Fashion, Lifestyle
Har du nogensinde haft lyst til at flytte til en lille hytte i England og indhylle dig i tæpper og rødvin? Hvis svaret er nej, så er det tydeligvis fordi du aldrig har set "The Holiday", og jeg må derfor øjeblikkeligt formane dig om at gøre dette A…

Likes

Comments

OBS: i skal kommentere på youtube ikke her for at deltage.

Hej sweeties. Nu er der kun 2 dage til juleaften (wtf, haha!) og jeg tænkte derfor det var tid til at skyde gang i min store julekonkurrence, så i har nogenlunde tid til at deltage.

Da jeg lige havde startet min blog i 2012, afholdt jeg min første selvfinansierede giveaway med en Urban Decay NAKED2 palette, jeg købte til jer i Sephora. Siden da har jeg prøvet at holde fast i det her, med at give noget igen, på trods af, at jeg har rigtig stor mulighed for at udlodde sponsorerede produkter også.

Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle vælge i år, men efter et smut i Gucci og hjælpen fra en meget venlig ekspedient, landede jeg på denne mini Dionysus taske i sort. En klassiker, som alle kan bruge.

Giveawayen foregår i år ovre på min YouTube, i dagens afsnit af Vlogmas hvor jeg også har lidt på hjerte, så jeg håber i vil tage jer tid til at se videoen. Kæmpe julekys


OBS: i er ikke med hvis i kommenterer på dette blogindlæg. Giveawayen er på YouTube.

Likes

Comments

Hej sweeties! Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer den kjole jeg har bestilt hjem til nytår. Den burde lande any day now, og jeg er så spændt på hvordan den sidder. Jeg fandt den egentlig for et par uger siden, og efter at have gået og grublet lidt over det, måtte det være den.

Nu håber jeg den passer, og så tænker jeg at style den med mørke læber og en stram, glat hestehale. Har i styr på jeres nytårs outfit?

Jeg skal i øvrigt fejre nytår på Kurhotel Skodsborg med Cille under armen, hvilket jeg glæder mig ualmindeligt meget til. Den står på 5 retters menu, massere af drinks og så overnatter vi og ligger i spa hele 1. Januar! Det er perfekt, da jeg ikke er så god til at være inde i byen eller rundt til fest nytårsaften.
Kys

Hi loves! I thought I'd show you what I've ordered to wear for NYE. It should be here any day now, and I'm so excited to see how it will fit. I found it initially a few weeks ago, and after thinking about decided I had to have it. Now I'm just hoping it fits, and I will style it with a sleek ponytail and dark lips. Do you have your NYE outfit planned?

Also the evening itself will be spent at the spa Kurhotel Skodsborg with Cille, which I am looking forward to. 5 course dinner, lots of drinks and we will spend the night and 1st of January laying in a spa. How perfect! xx

Likes

Comments

ALDO ANNONCE

SKO HER // TASKE UDSOLGT ONLINE

Hej sweeties! Jeg håber i holder ud, sidste uge inden juleferien for de fleste. Jeg ville bare lige minde jer om at i inde på min instagram @sandrawiller kan vinde et par valgfri sko fra ALDO. Her har jeg et par klassiske sorte stiletter på, med sådan nogle smarte klip-ons. Pynten kan derfor tages af og på. De har ikke klip-ons online, men i kan finde dem ude i butikkerne. Jeg synes det er vildt cool at man kan få 2 sko i ét par på den måde. Husk også at hvis i skulle få lyst til at netshoppe, så giver koden ALDOxSandra 20% rabat online. Kys og held & lykke

Hi loves! I hope you guys are doing well, and getting excited for Christmas break. I just wanted to remind you that on my instagram @sandrawiller you can win a pair of shoes from ALDO of your choosing. Here I am wearing a pair of classic black heels with these clever clip on embellishments. Such a cool way to add some glam to your shoes. They aren't available online, but you can find them in-store. Remember that if you feel like ordering online the code ALDOxSandra will give you a 20% discount. Good luck! xx

Likes

Comments

ANNONCE FOR VEET.

Hej sweeties! Julen er festernes tid, og jeg ved ikke md jer men jeg elsker at gå all in på beauty i disse måneder. I den forbindelse ville jeg i dag snakke om Beauty Styleren fra Veet, som er et multitool til hårfjerning, trimning og styling. Med forskellige aftagelige hoveder kan du få en skånsom og præcis barbering.

Det mindste hoved har to sider, og er perfekt til for eksempel at forme øjenbrynene. Selv bryder jeg mig ikke om det alt for trimmede look, så det gør det nemt lige at tage i mellem dem (jeg har ét øjenbryn, hvis jeg ikke gør noget ved det hehe!) og rundt i kanterne. På den måde holder de de deres form, uden at jeg skal sidde og plukke hvert enkelt hår. Resultatet er stadig naturlige bryn, på den måde jeg godt kan lide dem.

Det større hoved, som vist her, er mere velegnet til svære områder på kroppen. Ved anklerne, bikinilinjen, under armene. Selv fik jeg mig noget af et chok forleden, da jeg efter at have barberet ben (troede jeg) opdagede en fin lille krans af hår nede ved anklerne. Det kan være svært at ramme ordenligt dér og omkring knæene, uden at skære sig (I think we've all been there!). Der kommer beauty styleren virkelig til sin ret med en skånsom og præcis hårfjerning og styling.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler forhandles landet over, og prisen ligger til 249,-. Det er derfor også en oplagt "stocking stuffer" eller gave til en veninde, søster, mor - eller dig selv hvis du ikke har én. Beauty styleren er hurtigt blevet integrereret i min skønhedsroutine, og får defor mine varmeste anbefalinger herfra. I kan læse mere om den HER. Kys for nu

Likes

Comments

1. LOUIS VUITTON EARRINGS // 2. BURBERRY SCARF // 3. LAGUIOLE CUTLERY // 4. FENDI BAG // 5. ROYAL COPENHAGEN // 6. A NEW BEDSPREAD // 7. SALT & PEPPER FROM NICHOLAS VAHÈ

Hej sweeties! I dag ville jeg snakke lidt om min egen ønskeliste. Af familien ønsker jeg mig mest ting til boligen i kølvandet på vores flytning, særligt et nyt flot sengetæppe, bestik fra Laguiole og andre lækre ting til køkkenet.

Hvis jeg skulle give mig selv en julegave (hvilket jeg ellers plejer haha), ville jeg købe en Fendi Peekaboo med lace-up eller i pels. Farven er jeg usikker på, og jeg kommer heller ikke til at købe den her og nu. Lige nu er det dog dén taske der står øverst på ønskelisten.

Ellers er jeg også (takket være Lydia, ja) blevet vild med det klassiske burberry tørklæde. Jeg er vild med tern for tiden, og det er en sand klassiker.

Det lyder måske fjollet og selvophøjende, men for mig handler julen klart mest om at give! Jeg lever i forvejen en meget priviligeret livsstil og modtager gave ved flere anledning, så jeg sætter selvfølgelig stadig pris på gestussen og især boligting mangler vi her og nu, men det er virkelig ikke noget jeg har større behov for. Men nu tænkte jeg jeg ville dele det med jer, in case det kunne give inspiration til egne ønsker eller gaver. Og jeg KAN altså godt lide at pakke op haha, selvom jeg ikke just mangler noget! Kys for nu

​Hi loves! Today I wanted to talk to you about my own wishlist. From my family I mainly wish for interior related stuff, hence our moving. Especially a nice bedspread, some cutlery from Laguiole and other nice stuff for the kitchen. 
If I were to buy myself a christmas gift (which I usually do haha), I would get a Fendi Peekaboo either in lace up or fur. The color I'm still debating, but either way I won't be purchasing now. However it is the bag at the top of my wishlist these days.

Otherwise I (thanks to Lydia, yes) have become obsessed with the classical Burberry scarf. I'm loving tartan these days, and I mean it is the original.

It might sound a bit silly and cliché, but for me christmas really is more about giving. I do live a really privileged lifestyle and receive gifts on several occasions, so of course I still value the gesture, and we are missing a few interior things these days, but honestly it's not something I put that much into. I just thought I'd share it with you guys anyway, in case you are looking for inspiration for your own wishes or some last minute gifts. And I mean.. I do like UNWRAPPING gifts, even though I'm not exactly missing anything ;-) Kisses​

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF SEPHORA.

Hej sweeties. I dag er jeg teamet up med Sephora, for at finde de fineste sager til jeres ønskelister. Sephora er uden tvivl et af mine favorit steder at shoppe beauty. Jeg bliver automatisk draget af alle de spændene beauty lækkerier og de eksklusive og sjove brands Sephora fører, og jeg kan slet ikke styre det - især ikke når det kommer til flotte gaveæsker og indpakninger, som det vrimler med på denne årstid.

Sephora har i år juletema'et "Christmas Beauty Park", og deres egne linje har den her "Winter Wonderland" serie, der kendetegnes med en masse fine produkter i smuk lyserød indpakning med nuttede dyr og glimmer. Dét ved I jo godt, jeg ikke kan stå for. Så her kommer noget inspiration til ønskelisten eller gaven til den glamourøse veninde, mor eller søster!

Hi loves. Today I've teamed up with Sephora to find the cutest stuff for your wishlists. Sephora is without a doubt one of my fave places for all things beauty. I'm automatically drawn to their store fronts and fun brands. I simply cannot contain myself, especially when christmas rolls around and all the beautiful gift boxes come into stores. This year Sephora has the theme "Christmas Beauty Park" and their own line carries this "Winter Wonderland" series. You'll spot it by the pretty pale pink packaging with cute animals and glitters. I mean, how can anyone resist that? So here comes some inspiration for your wishlist, or for the gift for your glam friend, mum or sister!

UNDER 100,-

En lækker showergel der også kan bruges til karbad (hvis man er så heldig, at have sådan et). Den dufter fantastisk af "cotton flower", en feminin og frisk duft - og så er der glimmer i.

A yummy showergel also to be used in a bubble bath (if you're lucky enough to have a tub!). It smells amazing of "cotton flower", a fresh and feminine scent - and it has glitter, of course.

UNDER 150,-

I det fine "Hand Kit" her finder i en håndcreme, maske og så én, af de der varme pouches man klikker for at aktivere. I de fineste lyserøde farver selvfølgelig! Den perfekte gave til den kuldskære (mig!), og så er det vigtigt at pleje hænderne ekstra meget i denne kolde tid. En sød og betænksom gave. Winter Queen Paletten er også et super fint bud på en gave/et ønske, med 2 fine blush farver og 2 smukke highlightere. Indpakningen er desuden fuld glimmer udenpå!

In this pretty "Hand Kit" you'll find a handcreme, mask and also a warm pouch that is activated by clicking the metal inside. In the pretties of colors, of course. Perfect for that person who is always cold (me!), and it's super important to take good care of your hands this time of year. Such a sweet gift and set! The Winter Queen palette is also a great idea for a gift/wish, with 2 gorgeous blushes and highlighters. The packaging is full glitter as well!

150-400,-

Til den sjove og quirky er Tony Moly det helt rigtige match. Med disse fine panda masker, får du både fab hud og en nuttet indpakning. Tony Moly er et cool brand, med rigtig god value for money i deres effektive produkter.

Til samleren eller den dekadente diva, er det her kit fra Marc Jacobs med 5 travel size læbestifter perfekt. Den kommer desuden med den fineste lille pouch/clutch der kan bruges efterfølgende med fint leopardmønster.

For the fun and quirky girl Toly Moly is the perfect match. With these cute panda masks, you'll get both fab skin and cute packaging that will make you smile. Toly Moly is such a cool brand, with great value for money in their efficient products.

For the make-up junkie or diva, this kit from Marc Jacobs with 5 travel size lipsticks is just about perfect. It comes in the cutest reusable pouch/clutch complete with leopard print and all.

400,- +

Dette kit er et must for enhver beauty pige her til vinter. Med de smukkeste highlightere og blush i friske vinter farver (jeg DØR over den helt hvide), og en smuk indpakning fra Becca - er den næsten umulig at modstå. En virkelig god gave både til andre, og til sig selv! ;-)

This kit is a must for any beauty girl this winter. With the most gorgeous highlighters and blushes in perfect, crisp wintery colors (I'm head over heels for the white one), and gorgeous wrapping for Becca, it's practically impossible to resist. The perfect gift for you - and for others! ;-)

Jeg håber det kunne give lidt inspiration til ønskelisterne eller gaveideerne rundt omkring. Selv er jeg helt ekstatisk over mine nye lyserøde lækkerier! Skynd jer ind i nærmeste Sephora eller til Sephora.dk og tjek det hele ud for jer selv. Kys for nu

Likes

Comments

ANNONCE FOR ONLY.

TOP 199,- HOS ONLY // JEANS 299,- HOS ONLY

Hej sweeties! Igår iførte jeg mig min nye fine prikkede trøje fra ONLY med bindebånd i livet. Jeg sammensatte den med et par seje jeans med shiny coating, for at det hele ikke blev alt for putte-nuttet. Jeg ville desuden lige tippe jer om, at lørdag - d. 16 December, har ONLY VIP DAG i alle deres butikker, hvilket betyder at der er 20% på ALT. Hvis i ikke allerede har set den, så tjek min video ud med 3 forskellige outfits til julefrokoster - så kan i gøre et scoop på disse looks også, som er fra ONLY. Så tag en veninde under armen, og hop ind og shop i jeres nærmeste ONLY imorgen. Det er altid en fordel at komme ind og prøve tøjet, og en god undskyldning for lidt ekstra juleshopping - eller mulighed for at score procenter på en gave. Kys for nu

Likes

Comments

Hej sweeties. Jagten på det perfekte nytårsoutfit har sat ind - også for mig, så derfor tænkte jeg at dette post var relevant for de fleste. Jeg har fundet en masse labre kjoler - og buksedragter, så der skulle meget gerne være noget for enhver.

Hi loves. The hunt for the perfect new years outfit has begun - for me too, so I thought this outfit would be relevant for most. I've found a bunch of pretty dresses - and jumpsuits, so hopefully there should be something here for everyone.

En klassisk sort maxi kjole er nok prototypen på en nytårskjole. De kommer dog i mange varianter. Selv har jeg denne mesh kjole, jeg godt kan anbefale. Ellers er jeg helt vild med simple spagetti stropper, høje slidser og masser af sex appeal.

A classic black dress is the prototype of a classical NYE dress. It comes in many shapes and forms. I my self have this mesh dress, which I highly recommend. Besides from that, I really like simple spagetti straps, high cuts and lots of sex appeal.

Nytår er jo dér, hvor man virkelig kan få lov til at give den gas med glimmer. En glitrende sag er et sikkert og festligt hit.

New Year is the time to go all in glitter! A glittery number will for sure be a winner.

Stadig et af mine favorit materialer! Velour giver klassiske kjolesnit et sjovt og ungt twist, samtidig med at materialet ser eksklusivt ud. I ved jeg elsker det, hehe.

Still one of my fave materials. Velvet updates classic dresses with a fun, young and exclusive looking twist. You guys know I'm obsessed hehe!

Hvis i elskede mine blå glimmer bukser på insta, så kommer i til at elske denne blå jumpsuit (til en brøkdel af prisen!) endnu mere. DAMN, den er fed. En buksedragt giver mere frihed, samtidig med at man bevarer et festligt og classy look.

If you liked my blue glitter pants on instagram, you guys are going to love this blue jumpsuit (at about a quarter of the price). DAMN, it's so cool.

ARE YOU EXTRA? ;-)

Lidt ekstra bling i form af sko, accessories eller smykker kan man også sagtens give den gas med til nytår. Hvis i mangler et godt tip til bh'er til festkjoler bruger jeg selv af og til Freebra i S-style modellen (jeg tillader mig dog ofte også at køre helt no-bra hehe). S-style er velegnet til små bryster ved jeg, så hvis i har større barm ville jeg tjekke resten af sortimentet ud. De forhandles hos nelly.

Jeg håber dette kunne give inspiration til både outfit og accessories til nytår! Kys for nu

Some extra bling in the shape of shoes, accessories or jewelry! If you need a good tip for bra's for party dresses with unusual cutouts, I sometimes use Freebra in the S-style model (I do however often leave the bra at home completely hehe). S-style works well for smaller breasts, so check out the other styles if you are more busty. They are sold at nelly.

I hope this could provide some inspiration for both outfits and access for NYE. Kisses

Likes

Comments

Kender i det, hvor man laver en fejl og så genspiller og genlever det frygtelige scenarie i hovedet, flere gange i tide og utide?
For mig er det dengang jeg ikke kunne svare på ét spørgsmål til historie eksamen (fik dog stadig 02! Primært ved brug af smilehuller tror jeg dog..), dengang jeg krammede en fremmed på gaden (troede hun var med den gruppe jeg mødte), dengang bookede mit event for 14 bloggerpiger på Ystad Saltsjöbad til den forkerte dag, og så igen her for nyligt da jeg sendte en ikke-så-pæn mail videre til den forkerte. Vi laver alle både store og små fuck-ups på arbejdet, i privatlivet og i vores forhold.

Mit spørgsmål er så, hvorfor genlever vi de her tarvelige og ubehagelige scenarier? Vi har jo lært af fejlen én gang, i det vi stod helt rødglødende i fjæset og fik den der følelse i maven, hvor man godt ved at det brænder på. Dér lærer vi af det, og den følelse glemmer vi ikke næste gang vi står i en lignende situation. Så hvorfor pine sig selv igen og igen? Hvorfor tænke på den gang man næsten dumpede historie eksamen i 2015 når man ligger og skal til at sove?

Før i tiden var jeg rigtig hård ved mig selv. Hvis jeg fik en lav karakter (var altså lidt en stræber, på trods af dén historie eksamen dér - DDR's politiske styre var bare ikke lige mig), hvis jeg lavede en fejl eller glemte noget. Da jeg dumpede min(e) køreprøve(r). Men det er noget jeg øver mig i ikke at være længere. Fordi uanset hvor mange gange jeg genspiller det, så bliver jeg ikke klogere af det. Jeg har ligesom fattet det første gang, og at genleve flovheden/ærgrelsen gør altså ikke noget godt, tværtimod holder det én fast, gør én nedtrykt og derved mere risikabel for at lave flere fejl.

Tricket er at skynde sig væk fra tanken og se fremad. Du fortjener ikke at blive mindet om din egne fejl igen og igen. Det er nytteløst! Du ville jo heller ikke gentagende gange minde din veninde om noget dumt hun havde gjort, så hvorfor gøre det mod dig selv?

ALLE laver fejl. Det væsentlige er at lære af det, komme hurtigt videre og ikke være for hård ved dig selv. For det tror jeg, vi er virkelig mange - især piger - der er!

Vi gør vores bedste, og nogle gange er vores bedste rigtig godt og nogle gange er det lidt noget pis. Og det er også helt ok, den eneste der kan få det til ikke at være dét, er dig selv. Og om 5 år, vil vi kunne grine af det meste! Faktisk måske før ;-)
On that note, så rigtig god uge - og forsinket Monday motivation herfra. Kys

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF SAMSUNG.

Hej sweeties! Glædelig anden advent i December. Hold da op, hvor jeg synes måneden flyver afsted. Det er om at nyde julestemningen mens den er her. I dag har jeg en giveaway til jer, af den rigtig fine slags.

I kan nemlig vinde en Samsung Galaxy S8 telefon, som er en smartphone fra Samsung med et virkelig fedt kamera og stilrent design. Jeg er selv lige gået i gang med at teste telefonen (god timing!), og er derfor vildt glad for at kunne få lov til at udlodde én til jer også. Indtil videre er jeg mega begejstret for kameraet, holdbarheden af batteriet og hurtig opladning.

For at deltage i giveaway'en, skal i fortælle mig hvilken farve i ønsker at vinde telefonen i, i kommentarfeltet. I kan vælge mellem Arctic Silver (ses ovenfor), Midnight Black eller Rose Pink. Vinderen trækkes om en uge. Held & lykke!

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller