Zell am See-Kaprun

Kaprun (1 of 1)-5
Unknown

Kaprun (1 of 1)-7

Jacket from Parajumpers, Sweater from Monki, Jeans from Global Funk, Boots from IKKI HERE

Kaprun (1 of 1)-8

Kaprun (1 of 1)-9

Kaprun (1 of 1)-12

Kaprun (1 of 1)-15

Kaprun (1 of 1)-14

Hej sweeties! Her er nogle billeder fra igår i Zell am See-Kaprun. Vi var ude at stå på ski i området Glacier Kitzsteinhorn om formiddagen. Vi var desværre rigtig uheldige med vejret, og der var super lav sigtbarhed så vi kunne ikke se særlig meget (eller tage smukke billeder deroppe!). Men vi fik nogle, og besøgte blandt andet deres Ice Camp, som er en iglo hvor man kan få drinks haha. Sneen var rigtig god, og det var nogle dejlige pister, men vi stoppede med at stå efter lidt tid fordi det var for svært at se. Jeg tror dog det bliver bedre i morgen, hvor vi skal udforske et nyt område. I stedet gik vi en tur den lokale by om eftermiddagen, fik varm kakao og sluttede dagen af med at putte og se Dexter til solnedgang. Vi har en rigtig fin udsigt fra vores værelse hos Active by Leitner’s som vores hotel hedder. Nu skal vi ud og afsted igen, vi snakkes snart! Kys

 

Skærmbillede 2016-02-12 kl. 10.55.15

Hi loves! Here are som pics from yesterday here in Zell am See-Kaprun. We went skiing in the area Glacier Kitzsteinhorn in the morning. We were super unlucky with the weather though, it was so hard to see anything because of fog and snow. But we did visit their Ice Camp, which was super cool – and Iglo where you can have drinks haha. The snow was great, and so were the slopes, but we had to stop early because of the weather in the mountains. Instead we went for a walk in the cute little town and had some hot chocolate. We ended the day with cuddles and watching Dexter while the sun set. We have such a nice view from our hotel in Active By Leitners, which It’s called if you wanna check it. We are headed out now, talk later babes. Kisses

Next Post
Previous Post


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *