Fitness
Hey Sweeties! Her i ferien kan jeg godt lide at gå og eksperimentere i køkkenet, og den anden dag lavede jeg disse lækre "cookies". Man skal kun bruge 4 ingredienser, og det er super nemt. De smager så godt, og tager toppen af cravings! Sådan gør du…

Likes

Comments

Hey Sweeties! For et par dage siden postede jeg dette indlæg om den spændene Coca Cola konkurrence. Der synes at være lidt forvirring så for at opklare reglerne:

 photo PicMonaskeysdsCoslldaage_zpse375082c.jpgTog dette sjove billede med Camilla & Anna inden en bytur i går.

I SKAL bruge hashtagget #shareacokedk for at deltage. Hashtagget #shareacokedkblogbysandra kan anvendes, hvis i ønsker at hjælpe mig i en lille intern blogger-konkurrence vi har kørende hos Bloggers Delight hihi :)

Derfor hvis i kun har brugt hashtagget #shareacokedkblogbysandra er det NU i skal tagge jeres fotografier med #shareacokedk og så er alt som det skal være. Ikke så svært, men dog vigtigt at have med!

Held & lykke - hashtag away sweeties. Kys

Likes

Comments

Hey venner! I har sikkert alle sammen bemærket Coca Cola's utroligt vellykkede "Share A Coke" kampagne? Well, vidste i at i faktisk kan vinde præmier på at dele billeder af jeres shareacoke momenter på instagram? Let me tell you more about it..

 photo PicMonsdkeyColldsdage_zps6592e65d.jpg

Synes det er sådan en fin kampagne, har dog kun set mit eget navn på flaskerne et enkelt sted men holder ikke op med at lede, hihi!

Sådan deltager man: For at deltage skal i bruge hashtagget #shareacokedk og så er i med i konkurrencen om lækre nye højtaler ugentligt. Hvis i vil gøre mig ekstra glad kan i bruge hashtagget #shareacokedkblogbysandra - vi har en lille intern blogger konkurrence kørende, og jeg er sikker på i er de sejeste læsere derude til at hashtagge!

I kan læse meget mere om konkurrencen her, og indtil da vil jeg nyde mig en lille guilty pleasure i form af en coke.

Let's share a coke! Coca cola kys fra mig <3

 Dette indlæg er sponsoreret.

Likes

Comments

Hej Sweeties!

Så sidder jeg i toget på vej til DK. Puha! Jeg har nu fået uploadet footage for day 2 - dvs. München, og sidder lige nu og roder med Düsseldorf/Köln materiale. Indtil da har jeg nogle billeder og ellers kan i læse alle de 5 blogposts vi har skullet lave per dag lige her på germany travel, som jo har været så søde at sende os afsted, hjemmeside.

[youtube _RVTtXKrItE 700 500]

Her er lige lidt pics, ellers vil jeg skynde mig at få lavet video dagbøger til jer!

 photo PicMonkeyCoacafllage_zps5c96891a.jpgDer bliver drukket seriøst meget starbucks når man sender 2 piger der er afhængige af wi-fi og koffein afsted.  photo PicMonkeyCdollagfse_zps12b7c12f.jpg

Outfit fra Düsseldorf. Kom direkte fra flyveren ind til byen, så det skulle være praktisk men lækkert! Leggings: Tally Wejl (haulet i videoen foroven) 13 euro Trøje: Tally Wejl 6 euro Leo sløjfe: Claire's 4 euro Solbriller: H&M 49,-

I Düsseldorf shoppede og spiste vi, og alt det vil i se mere om i videoen derfra!

 photo aad_zps786fba0f.jpg

Vi spiste lækker sushi om aftenen i Köln, desværre skulle vi allerede afsted med toget kl 13 til Hamborg, så vi fik ikke set så meget af byen. Men stemningen var helt unik, igen noget der bliver uddybet i videoen.

PicMonkeyfs Ckjollage

Outfit fra Köln om aftenen, digger totalt min nye no-bra-no-problem trøje.

Morgenen i Köln tilbragte vi i et pink karbad takket være min Lush Bathbomb. Vi blev enige om at vores hotel i Köln var meget "Lana-Del-Rey-Cigarettes-Neon-Lights-And-Men-On-Motorcycles". Altså virkelig. Fuldendt med skummelt alkohol, rødt lysende "hotel" skilt ude foran og ryge tilladelse indenfor. Det var lidt slum - men jeg var vild med det. Desuden ankom vi til noget nær det lækreste hotel jeg har været på i mit liv (no joke), da vi så kom til Hamborg..

 photo PicMonkeymCmollage_zps2018e185.jpg

Hotel east kan bedst af alt beskrives som luksus boheme med  seksuelle undertoner. Johanne og jeg forstod hurtigt hvorfor der ikke var forskellige rum til henholdsvis dobbeltsengen, baren og jacuzzien. Vi havde faktisk tænkt os at spise på hotel restauranten, men den var så populær at vi ikke engang kunne få bord! (og vi var endda gæster på hotellet..). I stedet måtte vi "nøjedes" med en drink - east champagne, som bedst kan beskrives som en strawberry daquiri tilsat champagne.

Om aftenen tog vi på Club Mojo, og så hjem i jacuzzien (sikke meget vi fik badet hihi!). Igen - vi uddyber det når jeg får video footage op. I dag shoppede vi så og spiste i Hamborg og dernæst gik turen mod København H fra Hamborg hovedbanegård. Og nu sidder jeg så her! Et sted mellem Rødby og home. Er så rundt på gulvet og har selv haft svært ved at holde styr på hvilken by jeg var i de sidste fem dage, men ville bare lige poste noget til jer alligevel og så ellers bakse med at få nogle videoer op.

Husk i kan se alt hvad vi har lavet i de forskellige byer her (inkl. i dag).

Kys for nu <3

Likes

Comments

Hey Sweeties! I går var det München vi ramte, og hold nu op hvor er det bare hektisk. Vi fræser rundt fra sted til sted hihi, det er mega fedt men også ret trættende. Tror vi i alt har sovet 6 timer de sidste par dage, og vi sidder lige nu og knokler med indlæg, nelly kampagner, youtube videoer og god-knows-what, men vi har aldrig haft det bedre!

Her er en video fra Berlin:

[youtube AQ-oin7emUQ 700 500]

Her kommer billeder fra igår i München (prøver lige at sætte rejsen i kronologisk rækkefølge for jer hihi, det er bare svært når vi har så meget materiale og ustabile internetforhold!)

DSC_1027

Den stod på Starbucks frappucino klokken 7 om morgenen i Berlin Lufthavn.DSC_1041æ

Outfittet bød på Lady-Like a la Jackie O og Blair Waldorf. Kjole: ZARA 199,-

DSC_104m5

Solbriller: H&M 49,-DSC_1047m

Ur: Daniel Wellington St. Andrews Model Taske: Louis Vuitton

PicMonkey Csollage Slæntrede rundt i smukke gader og frådede på Hard Rock efter virkelig bare ikke at have spist nok hele dagen. PicMonkey Collamge

Købte blandt andet disse mega fede air max nike sko! Leo er min ting for tiden (det har i måske nok fanget, hihi).

Vi shoppede helt vildt meget, og har rigtig meget video, jeg glæder mig til at vise jer. Har redigeret det, men med internet som dette kan det uden pis tage 4 timer at uploade! Ser hvad jeg kan gøre i morgen :*

I dag har vi været i Düsseldorf & Köln. Alting går så stærkt og vi kører bare derud af med 100 km. i timen, jeg når knap nok at opfatte hvor vi er, før vi sidder i en ny taxa eller metro eller sipper kaffe på en ny starbucks og jagter wi-fi. Det er det vildeste og helt klart også en oplevelse der lærer os/mig at blive mere selvstændig hvad angår at finde rundt. For vi har ikke rigtig andet alternativ hihi ;)

Anyways, jeg vil ramme sengen. I morgen kan vi sove ud, fordi vi først rejser fra Köln til Hamborg kl. 13. Dejligt. Kys til jer, verdens bedste læsere <3

Likes

Comments

Heyy Sweeties! Klokken er røv om natten, Johanne er jeg er lige kommet til hotellet og næste fly afgang er om 7 timer. Mega fedt hihi! Anyways, kunne jeg ligeså godt opdatere jer på min egen blog, imens vi bloggede hos German Travel.

Der var afgang fra Kastrup kl. 11 i morges - inden da nåede vi både at få ordnet verdenssituationen, sippet en kaffe hos starbucks og shoppet hos victorias secret. Ikke dårligt vel? Det gik overraskende nemt med at finde frem til hotellet, da vi først var i Berlin lufthavn. Vi smed vores ting, postede de første blog posts og så skulle vi ellers bare ud efter noget mad!

DSC_0984

DSC_0979

Vi spiste på en mega lækker restaurant vi kom forbi ved et tilfælde - Nemlig YamYam, som bød på Koreansk Cuisine.

Jeg spiste noget spændene - en mungobean pancake. Say what? Apparently en pandekage lavet på bønnepulver og grøntsager i stedet for mel. More proteins, less carbs - og mega lækkert.

DSC_0937

Dagens outfit bød på blondekant og bar mave hihi. Top: Topshop Nederdel: Topshop Taske: Marc Jacobs

DSC_0957

DSC_0952

Ur: Daniel Wellington

DSC_0986

Dernæst tog vi ud og shoppede, og jeg kom blandt andet i LUSH, hvilket var mit absolut must. Jeg elsker deres bath bombs, så da jeg kom ud med min pose og duftede af et hel parfumeri var jeg vældig tilfreds. Det ligger tæt ved det meget centrale Alexander Platz.

DSC_1002

Bath bombs i lange baner.

DSC_1005

DSC_1006

DSC_1001

Skal nok vise jer alt jeg har købt på et tidspunkt, hvis det har interesse hihi! Har dog ikke storshoppet endnu, det meste af dagen gik med at traske rundt, snakke lidt for meget og glemme hvor vi var og ellers orientere os omkring byen!

Efter det var det tilbage på hotellet, skifte tøj og finde ud af hvordan vi kom ud til et lækkert havneområde hvor vi spiste aftensmad (thai mad - en restaurant der hed CHAN) og drak lyserøde drinks i solnedsgangen.

DSC_1015

DSC_1016

Det var nogle rimelige heftige drinks skulle jeg hilse at sige. De ser måske uskyldige ud meeen.. ;)

Ej, de sidste 24 timer har været for vilde. Jeg tror ærlig talt ikke, at jeg forstår at jeg lige nu sidder i Berlin og spiser Ben&Jerrys imens jeg blogger om hvor skønt det bare er! Jeg når først at opfatte det imorgen, og der er vi allerde på vej til München.. Vi er opmærksomme på at der har været nogle problemer med den side vi skal blogge på hos German Travel, og prøver selvfølgelig at få det fikset hurtigst muligt, selvom det er lidt udenfor vores magt. Men bare rolig vi har masser af lækkert materiale - også videoer! Glæder mig til at dele det hele med verdens sødeste læsere <3 KYS

Likes

Comments

Bonjour sweeties!

Sidste uge var jeg så heldig at modtage en pakke fra billigvoks.dk. I min pakke gemte der sig..

 photo DSC_0494_zps3c83ce74.jpg Shampoo & Balsam fra mærket Joico som jeg længe har villet prøve, samt 2 neglelakker fra mit absolut favorit nailpolish brand; ESSIE.

Ville bare lige give jer nys om, at der altså er rigtige mange lækre produkter til meget lave priser. Essie neglelakker til 45,- say what? De har også mine andre yndlings shampoo'er - Aussie helt ned de 49,- (normalt kan du snildt hoste med 99-119,- for sådan en). De har virkelig mange brands, GHD, Wella, Tigi, "Sexy hair" og så videre.

Glæder mig til at prøve de nye shampoo'er, og har allerede lagt fin lyserød neglelak med guld glimmer hihi.

Kys Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller