;) Kys!

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I dag vil jeg lige hurtigt tage et emne op, igen lidt a la. mit indlæg om body image, da jeg synes det er nødvendigt. Jeg får jævnligt mails fra jer - mine søde læsere, hvor i spørger om alt mellem himmel og jord, men et tilbagevendende emne synes at være det berømte "thigh gap" - altså mellemrum mellem benene, når man står, som åbenbart er meget eftertragtet.

Jeg vil gerne pointere at "thigh gap" ikke er noget at stræbe efter, da det slet ikke nødvendigvis er noget man kan træne sig til! Det afhænger af din kropsbygning. For eksempel har jeg meget brede hofter og tynde stænger, hvilket gør at jeg har det, og altid har haft det, også inden jeg trænede og spiste ordenligt. Det er derfor ikke noget at måle sundhed på, og så forstår jeg heller ikke helt what the big deal is. Der er da 100 federe ting man kan fokusere på ved sin krop, end mellemrum mellem benene altså. ;)

Min pointe er, at man skal respektere sin krop, og prøve at få det bedste ud af hvad man har, være den bedste udgave af sig selv og stoppe med at sammenligne sig med andre hele tiden. Når det går op for én, at man ikke behøver være perfekt, og man bare behøver være sig selv, bliver en kæmpe byrde løftet fra skuldrene - I promise!

tumblr_mjksybbPQK1rxuv7ko1_500

Lidt at tænke over, Kys <3

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Sorry jeg har været lidt missing på bloggen hihi, har haft nogle eventful days! DSC_0264 Torsdags outfit. Jakke: Juicy Couture ca. 3000,- Jeans: Abercrombie 700,- Sneaks: Reebok 700,-  Solbriller: H&M 49,-

DSC_0274 Fandt min lækre forårsjakke frem <3DSC_0311 Efter skole og hygge i skolens biograf på skolen med min søde klasse, gik Niller & jeg en tur i det gode vejr! Først igennem kongens have, og så ud på shopping, da jeg skulle til event om aftenen <3DSC_0342

KBH er bare noget af det smukkeste blev Niller & jeg enige om, og vi fik os en af de der dejlig lange tøsesnakke om alt mellem himmel og jord <3DSC_0359 & Other Stories butikken er bare så fin! DSC_0364 Crushede lidt på nogle Nike Air, men tænkte jeg lige slapper lidt af med at købe flere sko!DSC_0379 Aftensmad på Dalle Valle med Niller. Skud ud til en sød læser der kom over og sagde hej hihi <3 DSC_0381 Så tog jeg til Aussie Event på Soho Kontorhotel. Jeg blev så glad for invitation, da jeg har brugt aussie i flere år hihi! Der var champagne, instagram konkurrencer, lækre snacks og søde mennesker. Fik ikke taget nok billeder, havde travlt med at snakke hihi, føler mig som en dårlig blogger, men here's what I got! PicMonkey Coldlage Mødte søde Simone fra Fashionmanifest, Christina & Terese fra TheImpressionista og så søde Emilie fra Emiliblog igen! Fuld pigehygge hihi <3 Efter eventet fik jeg et par drinks med Christina & Terese, hvor vi mødte nogle af elf tøserne og had a good time!

Så ja, må indrømme det var en lidt (over)træt Sandra der mødte op til Roregetta på skolen Fredag morgen, men det var også en super hyggelig og sjov dag! Det lykkedes faktisk min klasse (vi er nørde klassen læs: ikke ligefrem sporty) at vinde over nogen, wuhu, og så var der fest fredag aften på skolen, hvor pigerne og jeg tog videre til noget after party, så er lidt hårdt ramt i dag.. uspi! Har brugt det meste af dagen på at sove, og ligger nu og hygger med to veninder Nellie & Anna lige nu, tror vi skal ned og have dessert.. Mhm, hihi!

Kys fra mig! IMG_4035

Havde mit lille frække outfit på fredag aften hihi! 

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I dag der var jeg ude på en mission. En mission, der hed: Mission sneakers. Hvis i har fulgt bloggen, ved i at jeg som regel hellere hopper i hæle, ballerinaer, støvler, oxfords whatever frem for den mere sporty søster i sko-familien: sneakers. Ikke desto mindre er de umulige at komme uden om i gadebilledet for tiden, og ærlig talt synes jeg det kan se virkelig fedt ud med et par sneaks.. Så jeg skulle på jagt, og med Pernille på armen tog vi afsted efter skole.

DSC_0218 Vi var i den fede butik "Naked", og det første jeg styrtede mod var naturligvis den babylyserøde sneakersvariant, der mere mindede mere om sko en 7-årig pige ville have på, end noget casual street agtigt som jeg var på udkig efter. Men altså.  Sådan kan det gå. I was in love, og tænkte at den hvide sko, i samme model ville være mere brugbar. Men kunne ikke vælge mellem prinsessesko og praktisk så endte med begge par.. upsi! DSC_0221 DSC_0224 DSC_0228 Smukke babyer altså! Pink ReeBok sneakers 700,- klik her Hvid ReeBok Sneakers 600,- klik her I starten havde jeg faktisk sat næsen op efter de fede nike air sko, men kunne alligevel bedre lide disse pga. farverne (nike var lidt for spraglet til min smag!), og så fik jeg 2 par for hvad 1 par nike ville have kostet hihi. Det var kærlighed ved første blik! Pernille sad også bare "Jeg kan virkelig se på dig du elsker dem.." .. det lyste langt ud af mine øjne, åh altså, det er så romantisk <3 Men nu hvor jeg har udvidet min skohorisont, begyndte jeg også at tænke i outfits. Og jeg skal til fest på skolen på fredag, i anledning af atvores årlige Roregetta bliver afholdt om dagen (dvs vi skal sejle om kap i stedet for undervisning, er sikker på det bliver mega kaotisk og jeg ender i vandet..), og om aftenen er der  så fest hvor kåringerne finder sted og vi drikker og danser og jaa, det er hverken meget fint eller meget causual, så har sammensat et lidt anerledes outfit.. DSC_0229 DSC_0231

I know. Det er vovet, men mommy approves, så don't worry! Masser af hud, men det er jo ikke for sjov jeg træner så meget mave ;) Der er noget legesygt, sporty og frækt over outfittet, og skoene hiver det ligesom lidt ned på jorden. Stiletter ville for eksempel være alt for meget til et allerede vovet outfit, som dette. Tænker på at sætte håret op i en hestehale for en gangs skyld.. maybe. What do you think? Ser i hvert fald frem til ikke at have ondt i fødderne for en gangs skyld, hihi! Top: Topshop 99,- Nederdel: Gina Tricot 129,- Sko: ReeBok 600,-

Anyways, det er så hvad jeg har bedrevet i dag, i morgen har jeg en dejlig kort skoledag, hygge med klassen og så et event om aftenen. Glæder mig! Vil nu rydde op på mit værelse og så gå tideligt i seng, er helt træt efter at have været ude at løbe her til aften. Simpelthen så smukt i skoven i disse dage, hvor de første anemoner begynder at titte frem hihi. Kys! 61bb8fbeb25d11e2987422000a9e08f2_7

PS: er jeg den eneste der husker denne? Hihi!  ;) Og skud ud til de super søde tøser jeg mødte i Gina Tricot!

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller