Fashion

Hej sweeties. I dag er jeg endt i et hjerteskærende dilemma. Ja, det er lige før jeg ringer ind til Mads & Monopolet. What's a girl to do? Ej pjat, jeg ville faktisk bare høre jeres mening om noget. Ser i, jeg synes at jeg fortjener en bonus lige nu, ja jeg gør så. Spørgsmålet er bare.. hvad det så skal være. Jeg har pengene til begge disse items, de er dog ret forskellige og vil blive brugt til forskellige funktioner. Der er desuden en prisforskel.

GUCCI Marmont Taske i himmelblå (den lille størrelse); 5800,-

+'er: Jeg har kigget på den her blå gucci taske LÆNGE. Den har floreret på adskillige collager, og jeg synes den her farve er noget af det pæneste jeg længe har set. Jeg kan også godt lide at tasken er lille, samt kan huse mit nye kamera perfekt. Den er casual, men hardwaret gør den væsentligt mere dressy end "Gucci Soho", så man vil også kunne style den op.
-'er: Jeg har en anden taske på vej (POCHETTE METIS!), og kan ikke finde ud af om jeg overkompenserer. Synes dog begge er perfekte til foråret. Kan dog godt forestille mig at så snart Pochette Metis kommer, er han (tror det er en han, kan ikke helt finde ud af det haha), alt jeg vil have på.
Størrelsen minder meget om min Balenciaga Hip, så man kan argumentere for at jeg er dækket ind. Synes dog strukturen og farven gør den væsenligt anerledes.

Gianvito Rossi Plexi glas stiletter: 4400,-

+'er: De her sko har jeg kigget på mindst ligeså længe. De er det første foto jeg tog med min nye telefon. Jeg har kigget på plexi glas modellen i noget tid, men den her farve. Det er jo MIG. Jeg mangler en lidt mindre bling-bling pandant til mine Valentino stiletter. Jeg skal overrække en pris til Danish Beauty Awards, hvilket jeg mangler fodtøj til, da mine Valentino'er ikke passer til kjolen. De er desuden perfekte til andre formelle begivenheder her til foråret og sommeren, hvilket jeg har en del af på programmet. Jeg har hørt rigtig godt om pasform og comfort i disse sko. Hvis de ikke har dem i plexi glas kunne jeg også sagtens overveje dem helt plain i læder eller ruskind i samme toner. De har simpelthen sådan nogle elegante sko. Jeg har heller ikke nær så mange lækre sko, som jeg har tasker.

-'er: De er ikke en taske. Haha. Og er nok meget sæsonbetonede. Dog vil jeg højst sandsynligt få stor glæde af dem i vinter halvåret når jeg er ude og rejse. 

Hvad synes i? Jeg køber nok i dag, da Frederikke og jeg har en træningsaftale, så en "fancy frokost" aftale og så synes jeg det passer meget godt ind der. Jeg kommer desuden til at vlogge, så stay tuned (psss... der kommer også en anden video op senere idag). Håber i vil hjælpe med mit I-lands dilemma ;-) Kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA