Fashion, Personal

Hej mine kære. I dag er dagen, hvor jeg endelig vil løfte sløret for, hvad jeg har gået og rodet med det sidste halve års tid. Det er starten på et spændende samarbejde, og en stor drøm der går i opfyldelse for mig. Det har været super svært at skulle tie stille om, især de sidste par uger hvor de sidste forberedelser har skulle på plads.

JEG HAR DESIGNET MIN EGEN UNDERTØJSKOLLEKTION for Missya! Kollektionen rammer butikkerne her d. 1. November, og jeg er simpelthen edderspændt på det hele. Det vil være muligt at shoppe online, samt i over 30 forskellige butikker landet over. Jeg skal nok komme med en forhandler liste og flere detaljer senere.

I ved måske at jeg altid har haft en stor passion for undertøj, og at det er et emne der jævnligt figurerer her på bloggen. Jeg elsker det, og det er sådan en ting jeg altid kan shoppe. Da jeg blev 15-16 år og fik sparet sammen, listede jeg mig nysgerrigt ned i en Agent Provocateur butik og brugte mine hårdtjente lommepenge på et par overpriced trusser. Undertøj og lingeri verdenen har altid fascineret mig utrolig meget, og derfor er det en kæmpe ære for mig nu at få lov til at sætte mit helt eget præg, og skabe mig et univers inden for noget jeg brænder for og knuselsker.

Kollektionen kommer både til at bestå af sæt, bodystockings, samt kåber. Priserne kommer til at ligge fra 60 kr. til 499,-, da jeg gerne vil have kollektionen er tilgængelig for alle, Hele kollektionen tager udgangspunkt i mit eget forhold til undertøj, og hvordan jeg elsker at bruge det som et del af min outfit. Alle styles har en lyserød velour sløjfe inkorporeret, som det afsluttende touch, der binder kollektionen sammen. Jeg vil i dag løfte sløret for to af mine styles (der er syv i alt) og håber i vil tage godt imod dem, og nyheden om kollektionen. Jeg er i hvert fald ovenud lykkelig og tilfreds med resultatet, så jeg håber i vil elske det ligeså meget som jeg gør! Jeg har i hvert fald givet alt hvad jeg har, og er langt fra færdig. Kæmpe kys, og tusind tak fordi i følger med på min rejse. <3

Foto: Alexander Flemming

Love bird sættet er mit mest sexede sæt i kollektionen. Detaljerne foran er tiltænkt som en del af et outfit, under en blazer eller en v-hals t-shirt. Trusserne har også fået de sexede criss-cross detaljer, samt en flatterende blonde. Bh'en kommer til at koste 249,- og trusserne 149,-.

Sleepy Angel kåben er prikken over i'et i kollektionen. Hvis i følger mig på snapchat ved hvor i hvor ofte jeg ligger henslængt i en kåbe hehe, så nu har jeg skabt mit eget bud på den perfekte variant. Stoffet er let og lækkert, og så har jeg valgt en lyserød piping langs syningen. Den afsluttende detalje er blondekanten, som kører fra starten af ærmet til hvor kåben slutter. Blondekanten er delikat og gennemsigtig, hvilket også gør kåben forførende at tusse rundt i derhjemme, selvom man er tildækket. Kåben vil koste 399,-.

ENGLISH

​Hi loves! Today I have a very exciting announcement to make. I have been working on this project for about half a year now, so it's such a relief to finally put it out there. I'M LAUCHING MY OWN UNDERWEAR COLLECTION for Missya! The collection will hit the stores 1st of November, and I'm so excited. You guys might now I've always been passionate about lingerie, and it's a theme I often bring up on the blog. I just love it, and it's one of those things I can just always shop. I remember saving up when I was around 15-16, and sneaking down to an Agent Provocateur store to buy some overpriced panties. The lingerie and boudoir world has always fascinated me, and therefore I am over the moon about getting to design my own universe, and add to the world that I love. The collection will contain both lingerie sets, bodystockings and robes. It is based on my own love of lingerie, and how I like to incorporate it as part of my outfit and overall look. All styles have a pink velvet bow, to tie the collection together so to say. Today I am showing you two of my styles (shown above) out of seven in all, I hope you guys love it as much as I do, I've given it all I've got! xx

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA