Fashion

INDLÆG SPONSORERET AF MESSAGE.

Hej sweeties! Jeg håber i nyder den sidste dag af påsken. I dag har jeg i samarbejde med Message lavet en lille guide til deres webshop. De fleste af jer kender sikkert Message's super fede butikker, men vidste i at de også er ligeså skarpe online? Jeg har i hvert fald super meget tendens til at bruge de samme webshops utroligt meget (haha, det har i nok bemærket), og derfor synes jeg altid det er fantastisk når jeg arbejder nogen nye. Message er også baseret i Danmark, hvilket er fordelagtigt i forhold til forsendelse osv.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

Ovenover ser i et blandet udsnit af favoritter fra Message's hjemmeside. Hold nu op hvor er der bare kommet mange lækre pastel farver overalt, jeg elsker det. Jeg fandt også en skøn hvid kjole, som også er et oplagt valg til studenterne, den er simpelthen så fin.

DET SKAL I TJEKKE UD: NEO NOIR

Hvis i ikke allerede kender Neo Noir, så skal i til at gøre det! I hvert fald hvis i er en girly girl som jeg. De laver de mest fantastiske flæser, nederdele og generelt feminine sager, i en rigtig fornuftig prisklasse. Jeg skal helt klart se nærmere på det hurtigst muligt, og skulle styre mig en del, for ikke at fylde kurven her til eftermiddag da jeg sammensatte det her indlæg hehe.

NUNOO

Det er ikke et rigtigt post her på siden uden tasker, og Message forhandler det cool danske mærke Nunoo. De laver fede tasker, i ruskind og læder til en rimelig pris. De kommer i mange forskellige farver, men specialiserer sig særligt i det jeg vil kalde den perfekte hverdagstaske, men har også andre lædersager såsom kortholdere og nøgleringe. Min skulle selvfølgelig være lyserød.

LÆKRE JEANS PÅ BUDGET

Jeg har i et par år efterhånden været super glad for jeans fra Global Funk. Jeg har altid et par af deres sorte slacks liggende, men har også fået et par klassiske blå hjem. Faldt også fuldstændig for den her cropped model med frynser i bunden. Så fint med en ballerina eller hvid sneaker!

I MIN GARDEROBE

Og til sidst ville jeg lige vise de items jeg selv har i garderoben. Jeg har allerede fået meget glæde af min hvide jakke fra Mbym, som jeg havde med til Paris og bare elsker. Jeg har også haft brugt de her sko fra Shoe The Bear utroligt meget de sidste par måneder, de er bare aldrig rigtig kommet på bloggen af en eller anden årsag. De har en perfekt højde, jeg kan gå i dem hele dagen, men føler mig stadigvæk lidt fancy. Ønsker mig dem også i beige nu!

Jeg håber det kunne give inspiration til en ny webshop, i klart skal tjekke ud. Kom til Message.dk HER. Mange kys

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA