Lifestyle
Hej sweeties! Jeg håber i har nydt weekenden. Jeg ser rigtig meget frem til næste uge, da det er på Fredag min SS17 kollektion endelig rammer butikkerne. Jeg kommer til at tage rundt i landet med kollektionen igen, og jeg glæder mig helt sindssygt …

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er der en ny video oppe fra Grækenland, som lovet. @JosefineHJ og jeg havde seriøst den hyggeligste tur. Det er også hendes skyld jeg har ondt i håret i dag, da vi var ude og fejre hendes fødselsdag igår. Jeg har seriøst været lige så meget ude den her uge, som jeg var hele sidste ÅR føler jeg haha. Håber i kan lide videoen, jeg vil finde mig til rette med nogle flere fried rice.. kys

Likes

Comments

RAILS TRØJE // SANDRA WILLER FOR MISSYA BIKINI // SAINT LAURENT TASKE

BIKINI SANDRA WILLER FOR MISSYA

KJOLE GAMMEL FRA ASOS

Hej sweeties! Hold nu op, hvor jeg det her været en hektisk og fantastisk uge. Jeg havde slet ikke fået vist jer nogle ordentlige billeder fra Kreta, Grækenland, så dem har jeg samlet til jer her. @JosefineHJ og jeg var afsted med NIVEA, som vi har et instagram samarbejde med. Det var en aldeles fantastisk tur, og vi havde også booket 2 dage til os selv, bare til at slappe af, nyde øen og få skudt nogle fede billeder. Jeg vil egentlig lade billederne tale for sig selv, og der kommer en vlog op imorgen, så dér skal i nok få hele turen.

I går var jeg til Danish Beauty Awards, noget jeg virkelig også skal fortælle mere om. Det var en magisk aften, og jeg fik overskredet nogle grænser (på den gode måde) ved at være prisuddeler sammen med Cecilie Prasz for Bloggers Choice kategorien. I kan se lidt af det på insta stories, men der kommer også en vlog. Hele eventet var virkelig fantastisk udført, og jeg var i rigtig godt selskab da jeg havde Cille (som jeg også var i Paris med) med. Vi tog derefter til efterfest som mine gode veninder Christina & Terese stod for, hvor der blev danset på bordene og drukket tequila. Det kunne jeg godt mærke i morges hehe, men nu skal jeg til at gøre mig klar, da jeg skal til Josefine's fødselsdag i aften. Jeg har seriøst været lige så meget ude denne uge, som jeg var hele sidste år føler jeg, haha! Det er hårdt for en sofa pige, men jeg glæder mig til at fejre min skønne Josefine. Så nu vil jeg ligge mine fried rice fra mig og få noget make-up i masken. Kys

Hi loves. Wow, this has been such a crazy and amazing week. I didn't get a chance to show you any of these photos from Crete, Greece, so I gathered them here. @JosefineHJ and I were on this trip with NIVEA, who we have an instagram collaboration with. It was a great trip, and we also booked 2 extra days for ourselves to relax and enjoy the Island life.
Yesterday I attended Danish Beauty Awards, and had such a magical evening. I definitely tested som boundaries, since I got to present an award with Cecilie Prasz for the Bloggers Choice category. You can see some of it on my IG stories. The entire evening was just so well done, and I enjoyed the company of some of my best girls. After that we went to an afterparty and danced on the tables, and took one to many shots. I felt it this morning haha, but now I have to get ready again because I'm going to Josefines birthday. It's tough for a sofa girl like me, but I can't wait to celebrate my girl. So now I'm gonna put my fried rice down and get some makeup on. Kisses

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF PANDORA.

Hej sweeties! I dag vil jeg vise jer min nye ring fra Pandora, som jeg er fuldstændig tosset med. Det er lige ved at ringen har mit navn skrevet på, så godt den passer til mig. Den er lavet i kvaliteten "PANDORA Rose" med små fine sten, og formet som en sløjfe. Det kan jeg jo slet ikke stå for. Jeg er klart til at have få, dekadente smykker på af gangen, og den her passer perfekt til min ellers sparsomme samling af bling. Ringen er så fin og feminin, og går rigtig godt til forårslooks. Det er desuden mit første smykke fra Pandora, men helt sikkert ikke det sidste.

@Frederikkeegel og jeg var for et par uger siden ude på Bispebjerg for at skyde de her fotos. Det var først da vi kom hjem, at vi opdagede vi havde været ved de forkerte træer haha. Sikke en fail, der var vi vist lidt overmodige. Jeg synes dog de blev meget gode alligevel, men kan ikke lade være med at grine lidt af det haha. Det må blive næste år!

Ringen koster 499,- og forhandles hos Pandora og online HER. Kys for nu

Hi loves. Today I want to show you my new ring from Pandora, which I am absolutely in love with. It practically has my name written all over it. It's made in rose gold, with pretty little stones and is shaped like a bow. I absolutely love it. I'm definitely the type of girl who wears few, small and decadent jewelry, and this piece is really just perfect for me. It's so girly and feminine, and goes with all my spring looks. It's also my first piece from Pandora, but most certainly not my last. @Frederikkeegel and I went to shoot by the cherry blossoms a few weeks ago. We didn't realize we were by the wrong trees, until we got home haha. What a fail, but I do think they turned out quite nice either way. We'll get the right ones next year haha.
The ring costs 499,- and is retailed at Pandora. Kisses

Likes

Comments

White Blazer Similar HERE // Pants Similar HERE // Body Sandra Willer For Missya SS17// Bag Zadig et Voltaire // Shoes Valentino

Hej sweeties! Jeg fik så mange spørgsmål på dette outfit at jeg tænkte det skulle have et lille blogpost. Den hvide blazer er mange år gammel fra Gina Tricot, men har fundet en lignende her. Bukser er ligeledes udsolgt fra nelly, men fandt et stort set ens par her. Looket er jo oplagt til studenter der ikke er til kjoler, og så bliver det jo færddig gjort med en bodystocking fra min kommende kollektion hehe. Det her er "Angelina" I Nude, og den kommer til at ligge til 349,-. Er totalt obsessed med den allerede, og nu er der kun en uge til launch. Jeg kommer med flere detaljer om præcise forhandlere + datoer for mine events her i weekenden.

Jeg landede igår fra Grækenland, og skulle mere eller mindre direkt til event med Lancôme. I aften er der Danish Beauty Awards, så det er bestemt en hektisk og social - men rigtig sjov uge for mig den her. Har kun lidt stress ligenu, min kjole var nemlig ikke kommet igår, men nu er den heldigvis i sikker havn hehe. Kys for nu, og rigtig god Fredag!

Hi loves! I got a lot of questions regarding this look, so I thought I'd do a quick blogpost. The white blazer is years old from Gina Tricot, but I found a similar one here. The pants are sold out on nelly, but I found a great alternative here. The look is perfect for student graduates, who don't feel like doing the white dress thing. And it's perfect with this Angelina bodystocking from my collection. I'm already obsessed with it, and today there is just one week til launch. I will be back with more details about exact retailers and the dates for my events this weekend.

I landed from Greece yesterday, and more or less had to go directly to an event with Lancôme. Today it's Danish Beauty Awards night, so this weekend is pretty hectic. A little stressed right now because I hadn't received my dress yesterday, but now I just got it! Kisses and happy Friday

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF SWISS CLINIC.

Hej sweeties! I dag vil jeg fortælle jer om et produkt, jeg virkelig har været begejstret for den seneste måneds tid. I har helt sikkert set trenden med Skin Rollers florerer. Jeg har længe været nysgerrig på deres funktion. Jeg ved at min veninde Ilirida, har opnået fantastiske resultater efter at have døjet med ar. Jeg har derfor testet dette Skin Renewal sæt fra Swiss Clinic, som består af en Skin Roller (med enten 0.2 eller 0.5 mm nåle) samt en Rejevunating Serum til efter behandlingen. Når man bruger en Skin Roller, går man i princippet ind og påfører en kontrolleret skade på huden, med de bitte små nåle, hvilket får huden til at regenerere sig selv.

Huden omdanner sig til ny, og det er også derfor, det virker godt mod ar for eksempel. Udover det har, det også en generel opstrammende og anti-aging effekt, og kan være med til at minimere porer. Jeg vil i det her indlæg gå step-by-step med jer igennem hvordan jeg bruger produktet, så i forhåbenligt kan blive klogere på det.

0.2 eller 0.5 mm.? Jeg har faktisk begge dele. Jeg har 0.2, da jeg gerne vil bruge den i mit ansigt, der hvor huden er mere sensitiv – for eksempel omkring øjnene, ved den helt tynde hud. 0.5 er grovere, og derfor også mere effektiv hvis man for eksempel har ar eller lignende. 0.5 kan desuden også bruges på kroppen, hvor 0.2 ikke har helt kraft nok til at gøre en forskel. 0.5 kan naturligvis stadigvæk bruges i ansigtet, det er dét, den er beregnet til – bare ikke på den helt tynde hud tæt ved øjnene.

Her bruger jeg 0.2. Det er rigtig vigtig at huden er helt ren, så rens grundigt inden. Derefter rulles nålene hen over huden i forskellige retninger; frem, tilbage og diagonalt i et par minutter. Jeg tror det varierer fra person til person, alt efter hvor følsom man er, men jeg mærker en svag prikken ved burg. Jeg bruger ekstra tid på problemområder; for eksempel har jeg nogle små knopper nederst ved kæben, og i panden har jeg små linjer.

Herefter påfører jeg Rejuvenating Serum, og lader alle de aktive ingredienser virke. Jeg får virkelig følelsen af at blive strammet godt op i huden, og synes hurtigt jeg kunne se resultater. Jeg var jo overbevist om jeg fandt min første rynke (eller ”mimiklinje” – kald det hvad i vil!) da jeg fyldte 20, og tror bestemt på at forebyggelse er vejen frem når det kommer til huden og anti aging. Det gør på ingen måde ondt at bruge Skin Rollerne, men jeg kan bare rigtig godt lide følelsen af at det prikker lidt, og jeg føler der sker noget med min hud.

Herefter tager jeg 0.5'eren og bruger på mine lår, og til tider overarme. Jeg kører den også i ansigtet nogle dage, hvis jeg føler der skal ske lidt mere. Jeg har haft mange talgknopper på overarmene da jeg var yngre, hvilket har efterladt nogle små ar (jep, jeg er en pille type!) og har også lidt på lårene stadig. Jeg må indrømme jeg havde givet lidt op på at finde noget der virkede (jeg har prøvet alle scrubs, handsker, piller..) men synes både at kunne mærke og se, at der sker noget, når jeg bruger Skin Rollerne. Så det vil jeg forsætte med i noget tid nu, og så er der forhåbenligt sket en betydelig forskel til sommer.

Herefter tager jeg Swiss Sanitizing Spray og spritter Skin Rollerne af med. Det er super vigtigt at huske, fordi rullerne kommer i nærkontakt med huden.

Sådan bruger jeg mine Skin Rollers. Jeg vil klart anbefale jer at tjekke Skin Renewal sættet ud, der inkluderer en Skin Roller og Rejuvenating Serum for 820,-, hvilket er en rigtig god pris, sammenlignet med hvad sådan en behandling koster på en klinik. I kan købe sættet hos Swiss Clinic HER. Udover det kan i få 15% rabat ved check ud, hvis i bruger koden Sandra15. Disse produkter går tilsammen ind og gør så kroppen producere ny, frisk hud og kollagen så man får mere glød, smidighed og elasticitet i huden. Jeg håber dette kunne besvare jeres spørgsmål, jeg ved i har været nysgerrige på Skin Rollerne, som jeg har vist lidt frem på snapchat og youtube. Ellers spørger i bare løs! Kys for nu

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF URBAN GYM.

Hej sweeties. Vi nyder det her i Grækenland, jeg glæder mig til at fortælle jer mere løbende. Men i dag vil jeg lige vise jer den her video, som @Frederikkeegel og jeg skød i sidste uge. Flere af jer har spurgt efter en træningsvideo, og hvad i ønsker skal i få. Jeg har derfor teamet up med Urban Gym, og filmet den i deres SINDSSYGT FEDE omgivelser.

For mig er træning en essentiel del af mit velvære. Jeg prøver at gøre det så ofte som muligt, og den perfekte balance for mig er 3 gange om ugen. Jeg kan godt lide at træne på nogle lidt off tidspunkter, og derfor skal jeg helt sikkert benytte mig mere af Urban Gym, som har døgnåbent.

Få en gratis prøvetræning
Urban Gym koster kun 99,- om måneden, og jeg synes virkelig det er et cool koncept. I kan se meget mere i videoen, og hvis i efterfølgende er interesserede, så kan man få en gratis prøvetræning via DETTE LINK. Når i oprettes, får i tilsendt et link til en kode, som kan benyttes til en gratis prøvetræning i Urban Gym i de næste 24 timer, så gør det inden i ved i vil teste det. Husk også at tjekke hvor det nærmeste center er. Jeg tænkte det var meget fedt, nu hvor kæden er så ny og anerledes, at man lige kan teste det inden man beslutter sig for at melde sig til. Så tag en veninde under armen, og kom i sving ;-)

Videoen indeholder desuden en konkurrence, hvor i kan vinde 3 måneders gratis træning, så bliv hængende for det.
Jeg håber i kan lide videoen, kan få lidt inspiration til træningen, og at den besvarer nogle af de træningsrelaterede spørgsmål der måtte være. Ellers fyr løs. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag er det altså blevet tid til at løfte sløret for endnu en style fra SS17 Sandra Willer for Missya. Se de andre HER og HER. Sidst viste jeg en undertøjs style, så nu skulle det være badetøj. Den her bikini vidste jeg bare, at jeg ville lave. Jeg elsker trekants bikinier, og ville også lave den perfekte trusse. Den er lille, men ikke for lille. Og så har den "ruffles" hvilket gør den rigtig klædelig. Den her bikini er perfekt at sole i fordi den er lille hehe, og så er den til dem der gerne vil lidt frem med numsen ;-)

FARVEN. Ville jeg jo egentlig gerne kalde "gucci taske grøn" hehe, men det må man vist ikke på grund af trademark. Men det er min taske, jeg har fået inspirationen til denne farve fra. Den er bare så pæn mod brun hud, og så synes jeg også den var lidt anerledes at komme på badetøj. Detaljerne er rose gold, hvilket giver en fin kombination. Jeg er selv super tilfreds med den, og sætter også lige et par iPhone billeder ind her fra Grækenland. Kys for nu

Hi loves! Today it is time to show you another style from SS17 Sandra Willer for Missya. Last time I showed you some lingerie, so this time I thought it should be swimwear. I just knew I had to make this bikini. I love triangle bikinis, and I also wanted to create the perfect ruffled panty. It's small, but not too small and it has ruffles as well, which makes it very flattering. This bikini is perfect for tanning, and for those who want to show of their assets.

THE COLOR. I originally wanted to call this gucci green haha, because of my bag. But I don't think you can do that because of trademarks and stuff. But it is my bag that gave me the inspiration for this color. It looks great on tanned skin, and I thought it was a different take on swimwear. The details are all rosegold, which is a great combo. I am very happy with this style. Below you can find a few shots here from greece. Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties. I dag vil jeg tale om et emne, jeg har gået og grublet lidt over i et par uger. Jeg har haft lidt svært ved at gribe det an, fordi hvis der er noget jeg ikke selv magter, er det mennesker der er for selvhøjtidelige og tror alle kopierer dem, uden at de faktisk gør det.

Nu tager jeg udgangspunkt i blogging, men jeg tror sådan set det her er gældende helt generelt. Det er ingen hemmelighed at her i blogland, er der mange gengangere i alt hvad vi gør. Vi har tit de samme jakker, tasker, og falder for de samme items. Vi laver alle outfitposts, spørgerunder og andre klassiske blog set-ups. Det er måske nemt at tro at vejen til success er bare at købe en masse it-tasker og "gøre hvad de andre gør". Nu er det ikke fordi jeg har noget imod folk gør det samme som mig, tværtimod er det et kompliment i min optik. Jeg deler jo mine meninger og erfaringer herinde, netop for at andre kan drage nytte af dem. Og jeg hopper da også selv med på trends! Jeg tror bare at for virkelig at slå igennem, er man nødt til at vise sig selv, og vise noget nyt. Jeg tror bare ikke, det er vejen frem. Det er i hvert fald nødt til at blive suppleret af noget andet, originalt indhold.

Jeg er selv i en periode hvor jeg prøver rigtig meget at være lidt nytænkende både på bloggen, youtube og mine andre kanaler. Og jeg vil bare råde alle, der har en aspirerende blogger i maven til også at være det. Og også hvis i ikke har! Lyt til stemmen i jer selv. Og sæt noget tid af til at finde den, fordi nogle gange kan den godt være overdøvet af støj og alle de indtryk vi får ind igennem instagram og omverdenen. Jeg tror bare på, og nu må i jo correct me if I'm wrong, men at i kan mærke mig igennem det jeg skriver/filmer. Og det kan i jo kun, fordi jeg også mener de ting. Fordi de ting er sande for mig. Men det er de ikke nødvendigvis for andre. Og det er derfor der ikke er nogen opskrift til hvordan man skal gå frem i her i livet, fordi alle har deres egne veje og forudsætninger. Vi har alle en masse kreativt potentiale, der hurtigt forsvinder hvis vi bare "gør hvad alle de andre gør". Så hvis jeg må komme med ét råd, så er det bare keep it real! Brug noget tid på at komme ind til kernen og tænke ud af boksen. Fordi jeg ved hvor meget i kan. Vi er alle forskellige og dét skal vi favne, alt i mens vi lader os inspirere af hinanden.

Jeg finder selv rigtig meget inspiration hos andre, men jeg tager den altid tilbage til mit udgangspunkt og tilpasser den til mig. Og krediterer hvor jeg kan og bør. Men jeg har været I perioder, hvor jeg har glemt mig selv. Bare er kørt med på bølgen og ikke været i ordentlig kontakt med mig. Og det afspejler sig altså med det samme. Så don’t go there! Hvor kliché det end måtte lyde, vær tro mod jer selv.

Nå, det var mine tanker for i dag, og en lille reminder. Nu er det tid til at udforske Grækenland, jeg lover jeg updater jer snart. Indtil da kan i følge med på IG & snap. Kys mys

Hi loves. Today I want to discuss a topic, that I have been thinking about for a while now. I've had kind of a hard time tackling it, since I really don't agree with the type of people, who think everyone is copying them and just take themselves too seriously.

None the less, I have come to some conclusions. I will be speaking about this from the blogging point of view, but I will say that the same "rules" apply generally speaking. It is no secret, that in the blogging community, we do a lot of the same stuff. We buy the same expensive bags, we get the same coats and we all do outfit pictures, Q&A's etc. I think it's easy to believe that to become succesfull, the easiest way is just well, to do what everyone else is doing. But it's not. And I'm not saying this because I don't want people to copy me, on the contrary I take it as a compliment, and my goal is to inspire and share my thoughts and experiences on here, so yeah. And it's not like I don't follow trends or do these things myself. What I'm trying to say however, is that if you really want to be heard and seen, you gotta stay original. You have to take the time and find that voice inside of you, that makes you speciel, and tap into your creativity. THAT is where the magic happens. I'm in a phase right now where I'm really taking time to think, find new angles and evolve myself as a blogger. And whatever you're doing, I suggest you do the same. We all have something special, that needs to be nurtured. It's easy to forget your true voice, when you are constantly bombarded with impressions through instagram. But try not to run with it.

I've done it sometimes, and the effect is instant. My content is never as good. I love finding inspiration in other people, but I always take it back and make it fit. So don't go there. How cliché it might sound, but what you gotta do is stay true to yourself. Just a quick reminder from me! Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties. Okay, så er jeg altså kommet til Grækenland, og her er gudeskønt. Tjek min IG Story & snap for mere, jeg når nemlig ikke lige at få redigeret billeder til i dag hehe. Skal nemlig mødes med de andre til middag om lidt, men ville lige hurtigt dele den her video jeg har uploadet i dag. Det er en haul med en masse lækre ting! Der er links til det hele i beskrivelsesboksen på youtube. Udover det viser jeg også lige lidt af lingeriet fra SS17 frem i starten af videoen, så håber i kan lide den. Kys fra mig


Likes

Comments

Contains affiliate links

Indlæg sponsoreret af nelly.com

Hej sweeties! Lige nu sidder @JosefineHJ og jeg i Københavns lufthavn, og venter på at gå ombord. Vi flyver til Grækenland med Nivea, og jeg glæder mig super meget. I går var jeg til konfirmation hos min søde kusine Ida Sofie, hvor jeg havde Frederik under armen som i kan se hehe. Jeg havde min fine nye kjole på fra nelly.com. Så snart jeg så den online, vidste jeg bare den skulle hjem og bo hos mig. Jeg viser den også frem i en haul senere på min youtube video, så stay tuned. Nu skal vi til at boarde, jubiii! Kys for nu

GET THE LOOK:

Kjole: HeR HER HER


Hi loves! Right now @JosefineHJ and I are sat in the airport, waiting to board our plane to greece. We are flying to Greece with nivea, and I'm so excited. Yesterday I wore this pretty dress from nelly.com. As soon as I saw it online, I just knew I had to have it. I'll show it in my haul on youtube later too, so stay tuned. Now we're boarding! Yay xx

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller