Fashion

Hej sweeties! Og velkommen til en omgang April Wanties, hvor både Linnea og jeg byder ind med vores version af en lille ønskeliste for måneden der kommer. Jeg tænkte det var en sjov måde at gøre det på, fordi vi har forskellige stilarter.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. H&M 6. HER 7. Louis Vuitton 8. Agent Provocateur

I ved godt hvad jeg drømmer om! Jeg går og tæller ned til min Pochette Metis lander. Hver dag tager jeg et outfit på og tænker "ved i hvad der ville passe godt her til.. POCHETTE METIS I ROSE!". Sikke et i-lands problem. I hvert fald, I'm counting the days. Af andre større køb har jeg også længe luret på Gianvito Rossi stiletterne med plexi glas. Ej, de er altså flotte. Ved dog ikke helt om jeg er til sort eller nude. Derudover drømmer jeg om flæser, ripped jeans og fine kjoler. Har blandt andet forelsket mig fuldstændig i y sag fra Ralph Lauren. Jeg kan slet ikke styre mig her i forårsmånederne, fordi der kommer så mange fine lyserøde og pastelfarvede ting generelt. Min wishlist vokser og vokser, og det klør i shoppegenet..

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

LINNEA

Det begynder efterhånden at ses ret tydeligt, at jeg er begyndt at bevæge mig ud af min ”vinter-deprimerede-hule”: både energi- og overskudsmæssigt men i den grad også stilmæssigt. Dette afspejler sig også på min ønskeliste denne måned, hvor jeg atter igen har fundet nogle staple pieces, der gør det let at inkorporere de sprudlende, provokerende og en anelse unikke ting: såsom denne smukke lyserøde ’bow’ jakke fra ASOS & fur-sandaler fra Zara. Dertil ikke sagt, at jeg er typen der køber total basic eller ”too-easy-going” items, når jeg skal finde mine staple pieces; der må stadig godt være blikke samt personlighed i mine dæmpede outfits. Her sørger jeg for at gå efter tidens tendenser såsom ”the slip top-trend” samt ”multifunktionelle” items, såsom denne skønne midi skirt med slids.

Vi alle har jo selvfølgelig det der halv-urealistiske drømmekøb. Mit er som vist den overdådige it-taske Gucci Dionysus (!!). Dog knap så urealistisk mere med et nyt arbejde og dermed en ekstra indtægt men stadig .... ret mange lønninger væk. Åh, nu ved jeg hvordan Sandra har det når hun er i ”crazy bag lady”- mood ..

Det var lidt fra os om hvad vi ønsker os for tiden hehe. Hvad ønsker i jer? Husk at tjek Linneas blog ud HER. Jeg skal i hvert fald helt sikkert også kigge på den plakat med tasker dér! Kys for nu

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA