Hej sweeties. Tak fordi i tog så godt imod min store nyhed i Mandags. Som sagt kommer der både badetøj og lingeri i den nye kollektion, og i dag tænkte jeg at jeg ville løfte sløret for en af lingeri stylesene. Det her sæt har jeg kaldt "Rachel". Jeg har denne gang givet lingeri'et pigenavne, taget fra forskellige serier og inspiration. Rachel er et soft bra sæt med string trusser, den kommer i en lækker nude farve og mint grøn.

Alt lingeri'et har rosegold detaljer, hvor der desuden er et lille bitte "SW" indgraveret med mine initialer. Så unreal! Størrelserne kører fra XS-L. I sidste kollektion var der ingen string trusser, så det synes jeg helt klart vi skulle have her, samt en trekants BH. Jeg er virkelig glad for hvordan den her er blevet, og særligt i forhold til prisen som er 199,- for toppen og 99,- for underdelen. Jeg er virkelig tilfreds med materialet, fittet og designet. Jeg håber i vil tage godt imod det her sæt, og glæder mig til at vise jer resten ;-) For mig er det en vigtig basic i enhver lingeri garderobe, med sådan et her sæt.

Jeg håber i vil tage godt imod det her sæt, og glæder mig til at vise jer resten ;-) For mig er det en vigtig basic i enhver lingeri garderobe, med sådan et her sæt. Kys for nu

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA