Perfect ski day!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"</pUnknown1"</p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej sweeties! I går var vi heldige med ski vejret (jubii). Vi var i det luksuriøse område Scmittenhöhe her i Zell Am See. Det var fantastisk smukt, lækre pister og dejlige lifts med varme i sæderne. Alt var meget moderne og lækkert, og vi fik virkelig stået godt. Vi var tidligt ude så vi fik den gode sne, Frederik hyggede sig på en bane med nogle hop (ikke så meget noget for mig haha, men det er fedt at det er der), og så spiste vi frokost på Arteialm hytten på bjerget. Efter det stod vi lidt igen, indtil vi tog hjem og gjorde klar til dagens anden aktivitet – ridning! Det kommer der billeder fra snart. Det var virkelig en af de der ski dage, hvor det bare er perfekt. Jer der står på ski, ved hvad jeg mener. Når solen står lige ind i ansigtet og sneen glinser mens man suser ned af bjerget. Det er næsten helt umuligt at gengive følelsen på billeder, men jeg har forsøgt. Hvis i vil læse mere om det område vi har besøgt kan i gøre det HER. Kys for nu

ENGLISH:
Hi sweeties! Yesterday we finally got lucky with the weather here in Austria. We went skiing in the luxurious area Schmittenhöhe in Zell Am See. It was incredibly beautiful, the slopes were amazing and the lifts were nice with heated seats. Everything was so modern and nice, and we had some great rides. We went out early to catch the good snow. Frederik had fun in a snowpack with some jumps etc, while I stayed on the ground haha. We had lunch in Areitalm hut on the mountain. After that we went for some more skiing, and then we went home to get ready for the second activity of the day – Horse Back riding. It was one of those awesome ski days, any fellow skiers out there will now what I’m talking about. When the sun is shining in your face, the snow is glistening and your just riding down the mountain. So amazing being surrounded by nature like that. It’s so hard to capture those moments, but I’ve tried. If you guys wanna read more about the area we’ve stayed in, you can do it here. Kisses

Indeholder sponsoreret indhold fra Zell Am See.

Next Post
Previous Post


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Frederikke

    Hej Sandra, vil du ikke være sød at lave et indlæg med ideer til Blå Mandag tøj? Både til dagen og om aftenen

    Svar