Personal
Hey Sweeties! Hvor har de sidste par dage været strålende. Ærgeligt at der nu skal komme regn, men det skal vel også til og så kender vi den danske sommer igen. I går var jeg på tisvilde strand - min yndlingsstrand, som huser mange minder der står m…

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I dag vil jeg genoptage temaet "Back to school", som jeg også kørte sidste år. Uh, føler mig som en rutineret blogger når jeg kan skrive sådan. Anyways, vil det første indlæg her komme til at handle om noget meget relevant, da jeg kan forestille mig at mange af jer kære læsere derude står her og skal til at tage springet fra at gå i folkeskole til en gymnasial uddannelse. Hvad end det måtte være STX, HHX, HTX eller noget helt andet er det stadig en stor omvæltning, som jeg selv gennemgik sidste år. Så jeg tænkte jeg måske kunne komme med nogle "visdomsord", fortælle lidt om mit eget år som 1.G'er samt lidt mere om hvor det egentlig er jeg går!

For mit vedkommende var det en komplet ny start, 13. August 2012. Jeg kom til et helt nyt sted, langt væk hjemmefra, hvor jeg kendte.. nul folk. Jeg husker første skoledag tydeligt, og det er sjovt at tænke på, det er under et år siden. For den forandring jeg har gennemgået i 1.G er overvældende og tydelig at se for alle. Jeg føler jeg har lært SÅ meget, især omhandlende erhvervslivet og handel (sjovt nok, når jeg går på HHX), som var et univers der slet ikke havde åbnet sig for mig endnu den gang.

IMG_1764 En uforglemmelig(det jeg husker..) aften - skolens maskebal i Marts.

Jeg husker tydeligt mavefornemmelsen på første skoledag. Jeg ankom tideligt - på grund af de meget få togafgange fra den øde mark, hvor jeg bor, og sad stille og trippede i kantinen på én af de lange rækker, imens alle begyndte at ankomme i grupper af 4-5 stykker der grinede og snakkede, som om de ikke havde lavet andet hele livet. Uh-oh, hvor jeg havde lyst til at løbe skrigende bort. Men det er jeg glad for jeg ikke gjorde. For selvom det kan virke uoverskueligt med så mange mennesker, og så mange NYE mennesker, har jeg lært, at stort set alle, har det på præcis samme måde.

Som jeg sad der, sad jeg desperat og prøvede at samle tankerne og kunne ikke lade være med at tænke "hmm, hvem mon jeg bliver venner med?" imens jeg scannede de mange nye ansigter. Samtidig sagde en anden stemme i mit hovede tilgengæld opgivende ".. hvis jeg da får nogle venner...". Lidt overdramatisk måske.

IMG_8843Den gode nyhed er, at når man går i skole midt på Kultorvet er intet så skidt at man ikke kan hente sticks'n'sushi til frokost. Hihi.

Hvis der er noget andet jeg har lært, er det, at man kommer til at blive venner med dem man mindst venter det. Så man skal lade være med at dømme folk for hurtigt. Det er vigtigt at være åben over for alle, og ikke sætte folk i kasser fra starten af, fordi så risikerer man at gå glip af rigtig meget! Jeg ved ikke hvad jeg gjorde uden mine ultra nørdede klassekammerater, eller excentriske veninder. Og dem havde jeg ikke fået hvis det ikke havde været for et åbent sind. Nogle gange bliver man venner med folk på de mest tilfældige måder. En spildt drink til skolefesten, eller et sødt smil i kantinen. Så don't worry. Det vigtigste er bare at slappe af, være sig selv og imødekommende. Så skal det nok komme af sig selv. Faktisk ville jeg ønske jeg havde været lidt mindre genert i starten, fordi det er først her i sidste halvdel jeg begyndte at udfolde mig ordenligt socialt.

14775_129328020566429_485768423_n Mine to dejlige piger og jeg på gangen i skolen. 

Ærlig talt blev jeg fuldstændig overrumplet i begyndelsen af skoleåret, fordi jeg fik en del opmærksomhed fra modsatte køn (ikke for at lyde sådan "alle-vil-have-mig-se-mig-hør-mig", men ja, det gjorde jeg altså) og det var jeg slet ikke vant til. Her i den lille by, jeg bor i, kender alle alle, og jeg så altid mere drenge som mine brødre end som potentielle bejlere. Så jeg kunne slet ikke finde ud af at håndtere komplimenter, eller tilråb på gangene og alt den slags. Selvfølgelige er det flatterende, men honestly vil jeg helst gå i fred og ro og dømmes på andet end længden af mine ben. Jeg lærte hurtigt at ikke alle drenges intentioner er lige prisværdige, så ja, det var lidt af et chok når man var vant til søde provinsdrenge jeg spillede bold med i haven eller delte en pizza med, lige pludselig at få dén opmærksomhed fra drenge. Jeg tror blandt andet det var derfor jeg var lidt genert i starten, men senere lærte jeg at omfavne det, for lidt sjovt er det jo med de drenge dér, og ellers kan man bare takke pænt nej. Omend ikke andet er fyre gode venskaber at have!

Noget andet jeg lærte i 1.G er at det er vigtigt at komme godt fra start. De første par måneder af skoleåret ligges hele grundlaget for hvad man skal lære, og den måde man skal studere resten af tiden, så det er vigtigt at hænge i rent fagligt, selvom det kan være noget så interessant med nye venner, fyre, skolefester og tjuhej hvor det går. Det er jeg i hvert fald glad for at jeg gjorde, og at jeg formåede at klare mig med pæne karakterer uden at falde for meget i snit, som man jo siger, at man gerne gør når man tager springet fra folkeskole til gymnasial uddannelse. Jeg har altid været glad for skolen, og nu hvor emnerne interesserer mig endnu mere (farvel fysik, hello virksomhedsøkonomi), kan jeg også mærke det gør en forskel. Derfor er det sindssyg vigtigt at læse noget man først og fremmest interesserer sig for, og som man ser sig selv arbejde med i fremtiden. Intet er definitivt, og man skal følge sin mavefornemmelse - det er jo muligt at skifte linje/skole osv. det første halve år. Men jeg er meget tilfreds på mit valg. Til de der ikke ved det, går jeg på en linje der hedder "Eliten" (nørdet), der kun findes hos Niels Brock. Man har 5 eller 6 a-fag, og studieretningsfagene lyder på Matematik A, Virksomhedsøkonomi A, Filsofi C.

IMG_1165

Som i kan se på denne fremlæggelse, er det faglige niveau riiimelig højt og dette er et af de mere alvorlige brudstykker fra hverdagens undervisning. Pjat - der er også tid til sjov på Eliten!

1.G har ærlig talt været et af de sjoveste og bedste år i mit liv. Så glæd jer, putter! Nu skal jeg op i 2.G, hvor advarslen har lydt på, at det altså skulle være det hårdeste år. Blah. Blandt andet derfor jeg går party amok her i sommerferien. Men det skal nu nok gå, jeg har mine kloge klassekammerater, gode veninder og en uddannelse jeg er glad for, og nok selvdisciplin til at klare det. Tænk lige over hvor heldige vi egentlig er i Danmark, at have så mange muligheder gratis, når de i andre lande sparer op hele deres liv bare for at kunne uddanne sig.

310667837864302572_8400660-1

Når vi må gå ud i grupper og arbejde, er Baresso tæt nok på til at det også er gældende. Yay.

Jeg har lært mange ting, og ændret mig det seneste år. Jeg er væsentligt mere udadvent, og på mange måder mere frygtløs. I starten var jeg pigen der altid takkede nej til fester til fordel for sofaen, en kop te og 3 afsnit af gossip girl. Nu danser jeg gerne på bordene og kommer hjem med champagne i håret klokken 6 om morgnen. Udover det har bloggen udviklet sig i en helt fantastisk retning de seneste år, jeg kom jo på bloggers delight samtidig med skoleåret startede. Hvem ville have troet at noget så fantastisk kunne overgå mig, at jeg lige har været en lækker tur til Tyskland, kommer hjem til fine pakker og ikke mindst har mulighed for at blive hørt og tjene penge på noget jeg elsker at gøre, og alligevel ville gøre i forvejen. Intet af det havde kunnet lade sig gøre uden jer, mine fantastiske læsere, så tak til jer. I er de bedste i hele verden og uanset hvad fremtiden måtte bringe...

I'm still Jenny from the block.

;)

Kys for nu, og held & lykke!

Likes

Comments

Hey Sweeties! Her er dejligt, hernede i Tyrkiet. På trods af en masse forsinkelser i lufthavnen (altid dejligt når personalet strejker..) ankom vi i god behold til hotellet klokken 5 om natten, natten til søndag. Siden er dagene gået ved poolkanten, i Alanya og med hinandens selskab. PicMonkey CollsageHer er smukt - og varmt! Hotellet er lidt andet end hvad vi er vant til - lidt meget party-hardy og kikset koordineret dans ved poolkanten foretaget af hotellets personale-ish. Lidt som en kikset, tyrkisk/russik version af Lalandia, når vi havde regnet med mere beach club og højere serviceniveau. Men vi hygger os, og får selvfølgelige det bedste ud af det. Men vi vender nok ikke tilbage til Hotel Eftalia Splash lige med det samme, må vi nok erkende! PicMonkey CoxdllageHar fået shoppet lidt, men ikke meget må jeg sige! Tyrkiet er jo kendt for sine kopivarer, og jeg kan blive helt fascineret af at gå og kigge på både gode og dårlige kopier i bazaren. Men jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at købe det. Men kan få en god griner på over fx. "Beats by DJ Eric" "Balenciuga" "Dulce & Gabani" og hvad de ellers kan finde på hernede.. Har til gengæld fundet noget søde no-name trusser og shorts, gav sølle 3 Lira for de her leo shorts, og 6 for 3 par trusser. (En lira er ca 3,5 kroner).

DSC_042s3Smiler i aftensolen!

Igår var vi i Alanya og få et par drinks, og hold nu op hvor var der gang i den. Blev næsten helt forlegen da tjenerne stilte sig og begyndte at vride sig foran os på disken - er lidt mere vant til Københavner drenge i designer t-shirts med halvlangt hår, der står og ryger lidt i et hjørne, ikke dansende latinofyre der bevæger sig på en måde der kunne give Beyonce a run for her money - men sjovt var det nu!

Ellers får jeg gnavet mig gennem nogle bøger(har ikke flere jussi-adler nu, tud tud) og lyttet til frøken Del Rey imens jeg langer mig ved poolkanten. Den største bekymring er hvad vi skal spise til frokost og hvem der henter flere drikkevarer. Det er dejligt!

I aften skal vi bare slappe af og så imorgen skal vi på Jeep Safari. JEG GLÆDER MIG!

Kys for nu

Likes

Comments

Hey Sweeties! Her forleden var jeg på shopping, men nåede ikke at poste billeder af hvad jeg købte, fordi jeg tog direkte i byen hihi. Ikke desto mindre synes jeg ikke i skulle "snydes". Har været ude & investere i nogle rigtig lækre ting!

 photo kenzo_zps69a4e62b.jpgTrøje: Kenzo 2600,- hos Another Nué Sko: Nike 1400,- hos Wood Wood

Har længe haft kig på de lækre sweaters fra kenzo, og omsider tillod min økonomi mig at købe en. Oprindeligt ville jeg have en orange én, der var lidt billigere, men da jeg så denne her synes jeg den var så meget flottere og vidste jeg ville blive mere glad for sort end orange i længden. Skoene var egentlig meningen at jeg skulle købe et par Roshe Run (helst de sort/hvid prikkede), men da Camilla (min egen lille sneaker ekspert) viste mig de her, var jeg solgt. Modellen er en Nike Flyknit One+. Der er også færre der har de her og så er de bare mega fede og anvendelige.

 photo 7045c70ae98711e2a5b622000a9f1254_7_zps49573256.jpg

Fik mange komplimenter for trøjen, da jeg lagde dette billede på insta.

 photo 270499_190853121080585_1049929433_n_zpsc7f556f1.jpg

Hele mit outfit fra pågældende dag. Trøje: Kenzo Leggings: Zara Taske: Marc Jacobs Armbånd: Julie Sandlau Sko: Nike

Så ja, jeg fik ikke shoppet så MANGE ting - men ifølge mig selv nogle rigtig gode ting, jeg ved jeg bliver glad for i laaang tid.

Jeg kører mod lufthavnen til tyrkiet her om en time hihi, så næste blogpost bliver nok fra poolkanten!

Kys

 

Likes

Comments

Hej Sweeties! Beklager der har været lidt stille på bloggen, men har bare nydt ferien og prøvet at logge lidt af.

I dag vil jeg fortælle jer om et nyt koncept, der ramte mit dørtrin da jeg kom hjem fra Tyrkiet i Mandags. Nemlig Appesize. Appesize leverer naturlige, sunde, pre pakkede snacks og måltider. Den pakke jeg fik tilsendt er en mealbox, som indeholder nok snacks og morgenmad til en uge: 1 x grødpose, 6 x kokosvand, 6 x kokosnøddemix, 6 x nødde og bær mix, 6 x nødderuller (mine yndlings hihi.)  photo appesize_zps5289f45e.jpgUdover det medfølger der også en folder med nogle vejledende kostråd. Personligt har jeg ikke udskiftet hele min diæt med appesize, da vægttab ikke er mit mål, men nej hvor har jeg været glad for de søde små, lækre og nemme snacks. Og morgengrøden er SÅ god med hindbærflager og quinoa. Ligger en virkelig god bund og er bare det federe end alm. havegrød, som jeg plejer at hælde i mig om morgenen.

Kunne især forestille mig at kunne få glæde af sådan en her box op til skolestart, hvilket ville gøre snack packing en del nemmere og hurtigere. Har tænkt mig at gemme nogle pakker til rejsen til tyrkiet på lørdag hihi, fly mad er altså en no-go for mig. Hvis i vil prøve appesize kan jeg anbefale jer at købe en lille test pakke, den koster kun 49,- og kan testes her. Så kan i evt. supplerer med snacks nok til en eller 3 uger efter.

Happy snacking!

Dette indlæg er sponsoreret.

Likes

Comments

Hey Sweeties! Hvis i følger mig på insta ved i at jeg rejste hjem fra Spanien i går, og altså nu er på dansk jord igen hihi. Har ikke haft tid til at blogge fordi jeg røg direkte hjem, pakkede ud og så til studenterfest og er først hjemme nu.

Jeg ville lige smide et par sidste billeder op, men må erkende at jeg ikke har taget så meget blog footage de sidste par dage. Havde brug for at koble af og ikke være "på", traske rundt i klipklapper og læse lange bøger ved poolkanten.

 photo PicMonkeyColldage_zpsa8f0817b.jpgSynes det har lykkedes mig at være forholdsvis sund på ferien på trods af ja - det var ferie. Har fået været i fitness 3 gange og vi lavede lækker mad derhjemme i huset både morgen og frokost som regel, og spiste så ude om aftenen.

 photo PicMonkeyCollkage_zps2b536151.jpgAfslapningsoutfit til en gåtur langs stranden inden aftensmaden. Bandeau BH'er er så dejlige og fine inden under en tynd top, og elsker mine nye shorts jeg købte i tyskland. Bandeau: Gina Tricot 39,- Top: TopShop 129,- Shorts: Tally Wejl Klipklapper: Haviannas 299,-

De sidste par dage gik ved poolen, i fitness centeret og i langsomt tempo. Mega dejligt men noget afslapning, men det er også skønt at være hjemme igen. Jeg er typen, der god t kan blive lidt rastløs af at lave "ingenting" for længe, så en uges ferie passede mig fint. d

Endnu en gang lykkedes det mig at spendere for mange penge i lufthavnen, denne gang kastede jeg min kærlighed på en Rosé fra MÖET og et nyt iPhone cover fra Marc Jacobs. Champagnen skal poppes i aften, når jeg genforenes med nogle veninder efter min tur til Spanien og deres til Roskilde.

På lørdag rejser jeg igen igen til Tyrkiet denne gang, med søde Olivia. Glæder mig super meget, og indtil da står ugen på fest, shopping og sommerhumør.

Kys for nu!

 

Likes

Comments

Hej Sweeties!

Håber i nyder Danmark, solen stråler her på terrassen i Spanien. I onsdags var vi inde i den nærliggende storby, Alicante for at udforske shopping mulighederne. Jeg var iført mit nye røde adidas sæt, som jeg faldt fuldstændig for ved et tilfælde, i en lokal sportsbutik (må indrømme den så noget skeptisk ud!). Maria købte også en fin tank, og sammen beviste vi at shopping rent faktisk er en sport, i sporty attire.

 photo jk_zps43b52716.jpg

Fuld på adidas piger!

 photo PicMonkeyCodllasge_zps163ffed7.jpg

Alicante er en super smuk by, men jeg må nok indrømme jeg ikke var decideret imponeret over shopping mulighederne. Tror efterhånden jeg måske er forvant med København og det lækre danske design og ene lækre butik og designer efter den anden, men ikke desto mindre havde vi en dejlig dag og fik købt mig et par småting. Alicante er primært almen High street (H&M, Zara osv.) og lokale butikker, men nede af sidegaderne fandt vi nogle smukke couturekjoler der blandt andet havde været i VOGUE (der var dog lukket pga. siesta..).

 photo PicMonkeyColladged_zpsdf0daf4e.jpgKøbte en fed BULLS trøje i oversize til 25 Euro. Ikke fordi jeg er den store basket fan, men synes bare oversized t-shirts er da shit for tiden, og især med et par brune ben & sneakers til. Speaking of, købte jeg endelig disse nye baby'er fra NIKE. Har luret på dem i Other Stories et stykke tid, og der var væsentlige penge at spare hernede, så det kunne jeg ikke lige sige nej til. Ydermere købte jeg en fin BH fra intimissi, og Maria & jeg splittede en pakke med sjove lipbalms med smag. Har haft dem før, og altid fået komplimenter fra fyre hvis de har kunnet smage det, så dét skulle jeg lige stocke op på! ;)

Så ja, har ikke shoppet super meget, men er glad for de ting jeg har købt. Min familie har lavet frokost imens jeg sidder og er asocial så vil smutte nu, har masser af andre fine billeder der nok skal komme, af mad, outfits og smukke omgivelser.

Kys  

Likes

Comments

Hej Sweeties! Her kommer nogle billeder fra Spanien. Hvornår jeg har internet svinger lidt, så håber i bærer over med mig, men har masser af lækkert materiale - spørgsmålet er bare hvornår det kommer op hihi. Det er også ret rart faktisk, at være afskåret fra sociale medier og bare slappe af!

Her er mit outfit fra Mandag aften, hvor vi besøgte den udsøgte restaurant jeg har fortalt om før - La Llar De Santos. Vi falder så godt i snak med den inspirerende Santos bag stedet, og er endda inviteret hjem til privat middag og rundvisning hos hende på torsdag, hvor vi kan se hvor hun selv gror alle de lækre økologiske grøntsager og andre varer hun bruger til at producere de fantastiske retter.

 photo DSC_1697_zpsc3436119.jpgKjole: Asos 200,- (købt for lang tid siden)

   photo DSC_1739_zps046029dc.jpg Armbåndet her er designet af Helena Christensen og var en gave fra firmaet Seimei efter jeg lavede et indlæg om deres velgørende formål.  photo DSC_1766_zpsb1b43bed.jpg  photo PicMonkeyColsslage_zpsa052abe3.jpg

Billeder fra Santos. Det er ikke helt vild fancy mad man får serveret, men alt er hjemmedyrket og af ypperste kvalitet og smager af dét, det er, hvis i kan følge mig.

I går nåede vi i fitness og ellers slappede af, har et par outfit billeder jeg poster senere og nu er vi på vej ind til Alicante for at shoppe! Har et noget.. anerledes outfit på, glæder mig til at vise jer det ;)

KYS

 

Likes

Comments

Hey Sweeties! SÅ har jeg fundet et sted med internet. Sidder lige nu og nyder en kold cola og kigger ud over Spaniens bjerge, som prydes af hvide huse, pools og frodigt terræn. Vi ankom til vores hus i Spanien i går eftermiddags, så tænkte jeg lige ville checke ind med jer, og vise et par billeder. Har også video materiale, men det kommer først op senere (og når jeg har fået taget lidt mere forhåbentligt, hihi).  photo PicMonkeyCollage_zps87adc37d.jpg Vi har det skønneste hus med dejlig pool til, i området Altea Hills.

 photo PicMonkeyCollage1_zps48541244.jpg

Maria & jeg indrettede os hurtigt på vores værelse inden vi sprang i poolen i går.

 photo PicMonkeyColdladge_zpsffaaa482.jpg

På trods af jeg havde fået måske 1 1/2 times søvn (besluttede mig for spontan bytur Lørdag aften, set i retrospekt måske ikke den mest fornuftige beslutning jeg i mit liv har taget..) lykkedes det mig at shoppe i lufthavnen efter en tur på Joe & The Juice. Fik en lækker nude læbestift fra Chanel, har ledt længe efter den perfekte og nogle andre basic musthaves.

Da vi var settled in røg jeg direkte i poolen og fik mig en tiltrængt lur i solen, og så spiste vi lækker italiensk mad ved havnen til aftensmad (frådede carbonara - tømmermændsheaven). I dag har vi bare slappet af ved poolen, og alt har foregået i langsomt tempo. Den største bekymring er hvem der henter frokost, og hvad jeg skal have på ud at spise i aften. Det er SÅ dejligt. Ellers byder ugen på shopping og udforskning af Altea & Alicante. Skal nok holde jer opdateret så godt jeg kan.

Møs

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller