Personal

Hey guys. Nå, det her var ikke den blog rækkefølge jeg havde tænkt mig! Optimalt set havde jeg udgivet et indlæg fredag med praktisk information om udgivelsen af kollektionen, og så vist en masse billeder fra Skodsborg og mine læserevents.

I forhold til den praktiske information, er jeg først ved at catch up nu, da jeg simpelthen ikke har haft et ledigt sekund. Kan ikke huske hvornår der sidst er gået 2 dage uden jeg åbnede min computer. Jeg er fløjet rundt. Jeg ved nogle webshops har været lidt langsomme til at komme online med kollektionen, og der er spørgsmål omkring forskellige størrelser og pasforme. Jeg skal nok komme om det hele, når jeg lige får undersøgt det (realistisk set nok på Mandag, hvor folk er på arbejde igen) men først har jeg noget på hjerte, der ikke kunne vente.

Fredag morgen var der blogevent. Fredag aften afholdt jeg så mit event i Wunderwear Strøget, og her i går var jeg i Aalborg & Aarhus Salling for at møde jer. Jeg har aldrig været så overrasket! I var mange flere end jeg havde regnet med (flere end sidst!). Jeg ved ikke om det var vejret, mig, markedsføringen eller de lyserøde snacks der gjorde det, men jeg blev i hvert fald godt og grundigt taget på sengen over det faktum, at der var nogen der stod og ventede på mig.

Jeg kom løbende Fredag eftermiddag, stadig rød i hovedet efter saunagus til bloggereventet, forklædt i en mystisk sweater fra bagerst i skabet, og begyndte at stille plastikglas og chips frem I Wunderwear Strøget. Jeg så der var nogle over og kigge på min kollektion, men tænkte det nok bare var nogen der kom forbi, da det har jo ret meget blikfang. Vil ikke lige antage at folk ved at "Sandra Willer" som der står på tags, er mig. Havde aldrig drømt om at nogen af jer, ville dukke op før tid for at se lille mig altså! Jeg vidste selvfølgelig at nogen af jer kom, det havde i jo skrevet, men altså ikke så mange, hehe!

Jeg vil bare sige tusind tak for det, jeg prøver virkelig altid at få talt med alle så godt som muligt til disse events. Jeg ved nogle af jer er generte, men det må i endelig ikke være. Bare kom over og prik mig på skulderen, jeg lover jeg er der med det samme! Jer jeg har fået talt med, har simpelthen givet mig så meget fed energi og feedback. Og den energi og feedback har bogstavelig talt holdt mig kørende. Jeg har virkelig skræntet på mit helbred, og så her til aften har jeg bare haft nogle shitty ting i mit privatliv. Jeg skriver det her indlæg kl 12 om natten, men udgiver nok først i morgen, når jeg lige har læst det. Jeg er ked af det lige nu, fordi jeg føler mig ensom efter hvad jeg selv anser som en stor milepæl, og hvad der burde være en fejringsaften. Og den er egentlig blevet tilbragt lidt sørgeligt. Men jeg er glad, fordi jeg har fået fejret den med jer hele dagen (Lørdag).. Og så er jeg ikke så ensom alligevel. Det blev et mærkeligt blandet indlæg, men vil bare sige tak for jer, og så keep it real fordi jeg ikke kunne få mig selv til at skrive et overfladisk indlæg om priser og størrelser lige nu. Jeg skal nok komme med mere badetøjs info asap, når jeg lige er ude af den her følelsesmæssige bobbel, og så glæder jeg mig til næste weekends event i Odsense. Love you guys, og i betyder mere end i lige tror. kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA