Lifestyle

Hej sweeties! En lille update fra mig. I går var endte jeg spontant med at tage til Distortion - og i øvrigt kæmpe shoutout til alle de mega nice læsere jeg mødte hehe, LOVE YOU GUYS. Jeg havde siddet hjemme og ordnet ting det meste af dagen, da jeg klart et stort behov for hjemme tid i disse dage.. Men så var vejret godt og aftenen gled hen, så tænkte jeg why not. Det var faktisk rigtig sjovt, og godt at komme lidt ud! Vi mødtes med Frederik og hans venner, og så senere Frederiks lillebror og hans venner også. Mega hyggeligt, og vi endte endda på klub hvilket slet ikke var meningen, men meget sjovt.

Nu ligger jeg på min terrasse! Det er nemlig noget nyt, fordi før har man ikke kunne ligge. Faktisk har vi ikke spor udnyttet vores forholdsvis store terrasse, og det skal laves om på nu. I sidste weekend fandt Frederiks far en palle til os, som vi savede til så vi fik en lille "seng" som jeg kalder den. Så smed vi bare nogle gamle hynder, puder og tæpper på, og nu har jeg ligget herude stort set hver morgen, da vi har morgensol. Tilføjede også lyskæde for insta-effekt. Jeg får klart mere brug ud af noget jeg kan ligge i, frem for at sidde. I dag vil vi se om vi kan komme i IKEA, da vi gerne vil have sådan et omslag til terrassen, som i kan se giver den ikke ret meget privatliv som den er nu. Jeg tænker vi også skal have nogle planter, men tror simpelthen jeg er nødt til at købe fake. Har allerede smidt to ud fra denne sæson, jeg har bare ikke grønne fingre haha! Stakkels døde planter. Ville ønske jeg kunne få en lille urban garden, men hvis i følger med på snappen har i set Frederik gøre nar af mit meget sørgelige forsøg på at gro karse..

Jeg håber i nyder sommerdagene, Distortion og hvad i nu ellers måtte have gang i i denne tid. Jeg ved der er mange der har eksamener, men nu er sommerferien altså snart om hjørnet. Det føles ret skørt, jeg synes lige vi er sprunget ind i 2017.. Kys for nu


Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA