Who’s up for Italian?

Rosso (1 of 1)-4

Rosso (1 of 1)-6

Rosso (1 of 1)-9

Rosso (1 of 1)-8

Rosso (1 of 1)-2

Rosso (1 of 1)-7

Rosso (1 of 1)

Rosso (1 of 1)-5

Hej mine kære. Her er billeder fra Søndagens frokost med blogger pigerne. Hvis i følger på både snap og insta, så ved i at jeg har besøgt dette sted et par gange på det sidste. Der er tale om Rossopomodoro, som er åbnet på rooftop i Illum. Det er fantastisk lækkert italiensk mad, noget jeg ellers synes man mangler lidt herhjemme (til en overkommelig pris). Alt er friskt og lækkert, pizzadejen er hævet i 24 timer og tynd og sprød som den skal være. Der er også lækre pastaretter, min favorit er raviolierne. Og dessert selvfølgelig don’t get me started. Mmm! Lige et lille tip fra mig, til næste gang er i på shopping inde i byen.

I øvrigt, kan i se at der er sket nogle små ændringer i designet? Jeg har siddet fra min store computer da jeg designede det, og da jeg så åbnede det på min laptop her på turen kunne jeg godt se det var lidt ved siden af. Håber i kan lide det nu! Kys

 Skærmbillede 2016-02-12 kl. 10.55.15

Hej loves! Here are some photos from this Sundays lunch with the blogger girls. If you follow me on both snapchat and instagram you’ve seen me visit this place lately. I’m speaking of Rossopomodoro, which has opened on the top of a Department Store Illum in Copenhagen. It’s fresh and delicious italian food, something that has been missing in CPH at a reasonable price. My fave is the raviolis, but the pizza is so good too. And don’t get me started on dessert! Can you see that I have changed the design a bit? Hope you like it! Kisses

Next Post
Previous Post


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *