Fashion
Hej sweeties. Oh yes she did. Jeg har længe ønsket mig en taske - det mener jeg, at jeg også nævnte i mit fødselsdagsgave/inspiration indlæg. En der, ikke er ligeså stor som min Louis, men ikke ligeså lille som min byen taske. If you know what i mea…

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I torsdags havde jeg fødselsdag (yay), og jeg har løbende opdateret hvad jeg har lavet på insta, men flere af jer har efterspurgt hvad jeg nu engang fik i gave. Så det vil jeg da benytte lejligheden til at belyse lidt for jer hihi. Jeg har ikke haft tid til at gøre det før nu, da jeg har været på smykkemesse hele weekenden.

 photo foslashz1_zps67ebc130.jpg

Byen outfit: Top fra Acne, Shorts H&M, Sko Lana Del Rey H&M Kollektionen, Armbånd Balenciaga & Julie Sandlau Torsdag blev jeg fejret dagen lang. Efter at have spist mig mæt i kage dagen lang i klassen (og haft svært ved at koncentrere mig fordi jeg hellere ville følge med i vægopslagene på facebook..), tog jeg på sticks'n'sushi med tre veninder og spiste til vi revnede. Om aftenen tog jeg hjem og hyggede med min familie, åbnede pakker og spiste jordbær overtrukket af chokolade. Fredag aften gav jeg den gas med pigerne i byen, og fik et mega nice bord på et af vores yndlingssteder som gave af en ven! Prikken over i'et, og var først hjemme klokken 6. Alt i alt helt perfekt, og jeg kunne virkelig ikke bede om mere.

 photo foslashzgaver_zps335757ef.jpg Af mine forældre fik jeg to lækre items fra Acne (cardigannen og den grå top jeg havde på på forrige billede) og en Michael Kors taske. Dog sagde min mor, jeg var velkommen til at få pengene i stedet for tasken, så kunne hun få tasken og jeg kunne købe en anden (som jeg har haft kig på længe), hvilket jeg har tænkt mig at gøre hihi (derfor jeg ikke viser den). Gad vide om hun havde udtænkt den plan haha! Men nu er jeg i et dilemma, om jeg skal sende de penge efter den taske jeg har savlet over længe, eller et par chanel sneaks? Hvad ville i gøre? Prisen er den samme cirka. Af min lillebror fik jeg et iPhone cover fra Kenzo & Summerbird 'sushi'. Nogle virkelig lækre ting, er så glad og siger kæmpe stort tak. Suk, så blev jeg ét år ældre, og ikke ret meget klogere føler jeg selv haha. Går og roder med en del ting i mit lille teenageforstyrrede hovede for tiden, men har ikke tænkt mig at lade det gå ud over bloggen! Har så mange ting at være glad for, hvilket jeg blev mindet om på min fødselsdag. Har en fantastisk familie, gode veninder og så er der jo egentlig ret mange søde fyre derude.. Hm. Og nu hvor jeg kan gå efteråret imøde med Kenzo på min iPhone og draperet i Acne kan det vel ikke gå helt galt ;) Iøvrigt også stort tak til alle jer der sagde tillykke på insta, i er da bare de sødeste læsere i verden. Kys for nu

Likes

Comments

Hey Sweeties!

Forloden modtog jeg en lækker pakke fra asos, hvor indholdet straks blev taget i brug, så jeg knap nåede at få smidt det op på bloggen. Et enkelt instagram billede blev det til, og da så mange af jer viste interesse for den sorte sag jeg havde sat sammen med et par (nat)shorts og stiletter med ankelrem, tænkte jeg at jeg passende kunne centrere en blogspost omkring dette.

 photo body_zpsdc4ff8bb.jpg

 photo DSC_0782_zps73ce9269.jpg Omtalte bodystocking i brug! Den koster kun 163,-(!!) og kan købes lige her. Man kan desværre ikke se det på billedet, men den går også ned i et dybt v på ryggen, hvilket jeg synes er smadder flot.

En bodystocking kan bruges til mange ting. Jeg har været glad for dem, til at have på i byen (på trods af, de kan være lidt besværlige på pige toilettet efter et par drinks), men har helt sikkert også tænkt mig at dyrke det i hverdagen med et par skinny jeans og cool sneakers.

 photo Skaeligrmbillede2013-08-12kl214904_zps8b0be720.png Læderjakke 528,- her // Stiletter med remme 409,- her // Sneakers 208,- her// Guld øreringe 92,- her // Ur 500,- her // Lædertaske 1184,- her // Sorte jeans 255,- her // "Chanel" look-a-like taske 118,- her // Leggings med print 227,- her // Leggings med læder detalje 215,- her

Et par helt klassiske sorte jeans vil være SÅ flot til den her, og er generelt en god go-to med bodystockings. Det ser put-together ud på en cool måde. Stylet med guldsmykker og stiletter er man klar til en night out, eller toned down med en lækerjakke og cool sneaks (er helt vilde med de her - og så  kun til 200,-!) til skole.

 photo d275ffb4029911e3940222000a1fbd52_7_zps4c22dd21.jpg Omtalte instagram billede fra tidligere. Sådan så det ud da jeg tog til fashion week closing celebration, det eneste jeg havde gjort var sådan set at tage et par natshorts & mine heels fra ZARA på, og en masse fine smykker. Havde håret sat op, så man også kunne se detaljen på ryggen, og fik mange komplimenter den aften, så et vellykket outfit må det siges at være.

Køb jeres egen her. Den koster næsten ingen penge, og jeg ved allerede jeg kommer til at slide den op!

Kys for nu

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Likes

Comments

Hey sweeties! I dag vil jeg skrive et rimelig efterspurgt indlæg. Jeg har flere gang på bloggen skrevet ting som "dengang jeg boede i England".. eller "jeg har lært engelsk som et modersmål", hvilket selvfølgelig har fået folk til at stille spørgsmål mht min barndom - som nok har været lidt anerledes end de flestes. Nogle gange glemmer jeg bare, at i altså ikke automatisk kender min baggrund eller er tankelæsere.

Jeg har haft en utraditionel barndom. Jeg fløj første gang jeg var 1 måned, og inden jeg blev 10 år havde jeg gået på 7 skoler. Jeg har haft venner fra hele verden, og gjort alt fra at se rodeo til at gå i engelsk skoleuniform.

Moving Jeg er født herhjemme i nordsjælland. Da jeg var 1 måned gammel flyttede vi til england, hvor vi boede i ca. 6 måneder. Grunden til vi flytter så meget, er mit fars (gamle) arbejde. Sjovt nok husker jeg ikke meget derfra, men lidt spøjst er det, at min mor i en mødregruppe skulle møde Catherine, som havde datteren Hannah, født på præcis samme dag som jeg. Selvom vi flyttede hjem igen forholdsvis hurtigt, blev Hannah senere hen en af de bedste veninder i mit liv. Vi boede i Danmark indtil jeg var ca. 2,5-3 år, og flyttede så til USA - Texas - Houston. Yiha. Nu begynder jeg at kunne huske lidt. Vi boede i et skønt hus med poolareal, og i 2000 kom min lillebror til verden. Ham fik jeg meget sjov ud af, og nød især at klæde ham ud som pige og lege med ham! Da jeg boede i Houston gik jeg i skole fra jeg var 4 år. Eller det der hed "montosory" skole, som er en mellem ting mellem børnehave og skole. Derfor kunne jeg læse, skrive osv. en del hurtigere end hvad normalt er. Jeg kunne især godt lide at lege med sådan nogle matematik klodser husker jeg, og min bedste veninde hed Elizabeth. Det sjove ved montosory skolen var de mange nationaliteter - min gode veninde Shivani var inder, og jeg kan huske vi dansede rundt i mavedanser costumer i hendes hus. Min mor har stadig kontakt til hendes.

 photo PicMonkeyCollage_zps1ba63030.jpg

Da jeg blev ca. 6 år, flyttede vi hjem igen. Jeg nåede at gå et halvt år i 0. klasse herhjemme, inden jeg blev hevet til England igen igen, og så fik jeg ellers lidt af et kulturchok. Fra en uregerlig 0. klasse med undervisning til kl. 12 og masser af legetimer, til skoleuniform og skolegang til kl. 4 om eftermiddagen, nye fag som "science" og bare generelt højere niveau. Men jeg tilpassede mig hurtigt, og kunne altid godt lide skolen som barn, så det har egentlig ikke generet mig! Jeg fik to veninder i England, Emily & Hayley fra min klasse. Udover det genoptog min mor kontakten til Catherine - og derved Hannah og hendes familie. Hannah og jeg har altid delt samme passion for bøger, og kunne sidde i timevis og diskutere Harry Potter, Charlie & Chokoladefabrikken (det var nu hvad man læste som 9 årig ikke?) og hvad ved jeg. Vores mødre var altid til fitness sammen om lørdagen, og så var vi til dans, og i svømmehallen tilsidst. Afslutningsvis fik vi Curly Fries & Slush ice! Det er sådan nogle små sjove ting der sidder stærkest i hukommelsen. I england boede vi i en lille by - Yarm. Det er det mest charmerende sted i verden efter min mening, og jeg vil ikke et sekund tøve med at flytte tilbage. Vi boede på en kæmpe gård med bjælker og en ægte "AGA" (et slags gammeldags komfur). Jeg havde kæmpe dobbeltseng, et lyserødt værelse med en himmel malet i loftet og mindst 50 bratz dukker. Jeg har aldrig manglet noget i hvert fald hihi.  photo PicMonkeyCkollage_zpseb30f18b.jpg Dengang vi boede i udlandet, rejste min far ca. 200 dage om året, så jeg kan huske hvor jeg glad jeg blev når han kom hjem.

I ca. 2005 flyttede vi IGEN til Danmark. Jeg var ked af det, men efterhånden vant til at flytte. Planen var, at vi skulle bo i Danmark, for derefter at flytte tilbage til USA. Derfor flyttede vi op i vores sommerhus for nogle måneder, og jeg gik på en lille lokal skole i 2. klasse. Jeg mærkede hurtigt, at det engelske skolesystem er en del foran og kedede mig altid i timerne. Hvilket resulteret i at jeg kom hjem med helt overtegnede arme (og havde endda også engang farvet halvdelen af mit hår pink med tusch. Ups.) Men jeg havde det godt og sjovt, byttede diddelpapirer og legede med tamagotchier ligesom de andre piger. Så da vi skulle til at flytte - ville jeg ikke. Og det ville min mor og far vist heller ikke. Derfor sagde min far sit job op, og blev senere direktør i hans nye firma. Det var alt sammen meget godt - men vi kunne jo ikke blive boende i et sommerhus. Så vi skulle jo ud og lede efter et hus. Men det gad jeg i hvert fald ikke, for jeg ville blive i sommerhuset og lege med mine veninder. Men det blev vi nødt til, og huset vi fandt lå en del væk fra, så jeg kom også på en ny skole i 3. klasse. Tilgengæld fik vi virkelig drømmehuset, og jeg kom i den bedst tænkelige klasse, hvor jeg fik lov til at færdiggøre folkeskolen. Ikke mere flytteri. Min far rejser stadig indimellem, men slet ikke ligeså meget. Selvom han bare skal 2 dage et eller andet sted kan det godt vække følelsen af, når jeg skulle sige farvel til ham, da jeg var lille og vidste han skulle være væk i 3-4 uger.

Hvordan har det påvirket mig? Ja. Det er et godt spørgsmål! Jeg ville på ingen måde bytte alle de oplevelser og fantastiske folk jeg har mødt på min vej, og de muligheder livet har givet mig. Men jeg kan huske jeg var meget forvirret om hvor jeg kom fra som barn, når folk spurgte mig. Var jeg "Sandra from America?"(indsæt amerikansk accent) "Sandra from England?" (indsæt engelsk accent) eller bare Sandra fra Danmark?  Well teknisk set er jeg født i Danmark. Men min lidt turbulente opvækst har givet mig følelsen af at verden ligger for mine fødder, og at "hjemme" kan være hvor som helst i verden.

Så ja, thats my story. Kort fortalt. To be continued.. ;)

Kys

Likes

Comments

Hey Sweeties! I går var jeg på strøget med Maria & Mathilde fordi jeg manglede et outfit. I stedet for et outfit kom jeg hjem med nyt undertøj og et armbånd. Såvel såvel. Men det er intet mindre end et armbånd jeg har savlet over rigtig længe, og igår da vi gik forbi Holly Golightly skulle det altså være.

DSC_0619

DSC_0618

Armbåndet er SÅ fint og kostede 1195,-. Det er alligevel en skvat, men det kommer til at hænge på mit håndled, især her op til efterår og vinter. Desuden er det god kvalitet, og jeg ved jeg vil have det i en evighed. Det jeg købte, var desværre det sidste de havde tilbage, men mon ikke de får dem igen. Ellers fås det i en smuk guld udgave i kan tjekke ud her.

Det eneste jeg har at sige, er størrelsen er underlig. Jeg har rigtig små håndled (så små, at vi som regel altid skal lave ekstra huller i den her slags armbånd), og hvis det er meningen armbåndet skal vikles tre gange rundt (som jeg har på øverste billede), kan jeg kun liige være i det. Men hvis man nøjedes med at vikle det to gange rundt er det også usandsynligt stort. Derfor vil jeg lige råde interesserede til at have prøvet det, inden man smider så mange penge efter et armbånd!

DSC_0614Men jeg er i hvert fald så glad for det, så jeg ville lige dele det med jer! Havde faktisk tænkt mig at ønske mig det i fødselsdagsgave, men tålmodigheden ville ikke mere og det har vel lige været løndag hihi ;)

Kys for nu!

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller