Mini Love YSL Bag HERE Hej sweeties. Forleden gjorde jeg noget jeg faktisk gør ret sjælendt; jeg købte noget på udsalg på impuls.. Personligt er jeg meget forsigtig med udsalg, da jeg hurtigt kommer til at købe alle mulige ting jeg ikke ville købe t…

Likes

Comments

Hej sweeties. Okay, en lokkende overskrift I know haha! Men jeg kunne ikke lade være, fordi vil jeg have AT ALLE SKAL SE MIT NYE UNDERTØJ. Det lyder måske underligt, men det er det ikke - ikke for mig hehe. Jeg gik ned i Agent Provocateur da jeg efter at have prøvet det sæt Frederik gav mig, opdagede det ikke sad så godt. Størrelsen var rigtig osv, men nogle gange er det bare visse snit der ikke klæder ens krop. Kender i det? Anyway, det ved man jo ikke før man har prøvet det, fordi selve sættet synes jeg var så mega fint. Men så fandt jeg DET HER. What, what, what. Det er noget af det pæneste jeg nogensinde har set. Det er virkelig fint og feminint, samtidig med at det er ultra frækt fordi ja, det basically er gennemsigtigt overalt. Når man har det på ser man bare nøgen ud med glimmer og blonder svævende rundt på kroppen, og det kunne jeg ærlig talt godt vænne mig til. I kan se det på en model HER. Frederik sagde faktisk også han havde kigget på det, men da bh'en ikke var min helt rigtige størrelse gik han fra det. Men det passede fint anyway, og jeg tror bestemt vi bestemt også vi begge er glade for dette sæt.

Jeg tænkte bare jeg var nødt til at vise det som opfølgning på videoen. Undertøj er som bekendt en rimelig stor obsession of mine, og har været det i mange år. Derfor er det bare en sand dream come true også at have min egen kollektion ude! Jeg håber virkelig at kunne videreføre de følelser jeg selv har omkring undertøj, og om at have noget lækkert og sexet på - også til hverdag, til de af jer, der køber min kollektion. Det skal heller ikke være nogen hemmelighed at AP er en stor inspirator for mig, og de er også helt sikkert førende inden for high end lingeri. Jeg elsker både mere affordable undertøj og dyre sager som det her,. <3 Kys fra lingeri tossen

Likes

Comments

Hej sweeties. Så er året ved at gå på hæld, og det betyder mange ting. Personligt får jeg altid en lille smule stress op til nytår, da jeg bare "liiige gerne vil ordne.." stort set alt. Jeg vil gerne have gjort hovedrent, både fysisk og mentalt, jeg vil gerne have styr på alt fra min økonomi til at have afkalket vandhanerne. Jeg kan godt lide at sætte mål for det nye år, men til gengæld tror jeg ikke på nytårsforsæt i den helt klassiske forstand.

"Næste år vil jeg træne hver dag". Nej nej, hvis du vil i gang med at træne nu, kan du godt gøre det fra i dag af - d. 28. December, og ikke første Januar. Hvad er chancen også oprigtigt for det hehe? "Næste år er jeg mere ansvarlig, men nu køber jeg liiige den her.." nej nej, den sætter du fra dig nu. Hvis man virkelig mener man vil lave et skift, så skal man bare gøre det fra stort set det sekund tanken strejfer en. Jo kortere der er fra tanke til handling, jo mere effektiv bliver man. Tænk "hvad kan jeg gøre i dag/lige nu og her, for at opnå mine mål?"

Det her er en tankegang jeg har lært mig selv, da jeg fandt at de der regler med "jeg starter på mandag" "jeg starter næste år" aldrig rigtig ledte til nogen som helst holdbare resultater. Så nu vil jeg lige komme med et par stikord om hvordan jeg selv bruger målsætning.

Sæt så specifikke mål som muligt
For eksempel, hvis jeg siger mit mål er at "bloggen bliver større." Det er et godt mål, men det vil være endnu bedre hvis jeg kommer med konkrete tal for eks. "jeg vil have 100.000 læsere om måneden" eller "vokse med 50.000 på instagram", og så komme med nogle noter til hvordan jeg vil opnå dette. Det kunne for eksempel være ved at blogge mere, indgå strategiske samarbejder eller bruge penge på annoncer. Jo mere uddybet og jo mere detaljeret du maler dit mål for dit indre øje, jo tættere på vil det synes og så vil din underbevidsthed også automatisk gå i gang med at bearbejde disse billeder. Men, så er du også nødt til selv at arbejde for det!

Delmål
Delmål er vigtige, særligt hvis man har et meget ambitiøst mål. Ellers kommer man hurtigt til at glemme alt den succes man opnår undervejs, på vejen mod sit "endelige" mål, eller til at undervurdere hvor meget man har opnået i processen. Bare fordi man ikke helt er der hvor man gerne vil være endnu, er det vigtigt at klappe sig selv på skulderen for det fremskridt man opnår. Det er vigtigt for at holde motivationen at sætte delmål når man er på vej mod et stort endeligt mål, ellers kan det også virke uoverskueligt og hvis man oplever tilbagegang vil man miste motivationen helt.

Gør dine mål synlige
Jeg har lavet en collage med alt fra billeder af mig og Frederik, til tasker jeg gerne vil købe, til citater, steder jeg gerne vil hen og mad jeg gerne vil spise. Dette er min telefonbaggrund, og fungerer derfor som en reminder i hverdagen, om de ting jeg gerne vil opnå, beskytte og fortsætte med at have i mit liv. En dag vil jeg gerne tage mig sammen og lave et rigtig moodboard, som er pænt nok til at hænge i mit hjem men det har jeg ikke lige fået gjort, da jeg ikke er den mest klippe klistrede type hehe. Men hvis du er, er det en fed idé. Jeg har også en lille liste ved mit natbord, foldet sammen som jeg kan kigge på inden jeg går i seng. Hvad end der fungerer for dig, så find en måde hvorpå du kan minde dig selv om dine mål.

Det var lige et par ord fra mig, som jeg synes var passende her ved årets udgang. Husk at gør noget i dag, som dit fremtidige jeg vil takke dig for! Kys fra mig

Hi loves. The year is coming to an end, and this means a variety of things. Personally I always get stressed out, because I want to finish stuff up and make a clean start into the new year. I want to get a grip on my economy, clean my apartment etc. Both physically and mentally, I just take this as an opportunity to clean up. I believe a lot in goal setting, I am however not a fan of traditional new years resolutions.

"Next year I will work out everyday", oh no honey, if you wanna make a change you can do it just as well on the 28th of December as you can on the 1st of January (which is kind of unlikely, anyway right? "Next year I will be responsible", no no, you can start being responsible today. I've bought myself this mindset, because I've simply found that the alternative dosen't work. There's no need to "start next year" or "start on monday", if you really wanna do something you have no time to waste, and you have to do something right this second! The faster the process from though to action, the better. The more likely you are to stick to your commitments, and get out there.

Be specific
When setting a goal, the more specific you can be, the better. For example, let's say I want to grow my blog. That's a great goal, but it's even better if I say "I want to have 100.000 monthly readers" or "I want to gain 50.000 followers on instagram". Then I can start thinking about how I want to reach these goals, and jot it down next to it. The more visual and detailed the goal, the more it will settle into your mind and your unconsciousness will start working towards it - but you're gonna have to work too!

Make many goals
If you have one really ambitious goal, it's important to make smaller goals and milestones as you go along. Even though you might not be at your end goal yet, you still need to pat your back and keep the motivation up if you're ever going to get there!

Make your goals visible
I have a collage on my phone background, that symbolizes my goals. I have photos of me & frederik, of things I want to buy, places I want to go and quotes that tell me what I want. This is a great way to have a constant daily reminder. I really want to get around to making a proper mood board to hang somewhere, but since I'm not the most creative person, I haven't. But if you are, this is a great place to start! Whatever works for you, find a way to incorporate your list of goals into your daily life and make it visible.


Likes

Comments

Hej sweeties! Nå, så fik jeg endelig filmet og klippet (IMOVIE har seriøst drillet mig... skal have et nyt program, der kan lidt mere - any tips?) mine julegaver fra i år. Jeg har virkelig fået nogle ultra lækre ting, og føler mig meget heldig at have sådan nogle dejlige ting. Jeg håber i kan lide videoen, og let me know hvad i fik! Kys for mig

Likes

Comments

Snapshots fra Juleaften

Sneak peek af mine gaver..

Hej sweeties! Anden juledagen og freden er fuldt indtruffet. Jeg har virkelig brugt de sidste par dage på at komme ned i gear og være tilstedeværende med min familie og Frederiks. Vi havde den dejligste juleaften, og i går var jeg hos Frederiks familie og så var vi i biografen og se "Fantastic Beasts and Where to Find them" med min bagefter. Jeg overnattede hos mine forældre igen, da vi skal op til min Mormor i dag, Frederik kan dog ikke komme med da han har eksamen lige efter nytår, så han er hjemme nu. Lige nu sidder vi og ser Harry Potter & The Goblet of Fire, fordi jeg simpelthen er gået i et form for Harry Potter mode haha. Og det er lang tid siden jeg har set den, det er også klart en af de mest action packed film.

Jeg kommer til at lave en video med mine julegaver, jeg skal bare lige være hjemme og have mit vlogging kamera. Jeg filmede min nyeste video (HER - nytårslookbook) med mit spejlrefleks, men synes ikke det blev helt lige så godt, så jeg venter altså til jeg er hjemme og har det andet. Det håber jeg er okay, regner med jeg godt kan nå at uploade imorgen! Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg har fået - som i nok kan se, tyder indpakningen på nogle af gaverne på en del af mine favorit ting ;-) Håber i har haft en dejlig jul, og nyder den sidste helligdag ligeså meget som jeg! Knus

Likes

Comments

Første look:
TFNC Kjole Udsolgt find en lignende (mega sej en!) HER
Valentino Sko
Glitter Øreringe

Andet look:
Velour sæt HER , 599,- for bukser 699,- for Blazer
Dune Clutch 549,- HER
Sko fra Caroline Berg Eriksen x Bianco
Bodystocking fra Sandra Willer for Missya købes HER

Tredje look:
New Look kjole 209,- HER
H&M Taske 249,-
Glitter armbånd 120,-

Fjerde look:
NLY One kjole udsolgt
Shop Nelly HER
Valentino Noir Taske


Spraytan: Tanning Danmark
Negle: Signe Heindorf Clinique
Video om selvbruner: HER


Likes

Comments

GIVEAWAYEN ER SLUT. VINDEREN ER PATRICIA B.


Hej sweeties! OG HJERTELIG GLÆDELIG JUL! Jeg sidder hjemme hos mine forældre sammen med Frederik og er en lille smule trætte ovenpå de festligheder vi altid fyrer af d. 23 i min familie. Det er virkelig en flot dag her, og jeg tror jeg skal ud og gå en tur snart. Juledag for mig går dog også altid med at se film, og jeg har slet ikke set hverken Alene hjemme 1 eller 2 i år, så jeg har lidt travlt ;-)

Jeg ville egentlig bare benytte lejligheden til at sige rigtig glædelig jul til jer alle sammen, og takke jer for at i læser med og er del af fællesskabet her på bloggen. Jeg håber i alle får den dejligste juletid med jeres elskede.

Jeg har lige en sidste lille julegiveaway til jer, som selvfølgelig skulle være på mit lingeri! I kan vinde en lyserød kåbe + et hvidt & lyserødt sæt "Cutie Pie". Som tak for jeres kæmpe støtte, det er helt vildt. I skal blot følge mig & @missyaunderwear på instagram, og så smide en kommentar med jeres str i kåbe (S, M eller L) og i BH + trusser, samt instagramnavn i dette indlæg. Jeg trækker vinderen allerede imorgen!

Jeg holder også min snap åben her senere i dag regner jeg med, og så skal i endelig sende billeder til mig via. instagram direct i aften (eller endnu bedre uploade!) hvis i har noget af min kollektion liggende under juletræet... <3 Det er seriøst stadig den vildeste tanke for mig hehe!

KNUS FRA MIG!

Likes

Comments

Hej sweeties! Hvis i følger mig på snap har i måske lige set min lille snap haul, af en masse nye Nelly ting, som jeg prøver på. Jeg tænkte det var lettest for jer jeg lige smed nogle links op her, da Nelly har tusindvis af ting. OG hvis i ikke følger mig på snap, så kan i adde mig med brugernavnet Sandrawiller. Jeg ligger en masse random ting op hehe, men forhåbentlig ind i mellem også noget brugbart, hehe.

Lyserød sweatshirt HER
Grøn Velour Kjole HER
B
iker jakke HER
S
horts HER
B
lå skjorte UDSOLGT
Glimmer kjole UDSOLGT lignende HER
S
ko HER
Sort Sweater HER
S
exy Bodystocking HER

Ooog så har jeg også lige en hurtig kode, til Nellys udsalg som faktisk ikke er åbnet endnu - men det er det for jer. I kan finde det HER, og koden er VIPSANDRA, hvis i simpelthen ikke synes i havde fået brugt nok penge indtilvidere i December, eller bare lige vil lure om noget i havde i tankerne er blevet nedsat ;-)

Add mig!

Likes

Comments

Top MUNTHE // Skirt Sparkz // Leggings Sneaky Fox // Heels Valentino // Belt ASOS // Bag H&M

Dinner at Papa Italiano // Drinks at Nobis Hotel

Hej sweeties! Nå, nu sidder vi i lufthavnen og skal allerede hjem. Tud-tud! I går holdt jeg stort set billed-fri dag haha, udover for om aftenen. Dels på grund af vejret, og dels for lige at spare Frederik lidt. Han er altid tålmodig og sød, men nogle gange skal jeg også lige slukke for bloggeren og fokusere på at være kæreste! Vi startede med drinks på vores skønne hotel, et sted jeg klart vil anbefale at droppe forbi også hvis man ikke bor der. Det er den hyggeligste bar, og virkelig gode drinks.

Efter det var vi på Papa Italiano og OMG. Jeg har helt glemt at tage billeder, men den pasta ret jeg fik er seriøst på top 3 over pasta jeg nogensinde har fået - inklusive alt det vi spiste i Italien i sommer. Det var med svampe, fløde og trøffel sauce. Frederik havde "food-envy" på min ret, noget jeg tit plejer at få på andres. Faktisk er jeg ofte nødt til at bestille det samme som andre, fordi jeg afskyer følelsen af at have bestilt noget "mindre godt" så meget haha! Intet værre end at sidde og skule over på det de andre har bestilt, mens man nipper lidt til sin ret der slet ikke er ligeså god. Men den her gang ramte jeg altså plet, på trods af jeg egentlig havde bestilt den fordi det var den eneste ret uden kød.

Nu er det ellers back to reality og julestress. Jeg mangler de sidste gaver, er bagud med mine køretimer fordi jeg var syg og har en bunke arbejde der liiige skal klares imorgen inden alle går på ferie.. men så er det også JUL efter det! Kys

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Glitter.

Maske 135,- // Halskæde 200,- // Øreringe 135 // Armbånd 105,- // Ring 185 - alt sammen fra Glitter!

Hej sweeties! Og velkommen til dette post, som jeg har lavet i forbindelse med mit samarbejde med Glitter. Jeg nævnte det lige hurtigt i min nyeste haul video, og nu er jeg så endelig på banen med et festligt look her til jule- & nytårssæsonen. Alt sammen med prisvenlige fund, som er fra Glitter.
Da jeg så den her hvide maske, vidste jeg bare det var den jeg ville style. TOTALT "A Cinderella Story" am I right? Jeg valgte dekadente smykker, som den her halskæde, der smyger sig om halsen. Den ligner virkelig en million synes jeg, og så sammen med øreringene (!!). Jeg har før haft nogle lignende, jeg dog har fået forlagt - så jeg vidste det var denne type øreringe, jeg gerne ville gå efter. De funkler så smukt og giver også bare et lækkert glamourøst touch. Armbåndet er også super fint - jeg kan godt lide måden det krydser over på. Glitter har udover kun de her smykker et kæmpe stort sortiment inden for bling-bling og fest, så husk at tjek det ud når i kommer forbi en butik. Jeg kommer også til at vise jer endnu et look, hvilket jeg glæder mig til.

Glitter har i denne forbindelse givet mig en rabat'kode' til jer på 30%! Koden er SANDRA30, og er lidt utraditionel da den gælder i alle danske butikker. I skal bare sige det ved kassen. Det synes jeg er ret cool, har aldrig haft en rabatkode der gjaldt ude i en fysisk butik i mit navn før!

Den gælder fra i dag af og til Fredag d. 23, så der er lidt tid til at komme ud i jeres nærmeste Glitter og få shoppet lidt lækkert. Jeg skal have mine øreringe på igen i aften hvor Frederik og jeg skal ud her i Stockholm, så husk at følg med på IG story! Kys for nu

Hi loves! And welcome to this post, which is made in collaboration with Glitter. I mentioned it really quick in my newest haul video, and now I'm finally back with a cool festive look for the holiday season - all styled with affordable jewelry styles from Glitter. When I saw this white mask, I just knew it was the one I wanted to style. It's so "A Cinderella Story", right? I chose beautiful, decadent jewelry such as this necklace. It's so glamorous, I love it - and matches perfectly with these earrings. I've had similar ones before that I've misplaces, so I knew this was the look I was going for. I love how much they sparkle, and it also just adds that extra glam touch. The bracelet is really pretty & sparkly two, I love the wrapped effect it has. Glitter has a really wide variety of bling-bling & party looks, so don't forget to stop by your local store. Also I will be showing you one more look, that I am super excited for.

As part of this collaboration Glitter has also given me a discount" code" to share with you guys. The code is sandra30 and is valid in Danish glitter stores.
It's valid from today and until the 23rd, so it's time to drop by your nearest glitter store and get your glam on. I'm wearing my earrings tonight when Frederik and I are going out in Stockholm, so remember to follow along on instagram stories. Kisses

Likes

Comments

Vi ankom lidt over frokost til det dejlige Nobis hotel, midt i Stockholm. Her har jeg altid gerne ville prøve at bo, og det har bestemt ikke skuffet indtil videre!

Så gik vi en tur, og prøvede at få det sidste dagslys med haha. Solen går seriøst ned 14.50 her!

.. og fik mega lækker frokost på Phils burger, inden vi gik videre og kiggede i butikker.

Hej sweeties! Imorges drog Frederik og jeg imod Stockholm. Det er lang tid siden vi har haft en rejse, bare os to - som ikke for mit vedkommende har været arbejdsrelateret, så det har vi begge to bare glædet os så meget til. Det er altså vigtigt at komme lidt væk fra hverdagen, og så er Stockholm bare så hyggelig - og Frederik havde aldrig været her, så det skulle vi klart prøve. Her er dejligt, og vi bor på Nobis hotel som er helt fantastisk. Vi er lige kommet tilbage på hotellet efter at have gået rundt og oset, spist frokost og i aften skal vi have sushi på en restaurant der hedder "East" og serverer sushi. Mmm, det glæder jeg mig til. Til frokost fik vi "Phil's Burger" hvor jeg fik en Halloumi burger. Jeg havde helt glemt alt om halloumi (en slags ost, hvis jeg ikke tager fejl haha?), det er virkelig godt! Nu skal vi bare nyde hinandens selskab og slappe af, og når vi kommer hjem igen er det ved at være jul.... kys <3

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller