Lifestyle

Hej sweeties! Mandag = motivation her på bloggen, men nu hvor det for mange er påskeferie tænkte jeg det skulle være med et twist. I dag har jeg nogle forslag klar til jer om hvad i kan lave af produktive sager i påskeferien.

Ryd op og ryd ud

Forårsrengøring er det bedste. Det er ikke altid man orker det, men jeg har tit fundet, at når jeg først er kommet igang har jeg faktisk hygget mig undervejs. Der er noget tilfredsstillende i at få ryddet op, og ryddet ud. Det jeg plejer at gøre er at rydde overordnet op, og så langsomt tage forskellige "afdelinger". Man behøver ikke gøre det hele på en gang, så går man tit i stå, og det virker uoverskueligt. I dag; badeværelset og imorgen køkkenet for eksempel. Find nogle store sække frem, smid ud, smid i kælderen og få indholdet ud af skabe, køleskab, skuffer og tørret af.

Det gode ved at rydde ordenligt op på den her måde, er man også tit opdager ting man havde glemt, og faktisk kan spare penge. Jeg har flere gange oplevet jeg havde et eller andet stående, jeg ikke vidste jeg havde, og ellers var gået ned og købt næste gang jeg manglede. Det er en rar følelse af at have overblik. På med en podcast eller noget god musik, og så er det bare igang.

Kom i gang

Når du har ferie har du tid til at træne. Du behøver ikke stå tidligt op, du har ikke en bagkant, så just do it. Smut en tur i fitness eller find løbeskoene frem, det vil du ikke fortryde. Forkæl evt. dig selv med en lækker frokost bagefter. Det giver fornyet energi, og kan forhåbenligt være med til at implementere gode vaner der forsætter, når ferien er slut.

Catch up med vennerne

Den veninde du godt ved du har forsømt? Det er nu du har tiden til at give hende et kald og få den aftale i stand. Jeg er selv den værste til det her, og føler altid jeg har en masse jeg gerne vil ses oftere med. Hvis dog bare døgnet havde flere timer! Hverdagen er travl for alle, så ræk ud om ikke andet over et telefonopkald og få catchet up. Samme goes for familiemedlemmer - jeg er sikker på din bedstemor bliver glad for et opkald.

Tag tid til dig selv

Selvom socialt samvær og at pleje sine venskaber kan give en masse på den sociale konto (og samvittigheden, let's be real), så er det også vigtigt med tid til sig selv. Jeg er den største introvert (folk griner altid af det når jeg siger det, fordi de forbinder det med at være genert - det er forkert). Introvert/ekstrovert handler om hvor man får sin energi fra, og når jeg skal oplade skal jeg være helt alene. Mens jeg skriver det her er jeg LYKKELIG fordi jeg er alene hjemme resten af dagen haha. Jeg elsker menneskerne i mit liv, men jeg elsker også mit eget selskab og det er sindssygt vigtigt for mig at få den alene tid ind. Jeg ved det er forskelligt fra person til person, men selv hvis man ikke kan lide det, synes jeg faktisk, det er vigtigt at øve sig i at være alene med sig selv.

En god idé til hvad man kan lave er en spa dag. Snart skal fødderne luftes i åbne sko, benene frem igen. Frem med bodyscrub, fodfilen, negleklipperen og pincetten! Ekstra points for at se SATC mens man tager fodbad ;-)

Jeg håber det kunne give lidt inspiration. Selv har jeg et par områder i lejligheden jeg lige skal have gennemgået. Jeg har rigtig meget lyst til at lave om og nusse rundt herhjemme for tiden, så det er dejligt. Kys for nu, og nyd ferien!

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA