Travel
Kom med på en romantisk dag i Positano med Frederik og jeg, hvor vi udforsker øen Capri! Jeg køber min første Gucci taske, og Frederik og jeg udforsker Rom. Frederik og jeg er i Barcelona en weekend, og spiser mange tapas... ​Familie tid, beach club…

Likes

Comments

​Hej sweeties! I dag vil jeg komme med en lidt anerledes serie anbefaling. Som den last-mover jeg er i forhold til serier haha, er jeg faldet totalt for en af Netflix nye serier nemlig Stranger Things, som ifølge dem selv er en blandning af sci-fi og horror. Jeg vil dog ikke sige den er rigtig horror, da jeg ikke kan holde helt hardcore horror ud, men den er i hvert fald spændende og nervepirrende. 

Serien er sat i 80'erne i en lille by, Hawkins i Indiana, hvor man følger 3 10-11 årige drenge samt deres familier. Der begynder at ske mærkværdige og overnaturlige ting, og så forsvinder en af drengene, Will. Så er serien ellers skudt i gang. Jeg vil ikke afsløre for meget, for jer der ikke har set den, men der er en "underverden", monstre og en korrupt regering involveret. Alt imens meget af serien foregår gennem de her drenges øjne, og deres dialog og "børne-logik" er simpelthen guld værd. Serien kommer også ind på "voksen" problemer, da vi følger teenagere, forældre og deres interne intriger samtidig med at et monster huserer i Hawkins. 

Den ene halvdel af tiden skraldgrinede jeg og blev hjertevarm af den perfekte portrættering af børnelogik, venskab og båndet imellem drengene og "El" (finder i ud af hvem er hvis i ser den), sideløbende med hverdagens problemer som bøller og karakterer, og den anden halvdel gemte jeg mig bag Frederik eller hang helt ude på sofakanten og holdt vejret i en blanding af spænding og rædsel. En perfekt og uventet kombination! Og jeg kan altså godt lide en lille smule gys her i efteråret. Det er lidt hyggeligt med lidt uhygge.

 Umiddelbart havde jeg nok ikke kastet mig over denne serie af mig, da den umiddelbart lyder rimelig mærkelig, for en person der plejer at se Gossip Girl, Reign og andre ting i den dur. Men efter at have fået den anbefalet af flere veninder, kastede jeg mig over den og det er jeg glad for! De her børn spiller bedre end de fleste skuespillere i de serier jeg ser normalt haha. Simpelthen genialt og meget imponerende. Den har lidt de samme finurlige sci-fi ting som Orphan Black (en anden netflix serie jeg åd råt i foråret). Der er kun 8 afsnit, så ja Frederik og jeg startede egentlig i Søndags og blev færdige igår haha. En STOR anbefaling herfra, hvis i ikke ved hvad i skal se i aften!! 
Og så til jer der har set den..Hvad synes i? Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! I Mandags afholdt jeg sammen med @Tinamarias & @MariaKragmann et sko event i samarbejde med nelly.com. Vi fik lov til at invitere en masse veninder op i en lækker suite på Sankt Annæ Hotel, hvor vi fik serverede de lækreste drinks fra et af vores favoritsteder i København; Union Kitchen. Vi havde en hyggelig aften, og alle prøvede sko fra NLY Shoes.

1. HER 2.HER 3. HER 4.HER 5. HER 6. HER

​Alt i alt en dejlig aften, med søde piger. Eventet blev afholdt daNelly holder "Shoe week", med fokus på alle deres fantastiske sko. Jeg tænker snart at lave et indlæg om efterårsko/støvler hvor de snart skal indgå. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! I foråret skrev jeg dette indlæg, hvor jeg netop var blevet introduceret for tanken om en mere plantebaseret. Henover sommeren er jeg kun blevet mere inspireret, og jeg tænkte det var på tide med en lille update.

Jeg har læst nogle forskellige bøger, samt sparet med min veninde Silje omkring emnet. Silje er selv veganer, og studerer sundhed & ernæring, og er bare altid den, jeg kommer til med de her ting. She knows! En af de bøger der har gjort mest indtryk på mig var "Skinny Bitch", det kan i læse mere om her. Jo mere jeg har sat mig ind i sagen, jo mere har jeg langt største delen af tiden mistet lysten til kød. Mælkeprodukter har jeg egentlig undgået i mange år, da jeg fik det dårligt af dem, men jeg kan helt sikkert mærke en kæmpe forskel på min krop på kød-frie og ikke kød-frie dage.

Jeg tager noget kød ind i mellem hvis jeg har lyst til det, for eksempel et stykke bacon til min brunch eller en mini burger, når jeg er ude til events. Men derhjemme spiser jeg det stort set aldrig. Jeg vil af respekt over for folk der er full on veganere, stadigvæk ikke komme et label på, og sige at jeg er hverken vegetar eller veganer, men jeg er i hvert fald i lang største del af tiden indsporet på denne livsstil og støtter meget op omkring bevægelsen. Det er blevet meget mere automatisk for mig nu, end det var i starten. For eksempel så hvis jeg skal lave mad til Frederik og jeg laver jeg måske en thai ret med grøntsager, kikærter og tofu ved siden af, og så kan han måske stege noget kylling hvis han føler for det. Eller hvis vi laver mexicansk, fylder jeg bare op med grøntsager og guacamole i stedet.

De gange hvor jeg så har spist kød alligevel, har jeg tit taget mig selv i at miste appetitten undervejs, fordi jeg kommer til at tænke over, hvad jeg spiser. Jeg har egentlig altid synes at kød var "ulækkert" og hadet at tilberede det, så det er jo egentlig lidt dobbeltmoralsk og ulogisk , at jeg godt kunne komme noget jeg egentlig frastødes ved i munden, fordi det lige har været en tur på panden og fået lidt sovs på. Selvom det er de færreste, der måske synes det er lækkert med råt kød, så har jeg altid været sart over for det og derfor giver det endnu bedre mening for mig at undgå det i så høj en grad jeg kan. En stor del af det jeg er begyndt at væmmedes ved er også hvordan dyrene bliver behandlet. Og det kommer egentlig lidt bag på mig, da jeg før i tiden har været ret kold i røven, over for de her ting for at sige det. It's a tough world og alt det der. Men udover at være synd for dyrene, så tror jeg en del på positive/negative energier, og at indtage dødt kød fra et miserabelt, mishandlet dyr kan umuligt give min krop specielt meget godt, når den ligger der og koster 20 kroner i Bilka. Især når meget kød, særligt kylling er sprøjtet fuld med alt muligt vand og lage bagefter så den ser mere appetitlig ud for forbrugerne. Bvadr. Så vil jeg for eksempel hellere spise noget kød min far har skudt, da han går på jagt, hvis jeg endelig skal, da det ikke støtter fødevareindustrien på samme måde, og der har dyret levet frit, og det kan man altså godt smage.

For mig fungerer den her livsstil sindssygt godt, da jeg ikke synes den er ekstrem eller uoverskuelig. Jeg har ikke sagt til mig selv at jeg ikke MÅ spise kød, fordi jeg gør det også, hvis jeg virkelig vil. Eller hvis jeg er ude et sted, kan jeg også godt spise det. Det vil jeg næsten bare aldrig efterhånden. I starten skete dette skifte fordi dokumentaren Cowspiracy gjorde stort indtryk på mig omkring miljøet. Men udover at skåne miljøet, skåner jeg også min egen krop nu, og det kan jeg altså virkelig mærke.

Hmm, jeg tror det her indlæg blev lidt i øst og vest, men det var egentlig bare for at give en update, da flere af jer er nysgerrige når jeg snapper min "veganer" mad. Det er bestemt ikke for at tvinge noget ned i halsen på andre (hehe, pun intended), det er bare min holdning og hvad jeg kan mærke og føle på egen krop! Og så tror jeg meget på balance og på at have et forholdsvis afslappet forhold til sin mad, uanset hvordan man vælger at leve.

I forhold til træning er jeg også efterhånden inde i en rigtig god routine igen. Jeg får trænet et sted mellem 2-3 gange om ugen, hvilket jeg har fundet ud af er det mest realistiske for mig nu hvor jeg har fået lidt mere fast arbejdsdag. Som regel gør jeg det om morgenen, inden jeg tager på kontoret. I lørdags skrev jeg om at jeg havde prøvet reformer træning, og det skal jeg faktisk til igen i aften, så det glæder jeg mig til. Skriv hvis i har andre livsstils og fitness relaterede spørgsmål, jeg er som sagt på ingen måde ekspert eller perfekt - tværtimod, men det er heller ikke min intention at være det. Kys for nu


Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Mockberg.

Watch from Mockberg // Jacket fromOtto'dame // Top from Nelly // Shoes from Vagabond // Skirt from Sisters Point // Bag from Bolinder Stockholm

Hej sweeties! Hermed et outfit post. Ih, hvor jeg elsker at klæde mig på i disse dage hvor efteråret lige melder sin ankomst, men solen stadigvæk varmer. Jeg havde dette outfit på, sammen med mit nye ur fra Mockberg i muligvis har set på instagram. Jeg elsker simpelthen den grå farve kombineret med rosegold, Modellen hedder "Alice" og ligger til 1299,-. Modellen er klassisk, men jeg synes alligevel denne kombination er lidt uventet og cool samt feminin. Uret går i hvert fald til stort set alt i min garderobe, og er bare virkelig pænt.
Mockberg har været så søde at give mig en rabatkode at dele med jer, så hvis nogle af jer skulle være interesserede så giver kodenSANDRA15 15% rabat på køb via. deres hjemmeside. Mockberg forhandles også i Plaza smykkebutikker samt Vibholm Guld & Sølv, hvis i vil se uret live. Håber i kan bruge det til noget, kys for nu!

​Hi loves! Here is an outfit post. Oh how I love getting dressed right now in these warm fall days. I wore this outfit, combined with my new watch from Mockberg. You might have already spotted it on my instagram! I really love the combination of grey and rosegold. The model is called "Alice" and retails at 1299,- danish kroner. It's a classic watch with a twist and an unexpected but cool yet feminine look. It goes with almost everything in my wardrobe. Mockberg has given me a discount code for you guys, in case you were interested in shopping yourself! The code SANDRA15 will give you a 15% discount of your Mockberg order. In DK they are also retailed in Plaza Stores & Vibholm Gold & silver, if you want to see the watch live. Hope this was useful to you guys! Kisses

Likes

Comments

​Hej sweeties! Jeg håber i har fåret en god stort på ugen, det har jeg i hvert fald. Jeg er i dejligt humør og er netop kommet ind på kontoret efter morgentræning og ærinder. Nu står jeg over for en ny og spændende uge, som starter i dag med at Tina, Maria & jeg skal hoste et event for vores veninder sammen med Nelly.com. Det bliver virkelig hyggeligt og skægt, og jeg glæder mig.

Jeg er ved at komme i sådan lidt efterårs hygge humør, hvor jeg gerne vil købe fine teer, sweatre og andre efterårsrelaterede ting. Så sig frem, hvis i har nogle forespørgsler på indlæg/videoer etc.

Anyway jeg ville bare lige sige hej og ønske jer god Mandag! Husk også gerne at se min efterårshaul, som jeg uploadede igår, hvor jeg blandt andet bliver angrebet af en edderkop haha.. Kys for nu

Likes

Comments

Indeholder sponsoreret indhold fra Magasin Du Nord.

I kronologisk rækkefølge:
Pels fra Style Butler HER
Leo jakke fra Style Butler HER
S
aint Tropez Bomber Jakke HER
M
agasin Cashmere Sweater HER
S
tyle butler sweatere - kunne ikke finde online, find i butikkerne
Munthe trøje - findes i butikker
Magasin pude HER
Rituals Sakura HER
The Body Shop forhandles i butikkerne

Hej sweeties! Hermed en haul uploadet, hvor der gik lidt galt under optagelserne haha. Der kan man bare se. Håber det går alligevel, og tænkte bare jeg ville vise jer samlet lidt af de ting jeg har anskaffet mig her til efteråret. Jeg har desværre ikke kunne finde links til det hele, men har prøvet så godt jeg kunne. Enjoy!

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Claire Sofie.

Dress HERE
Hej sweeties! Her et fredagens outfit, hvor jeg havde den super skønne kjole på fra Claire Sofie. Claire Sofie er limited edition kjoler, som kun fremstilles i 200 stk. pr. style, hvilket gør at man for alvor kan få følelsen af at have noget "ikke alle har". Der er lige blevet designet 3 nye kjoler her til efteråret i sort, hvoraf den jeg har på her, er den ene. Jeg selv faldt simpelthen for det fine blomster print på denne, og blomsterne mod det sorte mindede mig om Valentino, så derfor har jeg stylet den med mine Valentino accessories. Jeg synes den er så fin, og snittet er flatterende og formsyet, men uden at være helt stramt hvilket gør kjolen her super behagelig at have på. I kan se alle kjolerne fra Claire Sofie lige HER, hvis i synes det lyder som et koncept for jer. Priserne ligger på 499,-, så det synes jeg egentlig er en rigtig fin pris for noget der er unikt! Kys for nu, og nyd søndagen

Hi loves! Here is an outfit from Friday, where I wore this great dress from Claire Sofie. Claire Sofie is a site with all limited edition dresses, each dress comes in 200 pieces only. That means you can really get the sense of having something everyone else dosen't, or won't. 3 new dresses have just been designed here for fall, and one of them is the dress I'm wearing here. I fell head-over heels with the pretty flower print, it kind of reminded me of something from Valentino, that's why I styled it with Valentino accessories. I think it's so cute, and the cut is formfitting and flattering without being skin-tight, which makes the dress super comfortable and wearable for everyday use. You can see all the Claire Sofie dresses right here, if you think it sounds like a concept for you! Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties! Endnu en arbjeds uge er gået, og jeg ville lige dele nogle random glimt og anekdoter med jer. Denne uge har været en lille smule stresset for mig, da det er som om alt logistik i forhold til de sponsorerede kampagner, jeg har haft på bloggen er gået helt hen i vejret. Det har derfor krævet en del koordinering og jeg har været presset da jeg hader når alt mit sponsoret indhold "klumper sammen" og helst gerne vil have det fordelt ligeligt, så det ikke bliver et irritationsmoment, eller så det ene indlæg stjæler fokus fra det andet. Jeg ligger utroligt meget arbejde i alle mine indlæg, og også rigtig meget i sponsorerede da jeg gerne vil levere det bedst mulige over for jer samt kunden. Derfor er det også irriterende når jeg bliver tidspresset, da jeg ikke føler jeg har lige så god tid til at være kreativ og tænke det ind på bedst mulig måde. Dog synes jeg at jeg er sluppet rimelig godt fra det hehe, og at det er gået op i en højere enhed. Udover det er det mega dejligt at have fået en lidt fast hverdag inde på kontoret, og i fredags begyndte vi også at modtage møbler. Det bliver vildt fedt deroppe!

Så har jeg været på jagt stort set alle steder efter en iPhone7+ i rosegold, og har til sidst bare givet op og bestilt den fra Apple's hjemmeside hvor der dog er nogle ugers ventetid på. Jeg troede altså man var ovre den der fase hvor folk stod i kø til telefoner haha, men der tog jeg fejl! Min mobil er SÅ færdig, det er også den første 6'er fra lige da den udkom, så jeg må bare holde ud. Egentlig noget værre rod, at en så dyr telefon kun holder i 2-3 år, men man er vel en Apple-slave anyway..

Så ja, en dejlig uge ellers med perfekt vejr. Jeg elsker altså efterår, men er glad for jeg stadigvæk har kunne have outfits med bare ben på hehe. Det er om at nyde det, imens det varer.

Torsdag var jeg til træning med Stellasport i Powerhouse CPH på Østerbro. En virkelig spændende og god ny træningsform, og aldrig har jeg været så øm i mine inderlår hehe.

Endnu engang ramte jeg Rosspomodoro. Denne gang med Lida, og jeg fik en helt klassisk pasta med tomat og basilikum. Mmm..

Jeg har fået farvet mørkere hår! Og jeg er simpelthen elle vild med det. Læs alt om det HER.

Lida og jeg skød blandt andet disse billeder for Puma i forbindelse med en mega sej insta kampagne jeg har fået med dem. Tjek hele looket her!

​Jeg havde egentlig ikke så mange ikke-postede billeder at vise i denne omgang, men ville alligevel lige opdatere jer om hvad jeg går og laver. Imorgen har jeg tænkt mig at filme en efterårs haul, og så vil jeg også uploade et outfit! Kys for nu, og nyd resten af jeres weekend

Likes

Comments

Hej sweeties! Jeg har her til efteråret været på udkig efter fine nye smykker, da jeg faktisk gerne vil blive bedre til at mixe mine smykker. I har måske bemærket i forskellige outfit posts, at jeg har det meget med at gå i det samme. Og smykker kan jo ændre et helt outfit og udtryk.

Derfor har jeg fundet nogle fine nye sager hos hvisk, som i kan se på ovenstående billeder. De er alle sammen nye varer hos hvisk, og er simpelthen så fine. Udover det har hvisk været så søde at give mig en rabatkode, der giver 20% på alle deres nyheder. Koden er:

SANDRAWILLER20

Og kan bruges på alle smykker HER, samt dem i ser på collagen! Jeg elsker det farverige og legesyge udtryk på disse nyheder, særligt de tiffany blå ringe har jeg et crush på, samt de opale runde jeg selv har på. God fredag mine kære!

PS. hvisk holder deres egen pop up shop i indre KBH i butikken Norr fra 1. Oktober! De vil være der hele Oktober måned, så husk at kig ind fra næste måned af og se produkterne live.


  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6.HER

  Likes

  Comments

  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

  Hej mine kære! I dag vil jeg overlade ordet lidt til Frederik, da jeg tænkte det kunne være en idé at dele nogle af de ting han bruger med jer. Så kan de fyre der læser med, og de af jer, der har kærester måske drage nytte af det! Jeg kom til at tænke på dette, da Frederik snart har fødselsdag og det er SÅ svært med gaver de til de mænd der. Så nu vil jeg egentlig bare give ham ordet!

  Hej alle læsere, og velkommen til mine favoritter.

  1 + 2: FOREO Cleanser + LUNA2
  Den er god, og hurtig - det er et stort win for mig, at det tager ikke lang tid at rense sin hud. FOREO'en gør også at man husker at rense huden ordenligt. Den er desuden sej på badeværelset, og så er den nem at gøre ren og skal oplades utroligt sjælendt. Den kan bruges over 300 gange når man har ladet den 1 time. Det er også ret cool at sæben der er med er sort. Så er detsjovt at smørre sit ansigt ind!

  3: Lernberger Stafsing Hair Beard & Body Shampoo
  Dette multiprodukt dufter godt og har en flot indpakning. Den passer sammen med voksen (nr. 7). Jeg er egenligt ret ligeglad med sæber osv., men lige den her, kan jeg godt lide og foretrækker frem for andre.

  4: Biotherm Homme Aquafitness
  Dette er min foretrukne deodorant. Den dufter frisk og ikke for "parfumeret" eller sprittet. Den dækker godt, og er den eneste deo, jeg har haft, som rent faktisk holder en hel dag. Den laver ikke hvide mærker. Jeg er ikke glad for spray deo'er, så denne er helt perfekt. Jeg brugte normalt en stick deo der passede til min parfue (YSL L'Home), men blev fortalt at den var rigtig dårligt for mig, og syntes faktisk dens effekt løb hurtigt af. Biotherm er et god brand der laver gode produkter. Deo'en her er bl.a. aluminimum fri, hvilket er svært at finde. Den er billig ift. YSL osv., men alligevel lidt pricey ift. mange andre mærker. Det er helt sikkert alle pengene værd og efter jeg begyndte at bruge den, har jeg ikke kunne bruge andre.

  5: Xellence Face & Eye cream

  En rigtig god dagcreme. Jeg er sædvanligvis ret ligeglad med creme osv., men den her skulle være god. Jeg er ret tør i ansigtet efter jeg har badet, så denne hjælper fint.

  6: Balmain Mud Wax
  Jeg har ikke brugt denne voks så meget, men er allerede glad for den. De sidste mange år har jeg haft meget meget MEGET langt hår, så jeg har ikke brugt så meget voks, da jeg primært brugte olie til at sætte håret. Det er først efter jeg er blevet klippet, for et par måneder siden, at jeg begyndte at lede efter en god voks. Og den har jeg fundet. Man skal ikke bruge så meget ad gangen. Jeg bruger den sammen med Soft Wax fra Lernberger Stafsing. Så spiller det bare. Den er ret dyr, og så den er ret svær at vaske ud, da der er er godt hold i den, men med en god shampoo er den ude.

  7. Lernberger Stafsinger

  Den er god, og jeg bruger den i kombination med Balmain voksen. Den gør nemlig håret stift, så jeg bruger de to sammen, da det giver et bedre hold og lidt mere "slikket" udtryk, så det ikke ser så tørt ud.

  8. Yves Saint Laurent Homme

  Ahh. Der er ikke så meget at sige her. Klart den bedste parfume der findes. Det er selvfølgelig en smagssag, men jeg synes det er vigtigt at man som mand dufter godt. Ikke for overdrevet, men det er vigtig med en god parfume. Folk knytter meget til dufte, så oftest kan man kendes på sin duft. Hvis jeg har taget en anden på, siger Sandra med det samme at jeg dufter mærkeligt. Jeg synes måske selv den er god, men den er bare ikke "mig". Den her er rigtig rigtig rigtig rigtig god.

  9. Persol Sunnies

  Solbriller er vigtigt for en fyr. Jeg går meget op i solbriller og Persol er simpelthen de bedste der findes. Jeg har haft mange solbriller, men Persol har jeg haft rigtig, rigtig mange af. Det er et fedt brand og et fedt design. Der er kun en lille gruppe mennesker der må lave dem (specielt uddannede italienere), så af samme grund er hvert brille håndlavet. Det synes jeg er ret cool. Taget f.eks. Tom Ford i betragtning, som jeg ellers også synes laver nogle fede briller, så er TF lavet på maskine og jeg synes det kan mærkes. Jeg synes de føles masseproduceret, hvor at Persol bare er en klasse for sig selv.

  Det er bare et problem at de sidste par år er ALLE begyndt at bruge Persol. For et par år siden kunne man ikke købe dem i DK og det var fedt, da man så følte man havde noget specielt.


  Det var Frederiks favorit produkter, primært inden for "skønheds" kategorien. Som i kan høre er han lidt mindre beskrivende end jeg haha, men det er vel en fyre ting! Jeg ville måske også undre mig hvis han begyndte at tale om teksturen og bruge ord som "styling" og "look". Så havde han i hvert fald været for meget sammen med os blogger piger.. Jeg håber det kunne give lidt inspiration, til jer fyre og jer piger med en fyr i jeres liv, i mangler en gave til! Kys for nu

  Likes

  Comments

  Instagram@sandrawiller