HER HER HER HER HER Hej sweeties! I dag vil jeg vise jer det her skønne outfit jeg skød i sidste uge. Selvom temperaturen stadig er omkring frysepunktet, så prøver jeg at snige en snert af forår ind i mine outfits alligevel. Jeg elsker mine nye sne…

Likes

Comments

Hej sweeties! Velkommen tilbage til virkeligheden, for de af jer der har haft ferie her i uge 7. I dag vil jeg skrive lidt om en følelse, jeg selv har dealet med de sidste par uger, men som heldigvis er ved at være ovre nu.

Efter jeg lagde mig ned med influenza i 2 hele uger, så var jeg noget så uinspireret. Det er måske ikke så underligt når nu man har haft sådan en omgang, men det var jeg faktisk også inden jeg blev syg. Og dét på trods af at alt gik godt, jeg lavede spændende ting, lige havde været i Dubai og fået en hel masse D-vitamin. Jeg prøvede meget at flygte, var dårlig til at være alene med mine tanker og det eneste jeg havde lyst til var at have noget støj i ørerne i form af en podcast/lydbog, så jeg ikke kunne høre mine egne tanker. Jeg havde ikke decideret dystre tanker, men bare en grå fornemmelse af "bleh" hvor jeg ikke var rigtig excited over nogle af de ting jeg plejede. Det sker for de fleste - særligt på denne årstid, men det har faktisk været op og ned næsten siden årskiftet! De sidste par uger har jeg dog brugt på at komme back on track, og den anden dag gik der så noget op for mig i forhold til denne blokering.

Jeg har blokeret mig selv. Jeg har haft nogle hængepartier - som egentlig ikke har noget med mit arbejde/overordnede produktivitet at gøre. I ved, praktiske ting jeg skulle have ordnet ift. dét kørekort (skal nok opdatere jer snart, orker bare ik lige snakke om det RN!), lægebesøg, nye briller (dem har jeg endelig fået, så jeg kan se mit TV ordenligt, haha) og små andre stress faktorer, jeg var dårlig til at få krydset af listen. Det er tit ting der bekymrer mig lidt, eller jeg ikke forholder mig til (eksempel; "jeg ser jo fint, what's the problem? Okay.. kan måske ikke læse underteksterne på det nye TV, men det er da ikke så kritisk at jeg gider bruge en FORMIDDAG på at fikse det?"). Ligeså produktiv, som jeg kan være i forhold til mit arbejde, at lave blogposts, filme videoer, svare på mail, sætte gang i projekter komme i fitness - ligeså sløv kan jeg være med de her andre mere private/praktiske ting. Jeg er ikke særlig vild med at skulle lave "officielle" aftaler, eller tage tid ud af min dag, da jeg føler det er "spild af tid", omfattende,og at jeg hellere vil bruge tiden på at udleve mine drømme, filme videoer eller endda noget så kedelig som at lave regnskab kan jeg se en større pointe med. Men den går ikke!

Jeg kom frem til, at den her lange liste af overspringshandlinger og bekymringer jeg har lagret, skubbet og ladet hobe sig op bagerst i min hjerne, begyndte at blokere min kreativitet og endda overordnede lykke og livsglæde. Jeg hader ufærdige opgaver ift. min business, så hvorfor slacker jeg meget når det kommer til mit private? Jeg har nogle opgaver der skal løses, præcis som afleveringer skal afleveres og jeg har langt overskredet fristen for dét! Og det betalte jeg prisen for.

Nogle gange kommer jeg til at snyde mig selv og "føler" jeg er igang med at løse noget, bare fordi jeg går og tænker på det, men i realiteten har jeg ikke gjort en fløjtende pind for at komme videre. Bare tænkt på det. Hvis jeg bare løste det med det samme, skulle jeg ikke gå og bruge energi på det længere. Og den der dovne, halvhjertede energi spredte sig over på de andre aspekter af mit liv. Så nu er jeg gået i gang med at få styr på de 3-4 større ting jeg har udskudt, og inden ugen er omme så er det forhåbenligt klaret alt sammen. Bare at tage skridt henimod at løse det, har fået mig til at blive glad og få en masse gode idéer igen. Blokeringen er væk!

Jeg tænkte, at jeg lige ville fortælle jer om det her, fordi jeg virkelig har lært noget af det. Jeg har lært at det er dumt af mig at tro, at tingene ikke påvirker hinanden. Især når jeg er selvstændig, så er det faktisk næsten ligeså vigtigt at have styr på det private som det forretningsmæssige. Jeg har haft en totalt ulige fordeling, hvor jeg vægtede alt med bloggen, mine sociale medier og upcoming projekter langt højere end banale og lavpraktiske ting såsom min egen sundhed og syn (haha, det lyder virkelig åndssvag!). Det har endt med at tage så meget mere af min energi.

Så hvis nogen af jer har det på samme måde, så tænk på om der er noget i mangler at "aflevere" eller færdiggøre. Det kan være alt fra at få ringet til VVS'eren, til at få bestilt den tid hos lægen, til at gå ned med skraldespanden. Hvis noget blokerer jer arbejdsmæssigt eller kreativt, kan det sagtens udspringe af noget der har intet med selve opgaven foran jer at gøre. Det var i hvert fald tilfældet med mig!

Jeg håber i kunne bruge det til noget, og at jeg ikke er den eneste der har et problem med at overskue "autoritære" aftaler og ting der skal foretages. Det sjove er, at hver gang jeg endelig gør det tænker jeg "var det bare dét?". Life! Jeg håber i får en god Mandag guys. Kys

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY.COM

(AFFILIATE LINKS)1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Hej sweeteis! I dag skal det handle om denim. For at være helt ærlig, har jeg aldrig selv været den store denim pige.. indtil for nyligt. Der er kommet en mere girly og feminin trend indenfor denim, med blomster patches, fine pels detaljer etc. og dét er lige mig.

Jeg er helt vild med denne fine jakke med pels detaljer (minder om min fra Rails, men mere budget venlig!), og de her fede jeans. Nelly kører en hel kampagne ligne med en masse seje denim sager, tjek dem ud HER .

I dag skal jeg nyde lørdagen og ud og spise med familien og Frederik i aften. Håber i nyder jeres Lørdag! Kys

Hi loves! Today it's all about denim. To be honest, I haven't always been big on this trend.. until recently. There has been a wave of more feminine designs when it comes to denim, with flower patches, furry details etc. - and that I can get behind!

I'm really loving this jacket with cute furry details (reminds of mine, which is from Rails but at a fraction of the price). Nelly right now has an entire campaign with really awesome denim styles check it out here
.
Enjoy your Saturday guys! I'm going to chill and then out for dinner with my parents and Frederik. xx

Likes

Comments

Hej sweeties! Jeg håber i har haft en god uge indtil videre, og at de af jer der har ferie nyder den. Jeg kan i hvert fald mærke på byens tempo at der er ferie hehe, jeg plejer at have gaderne og cafeerne for mig selv her om formiddagen i hverdagen.

Anyway ville jeg lige vise jer dette outfit @iliridakrasniqi og jeg skød i Mandags. Jeg elsker denne smukke faux fur fra iBlues (købt i Machado på Købmagergade). Jeg er desuden helt vild med denne højhalsede body - så fin under en blazer eller v-neck. Jeg er stadigvæk heller ikke over den her hatte trend - Frederik kalder den "politi stripper hatten", hvortil jeg hver gang føler mig nødsaget til at spørge hvilke erfaringer han baserer dén kommentar på, haha! Jeg synes i hvert fald den er cute og MEGET blogger agtig. ;-) Min er købt i Zara for nogle måneder siden, men jeg har fundet en lignende her.

Kys for nu


Hi loves! I hope you're having a good week so far, and that those of you who are on vacation are enjoying some time off. I can definitely tell it's holiday week, the city is so full when I usually have the streets to myself at this time of day.
Anyway, I wanted to show you this outfit @iliridakrasniqi and I shot on Monday. I love this gorgeous faux fur from iBlues (I got it at the store Machado in CPH), and am obsessed with this high neck body - so good under a blazer or v-neck. I'm still also not over this hat trend, Frederik calls it my "police stripper hat", whereto I simply must ask him what experience he bases that comment on haha! Either way, I think it's cute and very blogger-ish. I got mine in Zara a few months back, but found a similar on here.

Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties! Imorgen er det Valentines dag, og amerikaniseret som jeg er så elsker jeg dagen. Ikke kun fordi jeg er i et forhold - Frederik er faktisk meget lidt entusiast haha, men fordi det basically er en lyserød højtid og derfor automatisk noget for mig. Det er en god undskyldning for enten at tage ud og spise med sin kæreste, drikke en kaffe på en gåtur med en fyr man lige er begyndt at se, holde sleepover med sine veninder eller bare chill out med sig selv. Og så kommer der vildt mange lyserøde ting i butikkerne, I mean what's not to like?

Fordi - som vi har været inde på før - kærligheden til en selv er faktisk den vigtigste her i livet. Jeg har faktisk været lige ved at købe en "Valentines Taske" til mig selv, men den impuls fik jeg styr på. For nu. Her er nogle måder, hvorpå jeg synes man bør forkæle sig selv - Valentines eller ej.

1. Bestil dit yndlings takeaway
En måske lidt for hyppig benyttet option her i huset. Det er lidt blevet en vane, særligt efter vi er flyttet et sted hen med flere options. Jeg er blevet helt vild med appen "WOLT", som virkelig har nogle luksus steder. Jeg kan anbefale "Hooked" derpå hvis man er til fisk og friturestegteting. Hvis i ikke allerede er oprettet, så brug koden SANDRAWILLER og så får i 50kr. i rabat første gang i køber. Smart ik? Frederik og jeg er også fan af at spise takeaway sammen, men det er oftest noget jeg gør alene om aftenen når jeg rigtigt skal hygge - typisk med et afsnit Riverdale eller Dynasty på skærmen.

2. Få lavet en skønhedsbehandling
Hvad enten det er en ansigtsbehandling, manicure eller andet så er det vigtigt at passe på sig selv! Jeg var kommet ud af vanen med at få lavet mine negle, som jeg netop er kommet ind i igen og det betyder faktisk mere end man lige regner med, at have vel manicurerede negle. Jeg får mine lavet hos The Powder Room, som i øvrigt er himlen hvis man elsker lyserøde ting. Netop i dag har jeg været nede og få vokset ben for første gang hos DollFace , som også er der jeg får farvet hår.

3. Shop på nettet
Mm ja. Jeg er virkelig blevet skadet på det sidste, og foretrækker hermed officielt at shoppe online. Måske på nær hvis det er et dyrt item (læs; en taske). Intet bedre end forventningens glæde og følelsen af at klikke lige præcis dét man ønsker sig hjem fra komforten af ens egen sofa.

4. Tag en yoga time
Mit nye løfte til mig selv er at jeg skal gøre dette oftere! Det er simpelthen så dejligt. Jeg kan dog anbefale at finde et "rent" yoga sted, da jeg fik en langt bedre oplevelse end de gange jeg har taget timerne i mit fitness (og jeg har gået i både World og DK) - selvom det selvfølgelig afhænger meget af instruktøren. Personligt kan jeg bare bedst lide steder med små stearinlys, og hvor jeg ikke kan høre folk smide vægte i baggrunden hehe.

5. Køb/hør en god bog
Hvad enten du er mest til lydbøger eller fysiske bøger, så få noget viden ind! Personligt elsker jeg at læse, men synes tiden er knap i hverdagen og derfor er jeg stor tilhænger af forskellige apps til lydbøger. Jeg har abonnement på både Audible & Storytel. Der er dog noget særligt over at have en bog i hånden. Jeg tænker snart at lave et mere dybdegående post omkring bøger jeg har læst/hørt for nyligt. Inden for motivation/inspirations genren er Cara Alwill Leyba en favorit forfatter, og så er jeg selv i gang med "You Do You" af Sarah Knight for tiden, som jeg fandt igennem Lydia Millen. Den er virkelig sjov og har masser af britisk humor i, hvilket er et kæmpe plus. Udover det hører jeg selvfølgelig også Harry P som altid, og er lige nu i gang med no. 5.

6. Dyrk en kreativ side af dig selv
Mange af os glemmer desværre vores kreative hobby'er når vi bliver ældre. For mig har det altid været at skrive, så jeg øver mig i også at skrive for hyggens skyld. For andre er det måske at male, tegne, synge, danse.. whatever it is, så kan jeg kun sige at man bliver glad af at få tid til at være kreativ, så hvis du gik og manglede en undskyldning for at gå i gang med din gamle hobby igen, then here it is!

____________________________________________________________________________________________________

Det er nogle lidt mere håndgribelige/materielle ting man kan gøre for sig selv, men her til sidst ville jeg lige knytte et par ord til det her med self-love. Det er nemlig skide vigtigt, uanset om man er single eller i et forhold. Det er vigtigt at kunne elske sig selv og nyde at være single ind til den rette kommer dumpende, og det er vigtigt at huske sig selv i tosomheden så man ikke smelter helt sammen.

Jeg lavede en video sidste år, som opsummerer disse vigtige budskaber jeg selv går meget ind for (overvej i øvrigt lige hvor mørkhåret jeg var?), som jeg har linket til nedenfor.

Personligt var jeg ret god til at være single, men særligt i starten af mit forhold har jeg tendens til at overgive mig lidt for meget. Jeg tror det er meget almindeligt, men for at være en god kæreste og kunne elske en anden ordentligt, er man først fremmest nødt til at være god over for sig selv - kende sine grænser og elske sig selv.

Jeg håber det kunne give lidt inspiration til ting i kan foretage jer enten på Valentines dag, eller en helt anden dag for den sags skyld. Mange kys herfra

Likes

Comments

AFFILIATE LINKS: 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Hej sweeties. I dag en lille Valentines inspireret collage. Hvis der er noget jeg er vild med, så er det en kvinde på en mission - i høje sko, med røde læber og en fierce attitude. Collagen er inspireret af date night og alle ting der er klassiske og sexede. Selv er jeg ret opsat på dette lingeri sæt fra AP, som jeg dog selv har i hvid.. men nu er de gud hjælpe mig gået hen og lavet det i en lyserød version. Jeg fandt også mine elskede plexi glas heels fra Gianvito Rossi i nummeret lavere. De er super gode at gå i i den helt høje, så jeg tænker de her på må være endnu bedre?

Udover det er denne røde kjole fra nelly også en stor favorit hos mig - jeg har den i sort med og uden glimmer.
Jeg håber det kunne give lidt inspiration. Jeg håber snart at være på fødderne igen og kunne skyde nogle billeder til jer! Kys

Hi loves! Today a Valentines inspired collage. If there's something I love it's a woman on a mission - high heels, red lips and a fierce attitude. This collage is inspired by date night, and all things classy and sexy. Personally I'm really going for this pink set from AP, which I do in fact already have in white.. but then they go and make it in pink after I've already purchased. What's a girl to do, really? Also I found my beloved plexi glas heels from Gianvito Rossi with a lower heel height. They are super easy to walk in already in the sky-high ones I have, so I'm thinking these must be even better?

Also this red dress from nelly is such a fave. I have it both with and without glitter in black - it's the best cut really. I hope that this provides a little inspo, I hope to be back on my feet again and shooting some proper content. Kisses

Likes

Comments

Hej sweeties! I dag havde jeg sådan lyst til at skrive lidt om tasker igen, bare fordi jeg synes det var længe siden. Jeg sad og browsede og synes jeg fandt en masse flotte fine tasker der spænder fra omkring 900-2500 kroner, og dem har jeg samlet til jer nu. Jeg tænker at lave nogle forskellige posts i forskellige prisklasser, så let me know hvilken én i helst vil se næste gang.

(affiliate) 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

(affiliate) HER HER

Af medium-priced tasker er LeoWulff en klart favorit hos mig, det ved i måske godt efterhånden. Jeg synes kvaliteten er virkelig god og kan sammenlignes med meget dyrere tasker. Derimod har brands som Moschino, Karl Lagerfeld har en mere genkendelig brandværdi, men også af og til en lille smule lavere kvalitet, siger min erfaring mig. Det er bestemt ikke dårlige tasker, eller dårlig kvalitet, men håndværket er måske ikke altid helt tilsvarende til prisen, som sniger som på et par tusind. Her betaler man mere for brandet, og det er der bestemt også plads til når taskerne er så flotte og fede.

Zadig et Voltaire har også en god kvalitet ift. læder, hardware etc. som jeg synes er meget passende. Kate Spade har jeg ingen personlig erfaring med, men jeg synes jeg finder nogle rigtig flotte items derfra.

Det var lige my two scents om tasker i denne prisklasse, jeg håber det var oplysende og at i kan finde inspiration til jeres næste taske! Kys

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF FUZE TEA.

Hej sweeties. Januar og Februar er for mig - og sikkert også mange af jer, de hårdeste måneder af vinteren. I det her indlæg vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg finder hyggen i vinteren, bevarer en "indre sommerstemning" og generelt bare prøver at undgå at gå totalt i hi haha, fordi det er jo dét man mest har lyst til i de her mørke tider. Indlægget er lavet i samarbejde med Fuze Tea, en ny lækker og kalorielet iste der i dén grad smager lækkert og af sommer.

Jeg kan med sandhed i stemmen sige at jeg ejer mindst lige så mange hygge bukser, som jeg ejer "rigtige" bukser. Loungewear, hyggetøj og nattøj må aldrig undervurderes i de her måneder. Og ikke bare det der med at musse rundt i kærestens aflagte sportsbukser og en t-shirt fra da du gik på efterskole eller var med klassen i Prag! Få dig noget hyggeligt, blødt og pænt (og i min verden gerne lyserødt) du kan have på derhjemme og jeg lover dig vinterhi'en bliver forvandlet til vinterhygge.

Magasiner, iste og benene oppe får mest af alt mig til at tænke på strand og høj sol. Men dét går altså også fint i sofaen med et tæppe på, mens regnen pisker og solen går ned stort set lige efter den er stået op. Bare husk en læse lampe ;-) Forkæl dig selv med et magasin, en god bog og noget "me-time". Bonuspoint for cute sutsko.

En vane jeg rigtig gerne vil arbejde på i det nye år. Jeg har været til Yoga et par gange i "rigtige" yoga lokaler (førhen har jeg kun prøvet fitness-kæde versionen, hvilket for mig har været so-so). Specifikt har jeg taget til yin-yoga. Jeg føler mig seriøst som et nyt menneske, når jeg træder ud efter sådan en time, lige så glad og lykkelig som hvis jeg gik langs en strand med en kokosnød jeg kunne drikke af (OG tage instagram billeder af = mega lykke). Hvis jeg ikke har haft meget tid til det, har jeg fundet ud af der også er massere af forskellige yoga videoer på YouTube, og så smider jeg bare måtten frem på stuegulvet og tager i en 20-30 minutter. Det er virkelig en luksus. Jeg kan anbefale profilen "Yoga with Adriene", jeg bruger især hendes videoer til nakken da jeg stadig har lidt bøvl med dén.

Generelt er træning en god ting i de grå måneder, også hårdere og mere fysisk træning end yoga. Smut endelig en tur i fitness og få gang i kroppen og mærk endorphinerne. Det er måske koldt og gråt på vej derned, men med høj musik i ørerne og blodet pumpende bagefter lover jeg at du føler dig meget mere frisk end før. Jeg drikker også gerne Fuze Tea i fitness, hvis jeg synes vand bliver for kedeligt.

Et andet sted jeg elsker at indføre et frisk pust er i mine skønhedsrutiner. Ovenstående produkter er mine absolut favoritter, der minder mig om sommer og sol. Særligt YSL Rouge Volupte stifterne dufter af den skønneste mango og smelter seriøst på læberne. Origins GinZing serien er også virkelig velduftende og forfriskende. The Body Shop Shea shower gel'en dufter i følge Frederik af "Bali" og er "den eneste shower gel vi nogensinde skal bruge igen. Haha.

Fuze Tea kommer i 3 forskellige varianter; peach (klassisk), peach & hibiscus (min fave!) og lemon. Fuze Tea indeholder naturlige aromaer, og har ingen tilsatte konserveringsmidler eller farver. Fuze Tea er sødet med en kombination af stevia og sukker, for at holde kalorieniveauet lavt men stadig få en god smag. De smager skønt læskende og lidt af sommer. Jeg har i hvert fald fundet min nye favorit iste, så kan kun anbefale jer at snuppe én med næste gang i er nede i kiosken efter drikkevarer.

Jeg håber i kunne bruge mine tips til noget, jeg vil putte videre i mit hyggetøj nu. Kys

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY.COM

Hej sweeties! Jeg ligger stadig syg, men har ligget og browset lidt på nettet. Jeg synes det var længe siden, at jeg havde fundet nogle Budget vs. Designer fund frem, så nedenunder er der lidt forskellige bud. Jeg synes altid det er sjovt at lave, så jeg håber også i synes det er sjovt at se.

Jeg holder det lidt kortfattet i dag, og hopper tilbage under dynen, men håber i får en skøn Lørdag! Kys

SHOP AX PARIS HER

NLY HER

NLY HER

NLY HER

NLY HER

Likes

Comments

Bag from LeoWulff

Bikini from Under Protection

Hej sweeties! En update herfra. For en uge siden tog vi til Dubai. Jeg fik ikke opdateret så meget undervejs, men har nu nogle fotos klar til jer. Desværre har jeg været syg de sidste 2 dage, hvilket gik udover ferien og mine intentioner om at poste her på siden, så kæmpe sorry. Det var aldrig min mening, at der ikke skulle opdateres på BBS undervejs, og jeg vender stærkt tilbage.

Lige nu ligger jeg stadig på sofaen med snotpapir, men kan med stor glæde se tilbage på turen. Det var dejligt at få skudt en masse seje ting, komme ned i varmen og ikke mindst tilbringe tid sammen. Frederik og jeg har været i en nærmest "honey-moon" agtig tilstand synes jeg haha. Vi er altid glade for hinanden, men de sidste mange måneder er gået med flytning, koordinering af håndværkere, praktiske sager og for hans vedkommende eksamen. Så det var også skønt bare at flette fingre i varmen og ikke skulle bekymre sig om vasketøj.

Jeg vil sige at Dubai er lige et sted for mig. Det var jeg faktisk ikke rigtigt i tvivl om, men for mig er det en oplagt ferie destination når det kommer til luksus og afslapning. Og varme. Det er som intet andet sted, og klimaet på denne års tid var super behageligt at være i. Jeg vil lige skrive et par af mine tips ned, jeg er langt fra ekspert på området endnu, men så må jeg jo tilbage, så jeg kan lave en mere detaljeret guide ;-)

Her boede vi
Westin Dubai Mina Seyahi. Der ligger to Westin, og det vi boede på er lokaliseret i marina området. Jeg synes vi boede helt perfekt i forhold til dét vi gerne ville, og kunne sagtens finde på at indlogere mig dér igen. Mit meget overordnede indtryk er at the Palm er mere tilbagetrukket, Marina'en er for familier samt unge (primært tursiter) og Downtown er for business. Flere har dog anbefalet os næste gang at bo Downtown, da de bedste restauranter og barer skulle ligge dér, men mange af de gode strand resorts ligger omkring the Palm og Marina'en.

Her spiste vi
Vi havde ikke taget morgenmad med på hotellet, da det simpelthen var for dyrt i forhold til hvad jeg normalt spiser til morgenmad. Jeg tror det endte på omkring 250-300 kr pr. dag, så det sprang vi over. Til gengæld spiste vi kun 2 måltider de fleste dage, fordi vi stod op 10-11 ish, gjorde os klar og endte med at spise kl. 12-13. Så snackede vi hen af eftermiddagen, og spiste en sen aftensmad. Vi fik prøvet nogle dejlige steder jeg skriver nedenfor, og så vil jeg også skrive nogle af de anbefalinger vi grundet tid (og sygdom) ikke nåede, men som stod højt på listen.

Buddha Bar er et must. Jeg har været på 3 forskellige buddha bar nu, og dét skuffer aldrig når man er fan af asian/fusion mad. Jeg vil klart anbefale at gå med deres sushi og mindre retter, det er SÅ luksus.
Maine Oyster and Grill var et forholdsvis nyt sted. Der var meget en scandi stil derinde - lidt ala PS Bar, og vi fik fantastisk mad. Tuntatar, kammuslinger, fish tacos.. og selvfølgelig østers (til dem der kan lide dét.. det kan jeg ikke!). Alt hvad hjertet begærer.
Flamingo Room by Tashas ligner et lyserødt drinks himmerige. Det var meningen vi skulle nå derhen. Next time. Har fået det anbefalet af min veninde Terese, og har set hvor cute det var på insta, så jeg er helt overbevist om jeg ville være fan.
Zuma skulle også være et af de hotteste steder. Maden skulle være meget ala Buddha Bar, og stemningen cool.
La Petite Maison. Her skulle vi have spist den sidste aften. Den skulle vist ligge på én eller anden top 100 restauranter i verden og have fantastisk fransk-inspireret mad. Det så super flot ud på billeder, så jeg var skide ærgelig over jeg måtte ligge med en gang suppe fra roomservice i stedet. Men igen.. undskyldning for at komme tilbage!

Vi spiste selvfølgelig flere steder, men dem jeg ikke skriver er fordi jeg ikke synes de er nævneværdige. Hvis man er til noget mere chill, så har Dubai også en masse klassiske amerikanske kæder i deres malls og ved Marina'en og "The Walk". Herunder kan jeg anbefale P.F. Changs til sushi/thai/asian food og Cheesecake Factory. Det kender jeg i hvert fald fra staterne, og kan varmt anbefale. Udover det har de også Laduree, The Hummingbird Bakery og en masse andre skøre kendte ting fra verdenen over, der ikke nødvendigvis passer så godt ind, men understreget at HER I Dubai, der kan du altså få anything you want. Vi var også forbi food court'en i Dubai Mall fordi jeg selvfølgelig skulle have en gang fried rice, og de smager bedst hvis de kommer fra et ikke-så-fancy sted ;-)

Prismæssigt vil jeg sige, jo det er dyrt at spise i Dubai, og i hvert fald ikke billigere end København. Hvis du skal drikke dig, ned bliver det dyrt fordi alkohol priserne er skruet lidt op, men i forhold til hvad jeg havde hørt synes jeg ikke det var galt. Jeg tror jeg brugte det samme på mad, som jeg gør hvis jeg er i en storby som London eller Paris og giver den gas på "in" steder der. Der findes altså også de mere chill alternativer som nævnt ovenover, så eventuelt prioriter et par lækre restauranter så kør mere stille og roligt resten af tiden. Det gjorde vi.

Her shoppede vi
Til alles store overraskelse shoppede jeg stort set ikke i Dubai. Ikke andet end et Juicy Couture tracksuit. Jeg troede for længst mit favorit, lidt kitschede 00'er brand var dødt (og gået konkurs, mente jeg også jeg havde læst?) så da jeg så det leve i bedste velgående i Dubben, måtte jeg ind og have et sæt. Seriøst behageligt, og får mig til at føle mig som Gaby i Desperate Housewives, hvilket altid er en god ting.
Anyway sidespor. Vi var i 3 store malls; Dubai Marina Mall, Dubai Mall, og Mall of Emirates. Jeg synes klart Dubai Mall var fedest - det er også verdens største mall. De kan generelt godt lide at lave verdens største/højeste/bedste ting i Dubai haha. Vi var der nogle timer og følte ikke engang jeg havde set 10%! Virkelig skørt, men de havde også en super flot designer afdeling. Jeg må indrømme, jeg synes på en eller anden måde grundlæggende ikke at designer butikker og malls/storcentre går så godt hånd i hånd. Jeg foretrækker et hyggeligt strøg (ala Cannes, Puerto Banus eller Avenue Montaigne) til luxury shopping, men det er klart at med deres klima må de trække det indenfor. Det er nok også bare en smagssag. Anyway det var super flot, og det var ikke dét, der gjorde jeg ikke shoppede mere, hehe. Der er en prisforskel, der gjorde at de fleste europæiske designer varer var en lille smule dyrere dernede, end de er herhjemme. Dog vil jeg sige hvis jeg fandt et særligt item, jeg eksempelvis ikke havde set i Europa/ikke kunne få fat, ville jeg stadig slå til! Man skal selvfølgelig ikke betale unødig overpris, men nogle gange er der også en værdi, ved at købe noget lækkert på en rejse og få en oplevelse for pengene, hvis man spørger mig. Resten af butikkerne såsom Zara, Sephora etc. synes jeg var meget lig danske priser. Til gengæld fornemmede jeg, klart i flere butikker at de henvendte sig til Frederik, som om han skulle betale/godkende købet, hvilket var ret anerledes hehe! I pay for myself .... ;-)

Andet
I forhold til påklædning, så omkring marina'en og The Walk etc. så jeg flere skuldre, knæ og letpåklædte kvinder. På hotellet er det selvfølgelig helt cool at have badetøj på. Da vi var ude omkring malls, eller ude om aftenen og gå rundt, havde jeg dog altid noget ovre skuldre og knæ. Fx. hvis jeg havde en maxi kjole på, så tog jeg lige en jakke over, hvis den var nedringet og vi skulle fra sted til sted. I malls er der ok mange lokale arabere, og så er der også lidt koldt, så jeg så ingen grund til ikke at tilpasse mig deres kultur lidt, når nu engang jeg var taget til landet. Hvis man holder sig til de turistede steder, kan man dog sagtens klæde sig som man vil - jeg så mange på løbetur i sports BH, i hotpants etc. Personligt fandt jeg dog at jeg var bedst tilpas med noget lidt mere tildækket end jeg plejede når vi var out and about (kan også godt lide at dyrke stilen helt ud med maxi kjoler og bling!), men hvis man skal i byen, på en kendt restaurant eller lignende, tror jeg altså det er helt fint at hoppe i den lille sorte. Hvis man skal forbi en souk eksempelvis, skal man være klædt meget tildækket, fik i af vide. Generelt er byen dog en kæmpe melting pot af kulturer.

Det er rigtig billigt at køre taxa i Dubai, og siden data er rigtig dyrt kunne vi alligevel ikke tage Uber når vi var ude omkring. Hvis i gerne vil på nogle af de populære restauranter kan det være en god idé at reservere hjemmefra, og ellers hvis man bor på et hotel plejer conciergen dér at have nogle kontakter.

I Dubia er weekenden iøvrigt Fredag-Lørdag, og Fredag er den dag dét går mest ned i byen og hvor visse ting har lukkede.

Det var lige hvad jeg havde at sige om Dubai! Der kommer en video op på Søndag, og nedenfor finder i nogle shopping favoritter. Kys for nu

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Likes

Comments

JACKET FROM MEOTINE // DRESS FROM CLUB MONACO // SHOES FROM NELLY (OLD) // BAG FROM FENDI

Hej sweeties! Her får i et outfit fra sidste uge, som jeg personligt er helt tosset med. Jeg elsker min nye Club Monaco cashmere sweaterdress, som er den nyeste tilføjelse til min garderobe. Jeg arbejder henimod lidt mere kvalitet frem for kvantitet i garderoben 2018, og det her er en sand klassiker i lækkert materiale. Den der dejlig varm (selvom det naturligvis stadigvæk er mega koldt at skyde outfit fotos these days, hehe), blød og har et feminint snit.

Sweater dresses er simpelthen genialt her om vinteren, det er behageligt, varmt og klædeligt. Det går godt med støvler, overknees og heels, og er egentlig bare en måde at have komfortabelt tøj på og snyde folk til at tro man ser chic ud ;-)

Jeg havde selvfølgelig min Fendi Peekaboo på til. Vi er meget glade sammen, og jeg har allerede fået brugt "hende" meget. I dag farer jeg lidt forvirret rundt fordi det er dagen inden afrejse til Dubai, så det vil jeg komme tilbage til nu. Nedenfor har jeg fundet nogle andre fine strikkjoler i forskellige varianter - og så kan jeg også lige nævne at min er på udsalg lige nu (skide irriterende, når man har bestilt til fuld pris haha). Kys for nu

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Likes

Comments

Instagram@sandrawiller