Hej sweeties! Hermed en forsinket favorit video fra I Onsdags. Der bliver talt om alt fra mindfullnes til læbestifter og apps, så jeg håber i kan lide den. Rigtig god weekend fra Paris, opdaterer jer snart! Knus Style Your Mind af Cara Alwill Leyba…

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Hej sweeties! Jeg håber i har haft en skøn dag. Jeg ligger nu på sofaen og venter på Frederik kommer hjem. Vi skal hygge i aften, fordi jeg tager til Paris i morgen tidlig med min veninde Cille. Jeg glæder mig helt vildt, vi skal bare shoppe, hygge og feste hehe! Det er ikke noget jeg gør så tit, men Cille har boet i Paris og kender en masse sjove steder. Jeg glæder mig så meget til en forlænget tøseweekend, uden forpligtelser eller noget vi skal nå. Jeg har et par items jeg meget håber på at få med hjem, og tilføje til samlingen.. men nu må vi se. Vi var også afsted sidste år på det her tidspunkt en masse piger, og det var simpelthen bare fantastisk, så jeg håber på at gentage successen.

I dags video kommer i øvrigt først op imorgen grundet lidt tekniske issues, men den er på trapperne og kommer.. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag er det blevet tid til en "opskrift". Som altid med mig i et køkken, er det forholdsvis simpelt og basalt hehe, men nu havde jeg fået en del efterspørgsler, efter at have snappet denne (super billige) ret et par gange.
Jeg er simpelthen en sucker for svampepasta og svampesauce. Nogle gange får jeg nogle helt sindssyge cravings efter det, men i og med laktose og jeg ikke har haft det så godt sammen i mange år, har det været svært at lave derhjemme. Nu er der kommet laktosefri madlavningsfløde, men jeg så jo helst at det var plantebaseret. Og det har jeg så endelig fundet!

Det skal du bruge:
Pasta. Jeg foretrækker skruer, men anything will do. Jeg bruger ca. 200 g. til en person.
En pakke svampe. Jeg køber kun dem der er skåret ud i forvejen, fordi jeg er doven.
1 x Naturli Soya Cuisine. Jeg har købt min i Bilka, og den kostede 7 kr. Win.
Olivenolie
Soya
Evt. lidt agave sirup

Hi loves! Today its time for a quick "recipe". As always with me, it's super simple and pretty basic, but a lof of you guys where asking, so I thought I'd share it with you. I have a huge weakness for mushroom pasta, but since I don't do to will with dairy, I've found the perfect alternative.
What you need:
Pasta
Mushrooms - I always get the pre cut ones, because I'm that lazy.
1 x soya cuisine
Olive Oil, soy and some agave

How-to

1. Varm en pande middelhøj varme (ca. 7/10) imens du sætter vandet til at koge til pastaerne.
2. Kom svampe og olivenolie på panden. Jeg gør det egentlig bare med det samme. Svampene skal blive brune og mindre, så de "frigiver" svampesmagen ud i olien og man kan lave sauce ud af det.
3. Lad det stå og hygge sig, og vend lidt i svampene et par gange.
4. Når vandet koger, smid pastaen i.
5. Skru ned for varmen af panden med svampene til ca. 3.
6. Vent til der er cirka 3-5 minutter tilbage inden pastaerne er klar, og hæld så Soya Cuisine over svampene. Panden skal lige køle lidt af, så det hele ikke "damper væk", så prøv dig lidt frem først evt. Jeg har brændt det på før haha, og så forsvandt alt min sauce. Sad story.
7. Miks svampe og sauce sammen, og smag til med soya og evt. lidt agave sirup. Soya'en er vigtigst. Saucen skal ikke stå og hygge sig i mere end 5 minutter, du skal bare lige blande soya cuisine i og varme den op. Du kan godt skrue lidt op igen, når det først er kommet på panden, for at den bliver varm, den må bare ikke begynde at boble.
8. Voila, så burde det være klar.

Det er ikke nødvendgivis den mest fotogene mad, men damn det smager altså godt. Det er også en super billig ret at lave, og jeg elsker bare den cremede smag. Mmm. Håber i kan bruge min lille lette opskrift til noget. Kys herfra

1. Warm up the pan at about 7/10, whilst getting the water ready to boil.
2. But mushrooms and olive oil on the pan. I usually do this straight away.
3. Let the mushrooms cook in the oil, whilst the water boils. Maybe flip them a few times. The point is to get all the mushroom-ey flavour into the oil to create sauce.
4. Once the water is boiling, throw in the pasta.
5. Lower the temperature on the pan to about 3.
6. Wait untill there is about 3-5 minutes left of the pastas, and then pour the soya cuisine over the mushrooms. The pan needs to cool down first, so it dosen't burn and the sauce become creamy.
7. Miks til sauce and mushrooms, and add some soy and agave sirup if you want. The soy is key. Mix everything and put the heat a little bit back up if you need it, to heat up the sauce - but make sure it dosen't start boiling.
8. And you're finished!

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag er det mandag, og siden sagde sidst, at jeg ville prøve at overholde mit løfte om motiverende indlæg her om mandagen, så er jeg her igen. Sidste gang handlede det om kroppen, træning og sundhed men den her gang skal det handle om dét, der foregår oppe i hovedet på os.

Jeg dyrker jo meget mindset, motivation og success. Jeg hører og læser et hav af bøger, videoer osv. i en bred vifte fra dem der er mere chick-lit, til lidt tungere, forskningsbaserede sager som Mindset af Carol Dweck, og den klassiske Outliers af Malcolm Gladwill. Jeg kan godt lide at høre/læse ting jeg er enige med, men også ting jeg er uenige med og synes bare psykologi, mennesket og mindset er skide spændende.

Derfor opdager jeg løbende ting om mig selv, og om andre. Der er en tanke, der har slået mig meget på det sidste, og det er nemlig en egenskab der pisser mig af ved andre mennesker, men som alle - også jeg selv har. På engelsk hedder det "entitlement", og den bedste oversættelse på dansk er at føle sig berettiget. Med en negativ klang. Berettiget til noget her i livet, uden vi har arbejdet for det eller gjort os fortjent. Følelsen af at denne verden skylder os noget. Bare fordi vi er til. Og nu mener jeg ikke grundlæggende menneskerettigheder, kærlighed, lykke, at blive behandlet godt, bla bla, fordi det er vi selvfølgelig alle sammen berettigede til. Jeg mener i forhold til arbejde, karriere, og hverdagens små forhindringer.

Eksempler kunne være at jeg følte mig berettiget til visse ting, fordi jeg er blogger og har x antal følgere på instagram. Jeg kunne tænke til mig selv "hende her jeg følger får så og så meget, DET fortjener jeg også så!" Newsflash: Det gør jeg ikke. Eller at jeg følte mig berettiget til at blive behandlet på en særlig måde, opføre mig på en særlig måde eller lignende. Det gør jeg ikke, men det kunne jeg sagtens, hvis jeg ikke holdt begge ben på jorden. I forbindelse med mit kørekort projekt, kommer denne følelse faktisk op i mig. Jeg føler mig nu berettiget til at jeg burde have fået mit kørekort. Det er snyd! Det er unfair! Verden skylder mig et kørekort fordi, jeg har brugt x antal timer, og xxxx (..oh lord!) antal kroner. Gu gør den ej. Det er nemt at skyde skylden på omverdenen, og ej hvor har jeg også lyst til det. Det har jeg også gjort! Dumme køresagkyndige. Shitty vejrforhold. Men faktum er, uanset hvilket udefrakommende faktorer der spiller ind, er det kun op til mig hvordan jeg vil reagere og tage ansvar for udfaldet af disse situationer. Det er nu mit ansvar, at få mig selv igennem det her. Selvom jeg ikke bad om det. Jeg troede bare jeg skulle op til en prøve og så være færdig. Jeg bad aldrig om 4! Jeg skulle have været færdig for længst! Bottom line er bare, at jeg må lære at køre så godt, at der er absolut intet at sætte på min kørsel, og SÅ skal jeg nok få det kørekort og blive sikker i min sag. For mig tager det her åbenbart længere tid, og jeg har ikke ret til noget, før jeg har arbejdet for det.

Kan i se hvad jeg mener? Det er selvfølgelig helt okay at synes noget er irriterende, og have det nederen over det. Men så snart man begynder at føle sig berettiget, og bare sidder på sin flade og peger fingre af omverdenen, så giver man også kontrollen over situationen fra sig. Tag den tilbage! Own it! Jeg ved det kan være rigtig svært, fordi det lidt stiller en selv i dårligt lys. Man bliver flov over at indse det, når man opfører sig som en berettiget møgunge. But don't be, fordi vi gør det alle. Mange af os er faktisk opdraget til det, fordi vi har fået af vide hvor specielle vi er hele livet, og når vi så opdager at verdenen omkring os ikke tager særlige forbehold for os, bliver vi sure og føler os berettigede til noget bedre, uden vi reelt set har arbejdet for det. (Ingen hate på vores opdragelse, forstå mig ret! Men der er noget om det sommetider, med curling ikke?) Mine 100k på instagram er ikke til meget hjælp, når jeg sidder der og kører over for rødt til en køreprøve ;-) At min mor og far sagde jeg var speciel ligeså. Og nogle gange er ting i verdenen VIRKELIG unfair, det ved jeg. Livet giver ALLE modstand en gang i mellem. Men husk på, det vi har kontrol over er os selv, hvordan det påvirker os, og hvad vi gør fremadrettet.

Den gode nyhed er, at selvom man ikke automatisk er berettiget til noget, så er verden fyldt med muligheder vi kan vælge og vrage imellem, hvis vi gider arbejde for dem og ikke lader os stoppe af nogen eller noget. Eller frygten for nogen eller noget. Korrekt, nogen er bedre og heldigere stillet end andre. MEN der er uendeligt med muligheder. Det er også derfor vi heller ikke behøver være jaloux på andres success, eller føle os berettiget til det samme som dem. Fordi alles veje er forskellige, og fyldt med forhindringer vi ikke som udefrakommende kan se.

Find glæde i at være uperfekt, og vid at du selv har magten. I stedet for at lade livet tage dig med, og sidde hjælpeløst og se på, så tag fat om livet og vis hvordan du vil leve det.

Jeg håber det gav mening haha, og at jeg i forstår hvor jeg kommer fra. Jeg ved noget af det kan lyde hårdt, men det er bestemt ikke ment sådan, fordi jeg ved jo hvordan det er selv. Det er sjovt, fordi jeg har ofte følt irritation på andre mennesker når de har udvist denne egenskab, men det er nok fordi jeg ved jeg selv kan have tendens til det også. Men første skridt, er altså at blive opmærksom på det og få lidt perspektiv på. Grundlæggende handler det jo bare om at tage kontrollen tilbage, og ikke lade omverdenen løbe af sted med dig! KYS and go get 'em

Likes

Comments

Hej sweeties! Nå, i dag vil jeg sætte gang i et sjovt lille eksperiment. Den sidste tid er jeg begyndt at tænke mere over mit forbrug. Det skal være ingen hemmelighed at jeg er en livsnyder. En cafépige. En shopaholic. Og med dét, følger der udgifter. Jeg har dog længe godt kunne tænke mig at reducere det en lille smule. Ikke fordi jeg kommer i minus, eller ikke har råd til min livsstil, men hvis jeg bare sparede lidt hist og her, så ville jeg kunne spare op samt bruge mine penge på de ting jeg virkelig godt kan lide, som rejser.. og tasker. Haha.

Så derfor tænkte jeg at første step var at dokumentere mit forbug. Så denne uge, har jeg bare levet helt normalt, uden at tage forbehold for det, og så gennemgået posteringerne på min konto og skrevet ned løbende.
Ikke den kommende uge, men næste uge igen, vil jeg så prøve at se hvad jeg kan udlede af den "normale" uge, og prøve at leve hvor jeg "sparer", for at se om jeg kan implementere nogle bedre vaner. Grunden til det ikke bliver denne uge, er at jeg rejser til Paris på Torsdag, og dér har jeg alle mulige planer om at leve over evne ;-) Vil lige hurtigt komme med en lille disclaimer om at jeg ikke prøver at "blære" mig med min økonomi, levestandard eller lignende. Havde oprindeligt tænkt mig at lave dette som en dagbog kun til mig, men tænkte det kunne være sjovt at dele med jer her på bloggen. Så kan i evt. prøve at gøre det samme i næste uge, og så kan vi prøve at leve mere økonomisk ansvarligt sammen næste uge igen! Hvilket jeg i hvert fald sikkert trænger til, når jeg kommer hjem hehe.

MANDAG

Frokost: Frederikke og jeg skulle på Palæo. Jeg har en svaghed for hønen salaten, men skal lige prøve at være 100% vegansk så vidt muligt, så bestiller en avocado sandwich og gulerods smoothie. 114,- i alt

Eftermiddag: Fik SMS om jeg ikke har betalt telefonregninger. Nok fordi jeg aldrig åbner min post. Burde tilmelde mig betalingsservice, men det siger jeg hver måned. Den ene var på 622,- og den anden 379,-. Det er egentlig ret dyrt for telefonabonnement, men mener også jeg har Spotify og HBO inkluderet. Endnu en ting jeg burde checke..

Checker med det samme. Den første regning var dyr fordi jeg havde sendt en masse velgørenheds SMS'er.. Er en sucker for det der nogle gange. Og købt et par mobilbiletter, når jeg havde glemt mit kort. Mit abonnement koster 299,- og så er der 79,- Spotify og 100,- "roam like home" oven i, som bliver de 379,- på næste regning. Lidt dyrt, men når jeg rejser ofte er jeg nødt til at have roamingen med.

Kom også I tanke om at jeg ikke havde betalt restskat. Skyldte kun 1016,-. Betaler med det samme. Der står "Skat - Frivilling Ind" i det jeg betaler. Host. Frivillig?

I alt: 2131,-
AV. Men der var også nogle store "voksen" omkostninger, som jeg kalder dem, der ikke lige er noget at gøre ved.

TIRSDAG

Morgenmad: Spiste jeg med Silje. 65,- for en vegansk sandwich, så skulle jeg også have kokosvand og granolabar. 120,-. Lidt dyrt, især fordi jeg faktisk ikke blev mæt særlig længe.
Frokost: 7/11 salat og knækbrød til eftermiddagssnack. 83,-. Spist foran skærmen på kontoret. Det så i måske i min vlog.

I alt: 203,-
Ikke så galt. Men så igen, lidt i forhold til hvad jeg fik for dem. Note to self: prøv at tage frokost med.. some day!

ONSDAG

Eftermiddag: Købte en juice på Joe & The Juice. 49,-. Spiste frokost på 42RAW, men dem har jeg heldigvis en aftale med hehe. #bloggerperks
Kom til at shoppe i Gina Tricot. Mine favorit jeans er gået i stykker, så dem skulle jeg have og så fandt jeg en pæn top. 548,-. Så købte jeg også et par ballerina sko fra Aldo. Har dog hele tiden vidst jeg ville købe et par snart, så det var sådan set fint nok. De kostede 550,-.

I alt: 1147,-
Wuspi, det var da egentlig også en dyr dag. Formåede dog ikke rigtigt at "betale" for nogle af mine måltider, og spiste morgen og aften hjemme. Men shopping, det kan man jo få brug for nogle gange! Og juices..

TORSDAG

Morgenmad: Skulle jeg spise med Maria. Acai bowle + pandekager + juice. 190,-. AV, men jeg synes altså det er hyggeligt at spise morgenmad med mine veninder på caféer for tiden. Tror det er foråret der gør det.
Formiddag: Mine nye sko fra igår gnavede. Måtte købe compeed plastre. 59,- for en lille bitte pakke. Men det er det eneste, der virker. Forretningsidé: billigere alternativ til compeed plastre!
Frokost: Havde et møde med pigerne på Cantina, det blev 175,- men vi fik også virkelig insane mad. Hummer, tuntatar, pizza.. Vi gik all out haha. Synes faktisk det er okay priser, for så lækkert et sted.

I alt: 424,-
... det går virkelig op for mig, hvor mange penge jeg bruger på mad ude, når jeg laver det her!

FREDAG

Jeg var hjemme hele morgenen og formiddagen for at filme, så fik spist 2 måltider hjemme.
Eftermiddag: Skulle dog vente på Frederikke og købte en pizzasnegl i netto. 10,-.
Cille og jeg mødtes kl 17 for at handle, men var sulten igen så røg i 7/11 og fik en lunchbite med tomat. Virkelig god faktisk, dem har jeg ikke prøvet før. Dem skal jeg nok komme til at bruge flere penge på i fremtiden..
Aften: Cille og jeg skulle handle ind til aftensmad hos mig, og jeg manglede også en del ting. Det blev 88 for vores aftensmads ting, og så manglede Frederik og jeg nogle ting jeg også købte der. 173,- i alt.

I alt: 203,-

LØRDAG

Morgen: Røg over at handle igen, fordi vi besluttede os for at pudse vinduer. Ca. 80,- i alt for det. Manglede alle ting til det, plus besluttede mig for at lave en sund smoothie min veninde gav mig opskriften på. Det endte med at blive 183,- der, fordi jeg også købte noget tømmermændsmad med til Frederik.. og en masse andre ting. De her udgifter splitter vi dog i 2 løbende, så den skal teknisk set halveres.

Frokost spiste vi hjemme, og til aftensmad kunne jeg trække bloggerkortet igen. Heldigt ;-)

I alt: 183/2= ca. 92,-

SØNDAG

HAR JEG IKKE BRUGT NOGEN PENGE.

SAMLET FORBRUG: 4200

.. de mange frokoster...

Nogenlunde sådan her ser fordelingen ud! Som i kan se er den største postering voksen omkostningerne hehe, som jeg faktisk også havde nogle heftige nogle af slagsen i mandags. Det kan man jo ikke altid lige time og tilrettelægge (eller, det kan man måske forsøge på i fremtiden..). Udover det er det vist ingen hemmelighed at jeg bruger en del penge på at spise ude. Særligt mine frokostvaner er dyre, og jeg burde blive bedre til at tage mad med hjemmefra i hvert fald nogle af dagene jeg skal på kontoret. Disse svinger ofte, nogle uger arbejder jeg også mere hjemmefra og så er der ikke helt lige så mange fristelser. Det skal jeg helt sikkert dykke ned i.

Shopping delen har jeg det egentlig fint nok med, da jeg købte nogle fine og fornuftige ting jeg manglede. Det kan man dog selvfølgelig altid skære ned på og undvære, i perioder hvor man gerne vil spare.

Så ud fra det her, tror jeg at det jeg skal fokusere på er at få styr på mine "voksen omkostninger", fx som at tjekke hvad det er jeg egentlig betaler til, tilmelde mig noget betalingsservice etc. Det er jeg fandme dårlig til haha, og det skyldes kun dovenskab. Not cool.

Udover det skal jeg også se om jeg kan minimere omkostningerne ved at spise ude lidt, og lave mere mad hjemmefra, og evt. mødes med mine veninder hjemme hos dem eller mig i stedet for ude i byen. Jeg glæder mig til at prøve at forbedre mig næste uge igen (og nok også så småt i starten af denne, nu hvor jeg er blevet opmærksom), og håber i synes om det her lille eksperiment! Jeg går og leger med tanken om at lave en slags "sådan er man voksen" serie, haha, evt. i videoform, til alle os der går og kager lidt rundt med basale ting som betalingsservice ;-) KYS FOR NU

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er det blevet søndag, og det betyder en ny youtube video. I dag er det en Try On haul. Flere har efterspurgt det, så nu tænkte jeg jeg ville give det et skud. Jeg har fundet mig en masse nye lækre ting, som jeg viser frem. I kan finde links nedenunder, og så husk at subscribe til min youtube kanal, hvor jeg poster 2 gange om ugen. Kys for nu

TING VIST

Likes

Comments

Trenchcoat Mbym // Top Gina Tricot // Jeans Gina Tricot // Shoes Aldo // Bag Saint Laurent // Sunnies Miu Miu

Hej sweeties! Jeg håber i nyder jeres lørdag. Herhjemme er den gået med at rydde op, rense vinduer og lave svampepasta og pizza til en tømmermændsramt Frederik. Jeg ville lige vise jer de her hurtige billeder @iliridakrasniqi, Simone og jeg skød i Onsdags. Vi spiste en mega lækker frokost på Cantina først, det kan jeg altså godt anbefale.

Apropos mad skal Frederik og jeg ud og spise i aften. Vi skal på LoJo's som har fået nyt menukort, og jeg glæder mig til en lille date night. Vi skulle have været ude og spise lækkert da vi var i Seminyak til sidst på Bali turen, men det satte vores madforgiftning liiidt en stopper for.

Det her outfit er lyst og forårsagtigt, og indeholder min nye fantastiske trenchcoat fra mbym. Jeg kommer også til at vise jer den, i en haul jeg uploader til youtube imorgen. Så glæd jer til det ;-) Jeg smutter nu. Kys

Likes

Comments

Indlæg sponsoreret af Sandstone Scandinavia.

Hej sweeties! I dag skal det handle lidt om makeup. For en måneds tid siden uploadede jeg denne video, hvor jeg introducerer jer for Sandstone Scandinavia. Jeg er virkelig forelsket i deres lækre, naturlige og parfumefri produkter. Jg er så småt begyndt at tænke mere over, hvad jeg påfører på min krop, og hvor meget parfume der egentlig er omkring mig. Når man er high maintenance som jeg, kommer man hurtigt igennem +10 produkter, der er i kontakt med hud, hår og krop på en dag, og hvis alle 10 er fyldt med tonsvis af forskellige parfumer, tænker jeg det ikke kan være helt godt på sigt. Dog gider jeg heller ikke gå på kompromis med glam-faktor og følelsen af et lækkert produkt, og netop dét synes jeg Sandstone i høj grad formår at bevare og kombinere med rene produkter. For eksempel den her palette, kvaliteten er så lækker også på beholderen og så har den et flot spejl (det SKAL der bare være i palletter!).

Der er så mange fine farver og produkter.

Særligt deres highlighter game er virkelig stærkt. De har en highlighter der hedder "Aura", som jeg elsker at bruge. Inden den påfører jeg illuminating lotion blandet med foundation (seriøst en kombi sendt fra himlen!).

Jeg er uden tvivl en make-up junkie, men nu kan jeg også have lidt god samvittighed. Sandstone Scandinavia forhandles online på www.sandstonescandinavia.dk , og så kan i finde en liste over fysiske forhandlere her.

Jeg håber i får den skønneste solskinsfredag - det gør jeg i hvert fald med lidt illuminating lotion på kindbene ;-) Kys

Likes

Comments

Jacket from Meotine // Shirt from Rails La // Jeans from Gina Tricot // Boots from Primeboots // Sunnies from Dior // Bag from Saint Laurent

Hej sweeties! Det er tid til et outfit post, det virker som længe siden jeg har lavet et, men jeg har altså også bare være uinspireret her i slutningen af vinteren. Endelig er vejret til lidt lette jakker. Jeg fik denne jakke i slutningen af efteråret, så har ikke fået brugt den så meget, men bare glædet mig helt vildt til vejret blev til det. Det er nemlig den mest fantastiske røde velour jakke.

Jeg stylede den med den her super feminine skjorte fra Rails. Jeg har en kæmpe obsession med Rails, og deres klassiske ternede skjorter, men synes bare også virkelig den her kunne noget helt særligt. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af rød og sart lyserød, selvom man normalt måske ville sige det clashede. Udover det havde jeg taget min store pink Saint Laurent shopper på, som jeg vidst slet ikke har fået vist frem i outfit posts! Det er en vist en fejl, for ih hvor gør den sig godt hehe. Den kan have det hele, og giver et sjovt og farverigt touch.

I dag er jeg inde på kontoret igen og arbejder, arbejder. Hvis i følger mig på snap ved i at jeg bruger en stor del af tiden på at blive færdig med kampagnebillederne til min badetøjskollektion, der udkommer til Maj. Det er vildt dejligt at være tilbage i hverdagens trummerum, og jeg har fået lagt nogle gode timer ind her på Andedammen. I aften skal vi en masse tøser hjem og spise hos Cecilia, og inden det skal Frederikke og jeg lige på besøg hos Butik Bettina Beltner i Lyngby, hvilket jeg glæder mig super meget til. Håber i får en dejlig solskinsdag! Kys

Hi loves! It's time for an outfit post. I feel like it's been a while, but I've really been uninspired in the winter weather. Luckily the weather is coming around, and I can finally wear this new jacket. I got it in the end of last year, so I've been waiting for the perfect time to wear it. I styled it with this super girly shirt from Rails. I'm so obsessed with Rails and their classic plaid prints, but I really thought this was something special too. I love the combination of red and light pink. I also brought in my hot pink Saint Laurent shopper, which I realised I hadn't shown in any outfits yet.

Today I'm at the office and working, working. If you follow me on snap you know I'm spending a lot of hours editing the campaign pictures for my upcoming swimwear collection. It's so nice to be back in an everday schedule. Tonight me and the girls are going to visit Cecilia, and before that Frederikke and I are dropping by a store in Lyngby. Hope you guys have a great day! Kisses

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej sweeties! I denne vlog tager jeg jer med på kontoret, til friøsren og derhjemme. Jeg håber i vil synes den er hyggelig, på trods af lidt knas med tech'en.. men alt andet ville da også undre én ;-)

Ting vist & nævnt

Saltvandsspray fra Björn Axen
Le Labo Parfume i "Santal"
Blå skjorte fra Style Butler
Jeans fra Zara
Jakke fra Otto'Dame
Taske fra Gucci
Jeg bliver klippet hos Dollface
Indlæg om at dumpe
Jakke fra Nümph
Læderjakke fra Munthe
Lys læderjakke fra Primeboots
Læderjakke fra Maria Black


Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER

Hej sweeties! Sikke en dejlig solskinsdag i dag, det er det i hvert fald i København. I går svingede mine kusiner forbi med en konfirmationsinvitation, og så kom jeg til at tænke på at den sæson er over os nu. Forår og sommer er sæson for mange fine og festlige arrangementer, såsom konfirmationer, barnedåb og bryllupper.. alt muligt! Det er dejligt, men altid lidt en struggle at klæde sig på til. Jeg har derfor fundet lidt blandede sager her i dag, både i den mere casual ende og i den finere. Hvis i ønsker mere specifikke outfit forslag osv., så let me know, så laver jeg et opfølgende indlæg.

Jeg er jo meget en kjole pige, og jeg er blevet fuldstændig forelsket i denne smukke grønne sag med print. Den er simpelthen så fin, feminin og opsigtsvækkende uden at være upassende eller distraherende. Den kunne jeg meget vel finde på at klikke hjem, tænk lige med mine nude Valentino stiletter! Nå, men udover det er jeg ellers faldet meget for kjoler med print, og har også fundet den her ret fine printede top jeg tænker man både kan style op og ned her til foråret.

Hvis man ikke er en kjole pige ligesom mig, eller bare ikke er i humør til dét, er en buksedragt eller et suit look altid lækkert. Selv gad jeg godt style en lyserød blazer med en fin top indenunder og et par fede bukser.

Jeg håber det kunne give en smule inspiration, og så ellers let me know, hvis i har andre idéer/ønsker! Kys for nu

Hi loves! Today we are having such a beautiful sunny day here in Copenhagen. Yesterday my two cousins dropped by with an invitation to a "Confirmation", which is a ceremony we have in DK, that reinforces the baptism and christian beliefs. It's quite a big thing here, and spring/summer in general has a lot of festive parties and church related events for many. It's great, but also kind of a struggle to dress for. Therefore I've come up with some options today, that I thought would be useful.

I'm very much a dress girl, and I've completely fallen for this green number with print. It's just so nice and eye catching, but not in an inappropriate or "too much" way. I could click this one home for sure, I mean imagine with my Valentino heels! In general I found a lot of cute printed things, also this nice top that I think you could style both up and down.

If you're not a dress girl, or just not in the mood to wear one, then I suggest a nice jumpsuit or regular suit. I would for sure style a nice pink blazer like this one with a cute top underneath, and then add a pair of nice slacks.

I hope this could give some inspiration for those spring festivities! Have a great day babes. xx

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller