Travel
Min jakke er fra Parajumpers Hej sweeties! Her er nogle billeder fra igår, som var en af de flotteste dag på ski jeg nogensinde har haft. Norge er virkelig fantastisk smukt at stå på ski i. Før i tiden har vi været en del i Østrig, Frankrig osv. hv…

Likes

Comments

Hej sweeties. Lige nu ligger jeg i ski hytten, og har på en eller anden måde lykkedes at gøre mig selv forkølet. Really? Nu er mine mavekramper lige holdt op, og så bliver det aflyst af en ny skavank. Hvorfor er jeg lige så svag for tiden haha? Anyway, det var faktisk ikke det, det skulle handle om nu.

Men i dag ville jeg skrive lidt om penge. Fordi det er noget jeg ikke gør så tit, og fordi det er noget vi alle tænker på.
Jeg tjener flere penge nu end jeg har gjort før, not gonna lie to you. Det er lækkert! Jeg har altid gået meget op i at forsørge mig selv, betale mine egne regninger, husleje, designertasker. Så det er en kæmpe frihed og stolthed for mig. I og med min økonomi er således, har jeg ikke behøvet tænke så meget over tingene som før. Hvorfor skulle jeg vælge mellem den lille YSL og den store, når jeg kunne købe dem begge på samme lønseddel? Men betyder dét så at jeg skal det? NEJ, Sandra - det gør det ikke!

Det her er den første af to aspekter i det her indlæg. Det er ikke fordi jeg er gået i minus (det kan jeg ikke - har et debit kort haha), det er ikke fordi jeg er sultet, det er ikke fordi jeg ikke har betalt husleje. Jeg har blot gjort mig nogle dyrere køb denne måned som har været impuls køb, hvor alle mine andre taske og sko valg i designer kategorien har været overvejelseskøb og nøje udvalgt til at passe ind i min garderobe på det rette tidspunkt.. Jeg er glad for mine køb og de passer ind, det er ikke dét - det er mere det med at jeg måske ikke behøvede have dem lige nu. Det er ikke ligefrem fordi jeg mangler en taske at opbevare mine ting i haha! Jeg har aldrig rigtig shoppet på den her måde uden at det har været overvejet, og selvom jeg har haft "råd" til det, kan jeg altså godt mærke, når jeg ser tilbage på måneden at jeg ikke har haft det overdrevet godt med det. Jeg tror det er fordi det slet ikke føles som "mig" at shoppe på den måde. Jeg føler jeg mister mine rødder når jeg bare vifter om mig med kreditkortet. Som om jeg ikke respekterer penge og arbejdet bag. Glæden ved at spare op til noget man ønsker sig, og købe det, når det er det helt rette øjeblik er væsentligt større end den kortvarige glæde (og det ubehagelige sug i maven!) man får når man tager en impuls beslutning. Jeg har simpelthen lært min lektie! Jeg siger ikke jeg aldrig kommer til at gøre det igen, men ikke på den her måde. Udover taskerne har der nemlig også været en masse nye IKEA møbler og andre større udgifter, og hvis jeg bare havde kunne vente med den ene havde jeg haft det lidt bedre med mig selv lige nu.

Det andet aspekt er fast fashion. Jeg er selvfølgelig stor tilhænger af high street og fast fashion, som jeg ivrigt mikser med designer tasker og sko. Men jeg er altså også en lille smule træt af mig selv over hvor mange kjoler, jeg kun har på én gang eller hvor mange billige sweatre jeg kassere efter 5-10 ganges brug fordi kvaliteten bare ikke er god, de bliver forvaskede eller kradser.Jeg vil gerne blive bedre til at erhverve mig færre men lækrere ting. Tit tror jeg at jeg kommer til at købe nogle prisvenlige og hurtige ting, fordi jeg gerne vil vise ting i et overkommeligt prisleje - og så føler jeg også at jeg skal vise noget nyt hver gang her på siden. Det er jo i virkeligheden noget værre vås, jeg går ikke udfra der er nogle af jer derude der legit tænker jeg skal have en ny jakke eller sweater på et hvert outfit post. I virkeligheden vil man jo gerne se items man kan bruge igen igen, på forskellige måder! Og det vil jeg gerne vænne tilbage til.

Jeg skriver dette indlæg som en reminder til mig selv haha, men også til jer, hvis der er nogen af jer der kender følelsen af at bruge lidt for mange penge. Jeg tror dog helt sikkert jeg har skulle prøve det af, for at finde ud af hvordan det føles for mig. Ens forhold til økonomi er meget individuelt, men jeg har i hvert fald lært noget mere om mig selv på det sidste, jeg måske ikke helt har kunnet definere før. Ville bare dele disse tanker med jer! Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! Da jeg tog hjemme fra sørgede jeg for at have en video oppe i ærmet til i dag, da jeg vidste jeg måske ikke fik filmet lige med det samme heroppe. I denne video gennemgår jeg mine favoritter for måneden der (næsten!) er gået.
I dag har været vores første dag på ski - jeg håber jeg kan tage mit spejlrefleks med på pisten imorgen og få taget noget billedmateriale og sådan. Indtil da, enjoy videoen og nedenunder finder i produktliste!

Min top: er gammel fra Nelly.com
Mine øreringe: By Biehl

Mr. Selfridge - kan ses på Netflix
Harry Potter serien - oplæses af Stephen Fry kan findes på Audible
Getting More - Stuart Diamond
Støvler - fra Primeboots
Taske fra Dune
Fås i andre farver her
Saint Laurent taske - købt hos Saint Laurent på Købmagergade
Agent Provocateur "Lindie" sæt;
BH
Hofteholdere
Trusser

Maria Nila Argan Oil
Rituals Shower Foam i "Hammam" - købes hos Rituals
Jorgóbe creme


Likes

Comments

Hej sweeties! For et par timer siden ankom vi nu til hytten i Norge, og eeej her er næsten endnu dejligere end jeg huskede det. Jeg svingede lige kameraet frem, men der kommer selvfølgelig meget mere løbende. Jeg er træt, for selvom vi har kørt meget længere på ski før, er man bare indelukket og dvask efter sådan en tur. Det har taget os en 8-9 timer, så det er bestemt en overkommelig tur ellers. Her er så mega smukt, og jeg glæder mig til at komme på ski igen. Imorgen skal vi ned og leje ski gear og så ellers ud på pisten! Her bor vi så vi kan ski direkte der ud fra hytten, det er virkelig perfekt.

Jeg har haft nogle lidt off dage, og sorry for oversharing, men jeg har bare haft mavekramper. Sådan helt ned i lænden ondt. Girl stuff, you know. Udover det har jeg bare været plaget af det generelt, haft hovedpine, været sindssyg moody (stakkels Frederik..) og haft lyst til at bide hovedet af stort set alle jeg mødte på min vej haha. Det er egentlig ret crazy man kan få det sådan, og uanset hvor meget jeg prøver at fortælle mig selv "det er bare hormoner, der er ikke noget at være sur over" så hjælper det bare ikke i situationen! I ved, en af de der dage hvor man kan finde på at græde fordi man taber noget på gulvet. Nu er det heldigvis snart ved at gå væk og det hjælper helt sikkert at putte i min himmelseng i aften, og få noget af min mors mad. Please tell me jeg ikke er den eneste der får det sådan her.. KYS

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. Fra Gucci 5. HER 6. HER 7. HER

Hej sweeties! For et par dage siden besluttede jeg mig for at tage med mine forældre på skiferie. Jeg skulle dog lige have min teori prøve overstået (som jeg bestod igår, juhuu!) før jeg var helt sikker, da den næste prøve ellers var mens vi var afsted. Men jeg bestod og nu er jeg bare mega klar til ski. Vi skal til Norge, i den samme lækre hytte vi var i sidste år. Jeg glæder mig til at stå på ski igen, hygge foran pejsen og se en masse serier. Det jeg godt kan lide ved det sted vi skal hen er, at jeg selv kan køre hjem da det ligger på pisten. Jeg kan godt lide at stå på ski, men i modsætning til min familie gider jeg det altså ikke 8 timer i streg haha. Så det er lækkert vi skal bo i hytten, som har spa, jacuzzi, sauna! Jeg glæder mig også til at tage billeder deroppe, og få et lille afbræk. Vi tager afsted Lørdag morgen, så jeg skal lige have rundet et par ting af herhjemme og i aften skal Frederik og jeg ud at spise, fordi vi kommer til at savne hinanden (han skal med sine forældre på ski samtidig).

Ovenover har jeg fundet lidt skinspiration (haha). Selv kunne jeg vildt godt tænke mig nogle lidt strammere bukser som de her. Sidste år da vi skulle afsted var det -20 grader, så jeg var nødt til at købe nogle rigtig tykke nogle men i år er det lidt varmere ser det ud til og jeg gad altså godt have nogle form fitting, og synes de her havde en rigtig god pris. Det er desværre for sent til jeg kan bestille dem nu til denne gang, men måske i kan nå det hvis i skal på ski snart! Eller det kan også være jeg gør det, så jeg har dem til næste år. Zalando har faktisk et ret stort udvalg af cool ski-gear, jeg vil anbefale jer at tjekke ud, jeg havde ret svært ved at finde andre webshops som havde et så bredt sortiment. På jakke delen er jeg covered, selv har jeg denne overdrevet lækre Parajumpers sag der hedder "Skimaster". Jeg elsker den, den er dejlig varm, farven er lækker og så er den bare ret fab af en ski jakke at være! Hvis der er noget ikke går ned på, så er det glam haha, og ski er ingen undtagelse. Jeg skal dog nok have nogle nye handsker i år, og de skal helt sikkert være fra Hestra. Står i på ski? Og hvis ja, skal i så afsted i år? Kys 

Likes

Comments

Hej sweeties! Og velkommen til en ny video, hvor jeg fremviser resultatet af mit lille makeover inde i soveværelset samt min makeup kollektion. Nedenfor finder i ekstra informationer;

Mit set-up:
IKEA Alex skuffe HER
IKEA Malm bord HER
I
KEA LAMPER HER
IKEA Spejl HER
Plakater fra Desenio HER & HER
Skuffeopdelere: Købt I Bilka
Nomess Holder


Min make-up:
Kylie Cosmetics Koko K & Maliboo
Anastasia Lipgloss sæt - Udgået
Normal Liplinere - Forhandles i Normal
Urban Decay Lounge Øjenskygge
Duff Lashes
Too Faced Contour Kit - Forhandles hos Sephora
Marc Jacobs Palette - Forhandles hos Sephora
UD Finishing Spray - Forhandles hos Magasin
Urban Decay Vice Læbestifter
- Stark Naked
- Barfly
- Wierdo
- Backtalk

Too Faced Better Than Sex Mascara
Sephora Cinescope Mascara - Forhandles hos Sephora
Claris Natural Lip Perfecter
Too Faced Lip Injection
Sandstone Scandinavia
Nilens Jord Foundation
Too Faced Semi Sweet Palette
Too Faced Chocolate Bon Bons Palette
Too Faced Peach Palette
Anastasia Modern Rennaisance Palette - Forhandles hos Sephora
Urban Decay Naked2 Palette
Urban Decay Mooniest Palette
Urban Decay Vice Reloaded Palette - Udgået
Morphe Palette

Andet:
Balmain Texturizing Volume Spray
Le Labo - Kan ikke finde en online forhandler. Vi køber vores i udlandet.
GHD
Balmain Hårbørste

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag vil jeg tippe jer om en spændende begivenhed, jeg desværre selv går glip af. Den sejeste Youtuber Carla Mickelborg, holder nemlig foredrag! Foredraget hedder #goals og handler om at lære at sætte mål med hjertet. Hvis jeg kender Carla ret bliver det skide underholdende, og svært ikke at gå derfra med et smil. Jeg skulle selv have været med til foredraget, som bliver afholdt på Nørrebro teatret, men er blevet forhindret da jeg skal med mine forældre på ski (spontan beslutning - mere om det senere!). Øv altså, men jeg ville alligevel dele det med jer. Billetterne koster kun 195,- og kan købes hos Ticketmaster HER.

Foredraget holder Carla sammen med sin mor, hvilket jeg synes er super cool. Det er også helt vildt vigtigt for mig at støtte op om mine online medsøstre hehe, så jeg ærger mig virkelig over ikke at kunne deltage. Det er helt vildt sejt at Carla har fået sit eget foredrag på benene (det er altså virkelig #GOALS ! Gad godt selv lave noget lignende en dag!) og jeg er sikker på det bliver helt fantastisk.

Hvis i ikke allerede følger Carla finder i hendes instagram her og hendes youtube kanal her. Hun er sådan en dejlig og livsglad lady, jeg har haft fornøjelsen af at møde blandt andet i Milano og til et par events - og jeg er ikke i tvivl om jeg kommer til at se mere til hende i fremtiden! Husk at tjek foredraget ud her. KYS

Likes

Comments

Hey guys! Så er det tid til endnu en opskrift, fra verdens dovneste kok haha. Det her er en "Rice Bowl" - noget jeg personligt er glad for at lave både til frokost og aftensmad. Det mest spændende, er måden jeg har lært at tilberede tofu på, som er mega yummy. Ellers er det nemlig ret basic. Det er min veninde Silje, der har lært mig det. Inden det synes jeg at tofu så virkelig nasty ud for at sige det haha - især den, der kommer i sådan et glas med lage. MEN tofu mætter rigtig meget, og når jeg tilbereder det sådan her, er jeg bare helt vild med det. Så DONT fear the tofu, it's your friend.

Fremgangsmåde:
Sæt risene til at koge. Jeg foretrækker jasmin ris, men har også haft brugt sushi ris nogle gange hvilket er ret lækkert. Alt efter hvilke grøntsager du skal bruge, så gå i gang med at prep dem/tø dem op osv. Så er det tid til at sætte gang i tofuen.

Mine foretrukne er denne tofu fra Naturli, da den er billigst og kommer uden så meget lage haha. Så tilbereder jeg det med hoisin sauce (seriøst amazing!) og et mix af de her to krydderier, jeg mener et købt i Tiger eller Søstrene grene. En virkelig god kombo. Vil klart anbefale jer at få de her ting i jeres køkken, jeg bruger dem til rigtig mange andre ting også.

1) steg først tofu'en i KUN olivenolie. Den her str. er perfekt, da ternene så kan blive godt sprøde udenpå men stadig er bløde inden i. Den anden dag prøvede jeg med små strimler, og det var lidt kedeligt synes jeg, fordi de blev helt gennemstegte. Steg dem i olie i 5-7 minutter indtil de begynder at blive lidt gyldne som på første billede. Brug cirka middel varme. Derefter er det tid til bare at smække hoisin sauce og krydderier på. Jeg plejer at have den på omkring 7 ud af 10 i varme. Sørg for at fordel hoisin saucen godt og rør i det, da det godt kan brænde på lidt nemt, men det er også saucen, der gør at tofu'en karameliserer og bliver crispy uden på. Så man skal lige finde den perfekte balance, og holde lidt øje med det. Jeg synes godt de må blive lidt mørkebrune i det udenpå, grænsende til det brændte - men det er hvad man er til. Mmm.

Imens tofu'en står og hygger sig, kan du fortsætte med de grøntsager du vil bruge. Jeg plejer bare at bruge hvad jeg nu har, men er glad for brocolli, edamame, kikærter og grønne bønner. Måske champignoner ku' være nice? Anything goes! Tit har jeg noget sursød sauce ved siden af, det smager rigtig godt sammen med tofu'en.

TADA! Så mikser jeg bare det hele sammen, as you can see. Enjoy!

Likes

Comments

Hej sweeties! Jeg tænkte, at det var tid til at tage dette emne op på bloggen. Jer der går i 3.G, er gået ind i den sidste periode af jeres gymnasietid, og jer der går på en videregående uddannelse er højst sandsynligt i en presset eksamensperiode. Selv er jeg ved at tage kørekort, som på en eller anden måde har vækket den "skole" agtige følelse jeg ellers lykkeligt har glemt alt om det sidste halvandet år, og det kilder lidt i maven ved tanken om at jeg skal til prøver!

Da jeg startede i gymnasiet var jeg røv ambitiøs for at sige det. Det er jeg stadig kan jeg godt lide at tænke, men som tiden gik fandt jeg ud af det var okay at få 02. Fordi hvis jeg ikke havde fået mit første 02 i IØ, havde jeg nok ikke arbejdet røv hårdt og endt ud med at få 10 til eksamen. Og så havde jeg ikke lært alle de spændende ting, det fag gav mig med.

Hvad så hvis man får 02 til eksamen? Haha, det har jeg også prøvet. Til Samtidshistorie - mundtligt. Kunne literally ikke svare et eneste spørgsmål korrekt, men tror jeg charmede mig lidt igennem det meste og brugte de social skills utallige events og arrangementer har givet mig. Og jeg havde arbejdet hårdt. JEG synes jeg havde lært en masse om Kold Krig, jeg havde så bare åbenbart ikke lært det rigtige. Det var i 3.G, og nej der begyndte jeg ikke at græde over det, hvilket jeg nok havde gjort hvis det var i 1.G. Faktisk tror jeg gik ned og købte en dyr frokost til mig selv og drak et glas hvidvin.

Jeg forstår godt, at presset er stort - særligt hvis man ved man skal bruge et bestemt snit for at komme videre, og stiller høje krav til sig selv. Det med snittet er sådan set rimelig essentielt kan jeg godt se, men det jeg prøver at addressere i dette indlæg er den følelse, jeg tror rigtig mange ambitiøse piger (og drenge for den sags skyld) sidder med i dag. Dem der kun vil have 2 cifrede karakterer i den høje ende. Ikke nødvendigvis fordi det er livsvigtigt for det de videre skal, men fordi det er noget de måler sig selv - og føler samfundet måler dem på. I feel ya'. Men prøv nu at hør her; det vigtigste er ærligt at gøre sit bedste og blive klogere. Det lyder mega plat I know I know, men man går i skole for at lære, og så længe man har lært noget - så er det en succes! SELVFØLGELIG er det helt vildt surt så ikke at føle man får den karakter man fortjener, hvis man har arbejdet hårdt. Men lad for guds skyld være med at måle hele jeres arbejdsmoral eller dygtighed på et eneste tal, der afhænger af så mange variable. Hvis i synes i har fået noget med fra opgaven - om end det er bare er at finde ud af hvad i i hvert fald ikke skal gøre, så er i blevet klogere. Vokset som mennesker. Tilegnet jer viden og erfaring i livet. Det her er et perspektiv jeg har fået, efter jeg er gået ud i skolen. Fordi hvis man eliminerer karakter ræset, så handler skolen - og livet sågar, dybest set om at lære. Og det Jeg lærer en masse stadigvæk, bare ikke på den traditionelle måde. Jeg holder meget af begge dele, og kan godt savne skolen nogle gange. Det er en kæmpe gave at få viden serveret på den måde og tilegne sig nye egenskaber og information. Husk det er det det handler om, og ikke om at få 10 og 12 kun!

Noget jeg ofte bruger - ikke kun i denne sammenhæng, er at stille mig selv spørgsmålet "er det her vigtigt om 10 år? Har det indflydelse på mit liv der?". Er det? Har det. NEJ. Og nej, lad være med at tage den langt ud til at så får man for dårligere karakterer, kommer ikke ind, bliver arbejdsløs, hjemløs... det ved i i godt ikke sker på baggrund af et 7-tal i stedet for et 10-tal eller hvad det nu måtte være hehe. YOU'LL BE FINE I PROMISE! <3 Kys fra mig

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er endnu en video online, og denne gang er det en haul med rigtig mange lækre sager. Håber i synes det er underholdende! Nedenfor finder i en produktliste + størrelsesinformation. Håber i får en dejlig søndag. <3

Topshop bukser HER - Jeg har en EU36
NLY Body HER - Jeg har en XS
Object Bukser HER - Jeg har en EU36 (stor i str.)
Suede nederdel HER - Jeg har en XS
Espadrilles HER - Jeg har str. 37
NLY støvler HER - Jeg har str. 38
Pieces taske HER
Oh! By Copenhagen Fur taske HER
ALDO Taske HER
Missguided Jakke HER  - Jeg har EU36
Gina Tricot Sweater HER - Jeg har S
Too Faced Peach Palette HER
Anastasia Glow Kit HER
Becca C Pop Fås hos Sephora fra Feb
Sephora Mascara 150,- hos Sephora
VS Pouch nedsat i VS

Likes

Comments

Hej sweeties. Hvis i kender mig godt ved i at jeg er et gigantisk potterhead, og på det sidste har dyrket det lidt ekstra, genset alle filmene og nu er gået i gang med lydbøger. Det er altså hyggeligt. Jeg tror sidst jeg hørte bøgerne har jeg måske været 14-15 år, så det er faktisk ret sjovt at genhøre dem nu hvor jeg er blevet mere voksen om man vil. Anyway sad jeg og ledte efter inspiration til et indlæg og så slog det mig haha.. Harry Potter inspirerede collager!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Gryffindor er de modige, de stærke, og de godhjertede. De bærer farverne rød og gul/guld. Jeg forestiller mig at der er plads til bling som Gryffindor elev, jeg skulle i hvert fald helt sikkert have en rød Gucci taske og pass off G'et som stående for Gryffindor. Og hvis jeg så også kunne få den besværgelser der gør, at der kan være uendeligt mange ting i den, så ville lykken da være gjort. Jeg tror også der er plads til hygge i bamsestøvler, strikkjoler og camelcoats. Kunne godt se mig selv i Uggs, i Gryffindors common room (Har altid synes det så hyggeligt ud ærligt!), mens jeg sidder bøjet over et essay med min fjerpen eller måske spiser nogle af Bertie Bott's every flavoured beans..

1 .HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Selvom man selvfølgelig automatisk er imod Slytherin det meste af tiden, må jeg indrømme at de nok er det mest stilede house. Jeg har tit tænkt på at hvis Bellatrix Lestrange fandtes i en form for fashion verden ville hun højst sandsynligt gå med de samme Valentino Noir stiletter jeg har haha. Hvor jeg får disse tanker fra, ved jeg ikke. Men det var noget af det første jeg tænkte om mine sko. ..Og deres farver sølv og grøn er altså ret pæne sammen. Hvis jeg var i Slytherin ville jeg i hvert faldt klart gå i en flaskegrøn pels. Eller, det ville jeg jo nok også alligevel. Og med sko der har slangeprint, for at understrege arven. Slytherin typer (Malfoy familien da) kan godt lide luksuriøse ting og at prale med deres rigdom og rene blodlinjer, så en designer taske og satin agtige materialer er nok heller ikke ved siden af. Ondt men på aller pæneste vis.

Haha, damn et random indlæg jeg lige fik lavet der. Men det var sjovt. Og jeg håber at nogle af jer også går op i Harry Potter, for ellers er jeg nok den eneste der griner lige nu ;-) Kys og god weekend!

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller