Personal

Hey guys. Det her indlæg bliver meget ulig mig. Jeg er også meget ved siden af mig selv i disse dage. Fordi ja, i husker måske mit indlæg om at jeg var dumpet min første køreprøve. Well guess fucking what, jeg er dumpet 2 mere!!!!

Anden køreprøve skulle jeg op til i Slagelse. Det gik faktisk rigtig godt men på vej derned, skulle vi øve motorvej (det kan de godt tage én på udenfor København, men det sker sjælendt under prøven her, så derfor har vi ikke øvet det). Jeg synes selvfølgelig det var pisse scary, men min lærer punkede mig for at jeg skulle køre hurtigt og overhale lastvogne etc, så til sidst fandt jeg ud af det. Første gang dumpede jeg på at være for langsom/forsigtig/uselvstændig.

Så under anden køreprøve går det skide fint. Jeg føler faktisk efterhånden jeg har styr på det. Så kommer vi ud på en landevej, men hvor man godt må køre stærkt (mener det var 90). Jeg kører bag en bil og kører kun 60 og tænker, nåmen så er det jo nu jeg skal være super selvstændig og bare overhale! Indtil køresagkyndige pænt beder mig trække tilbage, da jeg ikke må overhale der. Den nye viden, og de "mærker" jeg havde fået fra sidst, fik mig helt til at glemme alle de trafikregler jeg havde lært først, så jeg havde ikke set man ikke måtte overhale. Hold kæft hvor var det dumt. Jeg havde til gengæld en super flink køresagkyndig denne gang, som roste mig rigtig meget ellers men det var en stor fejl, så jeg dumpede.

Jeg fik dog blod på tanden, og tænkte okay, sidst var jeg for forsigtig, nu var jeg overmodig og så sidder den der næste gang. I perioden mellem køreprøve 2 og 3 kørte jeg rigtig godt! Jeg følte mig også tilpas og sikker i bilen for første gang selv, så det var dejligt. Så da jeg skulle gå op igår, var jeg (LEGIT) optimistisk. Før havde jeg virkelig holdt mig selv i øerne for at være positiv omkring det, og tro på mig selv.

I går kom vi så kørende (i Frederikssund). Der var rigtig høj sol igår, og jeg kørte ned af en lille wierd vej, frem mod et stort lyssignal. Jeg kørte frem til lyssignalet og standsede. Herefter fortæller køresagkynde mig så, at der var et mindre (underordnet) lyssignal længere fremme, og en stoplinje jeg overså (vejen var lidt på en bakketop, så kunne vitterligt ikke se en skid på vejen for solen!). Så var det rimelig hurtigt den køreprøve, og nu har jeg også "kører over for rødt" stående. Jesus christ! Selvfølgelig skulle jeg have set det i know, men ej hvor er jeg træt af det her lige nu. OG fordi det var så langt væk kostede det mig 2800 i alt. For de latterlige 10 minutter. GREAT.

Jeg har, for at sige det, hadet den her process hele vejen igennem. Jeg synes biler er kedelige. Jeg synes dog det er ret sjovt at køre og føler mig efterhånden tilpas, men nu KAN jeg ikke sige til mig selv det nok skal gå mere. Jeg har virkelig prøvet alt. Jeg har købt alle muligt ekstra pakker, set 13989189 youtube videoe'er, pumpet mig selv op, fået timelange foredrag af Frederik (som elsker biler). Jeg har kørt jeg ved ikke hvor mange ekstra køretimer imellem alle de her fucking prøver, og føler ærlig talt også jeg har styr på bilen nu. Eller det gjorde jeg imellem 2 & 3 prøve, men så i dag, da jeg var ude og køre, var jeg blevet totalt hylet ud af den igen efter igår og keglede rundt. Selvom jeg lige har kørt fint i lang tid. Jeg har virkelig fået psyched mig i det her og aner ikke hvordan jeg skal un-psyche mig. Hver gang min sædvanlige stemme siger "bare tænk gode tanker og visualisér dig selv med kørekortet" siger en anden, meget overdøvende stemme "HOLD DIN FUCKING KÆFT!". Ellers prøver jeg lige kort og så begynder jeg at græde lidt. What a mess haha!
Jeg har prøvet alle mulige taktikker, ladet være med at sige det til folk, og tænkte egentlig også at det var rarest/bedst karma ikke at give det her negativtet udløb på bloggen (og så er det da også lidt pinligt at folk skal vide hvor mange gange jeg har dumpet nu haha). Men fuck det, det er det jeg har lyst til lige nu. Så now you know, Jeg har svært ved at fokusere på andre ting lige nu. De to første gange kom jeg mig hurtigt og fik noget ud af dagen, men igår var jeg fandme sur og ked og det er jeg også nu.

Og guess what? Jeg skal op allerede igen imorgen. Prøv at spørg om jeg har lyst til det? Jeg kan ikke lade være at undre mig over, om der nogensinde har fandtes nogen der bare blev og ved med at tage køreprøver, og i så fald om det er mit lod i livet. Det er i hvert fald en ret dyr beskæftigelse.. Jeg smutter nu. Sorry for den her negativitet, men det føles bare så falsk af mig at skrive om sko, når det er det her der fylder! Kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA