Lifestyle, Personal

Hej sweeties. Det er Fredag. Tidligt på Fredagen og Frederik er lige gået. Jeg er helt vild, fordi jeg lige nu ligger på sofaen og ved at det skal jeg gøre resten af aftenen. Alene. Jeg skal spise det jeg vil, se de serier jeg vil, måske endda gøre badeværelset rent. Crazy stuff, ja. I lang tid har jeg haft svært ved at forstå, og ofte forsøgt at retfærdiggøre mig selv. Nogle gange lyver jeg endda hvis folk spørger om jeg skal noget, fordi jeg ikke kan finde ud af at sige jeg har en aftale med mig selv. Men for mig, er det bare vigtigt har jeg fundet ud af. Faktum er, at sådan kan jeg godt lide at bruge min fredag aften. Og alle mulige andre aftener for den sags skyld. For Frederik og de fleste andre jævnaldrende betyder Fredag ofte fest, farver, drinks og ballade. Det gjorde det for mig for 3 år siden. Og det gjorde Torsdag og Lørdag for den sags skyld også.

Nu foretrækker jeg lørdage hvis jeg absolut skal. Jeg er simpelthen træt efter en arbejdsdag, og bare træt efter ugen om Fredagen. For et par uger siden havde jeg lidt overbooket hele mine uge, og min weekend med sociale ting. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide mine venner, familie, kæreste. Jeg har bare virkelig brug for den der alene tid, og når jeg ikke får den bliver jeg bare rigtig uoplagt.

Jeg ved jeg ikke er den enste, fordi jeg har talt med flere veninder. Enten forstår de fuldstændig, ellers fatter de det slet ikke, og synes det lyder kedeligt haha. Sådan er Frederik. Hvis jeg er væk en aften, sidder han ikke bare hjemme alene. Så SKAL han lave noget andet, eller tager ud til sin familie. Han sagde faktisk lige til mig, han synes det var synd for mig, at jeg skulle være alene i aften, hvor jeg bare kiggede på ham og grinte, og sagde dét skulle han ikke synes. "Du glæder dig måske til jeg går?" "Ja, for fanden!" svarede jeg bare. Det er selvfølgelig ikke fordi jeg ikke vil se ham. Jeg glæder mig bare til min alene aften, fordi jeg går en travl periode i møde.

Det er sjovt hvor forskellig man kan være med det her. Og jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg indset jeg er nødt til at lave plads til den her tid. Fordi det er der jeg lader op. Det er jo nok dét, der hedder at være introvert, selvom introvert for mange ofte forbindes med at være genert eller asocial, fordi det er jeg jo ikke. Jeg elsker mennesker og anser mig selvom forholdsvis udadvendt. Jeg elsker bare at være alene, og har brug for det.
Hvad med jer? Er i ligesom mig, eller elsker i altid at have mennesker omkring jer? Der er jo ikke noget rigtigt og forkert.

Jeg vil gå igang med at gøre min køkkenskabe rent, eller noget andet eksotisk og så sætte mig med sushi og chips foran skærmen. Og jeg glæder mig allerede SÅ meget. Me, myself and I. Kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA