Hej sweeties. Nå, jeg er stadig meget op og ned men har besluttet mig med at forsætte med dette indlæg jeg gik i gang med at skrive i weekenden. Indlægget er en opsummering af min fantastiske tur til Milano med Sidsel. Sidsel er en dejlig veninde, …

Likes

Comments

Sidste uge var en mærkelige uge, fyldt med dårlige nyheder. På verdensplan og på det private.

Vi har mistet 2 familiemedlemmer denne weekend, og mit hjerte er knust. For mig kan det godt tage lidt tid at process information. Jeg forstår det oppe i hovedet, men ikke helt i maven med det samme. Fordi det bare ikke KUNNE passe.

Min far ringede til mig lørdag aften, og jeg tænkte bare "Fuck, jeg ved det her ikke handler om mit momsregnskab..." da han ringende, fordi jeg vidste de havde gæster. Vi har på aller tragiske vis mistet to familiemedlemmer alt alt for tidligt, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.

Jeg ved ikke engang om jeg skal skrive det her indlæg? Det virker så tomt på en eller anden måde at bruge de sociale medier, men så igen.

Og det virker endnu mere random at udgive et indlæg om tøj og makeup. Jeg tog igår, til at være alene med mig selv og mine tanker. Jeg har en tendens til at løbe fra dem, når jeg ikke kan overskue dem, og adsprede mig selv med andres IG stories eller en sitcom. Men det er okay at mærke sorg, frygt og vrede. Det er svært at tro på en mening med noget, når så meningsløse ting kan forekomme. Jeg går meget ind i mig selv, og får slået en utrolig tvivl i mit ellers optimistiske livssyn. Jeg bliver bange over hvordan livet kan være så flygtigt. Men prøver også at finde en måde at acceptere det på.
Lige pludselig virker de åndsvage problemer og ting jeg har gået med så sekundære, at jeg bliver helt vred på mig selv, over jeg bruger mit dyrebare liv på det. Og det er frygteligt der skal tragedie til at minde én om det sommetider.

Hele situationen er simpelthen så gyselig, og historien er sådan set ikke min at fortælle. Jeg vil bare sige jeg er berørt og sender uendelig kærlighed til hele min familie, og alle dem de har forladt. De vil blive savnet. Jeg vil holde min familie og dem jeg elsker ekstra tæt, og lade hverdagen gå videre som den gør for os alle uanfægtet, det ved jeg de ville ønske. Men jeg vil være lidt tungere om hjertet. Der vil altid mangle to fantastiske sjæle fremadrettet når familien samles. Himlen har fået 2 nye engle alt, alt for tidligt.

Æret være deres minde.

<3

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er jeg hjemme igen efter 4 skønne dag i det Italienske. Onsdag var Sidsel og jeg i byen i Milano. Jeg havde det faktisk super nederen inden, fordi jeg havde fået taget nogen allergi piller uden at kigge på bivirkningerne (købte dem i Italien så forstod NADA), og de sløvede mig helt vildt. Jeg fik mig dog en lur og en flaske vin, og så gik det meget godt alligevel hehe!

Hi loves! I'm back home after 4 great days in Italy. Wednesday Sidsel and I went out in Milan. I actually was feeling really sick, because I accidentally took some allergy pills that made me super sleepy (bought them in Milano, so didn't understand a word on the package). I took a nap and had a bottle of wine however, and then it went just fine hehe.

Vi startede aftenen på Terezza Treinnale, som er en bygning hvori der både var museum, restaurant og bag ved lå klubben, vi skulle mødes med Sidsel's venner på; Old Fashioned. Der var simpelthen sådan en skøn udsigt og vibe deroppe. Selve maden var god, men lige fancy nok til min smag. Jeg elsker lækker mad, men når det bliver for fint sidder jeg ofte og tænker på, at jeg hellere ville spise et pizzaslice.. MEN jeg vil klart anbefale at tage derop og få en drink eller aperetivo, det var det hele værd!

Jeg havde min sorte kjole fra nelly på. Den kostede en slik, og jeg synes bare den var så elegant og klassisk, samtidig med den har et sexet snit foran.

We started our evening at Terezza Terinnale, which is a building that houses both a museum, restaurant and in the bag there is a nightclub; Old Fashioned, where we were to meet Sidsel's friends later. It had the most amazing vibe and view. The food was nice, but a little too fancy for my taste. I love good food, but when it becomes to fancy and experimental I usually would just prefer a pizzaslice. BUT I do highly recommend going there for a drink or aperetivo. I wore my new dress from nelly, it was super budget friendly and I just loved the classic yet sexy cut.

Efter aftensmaden tog vi på Old Fashioned et par timer, hvor vi dansede indtil musikken begyndte at skifte fra R'n'B til mere pop/techno. Det er jeg altså ikke så nede med hehe. Derefter tog vi på Just Cavalli klubben, som var super sjovt. Det var helt sikkert jetsettere, liiidt for gamle mænd (sorry haha!) og fashion typer der kom der. Vi havde det rigtig sjovt sammen, dansede og observerede alle typerne der var der. De er altså lidt sjove de italieneske fyre, de giver ikke op selvom man siger pænt nej tak! Det var i hvert fald en aften hvor jeg hev Sidsel I armen rigtig mange gange og råbte ”THIS IS MY FAVORITE SONG WE HAVE TO GO!”, fordi de bare blev ved! Tror heller ikke Sidsel's lyse lokker hjalp haha. Men det er nu meget sjovt, jeg tror bare det er så anerledes en kultur end herhjemme, og jeg er jo af gode grunde ikke interesseret i andre end Frederik!

Sidsel havde lånt min anden røde Nelly kjole, jeg har linket til begge to nedenunder. Nelly kører også en kampagne lige nu hvor de har 20% på stort set alle deres brands (der er nogle af de dyrere, Malene Birger osv. der ikke er med), men begge kjolerne + skoene er! Koden der giver 20% er SUMMER20 og i kan shoppe nelly HER og finder direkte links nedenfor. Jeg håber i vil nyde denne fredag, uanset om i holder fri eller ej! Kys for nu

After dinner we went to Old Fashioned for a couple of hours, where we danced until the music turned from R'n'B into more pop/techno. Not my thing hehe! Then we went to the Just Cavalli club, which was quite fun. It was definitely a fun crowd with jetsetters men that were maybe a little too old (sorry haha) and fashion-y types. we had fun, danced and observed people. I have to say the Italian men have no filter, and are very persistent hehe! There was a lot of me pulling Sidsel's arm and saying "THIS IS MY FAVOIRTE SONG!" to get us out of conversations, because they didn't really take a hint - or a direct NO for that matter haha! I think Sidsel's blonde hair probably added to this. But I mean, it is fun, it's just so different from DK, and for obvious reasons I'm not interested in anyone else but Frederik!

Sidsel had borrowed my red Nelly dress, and I put a link to both below. Nelly have a campaign right now with 20% on almost everything (some of the more expensive ones are excluded), but both these dresses and my shoes are in! The code is SUNNY and gives you a 20% discount this weekend. xx

Likes

Comments

Hej sweeties! Der har været totalt stille på bloggen et par dage, og for første gang er det faktisk med vilje hehe. I mandags tog jeg ned for at besøge min veninde Sidsel, som studerer fashion design i Milano. Jeg bor hos hende, i hendes skønne lejlighed 10 minutter fra Duomoen. Jeg har glædet mig rigtig meget til denne rejse, både fordi Sidsel og jeg altid har det super nice sammen, men også fordi det er en rigtig ferie faktisk. Jeg er jo så heldig at jeg rejser rigtig tit, men oftest er jeg afsted med et brand, har en aftale med et hotel, flyselskab eller lignende. Det er super nice, selvfølgelig jeg ELSKER det, men det er nu også rart bare at chille og ikke skulle performe/være på. Så jeg har lige taget et par dage, hvor mailen er slået på autoreply. Der er blevet drukket aperol spritz, vi har solet os i parken og dalret rundt i Milanos gader. Vi tager hjem iaften (Sidsel skal besøge sin familie så vi følges), og så kommer jeg med en ordentlig update, når jeg får gennemgået alle mine fotos! Kys for nu og nyd helligdagen <3

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF THE PERFECT V.

Hej sweeties! Jeg er stadig i fuld gang med at teste The Perfect V (læs mit tidligere indlæg HER). Jeg glæder mig rigtig meget til at det færdige produkt kommer ud, og har indtilvidere været virkelig glad for de prøver jeg har. Især efter jeg har skudt badetøjs & lingeri billeder til min kollektion, forstår jeg at sætte pris på hvor lækkert det er, når det hele bare spiller omkring bikinilinjen. Det er så vildt at vi endelig får en beauty serie til dernede.

Det gør virkelig noget for ens selvtillid, og så er det også bare et alt for ofte overset område! Vi plejer alle mulige andre områder af vores krop, så hvorfor ikke også her? Lige nu nyder jeg også godt af produkterne i Milano, hvor det er varme og små bikini'er. The Perfect V lanceres i starten af Juni, og jeg lover at fortælle jer mere! Indtil da så kan i lige vænne jer til tanken om at vi altså også skal have beauty produkter dernede. Det er vigtigt at passe på os selv girls! Kys for nu

Hi sweeties! I'm still in full swing testing The Perfect V products (read my previous post HERE). I'm very excited for the final product to hit the stores, and for now I've been so happy with the prototypes I have my hands on. After shooting my lingeri collection, I've really learned to appreciate a groomed and beautified bikini area.

It really does something for your confidence, and it's a way too overlooked area! We take so much care of all other areas on our body, so why not also the V. Right now I'm really enjoying the products in Milan too, since we're headed to a rooftop pool today, and it's so important to look and feel good.

The perfect V will launch in the beginning of July, and I promise I'll tell you more. Until then, get used to the thought of taking better care of your V girls. Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties! Okay, der kommer lige en ekstra video den her uge hehe. Jeg filmede nemlig 2 i går (den anden kommer på onsdag), så jeg havde lidt at ligge op inden jeg tager til Milano. I den her video viser jeg mine budgetvenlige tasker frem, samt kommer med en masse forslag til tasker under 1000,- og 500,-. Mange af dem har jeg fundet hos min favorit nelly.com.
Jeg håber i kan få noget taske inspiration ud af det! Kys for nu

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY.COM

Likes

Comments

1. HER 2. HER 3. HER
4. HER 5. HER 6. HER
7. HER 8. HER 9. HER
10. HER 11. HER 12. HER

Hej sweeties! I dag på denne solskinssøndag, tænkte jeg det var meget passende med et indlæg om solbriller. Jeg elsker selv solbriller, men er faktisk mest til at have få par, som jeg får meget ud af. Sidste år købte jeg mine Diorama i pink I New York. Det var mine første dyre solbriller, men jeg har simpelthen været så glad for dem.

I den budgetvenlige kategori synes jeg at mærket "Quay" gør det super godt. For mig skal solbriller være 3 ting; feminine, funktionelle og FABULOUS haha, og det er Quay i hvert fald. Personligt falder jeg sjælendt for de sorte solbriller, men er mere til spejl, lyse toner og lidt glam. Jeg håber ovenstående forslag kan give lidt inspiration inden for forskellige flotte solbriller. Kys for nu, og NYD SOLEN!

Hi loves. On this sunny Sunday, I thought I would share some sunglasses with you guys. I love sunglasses, but I usually have few but carefully selected. Last year I bought my Diorama sunnies in New York. They were my first designer sunnies, but I've simply loved them.

In the more budget friendly category I absolutely adore the brand "Quay". To me sunglasses should be 3 thing; feminine, functional and FABULOUS haha, and Quay most certainly is. I my self usually steer away from black sunnies, and am more into light tones, mirror effects and a little bit of glam. I hope the collage above can inspire you to find some cute summer sunnies. Kisses and ENJOY the sun and weekend!

Likes

Comments

Hej sweeties! I denne uge ramte jeg intet mindre end 20.000 fantastiske abonnenter på min youtube kanal. Siden omkring jul har jeg virkelig prøvet at gøre en indsats på youtube, så det er fantastisk at det giver pote. Tak fordi i følger med. I videoen finder i også en givaway, og det er på youtube - IKKE her i skal kommentere for at deltage. I finder alt info i beskrivelsesboksen der også. Kys for nu

Likes

Comments

Indlæg lavet i samarbejde med Zalando.

Hej sweeties! I dag ville jeg vise 2 outfits fra denne uge, som begge er sammensat af items jeg har fundet hos Zalando. Jeg shopper ofte hos dem, og det er egentlig alt mellem himmel og jord jeg falder for derinde. De har et rigtig bredt sortiment, et godt udvalg af high street, men er altså også virkelig godt med, når det kommer til mere eksklusive designere; herunder danske og scandinaviske.

OUTFIT ONE: BLUE STRIPES

Jeg faldt hovedkuls for denne stribede sag fra Malene Birger. Jeg er virkelig into striber for tiden hehe, og den her top kan bindes på mange måder. Den har slidser i siderne, så det er en top (jeg har nude shorts indenunder). Den var virkelig lækker og rar at have på. Jeg kombinerede den med en taske også fra by Malene Birger. Jeg har allerede 2 andre i dette print; shopperen og "moshie". Jeg er simpelthen så glad for dem begge, og tænkte derfor det var på tide at tilføje en mindre taske til kollektionen! Den her model er virkelig rummelig og smart at have med på farten, jeg er i hvert fald allerede tosset med den.

OUTFIT 2: GREEN & PINK

Jakken fra designers remix har jeg faktisk haft et par uger nu, og den har jo bare mit navn skrevet på sig! En lyserød, luftig trenchcoat. Jeg elsker lette jakker som den her, som stadig tilfører lidt varme også nede om benene. Den ser sommerlig ud, men gør stadig man kan holde varmen om aftenen. Sættet er fra costummade, et andet cool scandi brand. Jeg har set den her grønne farve rundt omkring, blandt andet hos Ganni, og synes den er vildt flot. Det her sæt er virkelig sødt sat samme som en kjole, men jeg tænker også klart at bruge det hver for sig.

Jeg håber i kunne lide de her to outfits, jeg har i hvert fald glædet mig til at iføre dem, nu hvor sommeren endelig kom! Denne weekend står i familiens & afslapningens tegn. Kys for nu

Likes

Comments

Indeholder affiliate links.

Sneakers HER

Hej sweeties! Noget meget sjælendt er sket; jeg har fundet et par sneakers, jeg godt kunne se mig selv i. Jeg må nok erkende jeg ikke er nogen sneakerpige generelt. Jeg har forsøgt mig flere gange, og langt det meste af tiden føler jeg mig bare lidt ved siden af, på trods af hvor nice jeg synes det ser ud på andre.

Jeg kan som maksimum hoppe i et par hvide superga'er eller lignende, men nu har jeg altså fundet et par, som jeg synes passede lige til mig. Det er nu rart med et par sneakers, og de her er altså virkelig pæne og lyserøde. Jeg kan godt lide at de er lidt flade og små i det. Tit er mit problem at jeg føler mig klodset i sneakers, og det tror jeg ikke jeg kommer til i de her. Jeg har taget dem i en str. 38, og de passer fint, så nu glæder jeg mig til at have dem på snart og blive lidt en sneakerpige.

De koster 800,- hos Zalando og fås også i grå. Nu vil jeg ønske jer en rigtig skøn solskinsfredag! Kys

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller