My addiction

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hej sweeties. Det her indlæg bliver et meget seriøst et af slagsen. De sidste 3 måneders tid har jeg fået en ny afhængighed, nemlig butter chicken. Okay, for de flestes vedkommende er dette nogen skelsættende ny ret, men den er sindssygt undervurderet i min optik. Vi har altid spist varieret hjemme hos mig, men da jeg var lille rejste min far utroligt meget i Indien, hvilket resulterede i han nok blev lidt træt af det, så jeg har aldrig rigtig fået indisk indtil jeg begyndte mit voksenliv, eller hvad man kan sige. Dette har resulteret i at jeg er blevet intet mindre end besat af indisk, men navnligt retten butter chicken (jeg mæsker mig også gerne samosas og tikka masala!) . Tit fås den også i en variant med kikærter, det smager også vildt godt. Jeg tænker seriøst på denne ret flere gange om dagen, og Frederik er ved at være træt af at jeg foreslår det samme til hver eneste aften vi spiser sammen. Tit bliver jeg hjemme fra arrangementer for at spise butter chicken foran mit TV. Og nej, det er faktisk ikke bare hvilken som helst butter chicken. Det er en helt speciel en, fra et særligt sted på Just-Eat. Jeg har bestilt så meget fra dette sted at den (meget flinke) ældre indiske herre smågriner hver gang han kommer forbi nu. En dag prøvede jeg at bestille fra et andet sted, fordi jeg synes det var flovt jeg havde spist den så mange gange på én uge. Men den var bare ikke ligeså god. Butter chicken kan laves på virkelig mange måder, men jeg kan bedst lide den er helt creamy og mellem stærk, og også gerne lidt greasy hehe. Damn, det smager seriøst godt. Ja, det var et helt indlæg fra mig om butter chicken. Det har bare fyldt så meget at jeg simpelthen måtte dele det med jer haha. Det kan være jeg bør prøve at lære at lave det selv snart. Har i nogle lignende mad obsessions? PS. Just-eat stedet hedder Indian Taste Restaurant hvis i vil prøve den! Kys for nu

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 08.17.19

Hi loves. This is a very serious post. Lately I have developed a serious addiction to butter chicken. Okay, I know this isn’t exactly a new or revoultionary dish for most, but it’s so underrated. Growing up my family always served many different foods, but my dad used to travel a lot on India, so we never really had that. Therefore I haven’t really dived into the indian cuisine before my own adult life. This has resulted in an insane use of indian food, with special focus on butter chicken (I’ll take samosas and tikka masala too). Often you can get butter chicken with chick peas instead of chicken, which is really awesome too. I am not lying when I tell you that I think about this food every single day, probably more than once. Frederik is pretty tired of me only having one single idea for dinner. But this isn’t just any butter chicken though, let me get that straight. It’s a very special one from a special place I’ve found on Just-eat. I have ordered this so much, that the (very sweet) elderly indian man who delivers kind of laughs at me every time he drops by. One day I tried ordering from somewhere else, because I had already ordered a lot that week. But nope, it just wasn’t as good as my usual! So I went back to that place. Butter chicken can be cooked very differently, I like it when it’s creamy and greasy at the same time, and sort of medium hot. Damn, that is some good food. Yes, I just made an entire post about butter chicken. Do you guys have any similar food obsessions? Over and out! 

Next Post
Previous Post


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *