Fashion

Hej sweeties. Ej, for et nedern påskevejr vi har fået os her i dag. I hvert fald over København, her står det da godt nok ned i stænger hehe. Derfor tænkte jeg timingen var meget fin, til lige at smide det her indlæg om med studenterkjoler. Jeg tænker jeg kommer til at lave et mere, da der løbende kommer flere og flere styles på forskellige webshops kan jeg se, men indtil videre har jeg fundet et par rigtig gode bud, til jer der gerne vil være i god tid med studenterkjolerne.

PREPPY

Jeg har selv luret langt og længe på denne flotte hvide kjole fra Ralph Lauren. Med et bælte i taljen er den super fin og anvendelig, oplagt til den sidste eksamen og helt sikkert genanvendelig. Det samme gælder denne, også fra Ralph Lauren - den har jeg faktisk allerede selv, selvom jeg ikke bliver student hehe.

1. HER 2. HER 3. HER

GIRLY

De her kjoler er perfekte til receptionen/festen. Selv ville jeg klart gå efter denne "Self Portrait" inspirerede kjole, da jeg har haft kig på dem i forskellige farver mange gange. Den her kjole fra nelly har jeg også i mange forskellige farver, og havde selv en udgave med blonder på da jeg blev student. Den er fin med slå-om, og rigtig femnin.

1. HER 2. HER 3. HER

CASUAL

Hvis du er lidt mere afslappet, er en fed jumpsuit som denne et godt alternativ, eller et loose fit med blonder gør det mere casual, men inkorporerer stadig klassisk studenter look.

1. HER 2. HER 3. HER

ALL-OUT

Hvis jeg skulle gøre noget om, ville jeg nok hoppe i den her kjole på et eller andet tidspukt i min studentertid. Og hvis @iliridakrasniqi blev student, vil jeg vædde med hun ville tage den her på haha. Kunne ikke lade være med at tage den kjole med, er den ikke fantastisk?

1. HER 2. HER 3. HER

DET FÅR DU BRUG FOR

Usynlige trusser! Og gerne i "Brief" versionen, hvis du render rundt i kjole. Selvom jeg har string på det meste af tiden, går jeg altid efter full coverage, når jeg render rundt i kjole. Just in case jeg skulle få et glas champagne for meget, eller laver en Marilyn Monroe hehe. Udover det kan det være fint med en lille ekstra tan, når nu man hopper i den helt hvide kjole. Der har måske ikke været super meget tid til at solbade op til eksamenerne, så det er okay at snyde. Min favorit er fra St. Tropez.

Jeg mener at huske jeg havde 3 forskellige studenter kjoler. Som udgangspunkt vil jeg anbefale jer at købe én lidt finere, og som eventuelt er genanvendelig som sommerkjole. Og så en anden til fester/vogntur. Den kjole jeg havde på til vogntur, måtte faktisk lade livet direkte efter, så lad være med at spendere det hele dér, hehe. Og så ønsker jeg jer al held & lykke i eksamensperioden! Kys for nu

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA