Contains affiliate links
Hej sweeties! Nu er sommerferien altså over os, og jeg tager også selv af sted på lørdag. Jeg har faktisk en rimelig fantastisk sommer i vente, så jeg tænkte jeg lige ville dele min upcoming destinationer med jer. Hi loves! Now summer is really upo…

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF LANCÔME.

Hej sweeties! I dag ville jeg lige vise nogle billeder, der illustrerer hvordan jeg har brugt Moniseur Big produkterne fra Lancôme. De er lynhurtigt blevet favoritter her hos mig, fordi de er lette at bruge og holder hele dagen.

Bryn er SÅ vigtige for mig. Jeg har jo komplekser over mine "for korte" bryn hehe, så jeg tegner dem altid ud, samt fremhæver formen. Til dette er Monsieur Big Brow perfekt, fordi den laver en naturlig streg. Jeg har farven 02, som er et perfekt match.

Derefter tegner jeg mit cat-eye med Monsieur Big Marker, som er en flydende eyeliner der kan lidt af hvert. Formen på spidsen gør det muligt for én, at lave både en tyk, dramatisk streg, men også en tynd, fin en alt efter hvad man er til.. Jeg laver som regel en der er lidt midt i mellem, da jeg godt kan lide at play it up.

Så er det tid til Monsieur Big Brow highlighteren. Den påfører jeg i den våde kant ved øjet, for at åbne øjet, samt lige under brynene, i øjenkrogen og for ekstra definition omkring læberne, ligger jeg den også forsigtigt på amorburen og blender derefter godt.

Og sidst men ikke minds,t tager jeg fat i min elskede Monsieur Big Mascara. På dette billede har jeg to lag på, så den er virkelig let at bygge op, hvilket er vigtigt for mig.

Nedenfor kan i se den fulde Youtube tutorial. Hvis i har nogle spørgsmål om produkterne skal i være så velkomne til at efterlade dem i kommentarsporet! OG hvis i kunne tænke jer at vinde produkterne, så synes jeg i skal hoppe ind på min instagram @sandrawiller ... ;-) Kys for nu!

Likes

Comments

Contains affiliate links

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY.

Hej sweeties! I dag har jeg fundet nogle fine favoritter fra Nelly's udsalg. Der er lidt blandede prisklasser, da jeg både har fundet noget for Love & Lemons og ting fra Nelly's eget brand, som jo er meget prisvenligt. Jeg har været tiltrukket af prints, farver og feminine snit. Hvis i falder for noget fra nogle af Nelly's brands (alle der hedder noget med NLY) så kan i desuden bruge koden NLY20 til at få 20% EKSTRA rabat på disse items. Det gælder blandt andet ​dette super smukke sæt med palmeprint.

I dag er jeg på kontoret, og man kan godt mærke sommerferien nærmer sig hehe.. Prøver at holde koncentrationen! Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er endnu en video online, og i denne der fremviser jeg nogle forskellige kjoler, som jeg synes er oplagte til sommerens begivenheder. Jeg tænkte det var sjovt lige at få lidt på video form. Hvis i ønsker mere inspiration, kan i tjekke dette post ud. Rigtig god Søndag! Kys

Likes

Comments

Hej sweeties! Igår kom jeg hjem fra Stockholm, hvor @FrejaWewer @MariaKragmann @Frederikkeegel og jeg var afsted med nelly. Vi havde en lidt for sjov tur, så jeg skulle flyve med tømmermænd hehe. Det er altså lidt hårdt! Vi blev sejlernes ud til en ø lidt ude for Stockholm, og kørt til et smukt slot hvor der var SÅ fint pyntet op. Jeg havde denne kjole på, som er virkelig oplagt til sommerfester og for eksempel bryllup.

Lige nu sidder jeg og blogger fra telefonen hos frisøren. I undrer jer måske over min snap, hvor jeg har en masse vat i håret, men det er altså sådan man laver smukke, naturligt lyse striber hos DollFace, mit yndligssted til alt beauty. Senere skal jeg ind på kontoret og derefter ud og hjælpe Frederik og hans bror, som holder havefest i aften. Lidt uheldigt det er overskyet og regnfuldt, men vi krydser fingre og ellers går det hele nok. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! Så er endnu en video online, og denne er lavet i samarbejde med Lancôme i forbindelse med lanceringen af Monsieur Big serien. Jeg skrev lidt om den i dette indlæg, hvor jeg viser hvilke mirakler denne mascara kan udrette. I ovenstående tutorial uddyber jeg, samt viser hvordan resten af produkterne bruges på forskellig vis til at opnå et lækkert cat-eye look. Jeg håber i kan lide video'en, og hvis i har nogle spørgsmål må i endelig bare fyre løs. Kys for nu

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF MESSAGE.

Hej sweeties! Her er et outfit fra sidste uge. Jeg har kombineret den hvide jakke i har set mange gange efterhånden, med denne nye kjole fra Project Unknown bestilt hos Message. Tasken er fra Nunoo bags, som også forhandles hos dem. Jeg har flashet den på stories og youtube, den er simpelthen så skøn, rummelig og praktisk. Jeg har selvfølgelig valgt denne lyserøde nuance, der kombineret med det casual/cool design giver et fedt modspil.

Hele outfittet er fundet hos message.dk, som har et ligeså lækkert udvalg som Message's butikker. I dag drager jeg mod Stockholm så følg med på stories/snappen, og ellers så laver jeg også en lille vlog til weekenden. Kys for nu

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY.COM

Hej sweeties! Damn, hvor er det varmt i dag. Jeg sidder lige nu og koger inde på kontoret, og gør de sidste par ting færdige. Jeg smutter nemlig til Stockholm imorgen og onsdag, så har lige brug for overblik.

Jeg har lige været ude og se Frederiks lillebror blive student, det var så hyggeligt. Sikke en dejlig dag at blive færdig på. Senere skal jeg til min barndomsveninde og sister from another mister, Isabel's studenterreception, så det er en dag i studenternes tegn! Jeg har denne fine kjole på fra nelly, med åben ryg. Er den ikke smuk? Jeg elsker detaljerne på ryggen, og materialet er dejlig let og luftigt, så det er noget af det rareste at have på, når det er så varmt. I kan købe den lige HER til 329,-. Kys for nu, og hjertelig tillykke til alle jer med huerne! Til jer der først bliver student senere, så hold ud - jeg var den allersidste i min klasse selv haha..

Likes

Comments

Skrevet fredag d 16 juni 2017.

Hej sweeties. I dag vil jeg tale med jer, om noget ret personligt. Jeg kommer altid til at tænke på det, når denne tid på året kommer. Der er mange der har requested alverdens studenterindlæg, og jeg har også prøvet at efterkomme dem. Men jeg har svært ved at fortælle om min egen tid, fordi det faktisk var en af de værste perioder i mit liv.

I sommeren 2014 skete der noget i mit liv, der har præget mig sidenhen. Jeg fik det ikke bearbejdet, skubbede det til side. Jeg flyttede hjemmefra, blev kærester med Frederik og kørte både skolen og bloggen. De ting spillede. Men det gjorde det ikke indeni. Jeg tabte mig en del i slut 2014- start 2015, hvilket er unormalt for mig. Jeg er naturligt slank og har et højt stofskifte, men kan hurtigt blive undervægtig hvis jeg ikke spiser til. Jeg havde ingen appetit og levede mest af kaffe og hvidvin (som jeg i øvrigt ikke drikker den dag i dag, da jeg får totalt koffeintrip). Jeg havde ikke lyst til mad, jeg havde ikke lyst til livet basically. Rigtig teenagesur og fik ikke bearbejdet en skid af det jeg burde. Det hele kulminerede en forårsdag, ikke så lang tid inden eksamenerne i 3.G, hvor jeg midt på kongens nytorv fik et mindre meltdown og @Frederikkeegel fik fragtet mig hjem, ringet til mine forældre og sat mig op til en psykolog. Jeg missede rigtig mange af de sidste skoledage, men kom igennem eksamenerne nogenlunde. Sidenhen har jeg bearbejdet en god cocktail af det traume jeg fik i sommeren 14, et hint af OCD blandet med angstanfald, som jeg begyndte at få denne sommer.

Og det gik udover min studentertid. Jeg blev rigtig bange for at gå ud, feste og drikke fordi der begyndte mine dæmoner altid at komme frem. Jeg stolede ikke på mig selv, og følte heller ikke jeg kendte mig selv. Jeg var en party girl i 2013, vant til at drikke meget og altid i højt humør. Men pludselig skete der et skift, og jeg blev sur og ked af det når jeg drak. Alt kom op til overfalden. Dagen efter havde jeg altid dårlig samvittighed fordi jeg havde skabt mig og været til besvær. Så derfor stoppede jeg rimelig hurtigt da jeg blev opmærksom på, at jeg ikke længere var den samme. Og havde af gode grunde ikke særlig meget lyst til at feste. Jeg blev indendøres, cuttede kontakt til rigtig mange mennesker og var meget isoleret denne sommer.

Jeg har det rigtig godt nu, og har lært utrolig meget om mig selv. Men jeg bliver altid lidt trist, fordi jeg føler jeg er blevet snydt for en bekymringsfri tid. Alle siger altid "ih det er den bedste tid, er det ikke rigtigt?" om studentertiden, og for mig vil den bare altid være tainted. Og jeg blev aldrig den samme som jeg var før. Det var som om jeg fandt et mørke, jeg i den grad har fundet tilbage fra, men som stadig har ændret mig.

Jeg skal ud i aften. Det har jeg det fint med nu, og jeg bliver ikke længere sur og ked af det. Jeg glæder mig! Jeg er kommet rigtig godt igennem de her ting, og selvom jeg stadig bliver trist, så bliver jeg ikke længere vred eller oprørt. Det er lidt som at se tilbage på en lillesøster, man bare ville ønske, man havde kunne hjælpe lidt før.

Jeg havde egentlig bare lyst til at fortælle den her historie, fordi noget af det værste, er de der tidspunkter i livet hvor man "BURDE" være virkelig glad, og man så af den ene eller den anden årsag bare ikke lige er det. Det er okay. Det er menneskeligt. Og jeg ved jeg får masser af andre fantastiske perioder og oplevelser, der nok skal gøre op for, hvad jeg gik glip af den gang. Men jeg HÅBER selvfølgelig at i alle sammen får den mest fantastiske studentertid, og nyder hvert sekund - og drikker en ekstra .. nu skal jeg til at skrive øl, men det kan jeg ikke lide, men en ekstra hvad-i-nu-drikker for mig! RIGTIG hjertelig tillykke til alle jer ❤️

Likes

Comments

THE ROYALS er en drama serie jeg slugte helt og aldeles råt. Tænk Gossip Girl møder Reign. Det var lige præcis det fix jeg manglede, en let men intrigant serie. Serien handler om det britiske kongehus i moderne tid, og de roder sig ud i en masse internt drama. Alt imens de har totalt fab outfits på, og så er der mange pæne mænd ;-) Kan ses på Viaplay, og der er 3 sæsoner - en fjerde skulle være på vej!

DESIGNATED SURVIVOR er en serie, Frederik og jeg har kunne blive enige om. They're hard to come by! En "Designated Survivor" er en udvalgt kandidat, der sidder i et safe room når præsidenten og kongressen mødes til store begivenheder. I tilfælde af at præsidenten skulle gå bort i en ulykke under en sådan sammenkomst, træder "designated survivor" i kraft. Uden at afsløre for meget kan jeg vist godt sige det er tilfældet haha, og vi følger så vores helt almindelige, meget sympatiske nye præsident. Hovedemnet er politik og krigen mod terror. Designated Survivor er en Netflix serie.

WHERE TO INVADE NEXT er en dokumentar af Michael Moore. Han står bag en række provokerende dokumentarer, herunder "Bowling for Columbine" som jeg kan huske jeg så i gymnasiet. I "Where to Invade Next" tager han ud til forskellige lande, der har noget godt kørende for sig på forskellige fronter. Pointen er at "invadere" landet, og altså tage de gode budskaber med til USA. Meget interessant og relevant dokumentar, med lidt humor blandt det seriøse. Denne findes også på ViaPlay.

LION er en film jeg så i biografen for noget tid siden efterhånden. Jeg har dog tænkt på den gentagende gange sidenhen, og skal klart også gense den når den bliver tilgængelig. Filmen handler om en lille dreng, der bliver væk fra sin familie i det fattige Indien. Han kommer derefter på en fantastisk rejse, bliver adopteret til et par i Australien. Herefter begynder han sin søgning efter sin hjemby, hvor han bruger de svage minder han har samt google maps i et forsøg på at finde hjem. Se traileren. En af de film der har rørt mig mest længe, og også satte mange tanker i gang om adoption.

DET DER IKKE SLÅR OS IHJEL er en bog i Millenium serien, skrevet af en ghost writer; David Lagercrantz i Stieg Larsson's sted. "Mænd der hader kvinder" er helt sikkert på toppen af mine favorit bøger, og de to efterfølgere er lige så gode. Jeg elsker historierne, og Lisbeth Salander er den perfekte antihelt, som jeg har et kæmpe girl crush på. Jeg var derfor skeptisk over for en ghost writer, men synes virkelig den var spændende og havde svært ved at ligge den fra mig! Bogen kan købes i de fleste boghandlere.

HARRY POTTCAST er nok noget af det mest nørdede og fabelagtige jeg nogensinde har givet mig i kast med. Lavet af to dygtige og velformulerede piger, så dykker den her podcast ned i Harry Potter bøgerne kapitel for kapitel. Lige pludselig føler jeg mig helt normal og ikke er den eneste der har helt styr på Harry's mellemnavn, Dumbledores søskende og hvilken besværgelse der kan hvad! Hvis du er en HP Nørd, you need to listen. Jeg finder bare min i "Podcasts" på min telefon.

HARRY POTTER & THE DEATHLY HALLOWS efter at have gen "hørt" alle Harry Potter bøgerne på lydbog siden årets start, er jeg snart ved vejs ende. Det er hverken første eller femte gang jeg hører/læser denne bog, men det holder bare. Især denne bog synes jeg faktisk har haft mange gode og dybe pointer om at håndtere og acceptere døden, hvilket har været relevant for mig i denne periode. Harry P var der for mig da jeg var barn, og jeg har i sinde at tage det magiske univers med mig hele mit voksenliv. Jeg hører dem på engelsk læst op af Stephen Fry, som er intet mindre end genial. Det er desuden en god måde at holde engelsk ved lige, grundet det store ordforråd. Jeg hører dem på "Audible" hvor jeg har et abonnement.

Og så hører jeg selvfølgelig MADS OG MONOPOLET på podcast, hver Søndag mens jeg gør rent. Jeg holder stort set altid Søndagen hellig, så jeg kan samle om på ting som rengøring, pakker, udryning af skabet lignende. Alt det bliver bare lidt nemmere med noget hyggeligt i ørerne, og så har jeg bare hørt det hos mine forældre nærmest så længe jeg kan huske. Mine favoritter er Hella Joof, Jan Gintberg & Mads Christensen!

Rigtig god Søndag! Håber det kan give lidt inspiration til hygge. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties! I denne video viser jeg nogle nye lækre sager frem til sommeren. Håber i kan lide videoen, det er min første "ren" designer haul, men jeg elsker jo at mikse. Nedenfor finder i de ting vist + nogle budgetvenlige fund! Kys for nu

ON A BUDGET

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller