Personal
Hey Sweeties! Så er endnu en uge passeret.. Denne uge har jeg.. Haft min smukke baby på til fotodag. Været alene hjemme med mammi og lavet en lækker kombi af tortellini & pasta carbonara. Bon appetit! Juicet den i frikvarteret med søde Christina. Mo…

Likes

Comments

Hej mine kære.

Her på det sidste er jeg faldet over en trend, jeg efterhånden er blevet mere og mere vild efter at eksperimentere med. Jeg er sikker vi alle kender til "all black everything"  - med et helt sort outfit går du aldrig forkert i modeverdenen. Men hvad med farven sorts, mere lyse og feminine søster? Nemlig hvid. Ja, hvid tænker i så - hvordan er det lige man skal iføre sig et hvidt outfit uden at komme til at ligne man er på vej til White Sensation? Well, med et mix af cool prints, lækre materialer og metal detaljer synes jeg selv looket bliver ret vellykket...

Skærmbillede 2013-09-17 kl. 21.07.03

Crop top 91,- klik her // Hvid blazer 500,- klik her // Hvide chinos 200,- klik her // Homme T-shirt 528,- klik her // Assymetrisk nederdel 200,- klik her // Bodystocking 160,- klik her // Kurt Geiger heels 1275,- klik her // Stiletter med metal 182,- klik her // Hvid taske 455,- klik her

Er faldet fuldstændig for begge par sko, på trods af den meget forskellige prisklasse. Desuden VED i hvordan jeg har det med bodystockings, og sjældent har jeg set noget så fint som denne hvide sag. Chino bukser er som regel ikke lige mig, men der er noget elegant og cool over de her, som jeg gerne ser med et par stiletter med ankelrem og en cool blazer. Suk. Alle varerne her er fundet hos asos, hvor jeg er så heldig at have en rabatkode til jer!

SÅ hvis du vil spare 15% på asos, så brug ved checkud denne:

ASOSCOLLECTIONAW13

Så er der 15% på alt - men KUN i dag. Så hvad skal det være, sort eller hvid? ;)

Kys for nu og happy shopping!

Indeholder affiliate links.

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Så blev det tid til et OOTD!

 photo nelly_zps08f172e2.jpgLeggings Zara 299,- // Top 99,- Nelly klik her // Cardigan Malene Birger 1299,- // Vans Nelly 599,- klik her // Taske Alexander Wang 6250,- // Solbriller H&M 39,- // Armbånd Balenciaga 1250,-

I dag står den på mavetoppe, bløde sweaters og ja, - VANS. Ok ok, jeg ved ikke med jer, men jeg får lynhurtigt accosiatoner til drengene fra min folkeskoleklasse i omkring 6. klasse. Det ved jeg nu ikke hvor fashionabelt er, men ikke desto mindre kan man ikke komme udenom slipperskoen i gadebilledet, og så tænkte jeg, at det her var en old-school, lidt overraskende model. (Når man nu ikke lige har råd til Céline slippers haha..) Og så minder det mig om mit folkeskole crush, nurh.  Og jeg elsker dem allerede, selvom jeg har fået et par hævede øjenbryn, og min far var ved at give min brors ven dem medhjem, fordi han mente, at de ikke tilhørte nogen her i huset haha.. Køb et par her.

Hvad synes i?

Kys for nu!

Sponsoreret af nelly.com

Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey Sweeties! Sidste uge fik jeg ikke lavet et "This Week" indlæg, så har en række photos og hverdagssjov jeg tænkte jeg lige ville smide her på bloggen. Det er et hyggeligt lille søndagsritual jeg har udviklet mig, og jeg håber i kan lide det!

På det sidste har jeg.. IMG_2140

Været på "The Yoghurt Shop", som til min store glæde har laktosefri options. Den lille shop ligger i Adelgade og er super hyggelig og et godt alternativ når man er sulten, men ikke orker/har tid til et cafébesøg.

IMG_2141Gået i gang med Engle & Dæmoner.. og læst den færdigt hihi. Tænkte jeg ville læse Langdon bøgerne kronologisk, og derefter se de to filmatiserede.

IMG_2143

Shoppet med Linea.

IMG_2146

Drukket Ginger Passion - så lækkert!

IMG_2148 Trænet mave og taget ego selfie pics.

IMG_2144

Købt vans (ja, old school) og været i Kongens Have med søde klassekammerater. Det involverede pizza, øl, cola & kirsebærvin og solens sidste stråler. IMG_2145

Aften outfit med et twist af uld. En first, men synes selv det var ret vellykket og en fin kontrast til det mere vovede outfit indenunder! De her sko har desuden fuldstændig smadret mine fødder, men nej hvor jeg elsker dem hihi.

Cardigan Acne // Top Topshop // Nederdel H&M // Sko Zara // Tørklæde MaxMara

Så ja, det er lidt af, hvad jeg har rendt rundt og lavet! Har haft en sjov weekend, med masser af fart på og nyder ligenu Desperate Housewives i Zuluboxen og en kop chai te.

Kys for nu Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hej sweeties.

I Torsdags mødtes jeg med Johanne på hovedbanegården om eftermiddagen, og SÅ drog vi mod Prag. Vi kom lynhurtigt igennem check-in I Kastrup Lufthavn, og nåede både i Victoria's Secret & at købe Starbucks inden vi mødtes med de andre, der skulle med derned. Vi var med som 'bloggere', mens holdet fra PragueWeek var dernede for at tjekke stederne ud, og booke til Uge 7.

 photo onthemove_zps022d275c.jpg Outfit fra lufthavnen: Top Zara // Nederdel Moss Copenhagen // Tørklæde MaxMara // Hårbånd Missoni // Sneaks Reebok // Taske Louis Vuitton

Alle var super søde og stemningen for en god tur blev instantly lagt. Jeg kendte et par af drengene i forvejen, så det var hyggeligt! Desuden var der også nogle svenske bloggere med dernede, som på trods af sprogbarrieren (jeg fatter intet af svensk) var super søde. Efter en rimelig kort flyvetur (lidt over en time), landede vi i Prag, hvor solen stod højt og vi blev hentet af en limo og kørt til hotellet, med høj musik og kolde drinks. Det kunne jeg altså godt vænne mig til hihi.

 photo k_zps1255c0a5.jpg

Outfit: Bodystocking fra Asos // Shorts H&M // Taske Marc By Marc Jacobs // Armbånd Balenciaga

Om aftenen spiste vi på noget der hedder "Beer Factory" (I know right, man kunne godt mærke det primært var fyre vi rejste med, hihi!), hvor jeg fik en tiltrængt cheeseburger. Dernæst tog vi på baren Double Trouble og hang, indtil klokken blev nok til at rykke videre til den fem etages høje natklub "Karlovy Láznê" (Noget i den stil i hvert fald..Tjekkisk er ikke lige min stærke side).

 photo DSC_1029_zps9f6d5a8f.jpg

En mindre efterfest på mig & Johanne's hotelværelse resulterede i, at vi først kom i seng ved fem tiden om morgenen. En latterligt travl men sjov dag/nat, og tusind nye indtryk og mennesker.

Det var så vores første dag i Prag, jeg har masser af materiale for de to næste, men tænker , at jeg lige deler det lidt op, for ikke at få et alt for langt blogindlæg! Men én ting er sikkert og vist, og det er da at jeg skal til Prag igen. Uge 7 bliver vildt, jeg siger det bare. Nu har jeg jo siddet og smuglyttet på holdets samtaler om hvad der skal ske, hvor og hvornår - og i kan godt glæde jer. Ses vi? I kan booke jeres rejser her med PragueWeek.

Kys for nu

Dette indlæg samt rejsen er sponsoreret. Follow on Bloglovin

Likes

Comments

Hey mine kære.

Så er jeg hjemme igen, og nej hvor er jeg dog smadret efter 3 fantastiske dage i Prag. Men mere om det senere. Mit hovede dundrer, men åh, hvor cola er ens bedste ven i sådanne situationer. I dag vil jeg fortælle jer lidt om cola's nye share a little happiness kampagne.

Hvis i bruger hashtagget #sharealittlehappiness på instagram, kommer jeres billeder frem på siden her, og i kan blive udvalgt til at komme med i Rasmus Seebach's nye musik video. Pretty damn nice, i kan tjekke det alt sammen ud her og få et smil på læben!

 photo DSC_1153_zpsf0ba5614.jpg

IMG_167d6

Hvis i vil gøre mig glad, kan i OGSÅ bruge hashtagget #sharealittlehappinesswithblogbysandra (fandens til langt hashtag i know), så vil jeg tjekke jeres billeder ud! At sprede er glæde er budskabet med denne kampagne, og i min optik kan jeg da ikke finde et bedre budskab. Så smil (også selv hvis du har tømmermænd som jeg..), tag en ven eller kæreste under armen og #sharelittlehappiness.

Kys for nu! Follow on Bloglovin  

Likes

Comments

Hey Sweeties.

Det er ingen hemmelighed at jeg render rundt med noget rimelig langt hår. Faktisk så langt, at de fleste frisører ville gå i spåner og insistere på at klippe mindst 5-10 cm af, for at det blev "sundt". I do not care, jeg tillader aldrig mere end et par cm af gangen, efter jeg én traumatisk gang fik klippet for meget af, og derfor begyndte at gå med hæslige extensions, som jeg ikke kunne finde ud af at sætte, for at kompensere for mine mindreværdskomplekser. En tid jeg forbinder med afvaskede d&g t-shirts, sølvøjenskygge og perlekeder og stilmæssigt helst gerne vil fortrænge. Lad vær at lyv, alle der har haft glæde af arto tiden ved udemærket godt hvad jeg mener.

Anyways, ja, tilbage til pointen. Håret. Jeg får regelmæssigt spørgsmål om det, så jeg tænkte det var på tide at cleare det up med et lille indlæg!

 photo PicMonkeyColldage_zpse626c5d2.jpgGlattejern: Jeg har brugt GHD til at glatte mit hår siden min konfirmation, hvor jeg fik mit første. Nu har jeg været så heldig at få tilsendt dette lækre, mintgrønne fra billigvoks.dk - hvor de i øvrigt kan købes til gode penge. Ærligt er jeg ret utålmodig omkring mit hår, så et GHD, der varmer op på 30 sek (og bipper venligt for at reminde dig om at nu er den altså klar), og hvor man ikke behøver køre jernet over håret gentagende gange for at få perfekt glat hår, er som skabt til mig. Når det kommer til hårstyling, er det helt klart min erfaring at man får hvad man betaler for, og at de ekstra penge er vældig godt givet ud. Tjek udvalget af GHD her.

Shampoo: Lækker shampoo fra crush. Vi havde dem herhjemme fra nogle år tilbage, hvor min mors granfætters mand (det sødeste homopar i vores familie), havde dem med hjem til os fra Sverige. Han er nemlig hårstylist, men disse babies kommer ikke ligefrem billigt, så da jeg fandt dem på smarthair.dk slog jeg altså til. De dufter så skønt, og mit hår har aldrig haft det bedre, end efter en omgang med det. Jeg har lige pt. gang i lidt for mange shampoo'er (i know, jeg sagde jeg ikke ville men..), men når det er tid til ekstra forkælelse, er det her, jeg bruger. Olier: Jeg er ikke fan af hverken mousse, hårlak eller andre slags stylingsprodukter. Mit hår bliver som regel bare tung og/eller fedtet af det. Not nice. Dog sætter mine spidser pris på lidt olie nu & da, og der er jeg blandt andet blevet rigtig glad for den fra Sunsilk, som jeg fik til et hyggeligt event hos dem. Ikke helt en balsamspray, og ikke helt en olie, men en dejlig mellem ting, der dufter og føles skønt. Derudover er jeg også glad for den her, som er L'oreal Mythic Oil. So mysterious haha. Og så ser den også ret fin ud på mit bord. Gud, hvor jeg dog kan snakke meget om mit hår haha. Hvor tit jeg styler det med varme skifter meget alt efter hvor doven jeg er, men i hvert fald et par gange om ugen. Hvor tit jeg vasker det? Jeg vasker det i hvert fald mere end man bør, da jeg ganske enkelt ikke kan holde ud ikke at gå i bad efter træning, og mit hår som regel er så gennemblødt af sved, at min hestehale kunne blive siddende af sig selv.(Mhm, dejligt grafisk ikke?) Så er jeg ligeglad med hvor mange håreksperter kun siger man skal vaske det hver anden dag, haha! Mht. farve har jeg haft svage lyse striber(bedte om "solkysset", men det er næsten et år siden jeg sidst fik det lavet. Håber det kunne besvare nogle spørgsmål! Kys for nu  

Likes

Comments

Hey Sweeties!

I dag har jeg valgt at bringe "this week" indlæggene tilbage. Primært fordi de blev efterspurgt, nu hvor de har manglet et stykke tid. Grunden er ganske enkelt at det har været sommerferie, og det hele er sløret sammen til én lang weekend. Men nu er vi tilbage i hverdagens trummerum, og jeg synes det er en god måde lige at samle op på, nu jeg alligevel ligger og netflixer den på sofaen.

Denne uge har jeg..  photo IMG_1151_zpsafe4fb51.jpgFået nye seje bukser fra Moss Copenhagen!

 photo IMG_1150_zps368c671a.jpg

Været på Perch's tehus med min savnede veninde Maria, og spist os mætte i fingersandwiches & scones og sippet Baronesse te. Perch's tehus er det ultimative tøsested, og jeg anbefaler det varmt, til jer der ikke i forvejen kender det. Det ligger i Kronprinsessegade.

 photo IMG_1147_zps3493e2fe.jpgOvertaget min mors gamle pung og fundet den her lille kalender frem. Skal/skal ikke investere de ekstra penge i at få sat sider i hos LV? Desuden gav Maria mig det brune Kenzo cover i gave (hun vidste ikke jeg havde det sorte), men det gør mig ikke noget hihi. Så har jeg lidt at skifte imellem!  photo IMG_1146_zps7ffc26e1.jpg Haft besøg af min dejlige Mormor & hendes søde mand Richard, til forsinket fødselsdagshygge for både min far, mor og jeg (vi har fødselsdags hh. 29/07, 16/08 & 22/08 så det er lige op af hinanden).  photo IMG_1152_zps803cf5ba.jpg

Været slum med cap på, og var forbi kontoret hos Bloggers Delight med søde Daniel og forstyrre hans arbejdsro - og selvfølgelige spise kage. ALTID kage på det kontor.

 photo IMG_1156_zps7fd9e1b1.jpg

Fejret fredag og tidligt fri med søde klassekammerater på en lille bar/café ved skolen med unik stemning og kolde øl. Tror det skal til at blive en tradition!  photo IMG_1155_zps56878dae.jpgVæret usandsynligt lykkelig over min nye rocco taske fra Alexander Wang. Jeg mener det. Money CAN buy happiness.

 photo IMG_1157_zpsf8687584.jpgUdfordret grænserne for anstændig påklædning. Det ville vel ikke være fredag uden.

 photo IMG_1112_zps9509bdf0.jpg

(..Rolig nu, havde min kenzo sweater udover ;)) Været i byen med skønt selskab og festet til jeg faldt i søvn på en vens sofa engang i de lyse morgentimer. Åh den vilde ungdom.

Så ja, jeg er nu forkølet (højst sandsynligt et resultat af dét outfit dér, velkommen til efteråret smarte), men mit humør fejler intet. Går en dejlig uge i møde - som jeg nævnte tidligere rejser Johanne & jeg til Prag torsdag i forb. med noget blogging, så jeg har ikke rigtig råd til at få mere fravær. Den står på hyggetøj, outdatede uggs og shitloads of coffee,  i morgen tidlig kan jeg mærke på det hele.. Jeg vil nu lave min matematik aflvering færdig, måske spiste et sidste stykke kage og så hoppe under dynen. Hvis der er nogen der har en mirakel kur, så skriv den endelig! (Andet end at tage længere bukser på i byen, det er lidt for sent nu..)

Kys    

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller