Lifestyle

Hej sweeties! Og rigtig god påske. I dag skal jeg op og besøge min familie i Sverige omkring frokosttid, og morgenen har jeg brugt sammen med Frederik i fitness. Det var rigtig dejligt, men nu til noget andet.

I går fik jeg en masse lækre sager fra Pretty Pure ind af døren. Jeg prøvede deres ting for første gang for et par uger siden (er i gang med at filme en video, om hvordan jeg bruger produkterne), og var simpelthen næsten løbet tør igen. De har en masse spændende vegan ting! Det har jeg stocket up på er;


Macaccino drikken som jeg før har prøvet i "Sensual" udgaven. Maccacino er en blanding af kakao, maca rod og en masse andre gode ting. Maca har en opfriskende effekt, og giver et kick. Det smager lidt som stærk chai, med kakao i synes jeg. Jeg drikker ikke kaffe, så det her er et dejligt alternativ for mig. Denne gang har jeg prøvet Macaccino Dark. Jeg har brugt ca. halvdelen op af den anden, så vil sige en pose holder en måned, hvis man drikker det hver morgen. Hver pose koster 89,- og man kan købe alle 3 for 240,-.

Maca & Vanilla Instant grøden synes jeg bare lød dejlig, nu jeg var blevet så glad for Maca'en i drikkelse. Jeg har stort set spist hele min "Chocolate Hit" grød variant op. Glæder mig til at teste den her, og synes i hvert fald den med choko var god. De smager ikke super sødt, så man kan lige smække noget agave sirup og bær på. Man skal bare hælde varmt vand over grøden, og jeg elsker jo nemme ting - så det er lige noget for mig. Jeg spiser det ofte til morgenmad, og som snack når jeg kommer hjem og om aftenen.

Purelosophy drikkene kommer i to udgaver "relax" og "renew" , og er vand med planteekstrakter. Renew er lidt som en naturlig Redbull, der opfrisker en, og relax er til inden sengetid for eksempel, hvis man skal slappe af. De smager skønt, og jeg har fået mig en vane med at drikke næsten kun ting med smag i (Frederik har givet mig den haha, har altid drukket vand helt plain før!), og så er de her mere nærende end så meget andet. De koster 21,- pr stk, men de kommer også i nogle forskellige pakketilbud.

Raw- barer & bites er geniale. Jeg har brugt dem meget som mellemmåltid. Min favorit er de røde med goji bær, men jeg kan også rigtig godt lide baobab og spirulina. De her rawbarer har en rigtig god konsistens og smag, samtidig med de mætter godt på farten. Jeg har dem tit liggende i tasken. De små bites har en lidt højere koncentration af chokolade, og smager derfor rigtig syndigt, og perfekt til hvis man har en sød tand om aftenen som jeg. Der er en smagekasse tilgængelig, jeg vil anbefale jer at tjekke ud, hvis i er interesserede.

Jeg tænkte bare lige jeg ville vise jer de her sager, og kommer til at have dem med i en video snarest! I kan tjekke prettypure ud her. Kys for nu og nyd påsken!

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA