Hej sweeties! I dag skriver jeg opfølgeren på dette indlæg, hvor jeg igen kortlægger min økonomi. Se hvordan det er gået nedenfor.

Mandag

Mandag arbejdede jeg hjemme, samt ordnede de ting jeg normalt gør om Søndagen; handler, gør rent etc.
Gik I Bilka (havde mest lyst til at gå i Irma, men lod være!) og købte de ting jeg manglede til hhv. aftensmad og frokost prep. Der var lidt tomt, fordi jeg har været i Paris. Nu skal jeg altså lære mig selv at have frokost med.

Købte ind for 155,-. Købte primært fornuftige ting; svampe til min aftensmad, bananer til morgensmoothies, kikærter til frokost samt snacks jeg kan tage med på kontoret. Fandt de her æblemos snacks med musli, jeg bare måtte prøve. Lidt dyrere poster på indkøbssedlen var vitamin B piller til min sygdom, og bag-selv cookies jeg havde lovet Frederik, som er meget eksamensramt og derfor har brug for kærlighed. Var også løbet tør for agave sirup. 155,-

Derefter gik jeg igang med at lave lidt "meal prep" nu jeg var derhjemme. Kogte en masse ris jeg kan bruge de kommende dage, og tilberedte nogle af dem som fried rice til imorgen på kontoret. Edamame og kikærter. Tilfører sriracha chili mayo inden jeg går. Opdagede at nogle af bananerne var meget modne, så lavede dem til mini havregryns cookies. Det var faktisk sjovt nok, og føler mig nu MEGET overskudsagtig.

Tirsdag

Jeg havde frokost med, og det gik jo fint. Faktisk var det rart ikke at skulle afbryde mit arbejde for at gå ud og finde frokost. Tog tidligt hjem pga. jeg var halvsløj, og var nødt til at handle lidt mere. Dét køleskab er altid tomt. Gik i Irma, da de er det eneste det i nærheden, der har de veganer ting jeg skal bruge. Købte falafel, quorn, brød og ingredienser til at lave en vegansk oreo is jeg havde set på youtube igår. 162,-
Ret dyrt, hold op jeg glæder mig til at vi i det her land fatter at veganske varer skal være billigere. Synes det er helt åndssvagt det er ligesså dyrt eller dyrere som kød! Det kan umuligt koste meget at producere, der må være en syg avance. Men det kommer. Tror jeg haha..

Onsdag

Arbejdede hjemme så spiste alt hjemme. Vi manglede lige et par ting til aftensmad. Frederik og jeg skulle spise sammen (gjorde vi hverken Mandag eller Tirsdag pga. han har eksamen). Manglede også rismælk. 103,- blev det, men delt i 2 denne gang så 51,5,-.

Torsdag

Var Frederikke og jeg på Skodsborg Kurhotel. Havde egentlig bestilt en lidt dyr frokost og massere af kage, fordi vi sad og arbejdede efter spa, men de var så søde at tage regningen for os. Ih altså! Gik op og sagde "vi vil gerne betale" og fik afvide, at det kunne vi altså ikke få lov til. Heldigt for mig i mit lille eksperiment her hehe, og virkelig sødt.
Frederik handlede ind til det vi skulle bruge til aftensmad her, så jeg mobilpayede ham 30,- for det. Det var da billigt sluppet, for en lækker dag. Og han lavede endda svamperisotto, mm.

Fredag

Tog overskydende risotto med fra igår på kontoret. Good girl, right? Faldt dog i på kontoret. Lavede en collage og faldt over nattøj jeg bare måtte øje på stedet. Tror der gik 2 minutter fra jeg så det til det var klikket hjem. Damn, jeg tænker mig lidt om nogle gange haha. Det var det her sæt og det kostede 399,-. Bilder mig selv ind at jeg teknisk set har sparet penge, i det jeg har luret på Agent Provocateur versionen som koster det 3 dobbelte. Mindst. ;-) Meeh..

Var desuden ude at køre med ny kørelærer. Kæmpe success, men mere om det senere. 450,- for en time. Vil slet ikke tænke på, hvilken taske jeg kunne have købt, for hvad det kort har kostet....

Handlede sundt ind til aftensmad efter en løbetur. Det blev 53,-.

902,- - den dyreste dag indtil videre. But that night shirt though. Og kørekortet har jeg ligesom affundet mig med suger min økonomi og har gjort det siden December nu..

Det sæt jeg faldt i med, og det jeg købte; brocolli, spidskål, banan, avocadoer. Hvorfor er avocadoer egentlig så dyre? En af dem var også dårlige. Har en totalt pet peeve med "strenge/tråde" i avocado'er, synes det er det klammeste haha.

Lørdag

Tog hjem til mine forældre. Besøgte "Vejgården" sammen med min mor. Det var et fantastisk sted med alle mulige lækre bolig ting, jeg ikke kunne holde mig fra. Rigtig gode priser og helt unikke ting, vil klart anbefale jer at kigge forbi hvis i er nordpå. Købte en flot lysestage og nogle flotte kurve jeg vil have blomster i på terrassen.

Derefter tog vi i Kvickly, som er kendt for at have et bredt udvalgt af vegan stuff, så der købte jeg en masse med til næste uge. Har nemlig ingen Kvickly i nærheden af mig. Mangler stadigvæk at afregne med min mor (vi har et længere regnestykke, os to imellem hehe) men vil tror jeg har brugt omkring 250,- på boligting og 120,- på veganske varer, hvis jeg lige skal tage det med her.

Søndag

I dag har jeg spist brunch med min familie på Maio, hvilket var sindssygt lækker. Det ligger på Illum rooftop, og jeg kommer til at køre en giveaway med dem på instagram, så det var også taken care of for me hehe. Lækkert, lækkert!

SAMLET FORBRUG: 1670,5
Sidst: 4200

Alt i alt synes jeg det er gået ret fint! Det er blevet 571,- for at handle ind hele denne uge. Det skal lige siges at inden jeg dokumenterede den første uge, havde jeg handlet stort ind Søndage inden, hvor denne uge startede på et helt tomt køleskab, så har skulle handle meget mere ind løbende. Til gengæld har jeg slet ikke haft nogle omkostninger ved at spise ude, og jeg er begyndt at lære at tage frokost med kontoret hehe. Udover at det sparer mig penge, synes jeg også det er virkelig rart ikke at skulle ud og finde noget. Det vil selvfølgelig stadig forekomme at jeg spiser lidt dyre frokoster ude, da jeg tit har frokostmøder og lignende, men resten af tiden, er der altså ingen grund til at bruge 100+ kroner på ét måltid, som jeg alligevel bare flækker foran skærmen. Og så skal jeg jo ikke forglemme, det fordele jeg får ved at være blogger.

Selvom det er lidt besværligt, er det dog klart bedre for mig at handle ind mere dag til dag. Tit er min uge ikke planlagt i forvejen, og de gange, jeg har forsøgt at handle stort ind og planlægge, er jeg endt med at smide uforholdsvis meget ud, fordi det bliver for gammelt, da jeg ender med ikke at være hjemme alligevel. Det er slet ikke sket denne gang. Jeg fik endda af med bananerne der var ved at blive for gamle etc.

Den største enkeltstående post har været min køretime, og det er der ikke rigtig så meget at gøre ved, kan man sige. Og så faldt jeg jo i med shoppingen haha! Oh well, det er der nok ikke så meget at gøre ved i længden. When I see something pink, I get it. Jeg synes klart at det vigtigste for mig har været maden. Det er ikke fordi min økonomi ikke kan bære det, men det er bare unødvendigt og dovent at jeg spiste så meget ude før.

Jeg håber i kunne lide dette lille tiltag, i må sige til hvis i ønsker lignende indlæg i fremtiden. Det har i hvert faldt været sjovt og lærerigt for mig. Kys og rigtig god Søndag aften til jer <3

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA