Fashion

Hej sweeties! Nå, denne gang har jeg ikke skulle holde det helt så hemmeligt, som da jeg lancerede min lingeri kollektion i November, men nu er tiden ENDELIG inde til endnu en nyhed. Jeg udkommer nemlig med endnu en kollektion i samarbejde med Missya, til Spring/Summer 2017. Denne kollektion kommer til at indeholde lingeri.. MEN OGSÅ BADETØJ. Jeg har glædet mig som et lille barn til endelig at begynde at fremvise kollektionen her, og synes at nu var et godt tidspunkt at begynde på. Jeg gør det ligesom sidst, hvor jeg her op til launch viser de forskellige styles frem på bloggen, samt fortæller lidt om historien og tankerne bag. Lanceringsdatoen er d. 5 Maj, hvor kollektionen udkommer i Wunderwear forretninger samt online. Vi har fået en ny stor spiller med online denne gang, så det er jeg vildt spændt på, og så glæder jeg mig til at se mine små baby'er hænge ud i butikken. Det er den vildeste følelse.

Jeg kommer desuden til at afholde events igen, men mere om det, når vi nærmer os lidt mere.
Kollektionen består af 6 swimwear styles, 4 lingeri styles (i 2 farver hver) og en beach cover-up samt net. Billederne denne gang er skudt af Frederik på Bali. I og med det var badetøj og sommer styles, ville jeg gerne holde det lidt naturligt. Denne gang ville jeg også gerne prøve kræfter med retoucheringen selv, og så fik Frederik lov til at agere fotograf. Det var klart en udfordring, og jeg nåede lige at tænke SHIT et par gange, men nu har jeg både billeder og badetøj i hus så jeg er GLAD. Jeg kan desuden glæde jer med at vi har både mindre skål + omkreds størrelser og XS med i denne kollektion, da der var efterspørgsel sidst. Badetøjet kommer til at køre fra EU34 og opefter.

(English translation at the bottom of the post)

Den første style jeg vil afsløre for jer er; "Sporty Sweet". Denne style er tiltænkt som en fantastisk basic bikini, men med noget iøjenfaldende print og smukke detaljer. Snittet er klassisk og praktisk, men holder på sagerne og former på en feminin måde. Jeg har givet den en syning på bagdelen, da jeg selv synes det er flatterende og giver god form. Udover det giver fittet virkelig gode bryster, uden at have push up i. For mig er det virkelig alfa/omega, da nogle snit bare gør mig helt flad. Not cool haha. Den her bikini sidder godt fast, så man kan bruge den til vandkamp og beach volley, men den får også tingene til at sidde hvor de skal.

Og så lad mig komme til printene! Jeg vidste jeg ville lave noget med palmer og lyserød, og endte på den her kombination, med turkis palmer og en mørk rosa. Jeg havde kig på en masse forskellige, men endte med disse lidt tynde palmeblade.

Jeg har lavet "Sporty Sweet"i i et andet print også, nemlig striber med vandmeloner. Dette er den eneste model, der kommer i to varianter. Jeg sad selv og legede med det inde på en collage, og var så heldig at den første prototype vi fik hjem, matchede perfekt. Bikini'erne kommer til at koste 149,- for underdelen og 199,- for toppen, så et sæt vil ligge til omkring 350,- hvis man runder op. Jeg synes det er en rigtig god pris, og har også prøvet at holde den nede samtidig med jeg fik det design jeg ville!

Og så ville jeg også lige vise jer min lille cover-up, jeg har lavet i en rigtig "Sandra Lyserød", hvis jeg selv skal sige det. Den kommer i et let materiale, som ikke er for gennemsigtigt, og er bare den beach cover-up jeg altid selv har manglet. Jeg får altid rodet mig ud i besværlige to delte sæt, og derfor tænkte jeg at en jumpsuit var oplagt. Denne kommer til at koste 199,-.

Det var lidt om "Sporty Sweet" bikini modellerne, samt min Playsuit. Jeg glæder mig til at vise jer resten, og håber i vil tage glædeligt imod denne nyhed om endnu en kommende kollektion og BADETØJ. Tusind tak fordi i følger med, og fordi i støtter nok om mig, til at det her kan lade sig gøre endnu en gang. Jeg tænker jeg laver en Q&A om det hele på min youtube snart! Mange knus fra undertøjs (og badetøjs!) freaken

Hi loves. So this time I didn't have to keep it as secret as last time, when I launched my lingerie line in November. But now the time has FINALLY come. I will be launching another collection in collaboration with Missya for Spring/Summer 2017. This collection will also have lingerie, but the big news is that it also will include SWIMWEAR. I've been so excited to start showing off these pieces, and thought now was a good time since launch is on the 5th of May, where the collection will hit stores. We've also got a new large online retailer, which I can't wait to tell you more about. I will also be doing events all over the country again, but more about this when the time comes. The collection consists of 6 swimwear styles, 4 lingerie styles (in 2 colors each) and a beach cover-up and net. The photos are shot by Frederik in Bali. Since it was summer and swim, I wanted to make it a quite natural looking. It's definitely been a challenge doing the photo's ourselves, but I'm happy with the result.

The first style I want to present is "Sporty Sweet". The fit is quite classic but with a few tweaks. This fit really lifts your breasts in nice way, without having any padding. For me this is quite important, since some bikini's just make me flat as a pancake haha. This bikini is quite practical and you can definitely play beach volley and go jumping around, but everything will stay in place. And the prints! I knew I wanted palms and pink, so ended up with this combo for the first one.

I made this bikini in a different print as well; stripes and watermelons. I sat around playing with textures in a collage, and got super lucky with the first prototype we got. The bikini's will retail for .. DKK for both top and bottom. And I also wanted to show you this beautiful playsuit, which I made in a true "Sandra Pink" if I can say so myself. It comes in a light material, that isn't too see-through. I really wanted to create the cover-up I've always been missing. I hope you guys like these styles, and are as excited as I am for this launch. Thanks so much for following me and making all of this possible. Kisses

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA