Lifestyle

Hej sweeties! For tiden er jeg kommet ind i en god træningsperiode. Det er som om, jeg har knækket koden til hvordan jeg holder mig selv motiveret.

Først og fremmest så træner jeg, med forudsætningen af at jeg gerne vil bevæge min krop og få det godt. Ikke fordi jeg skal se ud på en bestemt måde eller opnå et mål. Jeg træner for mig, mit velvære og fordi jeg som regel kan mærke i min krop når den har brug for det, efter at have siddet stille for længe. Derudover så prøver jeg at veksle min træning, gå i fitness, løbe en tur, lave nogle træningsvideo'er på youtube (blogilates er min favorit!). Ind i mellem prøver jeg også nogle hold. Dog har jeg fundet at det bedste for mig, er at træne i 30-40 minutter. Hvis jeg først skal over i fitness, træne i over en time og så hjem i bad og gøre mig klar, føler jeg ofte, der går for meget tid på det. Så fungerer det bedre at træne oftere (cirka hveranden dag) og så i kortere tidsintervaller, så det virkelig bliver en vane at få bevæget mig, og jeg ikke stresser over, at det er tidskrævende. Nogle dage tager jeg også bare en lille løbetur og youtube video på 20 minutter. Nogle dage træner jeg igennem hvis jeg har aggressioner jeg skal af med, og andre dage får jeg bare stille og roligt pulsen op, strækker ud og fokuserer på styrke. Jeg prøver ikke at tvinge mig selv til noget, fordi det er nok noget af det mest demotiverende for mig at føle jeg SKAL noget. I stedet for er det meget bedre at jeg VIL noget. Jeg VIL træne, fordi min krop vil bevæge sig. Jeg VIL løbe en tur, fordi jeg føler jeg har været inden for hele dagen, og vil ud og have noget frisk luft og høre god musik. Motion er en gave til sig selv, ikke en straf, og det bliver det lynhurtigt hvis man presser det ned over hovedet på sig selv!

Det var lige et par ord i øst og vest om hvor jeg er, træningsmæssigt lige nu. Håber det kan give jer inspiration til at mærke efter i kroppen, og lytte til hvad den har brug for i dag! Kys for nu

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA