Pink Ky

pink kylie (1 of 1)

pink kylie (1 of 1)-3

pink kylie (1 of 1)-6

pink kylie (1 of 1)-7

pink kylie (1 of 1)-5

pink kylie (1 of 1)-2

Jacket HERE (20% off!)

Hej sweeties! I søndags følte jeg mig lidt i Kylie Jenner humør (is that a thing – oh yes it is!) da jeg trak i dette antræk. Anledningen var frokost med pigerne, da Tina & Frederikke havde kaldt ind til hemmeligt blogger møde ;-) Toppen er en gammel sag, og bukserne er fra S.O.S Berlin, en butik jeg besøgte da jeg var i Berlin i Januar. De kan snart forhandles online, så jeg skal nok holde jer opdaterede. De er seriøst så lækre, og der fås også en matchende top. Jeg sammensatte det med en hvid jakke og sneaks, samt min beige Balenciaga. Jeg har lidt glemt den til fordel for min nye YSL på det sidste, men den holder altså stadigvæk. Min første baby. Uret er fra CLUSE watches, og jeg elsker den rosegold farve og de små sten. Det er klassisk med et girly twist, lige som jeg godt kan lide det. Kys for nu

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 10.55.15

Hi loves! This Sunday I was in a bit of a Kylie Jenner mood (yes, that is a thing now), when I hopped into this outfit. The occasion was lunch with the blogger girls, Tina & Frederikke insisted on a secret blogger meeting. The top is old, but my pants are from S.O.S Berlin, a store I visited when I was in Berlin in January. They will be online soon, so I will keep you updated. I paired it with a white jacket and sneaks, as well as my beige Balenziaga. I’ve kind of forgotten this one since I got the YSL, but it still rocks. My first baby! The watch is from CLUSE watches, I love the rosegold color and the little sparkly

Next Post
Previous Post


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *