Indeholder reklame. Hej sweeties! Jeg håber i har haft en dejlig dag. Jeg sidder inde på kontoret lidt halvsent lige nu, da jeg havde en del ting at ordne. Men lige pludselig tog det ene frokostaftale et event, og inden jeg så mig om havde jeg slet…

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag skal det handle om SPRAYTAN. Hvis i har fulgt med længe, så ved i at jeg de seneste 2 år har været rigtig glad for spraytan. Jeg får typisk en spraytan inden en vigtig begivenhed eller inden en rejse. Jeg bliver tannet hos "Tanning Danmark" i deres afdeling på Store Kongensgade i Signe Heindorf Clinique, som også er der jeg får ordnet negle. Tanning Danmark har også en afdeling i København N og i Gentofte.

Ofte stillede spørgsmål

Bliver man orange?
NEJ. Teknologien hos Tanning Danmark gør at du får den tan, der passer til dig. Når jeg får en spraytan, får jeg den samme tone, som hvis jeg bliver brun af solen. Jeg kan blive rigtig mørk naturligt, så det gør jeg også med spraytan. Men hvis du er lysere, så tilpasser den sig til dig, så det ikke bliver unaturligt.

Hvor længe holder det?
Det er meget forskelligt, alt efter hvor meget man går i bad, hvad man skal osv. Jeg synes mit holder 4-7 dage, men er klart kraftigst de første 3 dage. Det fader også hurtigere i ansigtet, hvis man som jeg bruger og fjerner meget makeup på daglig basis. Så jeg toucher tit med selvbruner løbende. Jeg plejer at få spraytan 1-2 dage inden "jeg skal bruge det", så er den perfekt på den vigtige aften/dag.

Hvordan fjerner man det?
Når mit begynder at skalle bruger jeg bare en scrub, en eksfolierende handske og så tilsidst et håndklæde til at få det af. Når jeg er på ferie synes jeg som regel farven fader på en pæn og naturlig måde, og så passer det med jeg er blevet brun indenunder! (Ja, det kan man sagtens - og man skal stadig have solcreme på selvfølgelige :))

Tips

 • Husk løst tøj! Tag joggingtøj på, som gerne må blive lidt snasket og som ikke efterlader linjer i tiden efter du er blevet spraytannet. Lad vær at prøv at tage jeans på bagefter, det bliver et værre rod haha. Husk også hårelastik, hvis du har langt hår.
 • Sov i det. Man får af vide man ikke må bade i det 6 timer efter, men hvis du har mulighed for det, så sov i det. Jeg synes personligt farven sætter sig bedre, og holder længere de gange jeg har sovet i det. Igen - sov i noget løst nattøj, eller nøgen men så skal du skifte lagener ;-)
 • Test det! Hvis du ikke har fået spraytan før, så test det lige en enkelt gang inden den helt store begivenhed. På den måde kan du se hvad det drejer sig om, om du vil have mere eller mindre og så kan du bedre tilrettelægge tidspunkt for din næste spraytan.

Rabat til mine læsere!

Netop i den forbindelse har jeg fået lov til at give jer en særlig rabat til Tanning Danmark, både hos Signe Heindorf, i KBH N & Gentofte. Jeg ved at snart er galla og konfirmations sæson, så nu er der mulighed for at afprøve tanning til en god pris. Normalt koster en tan 250,-, og hvis i skriver "Sandra Willer" (eller siger i kommer via. min blog når i ringer/går derind) så får i det til 200,-.Hvis i kommer 2 sammen, bliver prisen 175,- pr. mand. Koden gælder frem til 28 marts. I kan booke HER. Ved online booking skal i skrive i tekstfeltet.

Jeg håber meget at denne rabat kan være behjælpelig, og hvis i har andre spraytan spørgsmål, efterlader i dem bare i kommentarfeltet. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties, og godmorgen på denne dejlige Søndag. I dag er vloggen som lovet oppe fra vores første dag i Ystad. Vi havde en fantastisk tur, og hvis i vil læse en mere dybdegående anmeldelse vil jeg anbefale at tjekke mit forrige post ud. Jeg er lige vågnet op hjemme hos Frederiks forældre, skal snart ud og hente morgenbrød og gå tur med Figo (deres hund). I dag skal jeg også se min egen familie, da vi rejser til Bali næste weekend og ikke ved, om jeg når at se dem inden der. Jeg håber denne lille vlog kan underholde lidt for jer i dag, og ser frem til en ny spændende uge i morgen. Kys for nu

Likes

Comments

Opholdet er sponsoreret af Ystad Saltsjöbad.

I onsdags tjekkede Frederik og jeg ind i "Grand Suiten" på Ystad Saltsjöbad!

Se lige hvor fuldstændig underskønt der er!

Trøje fra L'Academie // Bukser fra Nelly // Sko fra Valentino

Begge aftener fik vi lækker 3-retters menu i restauranten "PORT"

Badedragt fra Magasin Du Nord

Hej sweeties! I går kom Frederik og jeg hjem fra Ystad Saltsjöbad, hvor vi denne gang var så heldige at være til 2 overnatninger. Jeg har efterhånden været der et par gange, og bliver ved med at komme tilbage. Ystad Saltsjöbad er et spahotel lokaliseret i Ystad, Sverige. Det tager cirka 1 time og et kvarter fra København at køre derop. Hotellet kombinerer svensk sommerhusstil med luksus. Dagene går med at nyde både de uden og indendørs spa faciliteter, og så er der også mulighed for at få behandlinger. Frederik og jeg fik "Creek Experience" spa pakken denne gang, hvor man kommer igennem forskellige bade, scrubs og spa "stationer" sammen, blandt andet et hammam bad. Det er rigtig sjovt, der sker lidt mere end en traditionel spa behandling, og man får lov til at være sammen om det. Aftnerne bliver brugt i en af de to lækre restauranter (vi spiste på "PORT" begge aftener), med 3 retters menu og vin. Næste morgen er der overdådig morgenmadsbuffet.

Her har jeg altid virkelig kunne slappe af, og det var så dejligt at få Frederik med til noget vaskeægte kvalitetstid sammen. Der er så smukt og fredfyldt, og jeg elsker bare at være tæt på vandet. Vi var så heldige at få solstråler (og sne!) som virkelig lysnede op, og gjorde en helt glad i låget. Hvis i ikke allerede har været der, så vil jeg virkelig varmt anbefale YSB.. Og hvis i har muligheden for det på en eller anden måde, kan jeg især anbefale at gøre det i hverdagene. I kan tjekke priser, ledighed og mere info på Ysb.se, og så må i bare skrive i kommentarfeltet hvis i har andre spørgsmål! Kys for nu
PS. Der kommer en vlog imorgen!

Hi loves! Yesterday Frederik and I came back from Ystad Saltsjöbad, where we have spent two days. I've been there a couple of times by now, and just keep coming back. Ystad Saltsjöbad is a spa hotel located win Ystad, Sweden. It takes around 1 hour and 15 minutes from Copenhagen by car. The hotel combines swedish summerhouse coziness with luxury. The days pass by enjoying in the in- and outdoor spa facilities, and you can also get different treatments. This time Frederik and I tried the "Creek Experience", which is a more interactive spa treatment, where you go through different baths, scrubs and spa "stations" together. I like it a lot, since you can be together and pamper each other. The evenings are passed in one of the two great restaurants (we ate at PORT both nights), with a 3 course meal and wine. Next morning you wake up to an amazing breakfast buffet.
Here I have always been able to relax, and it was just lovely to bring Frederik for some good old quality time together. The surroundings are so peaceful and beautiful, I just love being close to the ocean. We were lucky the sun (and snow) came through, which completely lit the landscape up. If you haven't already been, I highly recommend YSB. AND if it's somehow possible, I recommend going on the weekdays as well. You guys can check rates, extra info and bookings at ysb.se, and if you have any other questions just leave them for me in the comment section. Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties. Så er det sidste kjole indlæg i galla serien klar! I finder mit 2.G post HER og 3.G post HER. De 1.G's kjoler jeg har valgt, er virkelig fede men samtidig genanvendelige og passer også til en bytur. I 3.G forstår jeg godt man vælger en lidt finere "occasion" kjole, men i 1.G synes jeg det handler om at være lækker, nyde at være de yngste og have det sjovt ;-)

Nudes & Pinks

Jeg fandt helt klart et overtal af nude/lyserøde kjoler. Jeg kan ikke gøre for det haha, men jeg synes de alle skulle med. Jeg er særligt vild med den første kjole her.

Black

Den lille sorte går man altså aldrig galt i byen med. Jeg har fundet tre budgetvenlige og lækre varianter her, som man både kan få glæde af til galla og mange andre anledninger!

Husk at i mit 3.G's indlæg har jeg nederst i postet en samlet guide til stiletter, bh'er, vipper osv., det finder i her. Jeg håber i nyder jeres Galla når den kommer, og så må i sige til hivs der er andre galla relaterede indlæg i har ønsker om. Kys

Likes

Comments

Hey sweeties! Jeg sidder her i Ystad, og har faktisk en lille smule blandede følelser. Jeg har i dag udgivet mit første indlæg fra en skribent - dygtige Linnea. Da jeg for 2 ugers tid siden luftede ideen, fik jeg rigtig meget positiv feedback og hundredevis af beskeder.

Min tanke er at skribenterne skal supplere på bloggen, det vil sige mit eget indhold forbliver uforandret både i kvalitet og i mængde. Bloggen skal favne bredere, vise forskellige stilarter, udforske udannelsessystemet (noget jeg særligt har synes manglede, da jeg jo ikke selv umiddelbart regner med at uddanne mig), rejser mm. Udover det vil jeg også gerne give andre stemmer et talerør og andre muligheden for at komme til orde her på siden, så det ikke bliver så meget 'mig, mig, mig' ;-)

Derfor er jeg faktisk overrasket og til dels skuffet over de negative kommentarer der er kommet. Jeg er ALTID åben over for konstruktiv kritik, men jeg synes IKKE mange af kommentarerne har været det. Det har bare været sure miner! Og jeg forstår godt i mener det sødt, fordi i 'kun' vil have mig haha, og det er mega dejligt på sin vis. Men det her ER mig. Det er mig der prøver noget nyt, lader andre kommer til orde og det er altså noget jeg er passioneret omkring og tror på vil give bloggen noget mere, end den allerede har. Så jeg håber meget i lige vil tage det til eftertanke, give skribenterne en chance - ligesom i gjorde med mig i starten. Der er en grund til jeg har valgt dem jeg har, og det er fordi jeg synes de besidder en kompetence, stil eller erfaring jeg ikke selv gør og gerne vil hylde og videregive. Det her er KUN starten, og jeg lover jer at alt der kommer på er meget velovervejet fra både min og skribentens side. Jeg kunne forstå det hvis der havde været 10 kontinuerlige 'ude af takt' indlæg, men der er tale om et enkelt fashion indlæg, som udforsker nogle andre ting end normalt. Og det er jo netop derfor, jeg har valgt det! Fordi det er anerledes.

Det har ikke noget at gøre med at jeg er doven og ikke selv gider blogge, det synes jeg faktisk er utrolig unfair kritik. Jeg har brugt timevis på at skrive frem og tilbage med alle der har mailet med mig, for at finde de første inputs til bloggen. OG som sagt kommer det heller ikke til at have indflydelse på mit andet indhold. Pointen med det her er ganske enkelt at få diversitet på siden her. Og dét synes jeg kun er en positiv ting, uanset om første indlæg så falder i alles smag, så synes jeg at tanken bag burde kunne ræsonnere med alles.

Jeg lover jer, at det bliver markeret tydeligt når der et indlæg fra en skribent, så i kan navigere i det, alt efter hvad er i humør til at læse. Hvis i er imod det, så kan i hoppe udenom. Jeg synes simpelthen det er unfair at kritisere ukonstruktivt på indlæg man bare kan hoppe over. Jeg går ud fra i også tit springer fx et beauty indlæg over hvis i er kommet for at læse noget personligt, og omvendt. Jeg er her stadig, jeg ÆNDRER MIG IKKE. MÆNGDEN ÆNDRER SIG IKKE. I skal se det som noget ekstra indhold og input, og nu ved i at det kommer fra hjertet af og fordi jeg ønsker at forny mig og favne bredere. Jeg ELSKER jer, men derfor kan jeg også godt blive lidt mobset når jeg føler mig misforstået, da jeg synes (nogle af) kommentarerne har været ret negative og snæversynede, og det hører bare ikke hjemme her på siden, og det forstår jeg faktisk ikke er en måde nogle af jer vælger at byde en ny stemme velkommen! Med alt det Girl power jeg preacher haha. Kærlighed og konstruktiv kritik er altid velkommen, og jeres meninger også! Det er helt fair det ikke er jeres kop te, men glem nu ikke hvor det kommer fra, og drop så de sure miner! Man er meget smukkere når man smiler ;-) Rant over and out, husk nu jeg elsker jer, men jeg håber i vil tage mine ord til eftertanke! <3

Likes

Comments

Hej, alle Sandras søde læsere og velkommen til mit indlæg! Mit navn er Linnea, jeg er 19 år gammel og blogger på www.couturecrash.com, og jeg har netop fået den store ære af at være en af de udvalgte skribenter, der får lov til at optræde på blogbysandra. Min opgave vil være at fungere som "trendspotter", hvilket indebærer at formidle trends og tendenser i form af collager til jer, som i forhåbentlig kan få en masse glæde og inspiration af!

Den sidste designer har netop fået vist sin FW17 kollektion, den sidste model har gået sin tur ned ad catwalken og streetstyle fotograferne har fået taget det sidste skud af diverse it-girls, der ivrigt har spadseret ned af New Yorks gader. D. 17 februar nåede New York Fashion Week Fall/Winter 17' sin ende, og det har været en fremragende affære, hvis jeg selv skulle sige det! Herunder har jeg sammensat en trend report bestående af 3 collager, der viser nogle af modeugens mest gennemgående tendenser. Der er både inkluderet populære Instagram-trends, fædrelandskærlighed og ikke mindst blevet videreudviklet på det, som allerede er set i gadebilledet, såsom den cool 'midi-skirt', som også fik en plads på podierne.

Enjoy! xx

1/ Tommy Hilfiger --> BUY NOW: HER + HER
2/ Adam Selman --> BUY NOW: HER + HER
3/ Calvin Klein --> BUY NOW: HER + HER
4/ Alexander Wang --> BUY NOW: HER + HER + HER
5/ Tommy Hilfiger --> BUY NOW: HER + HER + HER

1/ Victoria Beckham – 2/ Dion Lee – 3/ Michael Kors
BUY NOW: HER + HER + HER + HER + HER

1/ Cing A Sept – 2/ Simon Miller – 3/ Jeremy Scott
BUY NOW: HER + HER + HER + HER

Likes

Comments

BH fra Sandra Willer For Missya // Cardigan fra REVOLVE

Hej sweeties! Lige nu sidder Frederik og jeg på vej mod Ystad Saltsjöbad, men jeg nåede lige at få filmet og redigeret denne video til jer i formiddags. Videoen er en "taske kollektion", hvor jeg viser og fortæller om mine designer tasker. Jeg håber det kan være interessant og hjælpe jer, hvis i overvejer at købe en designer taske.

MINE TASKER:Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties. På bloggen har der været lidt stille, og også på mine andre sociale medier for den sags skyld. Igår fik jeg sneget mig ud af hulen for at komme til The Weeknd koncert, men ellers har jeg brugt de sidste 4-5 dage på at køre, køre og køre. Og når jeg ikke kørte, så jeg videoer om at køre. Når jeg lukkede øjnene, forestillede jeg mig forskellige manøvrer, situationer og vejbaner. Jeg har så og sige givet den alt hvad jeg havde i mig, fordi jeg Tirsdag d. 21 Februar kl 10.10 skulle op til min første køreprøve.

Jeg besluttede mig i December for at få taget mit kørekort, da jeg ikke fik det gjort da jeg fyldte 18. På det tidspunkt var jeg flyttet hjemmefra, og havde en del andre ting i hovedet (og at bruge penge på!). Men nu skulle det være, på trods af jeg i lang tid har afskrevet det som bare værende noget "jeg ikke skulle". Tænkte jeg alligvel ville være så rig, jeg bare kunne få en chauffør (jokes). Den forestilling har jeg lidt kæmpet med igennem hele det her forløb, hvor den ene side af mig ved jeg kan lære lige præcis hvad jeg vil, men den anden er fastholdt i en verden og fikseret mindset om at nogle ting bare ikke er for mig, og at jeg nok ikke ville kunne finde ud af dem.

Netop derfor blev jeg bare pisse ked af det, da jeg så dumpede min prøve her til formiddag. Jeg havde virkelig øvet mig, sat mig ind i det, og synes faktisk selv jeg kørte ret godt. Jeg ved i hvert fald, at jeg sagtens kan på nuværende tidspunkt. Men nerverne fik mig, overblikket forsvandt og jeg bestod desværre ikke. Hvorfor er lidt en uklar blanding af nogle mindre punkter som at jeg kørte lidt for langsomt, og for meget i den ene side af vejbane. Jeg prøvede interesseret at spørge ind til det, da den køresagkyndige fortalte mig hvorfor jeg var dumpet - så jeg om ikke andet vidste hvad jeg skulle fokusere på fremadrettet, og kunne få noget konstruktivt med videre. Han svarede halvsurt at det måtte min kørelærer tage sig af, og at han ville vide hvad de kruseduller han lige havde sat betød. Hm. Jeg takkede ham for hans tid og ønskede ham en god dag, den evige optimist jeg til tider er. Han gryntede lidt og smækkede døren.

Waaaaaah så var jeg altså tæt på at græde. En ting er jeg var ked af det over at dumpe, synes det er lidt et ork projekt, fordi jeg nu skal rejse osv.. men jeg bliver helt vildt påvirket af andre menneskers energier, især når jeg forsøger at give noget af mig selv. Heldigvis stod min flinke kørelærer der, som jeg havde instrueret i at han skulle "opføre sig som Sofie Linde i X-Factor, når deltgerne skal ind på scenen". Han kørte mig ind til kontoret, hvor jeg røg op i armene på Frederikke og de andre andedamer, som forsikrede mig om at "man skal dumpe mindst én gang" og jeg jo havde bestået teoriprøven hvilket også var sejt. Det er dejligt. Jeg var egentlig i gang med at lave mit 1.G's galla post færdigt, men kunne for guds skyld ikke koncentrere mig om kjoler lige nu. Jeg overvejede at tage hjem, da jeg godt ved jeg nok ikke er særlig produktiv. Jeg har sovet dårligt, har hovedpine og den der konstante følelse af at tårerene lurer lige bag øjenlågene når jeg blinker. Men nu sidder jeg altså lige lidt her på kontoret. Spiser en kanelsnegl og kigger lidt på memes indtil jeg synes jeg kan vende tilbage til mit arbejde.

Det er ikke verdens undergang, I know, I know. Jeg er tilfreds, fordi jeg ved jeg gjorde mit bedste, og så må jeg jo bare lære af det her, køre lidt mere for at være sikker på den er der, og så op igeeeeeeen. Jeg følte for at dele det her med jer, da jeg ved det ikke er ualmindeligt at dumpe og fordi det simpelthen fylder i mit hoved, og jeg føler ikke jeg kan komme videre før det er ude. Kys til jeerrr

Likes

Comments

Hej sweeties! Så har jeg vlogget igen, denne gang en lidt utraditionel hverdag der byder på lidt forskelligt. Der bliver ikke købt nogle spontane designer tasker i denne vlog, MEN der bliver kysset, grint og fortalt! Håber i kan lide den. Kys og god søndag herfra

Produkter & ting vist & nævnt:

 • Lyserød morgenkåbe fra Hunkemöller
 • Podcast "Style Your Mind" (find den i "Podcasts" på Itunes - helt gratis)
 • Body fra NLY Trend
 • Bukser fra ASOS
 • Taske fra Saint Laurent
 • Støvler fra Louis Vuitton "Wonderland" modellen
 • Solbriller fra Miu Miu
 • Jakke fra Meotine
 • Frokost sted: "Loft" I Fields
 • Bog "Style Your Mind" af Cara Alwill købt hos Amazon


Likes

Comments

Hej sweeties! Velkommen til anden del i min galla guide, som bliver til 2.G'erne. Hvis du er 3.G'er så tjek mit tidligere post ud HER. 1.G'ere - jeres post kommer på Søndag. 2.G er for mange det svære år. Både skolemæssigt og outfit mæssigt til galla. Heldigvis har Kardashians de seneste år vist os præcis hvor lækre midi kjoler er, og det er sidenhen gået hen og blevet min fortrukne længde.. På trods af at for 3-4 år siden forstod jeg ikke pointen i noget, der gik ret meget længere end liiiige ned over ballerne ;-) Så afskriv endelig ikke midi kjolen, den er så classy og lækker - OG man slipper for at gå og hive ned i den hele tiden, som med en stram kort kjole. Igen har jeg holdt kjolerne budgetvenlige, da jeg tror på man skal kunne give den gas til gallafesten.

Light Tones

Jeg fandt SÅ mange lækre midi kjoler hos Missguided. Jeg er særligt vild med de Balmain inspirerede silhouetter som på de første 2 kjoler, men kunne bestemt også være tilbøjelig til at falde for en simpel rosa sag som denne. Det er også meget sjovt at "snyde" lidt med midi looket med nogen gennemsigtigt som her.

Babe in black

Sort er en sikker vinder. Her har jeg fundet nogle forskellige looks. Jeg er selv særligt forelsket i dette cut out look. Det er for lækkert, og jeg kan også rigtig godt lide stylingen med en lav hestehale og chocker. Ellers er der også en sort satin kjole, og igen en Balmain inspireret variant der vandt mit hjerte. Jeg ved opfattelsen af hvad der er en midi kjole kan variere fra sted til sted, men jeg har valgt at gå efter kjoler der bare ikke er lårkorte. Nogle har som disse også slidser og så videre, så i må lige tilpasse efter hvad normen på jeres gymnasium er hehe! Jeg ved at dresscoden inden for galla er mere striks nogle steder, end andre.

Colors & metallics

Her har jeg fundet nogle kjoler med flotte draperinger og materialer. Jeg er mega vild med den her lækre røde kjole til de kurvede ladies. Damn! Jeg kunne heller ikke stå for silhouetten i den bronze sag her, og så synes jeg også den stramme lilla kjoler i metallisk look kunne noget.

Jeg håber i kan få lidt inspiration her! Jeg har et afsnit i 3.G indlægget om klæbe bh'er, sko osv. jeg tænker også passer fint til dette, så læs det HER. Som lovet får i også en rabatkode til spraytan i starten af næste uge. Kys for nu, og rigtig god weekend!

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller