Lifestyle

Hej sweeties! I dag er det blevet tid til en "opskrift". Som altid med mig i et køkken, er det forholdsvis simpelt og basalt hehe, men nu havde jeg fået en del efterspørgsler, efter at have snappet denne (super billige) ret et par gange.
Jeg er simpelthen en sucker for svampepasta og svampesauce. Nogle gange får jeg nogle helt sindssyge cravings efter det, men i og med laktose og jeg ikke har haft det så godt sammen i mange år, har det været svært at lave derhjemme. Nu er der kommet laktosefri madlavningsfløde, men jeg så jo helst at det var plantebaseret. Og det har jeg så endelig fundet!

Det skal du bruge:
Pasta. Jeg foretrækker skruer, men anything will do. Jeg bruger ca. 200 g. til en person.
En pakke svampe. Jeg køber kun dem der er skåret ud i forvejen, fordi jeg er doven.
1 x Naturli Soya Cuisine. Jeg har købt min i Bilka, og den kostede 7 kr. Win.
Olivenolie
Soya
Evt. lidt agave sirup

Hi loves! Today its time for a quick "recipe". As always with me, it's super simple and pretty basic, but a lof of you guys where asking, so I thought I'd share it with you. I have a huge weakness for mushroom pasta, but since I don't do to will with dairy, I've found the perfect alternative.
What you need:
Pasta
Mushrooms - I always get the pre cut ones, because I'm that lazy.
1 x soya cuisine
Olive Oil, soy and some agave

How-to

1. Varm en pande middelhøj varme (ca. 7/10) imens du sætter vandet til at koge til pastaerne.
2. Kom svampe og olivenolie på panden. Jeg gør det egentlig bare med det samme. Svampene skal blive brune og mindre, så de "frigiver" svampesmagen ud i olien og man kan lave sauce ud af det.
3. Lad det stå og hygge sig, og vend lidt i svampene et par gange.
4. Når vandet koger, smid pastaen i.
5. Skru ned for varmen af panden med svampene til ca. 3.
6. Vent til der er cirka 3-5 minutter tilbage inden pastaerne er klar, og hæld så Soya Cuisine over svampene. Panden skal lige køle lidt af, så det hele ikke "damper væk", så prøv dig lidt frem først evt. Jeg har brændt det på før haha, og så forsvandt alt min sauce. Sad story.
7. Miks svampe og sauce sammen, og smag til med soya og evt. lidt agave sirup. Soya'en er vigtigst. Saucen skal ikke stå og hygge sig i mere end 5 minutter, du skal bare lige blande soya cuisine i og varme den op. Du kan godt skrue lidt op igen, når det først er kommet på panden, for at den bliver varm, den må bare ikke begynde at boble.
8. Voila, så burde det være klar.

Det er ikke nødvendgivis den mest fotogene mad, men damn det smager altså godt. Det er også en super billig ret at lave, og jeg elsker bare den cremede smag. Mmm. Håber i kan bruge min lille lette opskrift til noget. Kys herfra

1. Warm up the pan at about 7/10, whilst getting the water ready to boil.
2. But mushrooms and olive oil on the pan. I usually do this straight away.
3. Let the mushrooms cook in the oil, whilst the water boils. Maybe flip them a few times. The point is to get all the mushroom-ey flavour into the oil to create sauce.
4. Once the water is boiling, throw in the pasta.
5. Lower the temperature on the pan to about 3.
6. Wait untill there is about 3-5 minutes left of the pastas, and then pour the soya cuisine over the mushrooms. The pan needs to cool down first, so it dosen't burn and the sauce become creamy.
7. Miks til sauce and mushrooms, and add some soy and agave sirup if you want. The soy is key. Mix everything and put the heat a little bit back up if you need it, to heat up the sauce - but make sure it dosen't start boiling.
8. And you're finished!

Likes

Comments

INSTAGRAM @SANDRAWILLER
#SANDRAWILLERFORMISSYA